Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar...

fancynancy o şerefsiz evren bende de var ne zaman spor yapsam bir şey oluyor ,la havle

morordek Cikilatacanavari fancynancy

öncelikle bu ara hep karbonhidrat ağırlıklı beslendik ondan mı kabızlığımdan mı bilmiyorum bu sabah+1 kilo (72,9)idim bu konu artık benim için takıntı boyutuna gidiyor kendimi telkin etmeye çalışıyorum...

dünki menüm..

sabah:yarım avokado
1,5 haşlanmış yumurta
çeyrek dilim nar
zeytin
şekersiz çay

öğlen:bir kase tavuk çorbası
2 minik biber dolma bulgurlu
2 yemek kaşığı bezelye

akşam 2-3 kaşık bezelye ve yoğurt

spor yok
su:2,5 litre

Günaydınnn
Diyette alkolün yeri nedir kaptanım??? Niyeti bozdum da! 35’imde akşamcı olmakta varmış şu hayatta 35’imde 35’lik oldum!
Ahahaha ya bu konuyu hiç araştırmamıştım
Bence abartmadan içilebilir yani neden içilmesin
Ferahcım çok geçmiş olsun
Keşke direkt ip gibi ağır bir spordan başlamasaydın, belki de yanlış bir hareket yaptın atlarken, incinmiştir yeni düzelen ayak.. Bilemedim ki.. İnsallah bu son olur diyelim, bence hafif hafif artır sporunu. İp atlamak tehlikeli böyle durumlarda.
Amanın +1 mi naptın bacım? Detoks metoks yap yarın +1'le gelirsen vururum, liste yerinden oynar vallahi

valla yediğim içtiğim gözünün önünde akşam yemeyim ben en iyisi

Gecmis olsun canim.
violin35 senin beslenmende güzel aslında neden oyke hissediyorsun acaba iş stres belki kış modudur
Bilemiyorum canim. Gecen hafta regl olmam gerekirdi olmadi. Dogum sonrasi olunca duzene giremedi daha. Ondandir muhtemelen.

Canım şok diyet gibi diyetlerde böyle oluyor

Benim kiz sürekli uzagi okuyamiyorum diyordu doktora götürdüm herşeyi okumuş birşeyin yok senden daha iyi okuyanlari pilot yapiyoruz biz demis yani sapasaglammis bendede kaşıntı vardi canim onun için gittim

Canim bende inan yillardir öyleydim oğlum 2010 yilinda doğdu benim uzerime doğum yapan arkadaslarimin hepsi zayifladi bende surekli başladim bozdum ve benim eşim kiloma laf soyleyen biri kilo vermem icin bazen guzel seyler derken sonra can acitabiliyordu ve ben özel diyetisyenlere devlet hastahanelerine gittim haftalik 100 tl odenen muhane ucreti doktorlara kadar gittim ama yok yok olmuyordu eskisi gibi degildim motive olamıyordum her bayram ayni kiyafetleri giymek üzüyor du kiyafet almak istemiyordum şurda benimde burda duzenli yaptığım 2 aydir inan morordege sor dyzenli bildirimlerim bile yoktu adepta olamiyordum en son canima tak dedi kafamda bitirdim bu sefer ve şimdi ki diyetisyenimle çok güzel ilerliyoruz onunda biraz etkisi var mesela bana 1 ayda sadece 3 kilo vermemi istiyor daha fazlasi olursa ne alaaa ama olmazsa en guzeli böyle dedi ve artik inan kafamda bitirdim artik zayif olmak guzel giyinmek saglikli olmak için istiyorum canim ve kacamak hiç yapmiyorum yediklerimle beynim doyuyor sonra ben

İşte ben o gıdım gıdım gittiği içinelimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum nesela 1 haftada 500gr zor veriyorum ama yersem o 1 kg olarak geri dönüyor ve 1 hafta takrar o kilolari vermek icin uğraşmak istemiyorum canim

Çok teşekkür ederim canim benimm
Inann öyle ben şok diyet ustasi sayilirim cokkkk isvec diyetine başladım ben

Canim sendeki sinirsel değil dimi eğer hiç birşey çıkmazsa belirtiler sinirsel olabilir

Çok guzel anlatmışsın canim

mide durumunun %40 ı fiziki iken %60 ı nın psikolojik olduğunu düşünüyorum
Canim gorumcemde senle ayni durumda onada herşey yapildi bakildi sinirsel çıktı psikatrinin ilaçlarla düzeldi bulgur kola hazir yoğurt hayatta yiyemez yedigi aan karni şişiyor sende nasil yemek konusu

Diyette alkolün yeri nedir kaptanım??? Niyeti bozdum da! 35’imde akşamcı olmakta varmış şu hayatta 35’imde 35’lik oldum!

Oyy, alkol çok sıkıntı diye biliyorum pamukcum.
Gün içerisinde suyu çok tut en azından da ödem yapmasın.

Aaa, çok ilginçmiş. Hiç bilmiyordum.
Aynen, alkol iç deyince dinsiz misin diyebilecek bir kesim de olunca yazık doktorlar da 100 kere düşünüp konuşuyor.

Ya Fancycim eşim de hep benim için aynı şeyi diyor.
Ne zaman çok kararlı olsam hep bir şey çıkıyor. Ya bir yerime bir şey oluyor ya da gerçekten can sıkıcı bir olay yaşanıyor.
Çok net hatırlamıyorum ama sanırım Nil Gün bir kitabında anlatıyordu. Bazı şeyleri bilinç altımız hazırlarmış bizim için.
Bilinç altı kilo vermek istemiyorsa biz fark etmeden sıkıntılara yol açıyor olabilirmiş.

Parkycim geçmiş klaun ne oldu sana yaa ?? Helikobakteri nasıl bir hastalık ?

Yanlış bilmiyorsam gastrite neden olan bakteri. Başka hastalıklara da neden oluyor mu bilmiyorum ama.

Çok teşekkür ederim canim benimm
Inann öyle ben şok diyet ustasi sayilirim cokkkk isvec diyetine başladım ben

Aynen ben de. Her türlü saçma diyeti, detoksu denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…