- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.421
Evet onu ben de merak ettim canavarımız yoook.Hee bu arada çikolatacanavari nerelerdeki ses yok gibi.
sağol yavrum mide mikrobu oluyor canım ,evlerden ırak çok sinir bozucuParkycim geçmiş klaun ne oldu sana yaa ?? Helikobakteri nasıl bir hastalık ?
Ahahaha ya bu konuyu hiç araştırmamıştımDiyette alkolün yeri nedir kaptanım??? Niyeti bozdum da! 35’imde akşamcı olmakta varmış şu hayatta35’imde 35’lik oldum!
Ferahcım çok geçmiş olsunKızlar canım çok sıkkın moralim de bozuk. Valla bende birşey var karar verdim. Eşime de söyledim. Ne zaman diyetime adam gibi başlasam, spor falan yapsam hemen bir arıza çıkıyor yaaa, diyecem ki herhalde Evrenin mesajı; diyet spor falan ne uğraşıyon bacım diyor, hepiniz topa tutarsınız beni.
Şaka bir yana dün akşama kadar ve hatta yatana kadar hiçbir şey olmayan ayağım sabah zonklayan bir ağrıyla uyandırdı beni. Ne güzel geçmişti yani ne oldu niye oldu o kadar sinirlendim ki. İp atladım diye olsa akşama kadar niye ağrımadı? Sabah yapmıştım sporlarımı.
İnanın canım öyle sıkılıyor ki yani anlatamam. Bütün gün ayağıma buz kompresi yaptım. Bandaja alıp uzatıp totomun üzerinde oturdum hiçbir şey yapmadan. İstesem de yapamam çünkü üstüne basmam imkansız. Yarında geçmezse doktora gideceğim ama hiç istemiyorum gitmeyi. Ay çok sinirliyim gerçekten. İki spor yaptım 1 hafta otururum şimdi.mecburiyetten tabii ki. Ya ne kadar motiveydim halbuki.
Amanın +1 mi naptın bacım? Detoks metoks yap yarın +1'le gelirsen vururum, liste yerinden oynar vallahigünaydın canlar...
fancynancy o şerefsiz evren bende de var ne zaman spor yapsam bir şey oluyor ,la havle
morordek Cikilatacanavari fancynancy
öncelikle bu ara hep karbonhidrat ağırlıklı beslendik ondan mı kabızlığımdan mı bilmiyorum bu sabah+1 kilo (72,9)idim bu konu artık benim için takıntı boyutuna gidiyor kendimi telkin etmeye çalışıyorum...
dünki menüm..
sabah:yarım avokado
1,5 haşlanmış yumurta
çeyrek dilim nar
zeytin
şekersiz çay
öğlen:bir kase tavuk çorbası
2 minik biber dolma bulgurlu
2 yemek kaşığı bezelye
akşam 2-3 kaşık bezelye ve yoğurt
spor yok
su:2,5 litre
valla yediğim içtiğim gözünün önünde akşam yemeyim ben en iyisiGünaydınnn
Ahahaha ya bu konuyu hiç araştırmamıştım
Bence abartmadan içilebilir yani neden içilmesin
Ferahcım çok geçmiş olsun
Keşke direkt ip gibi ağır bir spordan başlamasaydın, belki de yanlış bir hareket yaptın atlarken, incinmiştir yeni düzelen ayak.. Bilemedim ki.. İnsallah bu son olur diyelim, bence hafif hafif artır sporunu. İp atlamak tehlikeli böyle durumlarda.
Amanın +1 mi naptın bacım? Detoks metoks yap yarın +1'le gelirsen vururum, liste yerinden oynar vallahi
Gecmis olsun canim.Kızlar canım çok sıkkın moralim de bozuk. Valla bende birşey var karar verdim. Eşime de söyledim. Ne zaman diyetime adam gibi başlasam, spor falan yapsam hemen bir arıza çıkıyor yaaa, diyecem ki herhalde Evrenin mesajı; diyet spor falan ne uğraşıyon bacım diyor, hepiniz topa tutarsınız beni.
Şaka bir yana dün akşama kadar ve hatta yatana kadar hiçbir şey olmayan ayağım sabah zonklayan bir ağrıyla uyandırdı beni. Ne güzel geçmişti yani ne oldu niye oldu o kadar sinirlendim ki. İp atladım diye olsa akşama kadar niye ağrımadı? Sabah yapmıştım sporlarımı.
İnanın canım öyle sıkılıyor ki yani anlatamam. Bütün gün ayağıma buz kompresi yaptım. Bandaja alıp uzatıp totomun üzerinde oturdum hiçbir şey yapmadan. İstesem de yapamam çünkü üstüne basmam imkansız. Yarında geçmezse doktora gideceğim ama hiç istemiyorum gitmeyi. Ay çok sinirliyim gerçekten. İki spor yaptım 1 hafta otururum şimdi.mecburiyetten tabii ki. Ya ne kadar motiveydim halbuki.
Bilemiyorum canim. Gecen hafta regl olmam gerekirdi olmadi. Dogum sonrasi olunca duzene giremedi daha. Ondandir muhtemelen.violin35 senin beslenmende güzel aslında neden oyke hissediyorsun acaba iş stres belki kış modudur
Canım şok diyet gibi diyetlerde böyle oluyorOff ya menülerimi görüyorsunuz çok kötü bişey yok kaçamak yok ama durmadan kilo alıyorum bugün dünkü ün üstüne 200 gram daha almışım takılmayayıö diyorum ama hiç eksiye inemezsem ne olacaknapsam bilmiyorum
Benim kiz sürekli uzagi okuyamiyorum diyordu doktora götürdüm herşeyi okumuş birşeyin yok senden daha iyi okuyanlari pilot yapiyoruz biz demis yani sapasaglammis bendede kaşıntı vardi canim onun için gittimGünaydınlar
İlaç süpermiş yalnız, bi uygula derim
Sabah hallettik Ferahcım ama şalterlerim atıyor ister istemez. Her şey güllük gülistanlık olunca sorun yok, en ufak bi krizde hemen anneliğimiz sorgulansın. Hem elini taşın altına koyma hem de çok bilmişlik yap, oldu canım... Valla erkek olmak varmış bu dunyada ya, oh ne güzel, her şeye ahkam kes
Gitme kuzum bdv'ye falan bak ben de dün akşam dumanlıydım, burayı bdv niyetine kullandım
Ay aman başlamasın Ferahcım dikkat et kendine
Ooo hem gececi hem sabahçısın Ferahcım :)
Geçmiş olsun canım, hayırdır ciddi bir durum değildir umarım?
Regl tarihin yaklaşıyor mu canım?
Universite hastahanesi en güzeli en azindan arastirirlar iyice canimben gastrooculardan çok çektim bu sebeple üniversite hastanesine güvenmek istiyorum bir kez de..
Sağol canim benimgeçmiş olsun canım.
Canim bende inan yillardir öyleydim oğlum 2010 yilinda doğdu benim uzerime doğum yapan arkadaslarimin hepsi zayifladi bende surekli başladim bozdum ve benim eşim kiloma laf soyleyen biri kilo vermem icin bazen guzel seyler derken sonra can acitabiliyordu ve ben özel diyetisyenlere devlet hastahanelerine gittim haftalik 100 tl odenen muhane ucreti doktorlara kadar gittim ama yok yok olmuyordu eskisi gibi degildim motive olamıyordum her bayram ayni kiyafetleri giymek üzüyor du kiyafet almak istemiyordum şurda benimde burda duzenli yaptığım 2 aydir inan morordege sor dyzenli bildirimlerim bile yoktu adepta olamiyordum en son canima tak dedi kafamda bitirdim bu sefer ve şimdi ki diyetisyenimle çok güzel ilerliyoruz onunda biraz etkisi var mesela bana 1 ayda sadece 3 kilo vermemi istiyor daha fazlasi olursa ne alaaa ama olmazsa en guzeli böyle dedi ve artik inan kafamda bitirdim artik zayif olmak guzel giyinmek saglikli olmak için istiyorum canim ve kacamak hiç yapmiyorum yediklerimle beynim doyuyor sonra benEdacım menün her zaman olduğu gibi çok güzel. Hiç bozma canım çok güzel ilerliyorsun. Sana imreniyorum. Çünkü ben bi kararlılıkla başlıyorum bi yerlerde yine sekteye uğruyo. Bi istikrar göstermiyorum. Bu yüzden kendime çok kızıyorum ne yapıcam bilmiyorum. Çok yorgunum
İşte ben o gıdım gıdım gittiği içinelimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum nesela 1 haftada 500gr zor veriyorum ama yersem o 1 kg olarak geri dönüyor ve 1 hafta takrar o kilolari vermek icin uğraşmak istemiyorum canimHaklısın canım.
Geçen hafta çok motiveydim. Hiç kaçamak yapmadım düzenli spor da yaptım fakat sinirlendiğim nokta o kadar kolay kilo alıyorum ki. Verirken gıdım gıdım. Bi de o kadar uğraşmama rağmen.
Çok teşekkür ederim canim benimmGeçmiş olsun ördeğim. 2 yaşına da yaklaşıyor sanırım. Normal durumlar. Eşinle de sorunu çözmüşsünüz sanırım.
Umarım Umutcuk da geceleri güzel güzel uyur.
En güzeli valla.
Bir daha da x diyeti dersem ağzıma vurun bir tane.
Şarap falan derler benim bildiğim pamukcum, seninki sert çıkmış.
Harikasın Fancycim.
Çok geçmiş olsun. Nedeni ile ilgili bir fikri yok mu doktorun?
Geçmiş olsun canım.
Saf protein sonrası dengeleme dönemidir fattofitcim. Geçtiğimiz birkaç gün de ödem oluşmasına uygun bir dönemdi. Bolca su ve yeşil çayla normale döner diye düşünüyorum.
Ayy ben dans edeceğime 5 saat koşarım modundayım.
Hiç sevemedim gitti ya oynamayı.
Canim sendeki sinirsel değil dimi eğer hiç birşey çıkmazsa belirtiler sinirsel olabilirnedeni muhtemelen helikobakteridir ama ben bugün kötüyüm acile götürttüm kendimi oturup kalkınca çarpıntı oluyor kollarım kalkmıyor birde midemden yukarı ne kalkıyorsa tıkanıyorum konuşmak bile zor geliyor şu an ,ve sonunda ben de hasta oluyorum galiba olmayaydım iyiydi mide ile iyi cebelleşiyordum haftalardır.
Çok guzel anlatmışsın canimÇok geçmiş olsun. Serum falan toparlar biraz.
Tek tek takımdan gelip geçiyor hastalıklar. Ben de sıram gelsin diye bekliyorum.
Fancycim bence bizi katı düşünceler bozuyor. Psikoloji çok önemli. Önce tamam kesin şöyle kesin diyet yapacağım, bu kadar kilo vereceğim moduna giriyoruz. Sonra ufak bir kaçamakta yapamadım diye yükleniyoruz kendimize. Belki ilk kez diyete başlayan birisi için olabilir ama biz ne zamandır bu durumdayız. Sonra psikoloji alt üst oluyor.
Belki acımasız davranmaktan vazgeçip vücuda izin vermeliyiz biraz. İzin dediğim ne bulursak yemek değil. Gerçekten yemek istiyor muyuz yoksa yasak olmasının gücü bizi daha çok mu itiyor?
Keyif yaptığımız belli zamanlar var bizim. İşte şişman alışkanlığı keyif deyince işin içine bir yemek de katılacak. Gün içerisinde yorulunca Türk kahvemizi yapar her şeyi bırakır sohbet moduna geçeriz. O kahvenin yanında illa tatlı ararım ben. Akşam ya da gece film izleme modunun yanında cips alışkanlığı vardır. Aslında bir durup düşününce her zaman canım istemiyor. Çoğunda alışkanlık. Bir de diyet yapıp yemeyeyim deyince daha çok istiyorum. Eğer düşünüp ona göre karar versem belki sadece %25'inde yiyeceğim.
mide durumunun %40 ı fiziki iken %60 ı nın psikolojik olduğunu düşünüyorumCanim sendeki sinirsel değil dimi eğer hiç birşey çıkmazsa belirtiler sinirsel olabilir
Aynenn canim bizde en son onu denedikBunu bir arkadaşım yaşadı. Aynen hiçbir doktorun ilacı fayda etmedi en sonunda o inanmadığı sarımsağı sürerek çıkarttı saçları :))
Canim gorumcemde senle ayni durumda onada herşey yapildi bakildi sinirsel çıktı psikatrinin ilaçlarla düzeldi bulgur kola hazir yoğurt hayatta yiyemez yedigi aan karni şişiyor sende nasil yemek konusumide durumunun %40 ı fiziki iken %60 ı nın psikolojik olduğunu düşünüyorum
Diyette alkolün yeri nedir kaptanım??? Niyeti bozdum da! 35’imde akşamcı olmakta varmış şu hayatta35’imde 35’lik oldum!
Şarap içme diye özellikle belirtti. Şarap, bira gibi içkiler kaşıntıyı tetiklermiş. Rakı veya viski iç akşamları dedi. Rakı da alerjiye sebep olan mikrobu kıran bir bileşim varmış. Tam olarak bilemiyorum ama babama da yıllar önce alerji olduğunda bir doktor rakı iç demiş. İçmiş ve kaşıntısını geçirmiş. Daha önce gittiğim doktorlardan biri de alkol kullanıyor musun diye sormuştu bana. Kullanmıyorum dedim. Sanırım bazı insanlarda hassasiyet olduğu için ben kullanmıyorum deyince birşey söylemedi. Ama kullanabilirim deseydim belki o da rakı iç diyecekti. Benim kullanmıyorum dediğim sürekli tüketici değilim anlamındaydı ama şifa bulacaksam içerim yaa niye içmeyeyimİyi de rakı içerken diyet nasıl yapılır ki? Onu bilemedim işte. Ben en iyisi rakı diyeti bakayım kendime artık
Kızlar canım çok sıkkın moralim de bozuk. Valla bende birşey var karar verdim. Eşime de söyledim. Ne zaman diyetime adam gibi başlasam, spor falan yapsam hemen bir arıza çıkıyor yaaa, diyecem ki herhalde Evrenin mesajı; diyet spor falan ne uğraşıyon bacım diyor, hepiniz topa tutarsınız beni.
Parkycim geçmiş klaun ne oldu sana yaa ?? Helikobakteri nasıl bir hastalık ?
Canim bende inan yillardir öyleydim oğlum 2010 yilinda doğdu benim uzerime doğum yapan arkadaslarimin hepsi zayifladi bende surekli başladim bozdum ve benim eşim kiloma laf soyleyen biri kilo vermem icin bazen guzel seyler derken sonra can acitabiliyordu ve ben özel diyetisyenlere devlet hastahanelerine gittim haftalik 100 tl odenen muhane ucreti doktorlara kadar gittim ama yok yok olmuyordu eskisi gibi degildim motive olamıyordum her bayram ayni kiyafetleri giymek üzüyor du kiyafet almak istemiyordum şurda benimde burda duzenli yaptığım 2 aydir inan morordege sor dyzenli bildirimlerim bile yoktu adepta olamiyordum en son canima tak dedi kafamda bitirdim bu sefer ve şimdi ki diyetisyenimle çok güzel ilerliyoruz onunda biraz etkisi var mesela bana 1 ayda sadece 3 kilo vermemi istiyor daha fazlasi olursa ne alaaa ama olmazsa en guzeli böyle dedi ve artik inan kafamda bitirdim artik zayif olmak guzel giyinmek saglikli olmak için istiyorum canim ve kacamak hiç yapmiyorum yediklerimle beynim doyuyor sonra ben
Çok teşekkür ederim canim benimm
Inann öyle ben şok diyet ustasi sayilirim cokkkk isvec diyetine başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?