Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun ablacım sen mazeret belirttin zaten. Kolay gelsin işlerinde ve çok geçmiş olsun
Aaa karbonhidrat mı var ben de şeker var diye kacınıypdum ama çok acıkınca kacırdım
Şeker var meyve şekeri, o da karbonhidrat :)

Geçmiş olsun Ferah’cım. Eski günlerdeki gibi olmuşsun, gececi! :))))

Benim stresten saclarimda saç kıran oldu para şeklinde dökülmüşlerdi cildiyeye gittim işe yaramadi ilaçlar koca kari ilaclari orayi kaziyip sarmisak sürdükte geldi

Bunu bir arkadaşım yaşadı. Aynen hiçbir doktorun ilacı fayda etmedi en sonunda o inanmadığı sarımsağı sürerek çıkarttı saçları :))

Diyette alkolün yeri nedir kaptanım??? Niyeti bozdum da! 35’imde akşamcı olmakta varmış şu hayatta 35’imde 35’lik oldum!

Kesinlikle hepsine katılıyorum hedefcim.

Kolay gelsin canım
Sağolun kızlar.

İnşallah öyle olur ya direniyorum yemiyorum sonra artıları görünce keşke yeseydim bari diye aklımdan gecmiyor değil
İşte orada yemeyince süper oluyor.

Saol canım sizde inşallah cumleten grupcak
Hahahahaaa inşallahhh

Şarap içme diye özellikle belirtti. Şarap, bira gibi içkiler kaşıntıyı tetiklermiş. Rakı veya viski iç akşamları dedi. Rakı da alerjiye sebep olan mikrobu kıran bir bileşim varmış. Tam olarak bilemiyorum ama babama da yıllar önce alerji olduğunda bir doktor rakı iç demiş. İçmiş ve kaşıntısını geçirmiş. Daha önce gittiğim doktorlardan biri de alkol kullanıyor musun diye sormuştu bana. Kullanmıyorum dedim. Sanırım bazı insanlarda hassasiyet olduğu için ben kullanmıyorum deyince birşey söylemedi. Ama kullanabilirim deseydim belki o da rakı iç diyecekti. Benim kullanmıyorum dediğim sürekli tüketici değilim anlamındaydı ama şifa bulacaksam içerim yaa niye içmeyeyim İyi de rakı içerken diyet nasıl yapılır ki? Onu bilemedim işte. Ben en iyisi rakı diyeti bakayım kendime artık

Kızlar canım çok sıkkın moralim de bozuk. Valla bende birşey var karar verdim. Eşime de söyledim. Ne zaman diyetime adam gibi başlasam, spor falan yapsam hemen bir arıza çıkıyor yaaa, diyecem ki herhalde Evrenin mesajı; diyet spor falan ne uğraşıyon bacım diyor, hepiniz topa tutarsınız beni.
Şaka bir yana dün akşama kadar ve hatta yatana kadar hiçbir şey olmayan ayağım sabah zonklayan bir ağrıyla uyandırdı beni. Ne güzel geçmişti yani ne oldu niye oldu o kadar sinirlendim ki. İp atladım diye olsa akşama kadar niye ağrımadı? Sabah yapmıştım sporlarımı.
İnanın canım öyle sıkılıyor ki yani anlatamam. Bütün gün ayağıma buz kompresi yaptım. Bandaja alıp uzatıp totomun üzerinde oturdum hiçbir şey yapmadan. İstesem de yapamam çünkü üstüne basmam imkansız. Yarında geçmezse doktora gideceğim ama hiç istemiyorum gitmeyi. Ay çok sinirliyim gerçekten. İki spor yaptım 1 hafta otururum şimdi. mecburiyetten tabii ki. Ya ne kadar motiveydim halbuki.

Parkycim geçmiş klaun ne oldu sana yaa ?? Helikobakteri nasıl bir hastalık ?

Yaaa.... Ferah ne oluyor böyle yahu! Bi güzelce dinlendir iyicw bi toparlan ara ver bari. Kronikleşir bakk... Allah korusun. Bir süre ara ver bence. Beslenmene dikkat et biraz spor yapmasan da birşey olmaz. İyice toparlanmadan başlama Allah korusun başına iş açarsın bak.....

Ne zaman bitiyor Kuşhan?
Önümüzdeki haftanın sonunda şekerim.

Ahahahaaaa. Esracığımı da huniledik sonunda. Ama ilk görüşte anladım bizden olduğunu hahahahaa. Delilikte bulaşıcı herhal.

Ya yemin ediyorum bir şey var ya. Yani bu kadar aksilik olur mu Esracım. Bu kadar denk gelir mi. Ya hasta oluyorum, ya bir yerimi sakatlıyorum. Sporsuz diyet yapacağım napim. Ya da sadece eliptikle takılacağım ayağım düzelince. Kilo da etkiliyor kanımca. 32 yaşıma kadar hiç böyle kilolu olmadığımdan bünye de kabul etmiyor bence.
Bu arada diyetimi boşlamadım kızlar. Kuşhanın 3. Gününü yaptım. 1-2 kaçamağım oldu maalesef ama haftalık kotamı doldurmuş gözüyle bakıyorum onlara. Akşam balık yedik, eşimde fırında yapılan helvadan almış gelirken isteyince yaptım ve tabii ki bir merak bende yedim küçük bir kasede ama çok ağır geldi valla. Bi de annem Düzce den kestane getirmiş çocuklara içine şeker atıp haşlama yapmıştım, onlardan da tırtıkladım. Onun dışında bolca ıhlamur-adaçayı-ilaç kombinletiyle bünyeyi düzeltmeye çalışıyorum.

Kesinlikle sana iyi gelecek kaçamaksiz beslenme ile çok çok iyi olacaksın bence

Valla geçmiş olsun canım ekdin mi ıspanakları birde bebeler sende dikkat et kendine

İnşallah öyle olur ya direniyorum yemiyorum sonra artıları görünce keşke yeseydim bari diye aklımdan gecmiyor değil
Canım sen korkuttun bünyeyi mutlaka korumaya geçmiştir sabır biraz burda diyet stresine giren arkadaşlar oldu biraz izne falan ayrılıp stres attılar. sende sakın böyle düşünme hazır motiveliyken devam et

Evet çok can sıkıcı olmuş illa spor şart değildir belki azcık diyete devam edersen verişe geçersin herhalde ama yinede görün bir doktora. ya sen bebegide kucakta okula falan giderken zorlanıyormusun acaba

Canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun gerçekten motivasyonun çok iyiydi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…