Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim nerelerdesin özledim seni neler yaptın anlatsana haberleri

Çok geçmiş olaun hedef umarım kalıcı birşey değildir. Ama çok rahatsız edecek boyuta gelirse küçük dili törpüleyip kısaltıyorlar. Artık bademcikleri de öyle yapıyorlarmış.

Diyetisyenin kim karabiber?

İnstagram hesabı falan vardır takibe alalım hemen :))

Hoşgeldin dennisgo Kaç kilo gittin, kaç kilo döndün? Hemen sadede gel.

Denizcim hoşgeldin nerelerdesin neler yapıyorsun? :) uzun zaman oldu görüşmeyeli

Denizcim hoşgeldin nerelerdesin neler yapıyorsun? :) uzun zaman oldu görüşmeyeli
iyiyim şeyma cim sen nasilsin? kursa devam ediyorum iyice zorlasti. bu hafta tatildi halloween diye, dinlendim cok iyi geldi.. zaman inanilmaz hizli geciyor hic anlamiyorum. sen nasilsin? umut pasa nasil? iyice buyumustur.

Canım benim nerelerdesin özledim seni neler yaptın anlatsana haberleri
ben de özledim kaptanim.. yazin iki ay tatil yaptim..sonra eylulde geldim o enerji ile kursa basladim. ama bu sene inanilmaz zor sanirim bir haftada enerjim bitti :) bir haber daha kasimda tup bebek tedavisine basliyoruz..baslamak icin bir kac onaydan geciyorsun onlarla ugrastik bir aydir. bugun igneleri aldim iki haftaya baslar.. sen neler yapiyorsun. cok uzun zamandir konusmuyoruz babanin tedavisi ile ugrasiyordun en son.. nasilsin ?

ahaha 59,8 di gidisim.. once 62 oldum ama kas oranim iyi diye diyetisyen sorun etmedi. sonra 65-69 arasi dolasiyorum..zayiflamaya gelmedim kuzum, tek amac selam vermekti :)

O zaman tebrik ediyorum denniscim biz de grubu coşturmak için uğraşıyoruz. Kim gelirse bir ümit işte... :))) selam vermen bile moral olur bize. Renk kattın. Arada uğra unutma buraları. :)

iyiyim şeyma cim sen nasilsin? kursa devam ediyorum iyice zorlasti. bu hafta tatildi halloween diye, dinlendim cok iyi geldi.. zaman inanilmaz hizli geciyor hic anlamiyorum. sen nasilsin? umut pasa nasil? iyice buyumustur.
Fransızca zaten zor bi dil yaa kolay gelsin diyeyim :) buraya kadar hallettiysen bundan sonrasını da halledersin umarım :)
Umut 1.5 yaşına geldi, baya büyüdü :) artık bizim dediklerimizi tekrarlıyor. Yavaş yavaş 2 yaş ofkelenmeleri de başladı, küçük ergenlik sinyalleri resmen :) küçük bir çocuk haline geldi yani :)
Denizcim inşallah hayırlısı ile sonuçlanır tedaviniz :) çok sevindim.

Günaydın herkese ...
Bugün benim ufaklık sağolsun erkenciyim. Gece 3te uyandı. Uyutamadım bi türlü. Tam daldı diyorum odama geçmeye yelteniyorum uyanıyor. Saat 6ya kadar uğraştık öyle. 6da kalktık. Fırsattan istifade ben de akşamdan hazırladığım ayvaları kaynattım reçel yaptım. Bugün daha çok işim var. Uykumu alamadım. Bakalım nasıl olacak.

şaka yapıyorum biliyorsun Esracım. Meditasyon yap, meditasyon. Hepsinden faydalı

morordek Şeymacım tartıldım ve halim içler acısı ama iki haftalık popo üstünde oturmanın da etkisi var herhalde. 84,9 çıktım bu sabah. Dün unuttum tartılmayı.

toplight kaptaniçem benim de yılbaşı hedefim listeyi bıraktığım kilo olsun; 79,5

perşembe menüm;

kahvaltı
1, tost

öğle
1 tabak makarna yoğurtlu

akşam,
1 tabak karnabahar

aralarda
muz, kahve, badem ve kayısı

cuma menümü yazamıyorum çünkü karbonhidratı fazla kaçırmışım. evde oturup hareketsiz kalmak zoırunda olmanın dezavantajlarını dibine kadar yaşıyorum yani. ama ilk günlere göre dizim epey hafifledi acısı ağrısı. inşallah önümüzdeki hafataya bişicim kalmaz ama yine de spora hemen başlayamam, havalar güzel olursa dışarıda oğluşla kısa yürüyüşler yaparım.

ya kızlar bir de biz okumda çok zorlanıyoruz. bu hafta da 2.grup seslere geçiyorlarmış, günde 1 ses öğreniyorlardı şimi 2 ses öğreneceklermiş. ooofff off. bilmiyorum nasıl yapacağız. acaba bir tahta alıp alıştırma mı yapsak diyorum. pratik bir fikri olan var mı? sesleri tek tek okuyor ama heceleri birleştirmede büyük sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…