- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.741
Canım benim nerelerdesin özledim seni neler yaptın anlatsana haberleriSelam kızlar ;
Uzun upuzun bir aradan sonra merhaba. Nasılsınız ? Herkes iyidir keyifler yerindedir umarım.. ben yine koşturmaca içindeyim. Ayrıca hayatımın en tembel dönemini de yaşıyorum. Hep yatmak istiyorum. Bu ruh hali ile koşturmak da hiç güzel değil :)
Pff.. Bugünlerde hiç derdim bitmiyor.
Küçük dilim kızarmış, şişmiş uzamış gibi bir şey olmuş. Dilime deyip beni deli ediyor. Sanırım geçen doktora gidince hastanede mikrop kaptım. Doğru dürüst nefes alamıyorum. Üstüne tekrar doktora da gitmek de istemedim. Bitki çayları ile nefes almaya çalışıyorum.
Canim benim sebzeler 5 yemek kasigi 1 dilimde ekmek var sabah ve aksam olmak uzere sadece ogkende yok ama ben bazen aksam almıyorum ekmek oglen yersem
Benimde 16 kasimda randevum var diyetisyende keske toplasip benim diyetisyene goturebilsem inanin bir hastayi 1 saat bekliyorum odadan cikmasi için senle çok guzel sohbet ediyor herseyi sor ama özeldeki 5 dakka bile tutmazdi odasinda bu doktor harika
Canim benim sebzeler 5 yemek kasigi 1 dilimde ekmek var sabah ve aksam olmak uzere sadece ogkende yok ama ben bazen aksam almıyorum ekmek oglen yersem
Benimde 16 kasimda randevum var diyetisyende keske toplasip benim diyetisyene goturebilsem inanin bir hastayi 1 saat bekliyorum odadan cikmasi için senle çok guzel sohbet ediyor herseyi sor ama özeldeki 5 dakka bile tutmazdi odasinda bu doktor harika
Selam kızlar ;
Uzun upuzun bir aradan sonra merhaba. Nasılsınız ? Herkes iyidir keyifler yerindedir umarım.. ben yine koşturmaca içindeyim. Ayrıca hayatımın en tembel dönemini de yaşıyorum. Hep yatmak istiyorum. Bu ruh hali ile koşturmak da hiç güzel değil :)
Denizcim hoşgeldin nerelerdesin neler yapıyorsun? :) uzun zaman oldu görüşmeyeliSelam kızlar ;
iyiyim şeyma cim sen nasilsin? kursa devam ediyorum iyice zorlasti. bu hafta tatildi halloween diye, dinlendim cok iyi geldi.. zaman inanilmaz hizli geciyor hic anlamiyorum. sen nasilsin? umut pasa nasil? iyice buyumustur.Denizcim hoşgeldin nerelerdesin neler yapıyorsun? :) uzun zaman oldu görüşmeyeli
ahaha 59,8 di gidisim.. once 62 oldum ama kas oranim iyi diye diyetisyen sorun etmedi. sonra 65-69 arasi dolasiyorum..zayiflamaya gelmedim kuzum, tek amac selam vermekti :)
ben de özledim kaptanim.. yazin iki ay tatil yaptim..sonra eylulde geldim o enerji ile kursa basladim. ama bu sene inanilmaz zor sanirim bir haftada enerjim bitti :) bir haber daha kasimda tup bebek tedavisine basliyoruz..baslamak icin bir kac onaydan geciyorsun onlarla ugrastik bir aydir. bugun igneleri aldim iki haftaya baslar.. sen neler yapiyorsun. cok uzun zamandir konusmuyoruz babanin tedavisi ile ugrasiyordun en son.. nasilsin ?Canım benim nerelerdesin özledim seni neler yaptın anlatsana haberleri
ahaha 59,8 di gidisim.. once 62 oldum ama kas oranim iyi diye diyetisyen sorun etmedi. sonra 65-69 arasi dolasiyorum..zayiflamaya gelmedim kuzum, tek amac selam vermekti :)
Fransızca zaten zor bi dil yaa kolay gelsin diyeyim :) buraya kadar hallettiysen bundan sonrasını da halledersin umarım :)iyiyim şeyma cim sen nasilsin? kursa devam ediyorum iyice zorlasti. bu hafta tatildi halloween diye, dinlendim cok iyi geldi.. zaman inanilmaz hizli geciyor hic anlamiyorum. sen nasilsin? umut pasa nasil? iyice buyumustur.
Denizcim inşallah hayırlısı ile sonuçlanır tedaviniz :) çok sevindim.ben de özledim kaptanim.. yazin iki ay tatil yaptim..sonra eylulde geldim o enerji ile kursa basladim. ama bu sene inanilmaz zor sanirim bir haftada enerjim bitti :) bir haber daha kasimda tup bebek tedavisine basliyoruz..baslamak icin bir kac onaydan geciyorsun onlarla ugrastik bir aydir. bugun igneleri aldim iki haftaya baslar.. sen neler yapiyorsun. cok uzun zamandir konusmuyoruz babanin tedavisi ile ugrasiyordun en son.. nasilsin ?
şaka yapıyorum biliyorsun Esracım. Meditasyon yap, meditasyon. Hepsinden faydalıValla henüz içmedim rakıyı. Cesaret edemiyorum akşamcı olup çıkarım diye korkuyorum!Ya bide diyet yaparken nasıl rakı içeyim kilo yapar iyice. Yapmaz mı ? Şimdilik kortizonu aldınca rahat ettim diyerakıya yeltenmedim de, eğer yeniden kötü olursam o zaman denerim rakıyı diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?