Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fattofit85 güzel bir bildirimle gelirse senin sabiti tolere edebiliriz diye düsünüyorum. Ama olur da bildirim yapmazsa o zaman haftaya girsen daha iyi olur Didemcim
-0.8 oluyor galiba benim eksi gecen hafta 81.1 miydi sanırım öyleydi yeterli mi kaptanım bu hafta 80.3

80.3 kaptanım

Evet yapmıyorum dukanı bıraktıktan sonra ilk hafta artı geldim ama bu hafta zumbaya da başlayınca ufaktan vermeye basladım

***5. Takım 594. Etap***

toplight (76/75/1/%1.32)
karabiber01 (71.6/71.4/0.2/%0.28)
parkbyull (72.5/71.6/0.9/%1.24)
fattofit85 (81.1/80.3/0.8/%0.99)

5. Takım Ortalaması: %0.956

Kızlar yüzdemiz çok iyi insallah ilk 3'e girer geçen haftaki notayı sildiririz. Hepinizi tebrik ediyorum.
Bu haftanın liste birincisi de toplight kaptanicem oldu

acep belkim birinci oluruz ne din kaptanım böcüküm

ördeğim işin doğrusu bu hafta bişey yapamadım geçen haftaki fazlalığım geçti aslında daha önce toparlayabilseydim bireyselde birinciliğe göz dikmiştim ama şöyle söyleyeyim salı gün 76 ydım gene sonradan toparladım

acep belkim birinci oluruz ne din kaptanım böcüküm
Ay insallah parkcım
Olsun kaptanicem bundan sonra eksiye gececeksin ben inanıyorum :)

Didem hemen hemen aynı aralıktayız galiba. Ve yeni yıl hedefim de 60. Bence başarırız. Bende bu kadar motivasyonsuzluktan sonra bir azim geldi bana birkaç gündür. Bence perşembeleri saf protein çok iyi fikir. Hem tartı öncesi ödemi de atmış oluruz. Ben katılırım sana. Tabii takımca yapsak süper olur.

Bende rakının kilo aldıracağına inanıyorum ama araştırdım rakı diyeti diye birşey ciddi ciddi var hedef! Ve millet ciddi ciddi kilo vermiş. Kortizon yapıcı anlamda işe yaradı. Ellerimdeki yaralar iyileşti şümdilik. Bakalım ne kadar sürecek. Umarım hiiiççç geri gelmez. Kortizondan sonra tuza falan da dikkat etmedim, hatta hamburger bile yedim, tatlı krizine girdim deli gibi yedim. Çok hafif yüzümün özllikle göz altlarımın şiştiğini hissettim ama 1-2 gün sonra geçti şişkinliğim.

Didem özel bir liste mi uyguluyorsun yoksa kafana göre mi takılıyorsun. Çok meyveli geldi de bana listen.

kaptanım cuma menümü de yazayım da pazartesiye cumartesi pazar kalsın..
morordek

cuma (bugün) menüsü

sabah:bir dilim papaya
bir dilim ananası
1/2 avokado
1 patates yumurtadan patates tostu bir miktarını evde oğluma yedirdim..
şekersiz çay
baba tarafından california ve floridalıyız da

öğlen:bir mini kase karnabahar
bir minik kutu ev yapımı yoğurt
çıtır yufka az bir şey
şekersiz çay

akşam:
bir kase mercimek çorbası
bulgurdan biber dolması
ev yapımı yoğurt

su şu an 2 litre oldu akşama 3 lerim
spor:öğlen arası 30 dk yürüyüş yaptım tempolu bizim iş yerinin aşağısı yürüyüş yolu da :)

Hadi bakalim canim insallah ben ogün yediğim hic bir ekmeği yemem

Gerçekten çok iyi vermissin bak dikkat etmezsen 70lerin üstüne çıkarsın vermesi daha zor olur

Tebrik ederim toplight kaptanimi gecen haftaki açığı çok güzel kapatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…