- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.701
-0.8 oluyor galiba benim eksi gecen hafta 81.1 miydi sanırım öyleydi yeterli mi kaptanım bu hafta 80.3fattofit85 güzel bir bildirimle gelirse senin sabiti tolere edebiliriz diye düsünüyorum. Ama olur da bildirim yapmazsa o zaman haftaya girsen daha iyi olur Didemcim
80.3 kaptanım***5. Takım 594. Etap***
toplight (76/75/1/%1,32)
karabiber01 (71.6/71,4/0,2/%0,28)
parkbyull (72.5/71,6/0,9/%1,24)
fattofit85 (81.1/)
5. Takım Ortalaması: %
fattofit85 tatlım bir sen kaldın kilo bildirmeyen hadi güzel bir sonuç da senden gelsin
Evet yapmıyorum dukanı bıraktıktan sonra ilk hafta artı geldim ama bu hafta zumbaya da başlayınca ufaktan vermeye basladımtesekkur ederik canim bu arada hosgeldin takimimiza ben izne ayrildiktan sonra gelmissin sanirim
Sen dukan mi yaptin sanki ole bseyler okudum gecmiste bende dukan yapmistim zamaninda tekrar baslasam mi diyorum ama gozum korkuyo cunku gercektn disiplin istiyo bozuluncada insan motivasyonunu kaybediyo suanda dukan yapmiyosun sanirim
Anakart bozulmuşNe kadar güzel valla. Maşallah karabibercim.
Ne için istiyorlar o parayı fatocum? Nesi bozulmuş ki? Üstüne bir o kadar daha koyulup yenisi alınır, çıldırdılar iyice.
Tebrik ederimmm çok güzel bir yüzdemiz oldu bu hafta-0.8 oluyor galiba benim eksi gecen hafta 81.1 miydi sanırım öyleydi yeterli mi kaptanım bu hafta 80.3
acep belkim birinci oluruz ne din kaptanım böcüküm***5. Takım 594. Etap***
toplight (76/75/1/%1.32)
karabiber01 (71.6/71.4/0.2/%0.28)
parkbyull (72.5/71.6/0.9/%1.24)
fattofit85 (81.1/80.3/0.8/%0.99)
5. Takım Ortalaması: %0.956
Kızlar yüzdemiz çok iyi insallah ilk 3'e girer geçen haftaki notayı sildiririz. Hepinizi tebrik ediyorum.
Bu haftanın liste birincisi detoplight kaptanicem oldu
ördeğim işin doğrusu bu hafta bişey yapamadım geçen haftaki fazlalığım geçti aslında daha önce toparlayabilseydim bireyselde birinciliğe göz dikmiştim ama şöyle söyleyeyim salı gün 76 ydım gene***5. Takım 594. Etap***
toplight (76/75/1/%1.32)
Kızlar yüzdemiz çok iyi insallah ilk 3'e girer geçen haftaki notayı sildiririz. Hepinizi tebrik ediyorum.
Ay insallah parkcımacep belkim birinci oluruz ne din kaptanım böcüküm
Olsun kaptanicem bundan sonra eksiye gececeksin ben inanıyorum :)ördeğim işin doğrusu bu hafta bişey yapamadım geçen haftaki fazlalığım geçti aslında daha önce toparlayabilseydim bireyselde birinciliğe göz dikmiştim ama şöyle söyleyeyim salı gün 76 ydım genesonradan toparladım
evet çok motiveyim niyetim yılbaşına kadar bi işi kolaylamak en azından yarısına kadar artık kilolu olmak istemiyorumAy insallah parkcım
Olsun kaptanicem bundan sonra eksiye gececeksin ben inanıyorum :)
Slm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz
biraz uzun yazdm kusura bakmayin
Rakı fena kilo aldırır ama kortizon etkilemedi mi pamukcum?
Ya benim de en dayanamadığım konu acıkınca mide ağrısı. Başıma da vuruyor ama bir şekilde idare ediyorum. Mideme çok vurunca o noktada bitiyor benim için. Leblebi iyi geliyor, aklında bulunsun.
Aslında kötü bir pes etme değil. Kilo korumayı öğrenmeye çalışıyorum. Minik minik ataklarla vereceğime inanıyorum. Baya da inceldim, bu noktada bir süre kalmak mutsuz etmeyecek gibi.
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 gun kurusu
3 kuru kaysi
1 bardak nescafe
Arada
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma
Aksam
5 kofte galete unuyla yapilmis boyutlari kucuk ama firinda pismis
2 elma dilim patates
Arada
sekersiz turk kahvesi
1 hurma
1 dilim elma
2 tatli kasigi nar
3 dilim mandalina
Su 2lt
1lt dukan birasi
1.5 bardak aclikotu cayi
Spor
45 dakika zumba
morordek
fattofit85 güzel bir bildirimle gelirse senin sabiti tolere edebiliriz diye düsünüyorum. Ama olur da bildirim yapmazsa o zaman haftaya girsen daha iyi olur Didemcim
Hadi bakalim canim insallah ben ogün yediğim hic bir ekmeği yememben her zaman her turlu destekcinizim canim
super super supersinnnnnnn
aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim mesele
Sabah yunurta peynir sut tuketirdin arada yogurt yulafkepegi tuketirsin
Aksam tavuk yersin tam anlamiyla saf protein yapmis oluyosun ozman yada et yada balik ama sebze yemek istersen yine cogunlugu protein tuketirsek geen o gunu kilo vererek atlaticagimizi inaniyorum
Gerçekten çok iyi vermissin bak dikkat etmezsen 70lerin üstüne çıkarsın vermesi daha zor olurGecen hafta cuma 69.5 kiloydum 1 haftada 1.2 kilo vermisim aslinda gzel bi sonuc ama listeye girmeme yetmede malesef
Bi onceki haftada yani 2 hafta once 70.7 de gordum itiraf ediyorum zten o beni kendime getrdi ve dikkat etmeye basladim ama takima yazmaya basladigimdan beri adam akilli dyet yapiyorum dyeblirim oyuzden uzmicem kendimi hafta gzel eksilerle gelicm insallahhh
Ya çok sevindimTebrik ederimmm çok güzel bir yüzdemiz oldu bu hafta
Tebrik ederim toplight kaptanimi gecen haftaki açığı çok güzel kapatti***5. Takım 594. Etap***
toplight (76/75/1/%1.32)
Evet Esra'cımŞeyma’cım ben haftaya Cuma bildirim yapayım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?