Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anakart bozulmuş
yeni bilgisayar al o zaman canım ne kadar garanti verecek ki serrvis.

Sonuç listeleri açıklanmadı ama en yüksek yüzde bizim yani 1.yiz

oooo Deniz hanım gelmişler efenim, kilonu korumana ve tedaviye başlayacak olmanıza çok sevindim. Her şey istediğin gibi olur inşallah canım.

kolay gelsin facebookta çocuklarla etkinlik diye bir grup var 1. sınıf anneleri baya paylaşımda bulunuyorlar eğlenerek bir bak istersen rulo kâğıtlara tek harf yazıp döndürüp birleştirme yapıyordu biri e ile l yan yana getirip okuma falan of kolay gelsin valla seneye kara kara düşünüyorum bende

İnternette güzel videolara rastlamıştım ben bi ara sesleri birleştirmeyi nasıl öğreteceğimiz konusunda. Bi araştır istersen. Uygulamalar da var tablete yada telefona indirilen. Benim kızım meraklı öğrenmeye çalışıyo. Daha 4 yaşında ama bütün harfleri yazıyo. Ondan dolayı biraz araştırmıştım ben. Yavaştan başladık yani biz de

Tekrar uyumaması kötü olmuş canım
Benim oğlan da geceleri bi uyanıp geziyor, bakıyor herkes uykuda ikna olup uyuyor tekrar. Ama o bile küçük bir panik yaşatıyor bana ya uyumazsa diye.. Ne zaman düzene girecek acaba uykusu merakla bekliyorum
morordek Şeymacım tartıldım ve halim içler acısı ama iki haftalık popo üstünde oturmanın da etkisi var herhalde. 84,9 çıktım bu sabah. Dün unuttum tartılmayı.
Oy oy oy Ferahım bu gidişle bak ekstreme girebilecek gibisin bu iyi bi sey değil tabi..

Büyük kızımın uykusu 3 yaşında düzene girmeye başladı. Küçük de öyle olursa epey zaman var. Aslında uyku problemi çok yok küçüğün Öğle uykusuna kendi başına dalıyor. Akşam uykusunda biraz desteğe ihtiyacı oluyo. Bu aralar hastalık diş huzursuzluğu filan var ondan böyle. Büyükten çok çektim ben. 3 yılım uykusuz geçti.
Ördeğim Umut un bütün dişleri çıktı mı. Çok eziyetli miydi sizin de.

Kuzum benim yeğenim de başladı okumaya ama anaokulunda öğreniyor ilkokuldan daha rahatlar yani öğrenmeyene de zorlama yok ama o gayet iyi gidiyor. Okul enteresan eve de çok ödev veriyor sanki konunun uzmanı veliler :) kardeşim yanlış bir şey öğretmekten çekindiği için bir program satın aldı ondan çok fayda görüyor animasyonlarla falan öğretiyorlarmış ayrıca içinde sadece okuma yazma da yokmuş bak istersen. Programın adı morpa kampüs..
yeni bilgisayar al o zaman canım ne kadar garanti verecek ki serrvis.

oooo Deniz hanım gelmişler efenim, kilonu korumana ve tedaviye başlayacak olmanıza çok sevindim. Her şey istediğin gibi olur inşallah canım.
yani çok da korumuş sayılmam yukarıdayım son kiloma göre ama en azından aşırı değilim :) aslında ben biraz diyet spor yapmak istedim. Ama diyetisyen vücudu strese sokacak herşey yasak dedi :) bazen yürüyüş yapıyorum 30-45 dakika ve herşeyi yiyorum ama bu yeme kısmını bu ara abarttım. Dolabı tırmalıyorum resmen yine de bir şekilde dengeliyorum gün içinde.
İki yaş sendromu kolay geçer umarım. Minik birer canavar oluyorlar ama sonrası iyilik güzellik. Sizin için de öyle olur umarım. Sonuçta en tatlı zamanları şu zamanlar tadını çıkar canım. Bakalım umarım ben de 2 yaş sendromuna gelirim 3 sene sonra falan :)

Umut henüz hiç kendi dalamıyor. Ben varsam emerek, yoksam da annem salıncakta ya da arabasında sallayarak uyutuyor. O yüzden herhalde kendi kendine uyuması bence de en az 3 yaşını bulur gibi geliyor Of daha yolun yarısındayım
Umut'un sadece en arka azıları kaldı kardelencim, yani son 4 diş. Ne yalan söyleyeyim çok aşırı zorlanmadık, yani normalde hiçbir şey yokken de sürekli geceleri uyandığı için ben diş konusunda ekstra zorlanmadım Sadece kaşınması çok zorluyor, eli sürekli ağzında. Tabi birazcık huysuzlanma da olabiliyor ama dediğim gibi çok değil.
Evet aslında en tatlı zamanları gerçekten de, müthiş sevimli ama kendini fark etmeye başladığından ille de benim dediğim olsun modunda :) Tatlı-sert bi dönem yani Umarım kolayca atlatabiliriz.
Darısı başına Denizcim, insallah tedaviden olumlu sonuc alırsanız, dedigin gibi 3 sene sonra falan 2 yaş krizi yaşıyor durumda olursunuz :)

Biliyorsun yeğenim var yarı zamanlı annelik yaptığım. Onun iki yaş sendromu zordu ama bir o kadar da zevkliydi. Kendini bulmasını, ifade etmesini izlemek çok eğlenceli. Kendini dayatması biraz bunaltıyordu tabiki.. ama zaten teyze olarak herşey daha kolay bence :)

Ahaha evet sen yarı tecrübeli sayılırsın ama bir de annesine sormak lazım

Bizimki de son dişini çıkarıyo ama çok sıkıntılı çıkarıyo. Ateş huzursuzluk epeyce var.
Benimki emmiyo ondan kendi uyumaya başladı. Emmeyi bırakınca alışıyor lar canım

Bizimki de son dişini çıkarıyo ama çok sıkıntılı çıkarıyo. Ateş huzursuzluk epeyce var.
Benimki emmiyo ondan kendi uyumaya başladı. Emmeyi bırakınca alışıyor lar canım
Herkes öyle diyor da bu çocuk emmeyi bırakır mı ondan hiç emin değilim
Bizde hiç ateş olmadı çok şükür

Sonuç listeleri açıklanmadı ama en yüksek yüzde bizim yani 1.yiz
oooo superrr o zaman danssss
Tebrik ederim hanimlarrr

hangi diyestisyene gidiyosun canim istanbuldamisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…