- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.841
Ben söylemiştim canım zaten kaydetmişsin. 75 hedefim.Canım sen söylemedin hedef kilonun yılbaşı için
Ben söylemiştim canım zaten kaydetmişsin. 75 hedefim.
yaa evet takımlara yeni elemanlar geliyor ama bizim topikte hareket olmayınca gelen giden yok maalesefNerelerdesiniz hanımlar :)
ben sabahın nurunda geliyorum bakıyorum gördüğüm kişi sayısı iki ya da üç onlar da eminim ben gibi bıkıyor kimsenin olmayışından kayboluyoruz.Nerelerdesiniz hanımlar :)
Olur öyle canım hergün bin parçaya bölünüyoruzyaa amma dikkatsizim
toparlayalım sibelcimBen hâlâ adapte değilim tam listemë uyamasamda elimden geleni yapmaya çalışıyorum
evet ya neden Böyleyiz bilemiyorum çok kopuk gidiyoruz
parky cim biz bari bşeyle yapalım bugün balpamuk esra da yokben sabahın nurunda geliyorum bakıyorum gördüğüm kişi sayısı iki ya da üç onlar da eminim ben gibi bıkıyor kimsenin olmayışından kayboluyoruz.
aynen canım yaa ne tarafa bakacağımı şaşırmış durumdayım artık bi de hala toparlanamadımOlur öyle canım hergün bin parçaya bölünüyoruz
waww çok güzel bir de yediklerine dikkat etsen varya süper olacakBen de bu zamana kadar yediklerime dikkat edemesem de koşubandında 1 saat yürüyüş yaptım. Belli bı hızda değil de inişli çıkışlı programına göre yürüyorum. Daha etkili oluyor. Sırılsıklam terledim. Duşumu aldım şimdi bi Türk kahvesi içmeyi planlıyorum
Bu sene hastalık illet gibi yapışıyor uzun zaman süründürüyor insanı. Benim de çocuklar toparladı sayılır daha çok dikkat edicem inşallah diyeteaynen canım yaa ne tarafa bakacağımı şaşırmış durumdayım artık bi de hala toparlanamadım
Artık salmak yok. Yılbaşı hedefimi de büyük tuttum. İnşallah ulaşıcam hedefimewaww çok güzel bir de yediklerine dikkat etsen varya süper olacak
aynen bende 6 kg dedim kesinlikle vereceğim bu seferArtık salmak yok. Yılbaşı hedefimi de büyük tuttum. İnşallah ulaşıcam hedefime
İnşallah canım ben inanıyorum 1 ocakta 69 olacağına. O kadar yoğunluğunun arasında yine de çok iyi gidiyorsun.aynen bende 6 kg dedim kesinlikle vereceğim bu sefer
kaç senedir hep yılbaşında 69 olmayı isteyip hep 72 de kalmıştım bu sefer o olsun i,stemiyorum
aynen canım ben mesela gecen hastalığımda kçtü salmıştım diyetisyene falan da ara vermiştim ama gecen hafta beni diyetisyen paraladı kendime geldim haftasonu çok az kaçamak yaptım misqfirlerim geldiğinde ki o yiyecekleri görenler deli kaçamak yapardı bugün de işyerinde bir arkadaş baklava getirmiş ye 1 dilim diyor yok dedim yemeyecem nerdeyse ağzıma sokacak en son aldım elime odama götürdüm başka bir arkadaş proje sormaya gelmişti ona ikram ettim gitti hiç canım da istemedi başka zaman olsa değil 1 2-3 dilim gömerdimAslında yapılmayacak bişey değil daha önce birçok kez başardık 10 kilo 15 kilo verdik. Şimdi niye olmasın. Bir hafta hiç bozmadan yapsak alışıyoruz zaten.
yaparız kaptaniçem mümkün mertebe gruba girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok ne yazayım moduna giriyorum..neyse kızlar şu gruba ilk başladığımda 96 kiloydum bakın teee fi tarihinde şimdi 71 yılbaşına kadar 6 lı hanelere inmek planım beni tanıyan herkes dur artık hasta olacaksın diyor oysa boy 163 kilo 71 bana göre en aşağı sağlıklı kiloya inmem için 8 kilo var siz ne diyorsunuz ..ha bunu derken bebeklikten beri hep kilolu olmamdan ötürü endişe de ediyor olabilirler iyi niyetli düşünmek istiyorum..parky cim biz bari bşeyle yapalım bugün balpamuk esra da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?