Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

waww çok güzel bir de yediklerine dikkat etsen varya süper olacak

Aslında yapılmayacak bişey değil daha önce birçok kez başardık 10 kilo 15 kilo verdik. Şimdi niye olmasın. Bir hafta hiç bozmadan yapsak alışıyoruz zaten.
aynen canım ben mesela gecen hastalığımda kçtü salmıştım diyetisyene falan da ara vermiştim ama gecen hafta beni diyetisyen paraladı kendime geldim haftasonu çok az kaçamak yaptım misqfirlerim geldiğinde ki o yiyecekleri görenler deli kaçamak yapardı bugün de işyerinde bir arkadaş baklava getirmiş ye 1 dilim diyor yok dedim yemeyecem nerdeyse ağzıma sokacak en son aldım elime odama götürdüm başka bir arkadaş proje sormaya gelmişti ona ikram ettim gitti hiç canım da istemedi başka zaman olsa değil 1 2-3 dilim gömerdim

parky cim biz bari bşeyle yapalım bugün balpamuk esra da yok
yaparız kaptaniçem mümkün mertebe gruba girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok ne yazayım moduna giriyorum..neyse kızlar şu gruba ilk başladığımda 96 kiloydum bakın teee fi tarihinde şimdi 71 yılbaşına kadar 6 lı hanelere inmek planım beni tanıyan herkes dur artık hasta olacaksın diyor oysa boy 163 kilo 71 bana göre en aşağı sağlıklı kiloya inmem için 8 kilo var siz ne diyorsunuz ..ha bunu derken bebeklikten beri hep kilolu olmamdan ötürü endişe de ediyor olabilirler iyi niyetli düşünmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…