Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Grupta yer varsa ben de katilabilir miyim?
hoşgeldiiiiiiiiin gerekli kuralları kaptanım morordek ya da kaptaniçem de toplight da verebilir aslında ..fakat sanırım grup kurallarını okuyup anladım klatılmak istiyorum deyip bir kaç hafta denemeye tabi olduktan sonra girebilirsin sanırım..amma devrik bir cümle kurdum..

kendinden bahseder misin biraz?

toparlayalım sibelcim
Inşallah kaptanım daha ziyade hareket olmalı hayatımda bekleyen ağırlıkları çıkardım biraz motive olayım diye jesika açtım 5 dk bebeler rahat vermedi şimdi ip atlayasim var ip iyu gelmişti bana ip olmazsa jumper jackte iyj yatarken olsun yapıyorum 50 falan motive olmak için uğraşıyorum kardeşim düğüne motive olup 10 kilo kadar verdim şimdi yılbaşı 5 ler yakışır...

ben sabahın nurunda geliyorum bakıyorum gördüğüm kişi sayısı iki ya da üç onlar da eminim ben gibi bıkıyor kimsenin olmayışından kayboluyoruz.
Evet aynen havadan sudan bari konuşalım
parky çok iyu vermişsin maşallah bende 163 boyum 63 civarı kilo iyi oluyor alt üst beden dengeliyse ama tabiki ideal 56 58 daha iyi olur

aynen bende 6 kg dedim kesinlikle vereceğim bu sefer
kaç senedir hep yılbaşında 69 olmayı isteyip hep 72 de kalmıştım bu sefer o olsun i,stemiyorum
Inşallah baklava ya Hayır dedikten sonra kesinlikle başarılı olacaksın aslında kolay kilo vermekte işte saat 6 7 sonrası tutsam boğazı birde çay atıştırmalık olayı olmasa metobolik sıkıntı yoksa oluyor ama işte stres hormonlar falanda etkili kilo artikca çıkmaza giriyor hersey

Hedefçim nasılsın canım benim ?

Fena hasta oldum tatlım. Kaç gündür zor nefes alıyorum resmen yatakta yaşıyorum. Bu gün azıcık ayaklandım şükür. Sen nasılsın iyi misiniz? Nasıl gidiyor hayat?

Harikasın ördeğim.
Kilo sabit kaldıkça sıkılaşma oluyor gibi geliyor bana da.

Harikasın karabibercim.

Takıma girmek için her şey mübah pamuğum

Merhaba. Aramıza hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okuduktan sonra kabul ediyorum yazarak katılabilirsin. Bize biraz kendini tanıtırsan seviniriz.

Parkcım seni kilolu görmeye alıştıkları için öyle diyorlardır. Benim boyum 170, bence 60 idealim. Bir kaç kilo da pay bırakmak istiyorum 57-58 olup.

yaa evet takımlara yeni elemanlar geliyor ama bizim topikte hareket olmayınca gelen giden yok maalesef
Insallah bize de gelirler kaptanicem
Aaaa olmaz mı hosgeldin :)
Bize kendinden bahseder misin? Ilk sayfada kurallarımız yazıyor onları okuyup kabul ettiğini yazman gerekiyor bir de :)

Harikasın ördeğim.
Kilo sabit kaldıkça sıkılaşma oluyor gibi geliyor bana da.
Aslında sıkılasma için de bir sey yapmıyorum hedefcim. Kendiliğinden oluyorsa ne mutlu doğum sonrası göbegi gitti galiba. Ne kadar versem de orda bi sarkma söz konusuydu. Biraz daha iyi gibi şimdi

Bravo hakikaten. Geçen hafta ben de bi gaza gelmişim arkadaş böyle bozmam şöyle kararlıyım zinhar dönmek yok derken kayınpederim bir tepsi baklavayla geldi. En sevdiğim tatlıdır. Yemicem filan dedim ama yok yine götürdüm. Sonra onun pişmanlığı çok daha kötü can yakıcı oluyo.
Bi ara da şekeri çıkarıyorum hayatımdan çok kararlıyım dedim ama yok olmuyo işte.
Hülasa ben anladım ki öyle katı kurallar koymak yerine makul ölçüde yesek içsek olacak. Belki haftada 1 defa kaçamak olsa onu da sporla telafi etsek çok güzel olacak aslında.

Benim de boy 163. 60- 65 arası bizim için ideal bence canım. Sen bakma etrafa seni bu halinle beğenmiş olabilirler belki ama kendi hedefine ulaşınca daha sağlıklı ve daha güzel olacaksın.

Sibelcim hadi gayret yılbaşına bi gaz daha verelim. Hedeflerimize ulaşalım

Mrb takım kaptanım ve kızlar74 kiloyum insülin direncim var biraz zor kilo veriyorum bana örnek diyet listeniz varsa sevinirim hadi bismillah diyelim o zaman
Tekrar Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte birbirimize destek olarak kiloları vericez. Genelde bi listeye tabi devam etmiyoruz. Ama Diyetisyene giden arkadaşlar var bu konuda sana yardımcı olacaklardır.
Ayrıca kaptanımız seni süreç konusunda bilgilendirecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…