- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.901
HoşgeldiiinBen de geldim.
Kuralları yarın okuyacağım insallah.
Herkese iyi geceler.
ikinci canim kızHoş geldiniz kızlar
moon sağlıkla kavuş bebegine ilk bebek mi kız erkek merak ettim
Günaydın canım sen kaç yaşındaydin bu ne enerji havadan mı sudan mı ben niye yataktan çıkacak enerjim yok daha 34 mde gerçi gece 1de yattım 2 buçuk ta simit tepsiye koydum sabah 7de pişir dim çocuğun beslenmesine lor peynirli yumurta yapcam çünkü azcık tadına baktım pisirdigimin aksam yatarken ip atliycam diye yattım ama şimdi Üşüyorum sanki girdim yatağa senin enerjini alabilsem iyi olcak
tamam tesekkurler :)Canım arada girme hergün gir yediklerini yaz hatalı olanları biz söyleriz dikkat edersin tatlım en çok kilo alınan dönemdesin çünkü
Allah bağışlasin benimde ilk erkek 5 buçuk 2. kız 2 buçuk 3 yaşvar aralarında sanada kolay gelsin hamilelik güzel bir dönem sağlıkla tamamla inşallahikinci canim kızilki erkek :) amin sagol Allah razi olsun ...
Haklısın eve ciksan yatarsin saat 7 de yürüyüş süper olur.canim ben78liyim yani 40 yasindayim bakma oğlan sabahcida ondan erken kalkiyorum yoksa uyurum sabahlari onu assagiya servise indirince arkasindan yürüyüşe cikiyorum ve uykum açılıyor
Harikasin kaptanim kacamak yapmayinca haftasonu haftaici daha güzel geciyorkızlar küçük de olsa haftasonu kaçamağını atlatmak için bugün pür dikkat diyetime dikkat ediyorum
öğleyin yürüyüşümü de yaptım tempolu 9000 adım olarak hadi bakalım bu cuma ne çıkacak merak içindeyim
Evet canim kesinlikle uyurum Hafta sonlari uyuyorum saat dokuza kadarHaklısın eve ciksan yatarsin saat 7 de yürüyüş süper olur.
heee bu arada sabah yürüyüşü denilince özlem nerelerde acaba
Kimse illaki birsey yazmasada sizler mutlaka gunluk yediklerinizi sporlarinizi yazin ben kimse bana birsey yazmasada kendi kendimede olsa birseyler yazip cikiyorum illaki heveslendirmek için yaptigim sporu yada kilomu resimli paylasiyorum illaki birileri yazmasada öncelik benim diyetime sadik olmam sadik oldugum zamanda mutlulukla gelip buraya birseyler yazip cikiyorum canim paylasim az diye kimse gelmemezlik yapmasin motivelerinizi bozmayinyaparız kaptaniçem mümkün mertebe gruba girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok ne yazayım moduna giriyorum..neyse kızlar şu gruba ilk başladığımda 96 kiloydum bakın teee fi tarihinde şimdi 71 yılbaşına kadar 6 lı hanelere inmek planım beni tanıyan herkes dur artık hasta olacaksın diyor oysa boy 163 kilo 71 bana göre en aşağı sağlıklı kiloya inmem için 8 kilo var siz ne diyorsunuz ..ha bunu derken bebeklikten beri hep kilolu olmamdan ötürü endişe de ediyor olabilirler iyi niyetli düşünmek istiyorum..
Hosgeldiniz grubumuzaOkudum kabul ediyorum
sagol canim guzel evet de su kilolar olmasa :))Allah bağışlasin benimde ilk erkek 5 buçuk 2. kız 2 buçuk 3 yaşvar aralarında sanada kolay gelsin hamilelik güzel bir dönem sağlıkla tamamla inşallah
Ben bile heyecanlandim yarin bekliyoruz seni burda ozelmi yoksa devletemi gittin canimKizlarrr ancak girebildim bgun cok yogun gecti 2 hafta once kan testi vermistim saglik ocagina bgun ancak gidebildim sonuclarini almak icin doktr degerlerin yerlerde geziyo dedi b12 dvitamini ve demir ilaci verdi dvitamini baya dusuk ve hfta 1 gun 1 siseyi ic dedi bunlar istah acar dikkat et dedi bende ilaclarimi alip bgun basladim insallah iyi gelir yarn da diyetisyende randevum var bakalim nolucak cok heycanliyim birazdanda zumba yapicimmm cocujlari uyuturken yine girer menumu paylasirim
Evet canim yarin sabah diyetine basla aksamlarida yediklerini buraya yaz motive olmak için paylasimlari takip etmen lazim duzenli kilo bildirimi yapmalisin aramiza tekrardan hoşgeldinizTamam canım sağol. Yarın başlıcaz mı.benimdr hedefim şimdilik 65 boyum 160
Diyet listen benimkiyle yani canimm nerdeyse ben listeye tam uyamiyorum bile sadece kasik hesaplarini uyuyorumCanım benim listemi ekliyorum şimdi sende buna benzer yapabilirsinEki Görüntüle 2203428
Canim ya sen yinede diyet yapma benim kardeşim kilo almaktan çok korktu ve ilk hamileleginde çok az yerdi ekmek surmedi ağzına ama bebek 2 hafta geriden gitmeye başladı sonra ne kadar yesede bebek gelismedi ve 6 aylik karninda öldü bence sen az kalmis saten kilo almamaya sadece sabit tutmaya çalışsevk olur diye dusundum :))) yani haftada 1 kilo 1 kilodur verebilirsem
.. ona bakarsaniz doktor hic yemesende bebek buyur artik bu saatten sonra hersey tamamlanmis dedi :)))))) sen diyete basla deyince motivasyon amacli mesajda gelince bakayim dedim..neyse takima girmesemde arada girer yazarim bende sunu yaptim bunu uaprim diye))))
Valla yeni kisiler geldikce moral bulmaya başladık ama kaybolmak yokk bu yola hep beraber devam etmeliyizBen de geldim.
Kuralları yarın okuyacağım insallah.
Herkese iyi geceler.
yaa evet evet yeniden puanlama olsunnnn
canim bizim saglik ocaginda diyetisyende var braz kapsamli bi saglık ocagi bizimki sansıma ondan randvu aldim aslinda 2 hafta once almistim ama istanbul disinda oldugum icin gidememistim yarina nasipmis bakalim ne dicek sadece tek korkum ben listeye nasil uyucam ve onun tartisinda kac kilo cikicamBen bile heyecanlandim yarin bekliyoruz seni burda ozelmi yoksa devletemi gittin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?