Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim ben78liyim yani 40 yasindayim bakma oğlan sabahcida ondan erken kalkiyorum yoksa uyurum sabahlari onu assagiya servise indirince arkasindan yürüyüşe cikiyorum ve uykum açılıyor

canim ben78liyim yani 40 yasindayim bakma oğlan sabahcida ondan erken kalkiyorum yoksa uyurum sabahlari onu assagiya servise indirince arkasindan yürüyüşe cikiyorum ve uykum açılıyor
Haklısın eve ciksan yatarsin saat 7 de yürüyüş süper olur.
heee bu arada sabah yürüyüşü denilince özlem nerelerde acaba

Harikasin kaptanim kacamak yapmayinca haftasonu haftaici daha güzel geciyor

Bende menü yazayım artık
pzrtesi menü morordek
sabah 8 de 1 parmak simit
9 gibj Lorlu yumurtalı chiali omlet
maydonoz roka
ara 1 dilim ayva
2 gibi kerevizli yogurtlu sumak lı salata
2 çiğköfte yarım lavas bebelerin artigi
akşam 7 buçuk balık tava bol salata 1dilim ekmek
çayla kuruyemiş biraz fazla canım acayip tatlı istiyor
11 gibi 1 bardak sute tarçın kahve attım yoksa bisküvi kek birsey yemiyim diye
şu 1 buçuk cevizli
ayrıca ıhlamur kuşburnu altinotu çayı
spor yok 5 dk jesika

Kimse illaki birsey yazmasada sizler mutlaka gunluk yediklerinizi sporlarinizi yazin ben kimse bana birsey yazmasada kendi kendimede olsa birseyler yazip cikiyorum illaki heveslendirmek için yaptigim sporu yada kilomu resimli paylasiyorum illaki birileri yazmasada öncelik benim diyetime sadik olmam sadik oldugum zamanda mutlulukla gelip buraya birseyler yazip cikiyorum canim paylasim az diye kimse gelmemezlik yapmasin motivelerinizi bozmayin
Kilolarimizda ayniymis çok güzel kilo vermissin tebrik ederim canim

Ben bile heyecanlandim yarin bekliyoruz seni burda ozelmi yoksa devletemi gittin canim

Tamam canım sağol. Yarın başlıcaz mı.benimdr hedefim şimdilik 65 boyum 160
Evet canim yarin sabah diyetine basla aksamlarida yediklerini buraya yaz motive olmak için paylasimlari takip etmen lazim duzenli kilo bildirimi yapmalisin aramiza tekrardan hoşgeldiniz

Canim ya sen yinede diyet yapma benim kardeşim kilo almaktan çok korktu ve ilk hamileleginde çok az yerdi ekmek surmedi ağzına ama bebek 2 hafta geriden gitmeye başladı sonra ne kadar yesede bebek gelismedi ve 6 aylik karninda öldü bence sen az kalmis saten kilo almamaya sadece sabit tutmaya çalış

kaptanım sizde yogunsunuz ama acaba tekrar puanlamalara başalsak mi hazır hareklenme başlamışken morordek toplight
çikolatacanavarı iyimi acaba
yaa evet evet yeniden puanlama olsunnnn

Ben bile heyecanlandim yarin bekliyoruz seni burda ozelmi yoksa devletemi gittin canim
canim bizim saglik ocaginda diyetisyende var braz kapsamli bi saglık ocagi bizimki sansıma ondan randvu aldim aslinda 2 hafta once almistim ama istanbul disinda oldugum icin gidememistim yarina nasipmis bakalim ne dicek sadece tek korkum ben listeye nasil uyucam ve onun tartisinda kac kilo cikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…