Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol canim guzel evet de su kilolar olmasa :))
kilon kaçtı ben mi kaçırdım soyledinmi kiloda halloluyor iş bizde bitiyor zaman zaman burdada konuşuyoruz zorla kilo verdirilmiyor yada mucize olmuyor sen niyetlendin başarılı olacaksjndir burda hepimiz denedik şahit olduk dukan yapanlar onu yapanlar bunu yapanlar ama yine diyetisyen eşligde azimli olan arkadaşlar çok daha başarılı oldu karabiber toplight aklıma gelenler kimimiz ekmek yemedigi kimi aç gezdiği için veremedi. sende sağlıklı beslenerek mutlu sonuca varacaksindir bir gün bozdum deyip yılmadan

Ay geçmiş olsun canım onda bence başka sıkıntıda vardır yoksa bebek genelde anneyi sömürür yemezse anne güçsüzlesmezmi çok üzüldüm allah korusun

Herkesler uyudu sanirim ben zumbami yaptim cocuklari yedirdim uyuttum smdi örgümu orsem uyusam mi diye dusunuyorum
bence uyu düzenli uyku kiloyu etkiliyor sonuçta uyurkende kalori yakıyor bu beden ve yarın az Yemeni sağlıyorMuş bu ara ben yine gece kuşu birde şu içmiyorum bedenime yazık

kızlar hedef lsistesine cuma günki kiloları ekledim balpamuk esracım senin kaçtı hatırlamıyorum

Şahnur’cum 64.8 çıktı Cuma günü kilom ve hayatımda ilk defa kilo vermemek için direniyorum. Çünkü 64.5 altına düşersem bu Cuma günü listeye giremeyeceğim. Gelsin pizzalar gitsin hamburgerler yapıyorum valla ama bu sefer de kilo almıyorum sabit kalıyorum hayat ne garip yaaa

oyle yapacaz mecbur ..... dikkat etsem yeterli almamam lazim ..kilom var baya yaa

parky cim biz bari bşeyle yapalım bugün balpamuk esra da yok

Ya ben aslında hafta içi aktif katılım sağlarım da bugünüm biraz yoğun geçti. Çok heyecanla Gülsin Onay’ın bu akşam ki Piyano Resitali’ne hazırlandım. Dünyaca ünlü devlet sanatçımız biliyorsunuz... Çok şanslıyım ki kendisiyle fotoğraf çekildim hatta kendisi yanıma yaklaştı inanılmaz mutlu oldum :))) Ben bütün gün akşam ki resitali düşğnerek evi topladım, yemek yaptım, çocuk için gerekli olan işleri yaptım hazır bıraktım ki eşim ben yokken depresyona girmesin çocukla :))))) Ben böyle ara ara bırakıp konsere falan gidiyorum da ben gidiyorum diye iyice yaramazlığa vuruyor arkamdan. Bugün de gitmeden önce tane tane anlattım: bak ben arkadaşımla piyano resitaline gideceğim bugün anne günü, lütfen anlayışlı ol ve ben yokken babayı üzme dedim. “Yeter sus artık!” desi bana ama içinden kabullenmiş ki evden çıkarken güzel vedalaştı benimle, sorun yaratmadı. :)))) Ama yine de bütün günüm sorun çıkmasın diye gerekli düzeni sağlamaya çalışmakla geçti onun için yazamadım. Yoksa gündüz pek bırakmam buraları.

Evet aynen havadan sudan bari konuşalım
parky çok iyu vermişsin maşallah bende 163 boyum 63 civarı kilo iyi oluyor alt üst beden dengeliyse ama tabiki ideal 56 58 daha iyi olur

parkbyull Parkycim Sibel’e katılıyorum. Aynı şeyi yazacaktım.

D vitamini iştah açmıyor aksine metabolizmanı hızlandırdığı için daha hızlı kilo vermeni sağlar. Demir’de aynı şekilde ama B vitamini tatlı isteğini arttırıyor, acıktırıyor evet. Ben aldığım dönemde pek kafamı ona takmamaya çalışıyordum. Arada bir çok tatlı istediğim oldu ama gün kurusuyla, kahveyle falan atlatmaya çalışacaksın artık. Benim de B vitaminini kullanmaya başlamam gerek yeniden. Demir yüklemesi için geçenlerde serum taktırdı doktor bana. D vitaminim de tamam. 4 şişe içtim D vitamini. Şimdi kaldı B! Aslında B eksik değil ama onu aürekli alabiliyorsun. Hem enerji açısından hem de bir çok şeye iyi geliyor sakın ihmal etme Didem’cim.

Bugün Resital’e gitme telaşına düşünce az da yemiş oldum. Bugünkü menümü de yazıp artık yatayım. Sabah erkenden kızı okula götüreceğim. Gece hayatı güzel de sabahları olmasa!

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Filtre Kahve

Öğle:
-Yarım Avokado
-1 haşlanmış yumurta
-2 kk keçi peyniri

Akşam:
-Ton balıklı salata

Ara:
-Filtre Kahve

Spor: Leslie 4 mil. ( valla sporumu çok iyi yapıyorum bu aralar. Diyet yapalı ilk defa spor da yapmaya başladım.)

böyle kilo alınmaz ki canım hem spor yap hem yeme nasıl olcak

canım ben de merak etmiştim bir işin olmasa mutlaka uğruyorsun zaten kendin için birşeyler yapman çok güzel insan daha bir motive oluyor
baba kız da anlaşılan güzel geçirmiş akşamı

Mrb takım kaptanım ve kızlar74 kiloyum insülin direncim var biraz zor kilo veriyorum bana örnek diyet listeniz varsa sevinirim hadi bismillah diyelim o zaman
a bebeğim insülin direnci olmayan şişman var mı bu hayatta ,misal bendeniz çok ciddi insülin direncine aduket çektim ..şimdi benden kaçıyor

kısmet esracım hadi bakalım kilo vermeye çalışırsın veremezsin almaya çalışırsın alamazsın bu dünya bir garip işte :)

yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım
yaklaşık 2008 den beri bu takımlardayım kilo verdim mezun oldum arada aldım 2. çocuğumu doğurdum yani buranın gediklilerindenim bir dönem 5. takım kaptanlığını da yaptım ama çok yoruldum sağolsun şimdi genç dinamik çok güzel bir kaptanımız var buraları çok güzel idare ediyor ben de kilo vermeye çalışıyorum
kızlar sanırım aranızdaki en yaşlınız benim 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
inşaat mühendisiyim kamuda çalışıyorum bazen çok yoğun seyahatlerim oluyor koşturmam çok fazla ve bir türlü veremediğim ama bu sefer kesinlikle vermeye niyet ettiğim bir kilo serüvenim var sigarayı bırakınca zaten fazla olan kilom üzerine kilolar kattım

good morning leydisin centilminin

kilom 71,0 hala günlük tartılma manyaklığım nolcak benim...

morordek fancynancy Cikilatacanavari

dünki menüm..

sabah:1/2 avokado
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
1 parça peynir
1-2 tatlı kaşığı vişne reçeli
kuru yufka
şekersiz çay

öğlen:1 kase mercimek çorba
2 adet kornişon turşu
az kuru yufka

akşam:bir tatlı tabağında az az kuru dolma,erişte
ev yapımı yoğurt

22:00 gibi belgeselimi izlerken bir nar..

su:3,5litre
spor:yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…