- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.921
kilon kaçtı ben mi kaçırdım soyledinmi kiloda halloluyor iş bizde bitiyor zaman zaman burdada konuşuyoruz zorla kilo verdirilmiyor yada mucize olmuyor sen niyetlendin başarılı olacaksjndir burda hepimiz denedik şahit olduk dukan yapanlar onu yapanlar bunu yapanlar ama yine diyetisyen eşligde azimli olan arkadaşlar çok daha başarılı oldu karabiber toplight aklıma gelenler kimimiz ekmek yemedigi kimi aç gezdiği için veremedi. sende sağlıklı beslenerek mutlu sonuca varacaksindir bir gün bozdum deyip yılmadansagol canim guzel evet de su kilolar olmasa :))
Ay geçmiş olsun canım onda bence başka sıkıntıda vardır yoksa bebek genelde anneyi sömürür yemezse anne güçsüzlesmezmi çok üzüldüm allah korusunCanim ya sen yinede diyet yapma benim kardeşim kilo almaktan çok korktu ve ilk hamileleginde çok az yerdi ekmek surmedi ağzına ama bebek 2 hafta geriden gitmeye başladı sonra ne kadar yesede bebek gelismedi ve 6 aylik karninda öldü bence sen az kalmis saten kilo almamaya sadece sabit tutmaya çalış
bence uyu düzenli uyku kiloyu etkiliyor sonuçta uyurkende kalori yakıyor bu beden ve yarın az Yemeni sağlıyorMuş bu ara ben yine gece kuşu birde şu içmiyorum bedenime yazıkHerkesler uyudu sanirim ben zumbami yaptim cocuklari yedirdim uyuttum smdi örgümu orsem uyusam mi diye dusunuyorum
kızlar hedef lsistesine cuma günki kiloları ekledim balpamuk esracım senin kaçtı hatırlamıyorum
oyle yapacaz mecbur ..... dikkat etsem yeterli almamam lazim ..kilom var baya yaakilon kaçtı ben mi kaçırdım soyledinmi kiloda halloluyor iş bizde bitiyor zaman zaman burdada konuşuyoruz zorla kilo verdirilmiyor yada mucize olmuyor sen niyetlendin başarılı olacaksjndir burda hepimiz denedik şahit olduk dukan yapanlar onu yapanlar bunu yapanlar ama yine diyetisyen eşligde azimli olan arkadaşlar çok daha başarılı oldu karabiber toplight aklıma gelenler kimimiz ekmek yemedigi kimi aç gezdiği için veremedi. sende sağlıklı beslenerek mutlu sonuca varacaksindir bir gün bozdum deyip yılmadan
fistigim ne yapiyorsun oglandan sonra citir olamadinmi kiz of bende kilo aldim yedigimden degil stresten diyete basladim bakalim direnicem mecburHarikasin kaptanim kacamak yapmayinca haftasonu haftaici daha güzel geciyor
parky cim biz bari bşeyle yapalım bugün balpamuk esra da yok
Evet aynen havadan sudan bari konuşalım
parky çok iyu vermişsin maşallah bende 163 boyum 63 civarı kilo iyi oluyor alt üst beden dengeliyse ama tabiki ideal 56 58 daha iyi olur
Kizlarrr ancak girebildim bgun cok yogun gecti 2 hafta once kan testi vermistim saglik ocagina bgun ancak gidebildim sonuclarini almak icin doktr degerlerin yerlerde geziyo dedi b12 dvitamini ve demir ilaci verdi dvitamini baya dusuk ve hfta 1 gun 1 siseyi ic dedi bunlar istah acar dikkat et dedi bende ilaclarimi alip bgun basladim insallah iyi gelir yarn da diyetisyende randevum var bakalim nolucak cok heycanliyim birazdanda zumba yapicimmm cocujlari uyuturken yine girer menumu paylasirim
böyle kilo alınmaz ki canım hem spor yap hem yeme nasıl olcakBugün Resital’e gitme telaşına düşünce az da yemiş oldum. Bugünkü menümü de yazıp artık yatayım. Sabah erkenden kızı okula götüreceğim. Gece hayatı güzel de sabahları olmasa!
Bugünkü Menüm:
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
-Yarım Avokado
-1 haşlanmış yumurta
-2 kk keçi peyniri
Akşam:
-Ton balıklı salata
Ara:
-Filtre Kahve
Spor: Leslie 4 mil. ( valla sporumu çok iyi yapıyorum bu aralar. Diyet yapalı ilk defa spor da yapmaya başladım.)
hoşgeldin tatlımBen de geldim.
Kuralları yarın okuyacağım insallah.
Herkese iyi geceler.
allah bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek ben ikinciyi kız olsun çok istemiştim kısmet olmadı maalesefikinci canim kızilki erkek :) amin sagol Allah razi olsun ...
canım ben de merak etmiştim bir işin olmasa mutlaka uğruyorsun zaten kendin için birşeyler yapman çok güzel insan daha bir motive oluyorYa ben aslında hafta içi aktif katılım sağlarım da bugünüm biraz yoğun geçti. Çok heyecanla Gülsin Onay’ın bu akşam ki Piyano Resitali’ne hazırlandım. Dünyaca ünlü devlet sanatçımız biliyorsunuz... Çok şanslıyım ki kendisiyle fotoğraf çekildim hatta kendisi yanıma yaklaştı inanılmaz mutlu oldum :))) Ben bütün gün akşam ki resitali düşğnerek evi topladım, yemek yaptım, çocuk için gerekli olan işleri yaptım hazır bıraktım ki eşim ben yokken depresyona girmesin çocukla :))))) Ben böyle ara ara bırakıp konsere falan gidiyorum da ben gidiyorum diye iyice yaramazlığa vuruyor arkamdan. Bugün de gitmeden önce tane tane anlattım: bak ben arkadaşımla piyano resitaline gideceğim bugün anne günü, lütfen anlayışlı ol ve ben yokken babayı üzme dedim. “Yeter sus artık!” desi bana ama içinden kabullenmiş ki evden çıkarken güzel vedalaştı benimle, sorun yaratmadı. :)))) Ama yine de bütün günüm sorun çıkmasın diye gerekli düzeni sağlamaya çalışmakla geçti onun için yazamadım. Yoksa gündüz pek bırakmam buraları.
a bebeğim insülin direnci olmayan şişman var mı bu hayatta ,misal bendeniz çok ciddi insülin direncine aduket çektim ..şimdi benden kaçıyorMrb takım kaptanım ve kızlar74 kiloyum insülin direncim var biraz zor kilo veriyorum bana örnek diyet listeniz varsa sevinirim hadi bismillah diyelim o zaman
kısmet esracım hadi bakalım kilo vermeye çalışırsın veremezsin almaya çalışırsın alamazsın bu dünya bir garip işte :)Şahnur’cum 64.8 çıktı Cuma günü kilom ve hayatımda ilk defa kilo vermemek için direniyorum.Çünkü 64.5 altına düşersem bu Cuma günü listeye giremeyeceğim. Gelsin pizzalar gitsin hamburgerler yapıyorum valla ama bu sefer de kilo almıyorum sabit kalıyorum hayat ne garip yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?