Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ginaydınnnn 5. Takımın güzelleri.
Uğrayamadığım için kusura bakmayın. Şimdi yeşil çayımı yapıyorum, içmek isteyen buyursun gelsin.
morordek ördekim, sabah tartıldım ve kendimi mi onu mu camdan atsam bilemedim. Atın 26 sında listeye girerim ben herhalde. 83 ün altına düşebileceğimi sanmıyorum 20 günde.

Yaaa, ilginçmiş. Teşekkür ederim canım, bugün bakarım. Bütün haftasonu okumayla uğraştık. 2.grup seslere geçtik, birde gecedeki sesler 3e çıktı. Ay vallahi çok zormuş ya. Bir oturuyoruz derse ya da okumaya, en az 2 saat geçiyor kalemler düşürülüp alınıyor, çok bunalmasındye araya oyunlar şarkılar giriyor. Şimdi müfredatı da Öğreniyorum ya az çok ufaklık ana sınıfına başladığında diyorum öğreteyim kafa da kaldırmıyor, bize çok basit geldiği için sabredemiyoruz da Veli olarak galiba. Onlar İçin de zor baktığın zaman. Yani benim beyin yanıyor arkadaşlarım yanııyoooorrrrrrrr

Bakıyorum kardelenciğim. YouTube can izliyoruz, dediğin gibi uygulamalar da indirdim. Ama bir yerde çocukta bildiğini söylemiyor. Onlarda da devreler karışıyor ders çalışırken herhalde Neyse öyle böyle atlatacağız inşallah bubları da.

Bu arada meraklı olup öğrenemedik istemesi kızının çok güzel. Benim ki de istiyordu ama ana Sınıfı öğretmeni öğretmeyin dedi, bende üstüne gitmedim. Okulda öğretecekler diye geçiştirdim. Keşke dinlemeseydim öğretmenimizi. çocuğun isteği varken öğretseymişim 1-2 birşey. Sıkılınca bırakırdık kar kalırdı.

İşte bende öğretecektim ama yapmayın dedi anasınıfı Öğretmenimiz. morpa kampüse mutlaka bakacağım. Teşekkür ederim canım.
Kilona gelince evet artıdasın ama çok değil, senin halledebileceğin bir rakam o Denizcim. Kendini tutup, dengeleyebiliyor olman çok güzel

Günaydın kızlar
güzel günler herkese ben hâlâ uykuluyum
gece 2 kere uyanıyorum kiz uyandıriyor burnum tıkalı gibi doğru nefes alnayinca yorgun gibiyim galiba.
Fancy hoşgeldin nasıl gidiyor hayat kilo hariç diyim vücut kışa hazırlanıyor olabilir mi

Onu yanlış yazmışım canım. Günde değil hafta da 2 ses olacaktı o. Kağıtlara da yazdık. Kestik, hece kutumuz var. Ben mi çok zorlanıyorum kızımdan daha fazla acaba

O da başka türlü bir spor kaptaniçem. Sonuçta enerji yaktın mı yaktın.
Mamaların seni cezbedememesi de ayrı bir başarı.

Çok bilmemekle beraber bol bol alıştırma ile öğrenecek diye düşünüyorum tatlım. 2 yıl önce yiğenim aynı süreçteydi. Sürekli alıştırma yapa yapa öğrendi.
Aaahhh ahh. Benden öğretmen çıkmazmış belki çıkar ama ilkokul öğretmeni imkanı yok.
Allah bütün öğretmenlerimize sabır versin. Ben evde 1 tanesiyle uğraşamıyorum. Onlar 25-30 çocukla uğraşıyorlar. Bir de dersle bitmiyor ki, okulda herşeyiyle ilgileniyorlar. Valla çok erdemli bir meslek.

Valla süpersin Pazar Pazar. Tebrik ederim.

YÜKSELEN YILDIZLAR
594. ETAP

Ne kadar da güzeliz zirvede
Yakışıyor ördekim.

Günaydınnnnnnn
Yaa ne güzel takım hareketlenmiş çok mutlu oldum yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler. Şimdi alıntılayacağım zaten.
Bu ara benim tez işleri vs cok yogun geciyor. Bir de evde ilgi isteyen bebe olunca evde zaten onunla ilgilenip sızıp kalıyorum, akşamları pek bakma fırsatım olmuyor o yüzden, lütfen kusuruma bakmayın

bende chai gurme baharat çayımı yudumluyorum gel fincanları tokuşturak

3 haftaya sınavda var unutma onuda

Allah kolaylık versin canım. Bu dönem bitince rahatlarsın. Genelde 1.dönem öğreniyorlar okumayı. 2.dönem daha kolay geçiyo

Mrb Kızlar size ilk kilomu mu yollayacam nasıl takip edilecez
Hoşgeldin canım
Şu anki kilonu ve hedefini yazmışsın, kuralları da kabul etmişsin. Günlük gelip menülerini yazarsan biz zaten nelerin yanlış oldugunu söylemeye calısıyoruz. Bize biraz kendinden bahseder misin? :)
Didemcim o değerlerin yükselmesi de bence kilo vermende etkili olacaktır. Diyetisyen sonrası mutlaka yaz neler dedi, nasıl bir menü verdi merak ediyoruz :)
gelebiliyormuyuz
Hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Şu anda katı bir diyet yapman pek mümkün değil ama yediklerine dikkat etmen açısından burayı takip edebilirsin, bizimle menülerini paylaşabilirsin :) Tüm hamileliğimi ben burada geçirdim örneğin
Ben de geldim.
Kuralları yarın okuyacağım insallah.
Herkese iyi geceler.
Hoşgeldin, nickini çok sevdim :)
Kuralları okuyup kabul ettiğini belirtirsen sistem nasıl işliyor biraz anlamış olursun zaten. Bu arada güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan ben de kaydedeyim :)
kaptanım sizde yogunsunuz ama acaba tekrar puanlamalara başalsak mi hazır hareklenme başlamışken morordek @toplight
çikolatacanavarı iyimi acaba
Sibelcim bu ara puan tutabileceğimi hiç sanmıyorum yukarıda da yazdım müthiş yoğunum. Yardımcı olmak isteyen olursa el birliğiyle halledilebilir belki..
Kaptanicem güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim
Bence sen de çok iyi bir kaptandın ve hala da öylesin, gönüllerimizin kaptanısın
Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!

fistigim ne yapiyorsun oglandan sonra citir olamadinmi kiz of bende kilo aldim yedigimden degil stresten diyete basladim bakalim direnicem mecbur
Yok canim olamadim daha kizlarda hemen verdim oglan 2010 da dogdu ve hala kilolarla basim dertte sen yurt disindaaki orkidemisin canimmm accik anlat kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…