Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır kaptanice.
Bugün akşamdan başlıyorum.
Bugün de akşama en sevdiğim yemekler vardı.
Diyete mi girmiş oldum ben simdi

Mrb canım 160 boy 74 kilo insülin direncim var bugün başladım yarın menülerimi atarım inşallah

canım ben de merak etmiştim bir işin olmasa mutlaka uğruyorsun zaten kendin için birşeyler yapman çok güzel insan daha bir motive oluyor
baba kız da anlaşılan güzel geçirmiş akşamı

Evet arada bir yapıyorum ben bunu Şahnur. Yoksa bunalırım. Kızım da sorun çıkarınca, “ben senin her istediğini yapıyorum sen de bencil olma biraz anlayışlı ol herkesin bir hayatı var” diyorum. Zaten ondan sonra hak verince; “yeter, sus artık!” deyip durumu kabulleniyor. İyi zaman geçirmişler bir sorun yaşanmamış çok şükür. Eve döndüğümde, eve bomba düşmüş gibi görüntü hariç tabii... Neyse o kadara ses etmiyoruz artık.

Şahnur’cum sana beslenme için dengeleme yapmadılar mı sigara bırakma seansından sonra?

Azmettik, başardık galiba Şeyma! :))

Hem hoş buldum hem de tanıştığıma memnun oldum morordek toplight
Kilom 65.Hedefim 50.
Kuralları kabul ediyorum insallah da uyabilirim.
Biraz sert mi ne sanki kurallar
Kaptaniçemiz de söylemiş duruma göre esneme yapabiliyoruz ama tabi ilk başlarken sıkı başlamak önemli :) Haydi bakalım hayırlı olsun diyelim :)
Azmettik, başardık galiba Şeyma! :))
Sanırım Esra'cım :) Genel duyuru atılmasının baya faydası oldu :)

Ya sorma hafta sonu da onlara baktım ama şu an 6 dersin 3'ünden toplamda 4 ünite falan çalıştım Nasıl olicik bilmiyorum.

Şeyma sevdin mi sen sosyolojiyi yaa? Ben Uluslararası İlişkiler okurken başta zorunlu Sosyoloji almıştım 2 dönem. O zaman çok sevdiğim için çok keyifle okurum diye düşünerek İkinci Eğitim hakkımda Sosyoloji seçtim ama bana çok farklı ve ağır gelmişti, sevemedim. Açıkçası siz kaydolurken bi heveslendim kaydımı aktifleştirsem mi diye düşündüm. Hatta sonra mesaj da geldi kaydınızı yenileyiniz diye ama nedense birşey çekmedi yine beni yaa... Uzaktan eğitimde sosyolojiyi kaldıramadım ben.sana nasıl geldi merak ediyorum? :)

Ya birtanemmmmmmmmm çok mutlu oldumm inan seni görünce gel sarilalim bir öpeyim senii gurbetimmm adini degistirmissin ama seni kimse taniyamaz ven 85 kilodan 71 kiloya indim canim sen naptin 4ncu varmi

Burada neler oluyor, birileri bir açıklama yapabilir mi lütfen ??? :)))))))

Bu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))

Vira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.

Suyu ihmal etme canım. Kilo verebilmek için su çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…