- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.661
Benim de kutlu olsun muazaydidem parkbyull @rint @karabiber01
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
Aaa pompa ile sagmamalısın tabi ki.. Ne kadar çok sagarsan o kadar çok süt üretilir. Elle sagabilirsin rahatlatmak için ya da emzireceksinhanimlar, sorunumu cozeyim derken basima yeni dertler actim. memedeki sut dugumunu acmak icin bolca sicak dus, masaj, sicak havlu, sik emzirme ve pompa yapiyordum. zaten fazla olan sutum iyice artti, dun gece 2 yeni sertligim daha oldubenim kesinlikle sutumu azaltmam gerekiyor, pompayi mumkun oldugunca azalticam ama iste 2 saat emzirmesem hemen tas gibi oluyor, mecbur biraz sagiyorum. sutu azaltan bitkiler (nane, adacayi) varmis, biraz riskli gibi ama denesem mi diyorum. bebek sut fazla oldugu icin, fazla besleniyor gibi geliyor bana, dun gece gazdan, sut cikarmaktan uyuyamadi ( gerci hemsireye gore rota virusu asisinin yan etkisi olarak olurmus oyle).
Ben fırsat buldukça çalışıyorum ama yarilayamadim bileKızlar vakit buldukça sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum. Malum 2 çocukla biraz zorlanıyorum. O yüzden de sık gelemiyorum. 24-25 ine kadar çok yazamayabilrim ama zaten 26sında da listede olacağım inşallaaahhhh
Sınava hazırlanan fıstıklar nabiyonuz bakeemmm?
Tamam cumaya eksi bekliyorum ona göre bak artık listedesinBgun dogum gnum nedeniyle menu yazmak istemiyorum beni affedin hanimlar ama zumbami yapicam aksam söz sabah suprizle uyandim arkadaslarim ellerinde pastayla gelmisler esimde pastayla geldi napicagimi sasirdim oyuzden tadimlikta olsa yedm smdi esimlede yerim yemzsem uzulur ama 2 gun var telafi edicem suanda hla gecen haftaya gore -600 deyim
morordek saygilar kaptanim
Öncelikle dün gece bir kaçamak yaptım onu itiraf edeyim.
Gece 12 gibi puding yedim.Sabahta adet oldum.
Benim hep böyle bir rutinim var.Adet olmadan önceki gece illaki tatlı yiyorum.Tutamiyorum kendimi.
Her türlü kapağa,kırbaca hazırım sayın üstlerim @toplightmorordek fancynancy
Bu liste şu Taylan'ın menüsü mü?Sabah:Bir mandalina,bir avuç kuru erik
Öğle:yoğurt çorbası,4 tane kısır köftesi
Aksam:1 kase ev yapımı yoğurt
Spor:40 dk tempolu yürüyüş(hava pis soğuktu bugun)
Su:1,5 litre
Aralarda bolca yesil cay içtim.
Bir fincan da Turk Kahvesi.
nane işine bulaşma bence en azından kenarda sütun yoksa kesiyor ben taze naneli cacık canım çekti hep kesildi bende 1 gün
hangi sinavlar?Kızlar vakit buldukça sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum. Malum 2 çocukla biraz zorlanıyorum. O yüzden de sık gelemiyorum. 24-25 ine kadar çok yazamayabilrim ama zaten 26sında da listede olacağım inşallaaahhhh
Sınava hazırlanan fıstıklar nabiyonuz bakeemmm?
supersin :)hepinize teker teker cok tesekkur ederim saolun iyiki varsiniz
Canim dun haric ne zman bunlardan yesem gunkurusunun icine ceviz koyuyorum yada kurukaysinin icin fndik koyup ole tuketiyoruk aslinda dun yaptigim o topun icinde fndik vardi oyuzden iclerine bsey koymamistim
tıkanıklığı açmak için pompa yap dediler bana uoksa ben de artıracağını düşünüyordum. pismanim tabi ki.Benim de kutlu olsun mu
Aaa pompa ile sagmamalısın tabi ki.. Ne kadar çok sagarsan o kadar çok süt üretilir. Elle sagabilirsin rahatlatmak için ya da emzireceksin
Ben fırsat buldukça çalışıyorum ama yarilayamadim bile
Tamam cumaya eksi bekliyorum ona göre bak artık listedesin
Ekstra spor yapıp telafi et o zaman
Bu liste şu Taylan'ın menüsü mü?
Tempolu yuruyus canim leaslie ile yürümekKuzular iyi akşamlar. Sabah bir mesaj atmıştım spor ile ilgili sanırım gitmemiş yeniden yazayım dedim. Alt bacağı kaslandırmadan eritmenin yollarını biliyor musunuz? Kalın bacaklarım var ve bir türlü eritemiyorum.
kaptanim senin dogum gnun yarnmiydi pespesemi dogmusuz ama yaslarimiz tutmuyo ben 25 oldumBenim de kutlu olsun mu
Aaa pompa ile sagmamalısın tabi ki.. Ne kadar çok sagarsan o kadar çok süt üretilir. Elle sagabilirsin rahatlatmak için ya da emzireceksin
Ben fırsat buldukça çalışıyorum ama yarilayamadim bile
Tamam cumaya eksi bekliyorum ona göre bak artık listedesin
Ekstra spor yapıp telafi et o zaman
Bu liste şu Taylan'ın menüsü mü?
Düzenli tempolu yürüyüş yap.Kuzular iyi akşamlar. Sabah bir mesaj atmıştım spor ile ilgili sanırım gitmemiş yeniden yazayım dedim. Alt bacağı kaslandırmadan eritmenin yollarını biliyor musunuz? Kalın bacaklarım var ve bir türlü eritemiyorum.
Haklısın o gün öyle geçti ilk defa proteinsiz kahvaltı yaptım ama acıktım cidden.Sabah mutlska proteın olması lazım canım
Teşekkür ederimTempolu yuruyus canim leaslie ile yürümek
çok teşekkürlerDüzenli tempolu yürüyüş yap.
Gerçekten yürüyüş acayip etkili.
Bir de youtube'a bir yaz bakalım alt bacak eritme diye kesin video vardır.
Ev de yapabileceğin bir şeyler çıkar bence.
Evet biraz kötü olmuş ama önümüze bakcaz artık ve kurabiye acayip odem yapıyor sanki geçen bende abartım böyle şeylere dayanamiyorum ya yürüyüş yaptım ondan ya kurabiyeden yüzük sıktı zor çıkardım normalde çok odem falan olmaz bende
Ahhh aaaahhh bu tatlılar.Öncelikle dün gece bir kaçamak yaptım onu itiraf edeyim.
Gece 12 gibi puding yedim.Sabahta adet oldum.
Benim hep böyle bir rutinim var.Adet olmadan önceki gece illaki tatlı yiyorum.Tutamiyorum kendimi.
Her türlü kapağa,kırbaca hazırım sayın üstlerim @toplightmorordek fancynancy
AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz.hangi sinavlar?
Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur.Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
Atıştırmalık
- 1 küçük paket tuzlu çubuk kraker
Öğlen
- 1 elma
- 4 domates
Akşam
- 1 kase tavuk çorbası
Atıştırmalık
- 1 çay bardağı limon suyu
Su: 1.5 litre (Hiç su içesim gelmiyor zorla içiyorum bunu bile)
Egzersiz: 6974 adım
Evdekiler kıymalı börek yapmış ama tuttum kendimi zor da olsa(((
Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocukBende katılabılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?