Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

azaydidem parkbyull @rint @karabiber01
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
Benim de kutlu olsun mu
Aaa pompa ile sagmamalısın tabi ki.. Ne kadar çok sagarsan o kadar çok süt üretilir. Elle sagabilirsin rahatlatmak için ya da emzireceksin
Ben fırsat buldukça çalışıyorum ama yarilayamadim bile
Tamam cumaya eksi bekliyorum ona göre bak artık listedesin

Ekstra spor yapıp telafi et o zaman
Bu liste şu Taylan'ın menüsü mü?

nane işine bulaşma bence en azından kenarda sütun yoksa kesiyor ben taze naneli cacık canım çekti hep kesildi bende 1 gün
hangi sinavlar?

bugunku menum:
sabah: avokado salatasi, 1 dilim ekmek, 1 bardak bitki cayi
ara: sutlu kahve
ogle: 1 tabak bulgurlu ispanak yemegi, 1 kase semiz otu, 1 dilim ekmek
ara: 1 limonun suyu, 2 kuru erik
aksam: 1 kase mercimek corbasi, 3 salatalik tursusu, 1 dilim ekmek

su: 1 litre
spor: 30 dakika bebek arabasiyla tempolu yuruyus

ekmek biraz siritiyor ama simdilik tatli yememek benim icin buyuk basari, zamanla ekmegi de azaltirim

tıkanıklığı açmak için pompa yap dediler bana uoksa ben de artıracağını düşünüyordum. pismanim tabi ki.

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
Atıştırmalık
- 1 küçük paket tuzlu çubuk kraker
Öğlen
- 1 elma
- 4 domates
Akşam
- 1 kase tavuk çorbası
Atıştırmalık
- 1 çay bardağı limon suyu
Su: 1.5 litre (Hiç su içesim gelmiyor zorla içiyorum bunu bile)
Egzersiz: 6974 adım
Evdekiler kıymalı börek yapmış ama tuttum kendimi zor da olsa (((

Tempolu yuruyus canim leaslie ile yürümek

kaptanim senin dogum gnun yarnmiydi pespesemi dogmusuz ama yaslarimiz tutmuyo ben 25 oldum
Tamamdir söz gzel bi eksiyle gelicem

Düzenli tempolu yürüyüş yap.
Gerçekten yürüyüş acayip etkili.
Bir de youtube'a bir yaz bakalım alt bacak eritme diye kesin video vardır.

Ev de yapabileceğin bir şeyler çıkar bence.

Sibelcim bende zaten ödeme müsait bünyeyim kurabiye de kesin ödem yapar dedim ancak sabah -800 çıktım nasıl olduysa, şaşırdım. Bana kurabiye yaradı galiba bu aralar herşeyim ters çalışıyor akşamları kurabiye yemeye devam edeyim bari

Ahhh aaaahhh bu tatlılar.

AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz. Ben felsefedeyim. Ördekim morordek ve parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi. Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende.

Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur. Bana da lazım ondan.

Bende katılabılırmıyım
Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…