Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin güzel takimim

Nice mutlu yillara azaydidem
Yeni yaşında insallah gönlüne göre olur herşey.
aminnn canim cok tesekkur ederim

super hikayeymis canim merkla okudum inan iyi yapmissin ama haketmistir erkek degilmi

mutlaka dene kaptanim ne cok tatli ne tatsiz tam kahve yabi lokmalik gzel bsey yani

azaydidem doğum günün kutlu olsun canım
Yeni yaşında istediğin kiloya ulaşman dileğiyle, tüm güzellikler seninle olsun
cok tesekkur ederim kaptanim saolun

cok tesekkur ederim canim

Canım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle bir ömür mutlu sağlıklı ve fit olman dileğiyle...

Vaaoov Harikasın... Böyle hedefler sanırım çok iyi motive ediyo.

musmutlu yılların olsun canım

sağol canım hiç sorma biz de topyekun hastayız işte çeşitli ...Allah beter dert vermesin.

Ya iste butun gun cok iyi gidip, gun sonunda bir sekilde bozunca da insan daha cok sinir oluyor. Erken olsa telafi sansi var en azindan fazladan hareket etmeye filan calisiriz. Benim dunku menu de boyle oldu.

Dikkatimi cekti ara ogunlerde kendinden sekerli kayisi/hurma filan var dengelemek icin yanina protein eklemek iyi olabilir, mesela findik/fistik.

hanimlar, sorunumu cozeyim derken basima yeni dertler actim. memedeki sut dugumunu acmak icin bolca sicak dus, masaj, sicak havlu, sik emzirme ve pompa yapiyordum. zaten fazla olan sutum iyice artti, dun gece 2 yeni sertligim daha oldu benim kesinlikle sutumu azaltmam gerekiyor, pompayi mumkun oldugunca azalticam ama iste 2 saat emzirmesem hemen tas gibi oluyor, mecbur biraz sagiyorum. sutu azaltan bitkiler (nane, adacayi) varmis, biraz riskli gibi ama denesem mi diyorum. bebek sut fazla oldugu icin, fazla besleniyor gibi geliyor bana, dun gece gazdan, sut cikarmaktan uyuyamadi ( gerci hemsireye gore rota virusu asisinin yan etkisi olarak olurmus oyle).

bende o düğümlenme sıtma yapmıştı kadın doğuma git onlar bir ilaç veriyor o rahatlatır

nane işine bulaşma bence en azından kenarda sütun yoksa kesiyor ben taze naneli cacık canım çekti hep kesildi bende 1 gün

Canım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle bir ömür mutlu sağlıklı ve fit olman dileğiyle...

azaydidem canım nice mutlu, sağlıklı senelereeeeee

fattofit85 ohhhh iyi olmuş

si_bel sana da geçmiş olsun canım yaa

azaydidem parkbyull rint @karabiber01
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
hepinize teker teker cok tesekkur ederim saolun iyiki varsiniz

Canim dun haric ne zman bunlardan yesem gunkurusunun icine ceviz koyuyorum yada kurukaysinin icin fndik koyup ole tuketiyoruk aslinda dun yaptigim o topun icinde fndik vardi oyuzden iclerine bsey koymamistim

Bgun dogum gnum nedeniyle menu yazmak istemiyorum beni affedin hanimlar ama zumbami yapicam aksam söz sabah suprizle uyandim arkadaslarim ellerinde pastayla gelmisler esimde pastayla geldi napicagimi sasirdim oyuzden tadimlikta olsa yedm smdi esimlede yerim yemzsem uzulur ama 2 gun var telafi edicem suanda hla gecen haftaya gore -600 deyim
morordek saygilar kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…