- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.641
aminnn canim cok tesekkur ederimNice mutlu yillaraazaydidem
Yeni yaşında insallah gönlüne göre olur herşey.
super hikayeymis canim merkla okudum inan iyi yapmissin ama haketmistir erkek degilmiTOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
İki yıl önce buraya geldiğimde zeytinli Rock festivaline gideceğimi ve yıllardır görmediğim eski sevgilimin de muhtemelen orada olacağını söylemiştim o beni gördüğünde zeyıf bir kız olayım istiyorum demiştim hatırlayan olur belki. O aralar ciddi zayıflamıştım ama yeni biriyle tanışmıştım ve o festivale hala sevgilim olan o yeni cocuklar gitme kararı almıştım. İşin garibi 10binlerce kişinin olduğu festivalde eski sevgilini defalarca gördüm hatta bi keresinde konserde önlere dogru ilerleyelim derken tam onlerinden gectik ve hemen yanlarında durmaya karar verdiler arkadaşlarım ve sevgilim. Tabi ben de bişey diyemedim. Öyle bir baktı ki içimin yağları eridi. Ben o baktıkÇa sevgilime sarıldım çatladı kıskançlıktan. Sonra bana mesaj yazdı ve o yanındaki izbandot kimdi dedi. Kendisi cılız bir çalı oldugu için benim sevgilim de yapılı biri tırsmış herhalde hahah. Sevgilim dedim. Yaptığın ayıp geçmişimiz var yanımda sarılıp kokladın falan yazdı bişey demedim İyi oldu ona. Bana yaptıklarının yanında az bile. Böyle bir güncelleme yapayım dedim hatırlayan olur belki :)
mutlaka dene kaptanim ne cok tatli ne tatsiz tam kahve yabi lokmalik gzel bsey yaniGünaydınlar
Kasım annesi olduğunu hatırlıyorum rintcim, benim oğlan da sizinkilere yakın ya ondan aklımda kalmış :) nice mutlu yaşları olsun şimdiden kuzunun
Oo süpersin rintcim almışsın ama vermişsin de bi yandan :) listeye girmek ister misin bilmiyorum ama girmesen de gel takıl burada :)
Tamam oldu simdi :)
Evet güzel bir tarife benziyor Didemcim, vaktim olduğunda deneyeyim
Aaaa ben de hatırlıyorum tabi ki :) oh iyi olmuş hak ediyor bu erkek milletio zaman iyi kilo vermiştin gerçekten de
cok tesekkur ederim kaptanim saolunazaydidem doğum günün kutlu olsun canım
Yeni yaşında istediğin kiloya ulaşman dileğiyle, tüm güzellikler seninle olsun
cok tesekkur ederim canimGünaydın kızlar
parky sanada geçmiş olsun geçmiyor bir türlü bizde yine ailecek hastayiz bu sefer öksürük eklendi birde bende idrar yolu enfeksiyonu .
Didemcim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında gönlündekileri yaşamanı diliyorumm
hadi hayırlı günler hepimize...
Canım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle bir ömür mutlu sağlıklı ve fit olman dileğiyle...Gunaydin güzel takimim
aminnn canim cok tesekkur ederim
super hikayeymis canim merkla okudum inan iyi yapmissin ama haketmistir erkek degilmi
mutlaka dene kaptanim ne cok tatli ne tatsiz tam kahve yabi lokmalik gzel bsey yani
cok tesekkur ederim kaptanim saolun
cok tesekkur ederim canim
Vaaoov Harikasın... Böyle hedefler sanırım çok iyi motive ediyo.TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
İki yıl önce buraya geldiğimde zeytinli Rock festivaline gideceğimi ve yıllardır görmediğim eski sevgilimin de muhtemelen orada olacağını söylemiştim o beni gördüğünde zeyıf bir kız olayım istiyorum demiştim hatırlayan olur belki. O aralar ciddi zayıflamıştım ama yeni biriyle tanışmıştım ve o festivale hala sevgilim olan o yeni cocuklar gitme kararı almıştım. İşin garibi 10binlerce kişinin olduğu festivalde eski sevgilini defalarca gördüm hatta bi keresinde konserde önlere dogru ilerleyelim derken tam onlerinden gectik ve hemen yanlarında durmaya karar verdiler arkadaşlarım ve sevgilim. Tabi ben de bişey diyemedim. Öyle bir baktı ki içimin yağları eridi. Ben o baktıkÇa sevgilime sarıldım çatladı kıskançlıktan. Sonra bana mesaj yazdı ve o yanındaki izbandot kimdi dedi. Kendisi cılız bir çalı oldugu için benim sevgilim de yapılı biri tırsmış herhalde hahah. Sevgilim dedim. Yaptığın ayıp geçmişimiz var yanımda sarılıp kokladın falan yazdı bişey demedim İyi oldu ona. Bana yaptıklarının yanında az bile. Böyle bir güncelleme yapayım dedim hatırlayan olur belki :)
musmutlu yılların olsun canımGunaydin güzel takimim
aminnn canim cok tesekkur ederim
super hikayeymis canim merkla okudum inan iyi yapmissin ama haketmistir erkek degilmi
mutlaka dene kaptanim ne cok tatli ne tatsiz tam kahve yabi lokmalik gzel bsey yani
cok tesekkur ederim kaptanim saolun
cok tesekkur ederim canim
Bundan sonra herkesin ilk hedefi eski sevgililerini kıskandırmak olsunVaaoov Harikasın... Böyle hedefler sanırım çok iyi motive ediyo.
Bundan sonra herkesin ilk hedefi eski sevgililerini kıskandırmak olsun
sağol canım hiç sorma biz de topyekun hastayız işte çeşitli ...Allah beter dert vermesin.Günaydın kızlar
parky sanada geçmiş olsun geçmiyor bir türlü bizde yine ailecek hastayiz bu sefer öksürük eklendi birde bende idrar yolu enfeksiyonu .
Didemcim doğum günün kutlu olsun yeni yaşında gönlündekileri yaşamanı diliyorumm
hadi hayırlı günler hepimize...
Bugün yediklerim:
Sabah:
-Filtre kahve
-Yarım avokado
-Yarım muz
Öğle:
-Sade döner
-Ayran
Akşam:
-2 kase tarhana çorbası
-3 kurabiye
Ya asla yemeyeceğim diye oturdum ama kendimi yerken buldum nasıl üzüldüm.....Ah ahhh... Bütün günü çok iyi geçirdikten sonra bunu nasıl yapabiliyorum yaaa
Bgunku menum
Sabahki kahvaltini resmini atmistim oyuzdn yazmiyorum
Arada
Sekersiz turk kahvesi
Ve tanesi 45 kalori olan el yapimi lokmalik bsy 2 tane yedim ismini tam bilmiyorum tarifini eklicem
2tane peynirli cizi
1hurma
1gunkurusu
Aksam
Yumurtali ispanak
3 kucuk kofte
Cacik
Ve kucuk kare firinda makarna (kendisini cok severim dayanamiyorum oyuzden yapinca yemk istiyorum illaki)
Arada nescefe
1 kurukaysi
1gunkurusu
1hurma
Su 2.5 lt
2 bardak 5'i bi yerde
Spor
50 dakika zumba
Insan yazinca farkediyo varya bugun baya cok yemisim allahtan sporumu yaptimistahim cok acik b12 yapio sanirim ama bukadr yemegede gene gzel kilo gidiyo gibi geliyo bana demkki vitamin depolari doldukca vcut verimli calismaya basladi sanirim
morordek
burda bol bol oldu işte buyurazaydidem parkbyull rint @karabiber01
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
bende o düğümlenme sıtma yapmıştı kadın doğuma git onlar bir ilaç veriyor o rahatlatırhanimlar, sorunumu cozeyim derken basima yeni dertler actim. memedeki sut dugumunu acmak icin bolca sicak dus, masaj, sicak havlu, sik emzirme ve pompa yapiyordum. zaten fazla olan sutum iyice artti, dun gece 2 yeni sertligim daha oldubenim kesinlikle sutumu azaltmam gerekiyor, pompayi mumkun oldugunca azalticam ama iste 2 saat emzirmesem hemen tas gibi oluyor, mecbur biraz sagiyorum. sutu azaltan bitkiler (nane, adacayi) varmis, biraz riskli gibi ama denesem mi diyorum. bebek sut fazla oldugu icin, fazla besleniyor gibi geliyor bana, dun gece gazdan, sut cikarmaktan uyuyamadi ( gerci hemsireye gore rota virusu asisinin yan etkisi olarak olurmus oyle).
nane işine bulaşma bence en azından kenarda sütun yoksa kesiyor ben taze naneli cacık canım çekti hep kesildi bende 1 günhanimlar, sorunumu cozeyim derken basima yeni dertler actim. memedeki sut dugumunu acmak icin bolca sicak dus, masaj, sicak havlu, sik emzirme ve pompa yapiyordum. zaten fazla olan sutum iyice artti, dun gece 2 yeni sertligim daha oldubenim kesinlikle sutumu azaltmam gerekiyor, pompayi mumkun oldugunca azalticam ama iste 2 saat emzirmesem hemen tas gibi oluyor, mecbur biraz sagiyorum. sutu azaltan bitkiler (nane, adacayi) varmis, biraz riskli gibi ama denesem mi diyorum. bebek sut fazla oldugu icin, fazla besleniyor gibi geliyor bana, dun gece gazdan, sut cikarmaktan uyuyamadi ( gerci hemsireye gore rota virusu asisinin yan etkisi olarak olurmus oyle).
Canım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle bir ömür mutlu sağlıklı ve fit olman dileğiyle...
azaydidem canım nice mutlu, sağlıklı senelereeeeee
fattofit85 ohhhh iyi olmuş
si_bel sana da geçmiş olsun canım yaa
Ya iste butun gun cok iyi gidip, gun sonunda bir sekilde bozunca da insan daha cok sinir oluyor. Erken olsa telafi sansi var en azindan fazladan hareket etmeye filan calisiriz. Benim dunku menu de boyle oldu.
Dikkatimi cekti ara ogunlerde kendinden sekerli kayisi/hurma filan var dengelemek icin yanina protein eklemek iyi olabilir, mesela findik/fistik.
hepinize teker teker cok tesekkur ederim saolun iyiki varsinizazaydidem parkbyull rint @karabiber01
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?