Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sütünü sağsan sorun sağmasan sorun canim benim oglanda titreme krizi tutmuştu donuyordum uzun sure titreme yaşadım goguslerim çok feci olmustu

gel bekliyoruz canin

Kombucha mantarından elde edilen, fermente yoluyla yapılan iyi maya ve bakteriler içeren bir çay. Şekerle yapılıyor aynı zamanda. Fayda için şeker bileşimi önemliymiş. Zamanında bana egzamam için diyetisyen de önermişti ama alıp denememiştim. Tadın hafif elma sirkeaini andıran bir tada sahipti ama ben elmalı-tarçınlısını içtim belki o yüzdendir. Diyetisyen de çok şeye faydalı diyerek çok öneriyordu. Hatta faydalarını bulursam yeni postta paylaşayım sizinle.

Vücut ağırlığını düzenler, yağları yok eder.

* Susuzluğu giderir ve egzersiz sırasındaki performansı artırır.
* Mantar türü enfeksiyonlara (candida gibi) karşı savaşır.
* Kapsamındaki antivirütik ve antibiyotik özellikler sayesinde iltihabi durumları yok eder.
* Cinsel potansiyeli canlandırır.
* Menapoz rahatsızlıklarını düzene sokar.
* Deri üzerindeki yaraları tedavi eder.

Ömrü uzatır.

* Tüm salgı bezlerini ve hormon savunmasını uyarır.
* Vücutta sağlıklı bir pH dengesi sağlar.
* Vücuttaki atık madde ve zehirli maddelerin suda çözülebilir hale gelerek atılmasını sağlar

Kan dolaşımını hızlandırır.

* Metabolizmayı uyarır.
* Kalp atış ritmini düzenler.

Bu vesile ile şu faydalarını okuyunca ben o kadar egzamadan çektim, herşeyi denedim bu kombucha yı neden denemedim diye düşündüm.... gerçi o kadar çok şey deneyip sonuç alamadım ve o kadar ümitsizliklere kapıldım ki bu sebeplerden denemek istememiş bile olabilirim ama sanırım alacağım bu çaylardan. Sipariş verecek güvenilir bir aite bulmam lazım önce.... Herşeyin piyasası var hiçbir şeye hiç kimseye de güven olmuyor artık. Bu tür işlerde her zaman kılı kırk yararım.

ne yapacaktım ya senin gibi çelimsiz birini mi koklayacaktım deyip lafı çarpıp kapatsaydın mevzuyu oh olmuş
Engelledim ona cevap olmuştur herhalde 3 yıl cıktık onunla ve bana çok kötu davrandı ona ragmen sabrettim ne salakmışım şu andaki insan hayatımda olmasa belki hala onu düşünüyor olacaktım

ne sosyolojisi len tarihçiyim ben

Benim de alt Ba aşklarım nerdeyse üst bacakta kalın kas eritme olmuyor dedi spor hocam incele de cok ince olmuyor hep kalıyor dedi. Üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…