- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.701
Kiskanmis eski sevgili canim arada ders vermek iyi oluyorDeniz ve Kum sen yıllardır sen de benim gibi zayıflamaya calısıyosun deyince aklıma geldi bu olay kuzum :)
Harikasin canim yaane yapacaktım ya senin gibi çelimsiz birini mi koklayacaktım deyip lafı çarpıp kapatsaydın mevzuyu oh olmuş
Evlilerde kocalarini ama masum sekildeBundan sonra herkesin ilk hedefi eski sevgililerini kıskandırmak olsun
Sagol canimm@azaydidemparkbyull @rint Deniz ve Kum
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
Sütünü sağsan sorun sağmasan sorun canim benim oglanda titreme krizi tutmuştu donuyordum uzun sure titreme yaşadım goguslerim çok feci olmustuhanimlar, sorunumu cozeyim derken basima yeni dertler actim. memedeki sut dugumunu acmak icin bolca sicak dus, masaj, sicak havlu, sik emzirme ve pompa yapiyordum. zaten fazla olan sutum iyice artti, dun gece 2 yeni sertligim daha oldubenim kesinlikle sutumu azaltmam gerekiyor, pompayi mumkun oldugunca azalticam ama iste 2 saat emzirmesem hemen tas gibi oluyor, mecbur biraz sagiyorum. sutu azaltan bitkiler (nane, adacayi) varmis, biraz riskli gibi ama denesem mi diyorum. bebek sut fazla oldugu icin, fazla besleniyor gibi geliyor bana, dun gece gazdan, sut cikarmaktan uyuyamadi ( gerci hemsireye gore rota virusu asisinin yan etkisi olarak olurmus oyle).
gel bekliyoruz caninKızlar vakit buldukça sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum. Malum 2 çocukla biraz zorlanıyorum. O yüzden de sık gelemiyorum. 24-25 ine kadar çok yazamayabilrim ama zaten 26sında da listede olacağım inşallaaahhhh
Sınava hazırlanan fıstıklar nabiyonuz bakeemmm?
En iyisi Esra'cım :)
Anadolu yakasındaki üniversitelere başvurayım doktora bitince. Benim burada yakın arkadaşlarım var da ondan gelmek istiyorum derim
Tabi ki ederim rintcim :) izin kilona da döndüğüne göre cuma günü bildirimini bekliyorum liste için :)
Kombu çayı nedir Esracım? Ilk kez duydum. Menün güzel bu arada
Resimler insani daha çok motive ediyor canim kahvaltin cok guzelEki Görüntüle 2205610
Sabah kahvaltim bu sekilde kizlar
Pesinden form cay ictim
Gun icersinde yesil cy
Aksama acili etli nohut yemegi yedim
Yaninda biberli manda sütünden biberli lor
Pesine form cayi
Aynen park ve book arkadas harikaYa şu üslubunun hastasıyım bookcumNev-i şahsına münhasır bir modelsin , bir tarzın var. Saygı duymakla birlikte çok gülüyorum. Çok kitap okumanın etkileri bunlar herhalde
Sanırım tek başarım okumayı sökmek:))Ahaha
Dur seni daha da korkutayım, ben bi yandan doktora yapıyorum
Ne bölümünden mezunsun bu arada? :)
Canım o sizin harikaliginizAynen park ve book arkadas harika
HER kahvalti degisimli de olsa ayni gibiResimler insani daha çok motive ediyor canim kahvaltin cok guzel
Engelledim ona cevap olmuştur herhalde 3 yıl cıktık onunla ve bana çok kötu davrandı ona ragmen sabrettim ne salakmışım şu andaki insan hayatımda olmasa belki hala onu düşünüyor olacaktımne yapacaktım ya senin gibi çelimsiz birini mi koklayacaktım deyip lafı çarpıp kapatsaydın mevzuyu oh olmuş
Kesinlikle hiç oyle motive olmamıştım ama şimdiki motive erkek arkadaşımın sürekli evlenmek istemesi ve yazın ya nişan ya dügün olacağı :)Vaaoov Harikasın... Böyle hedefler sanırım çok iyi motive ediyo.
ne sosyolojisi len tarihçiyim benAhhh aaaahhh bu tatlılar.
AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz.Ben felsefedeyim. Ördekim morordek ve parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi. Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende.
Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur.Bana da lazım ondan.
Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk
Kuzular iyi akşamlar. Sabah bir mesaj atmıştım spor ile ilgili sanırım gitmemiş yeniden yazayım dedim. Alt bacağı kaslandırmadan eritmenin yollarını biliyor musunuz? Kalın bacaklarım var ve bir türlü eritemiyorum.
bulaşır yavrum bulaşır benim 2 de değil 3Sanırım tek başarım okumayı sökmek:))
Ama sizi çok tebrik ve takdir ettim arkadaşlar.
morordek parkbyull fancynancy
2.üniversiteyi bana sürsen bulaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?