- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.721
İyi yolculuklar dilerim.Kizlarr bu sabah türkiyeye ucucam yogunluk olur belki giremem dönüsüm carsamba haftaya
Tarti bulabilirsem bildirim yaparim
Girmeye calisirm giremessem merak etmeyin ufak bi kacamak yapcez annemle hepinizi öpüyorum
Hadi inşallah kaptanım :)) güzel veririm bu defa inşallahEn iyisi Esra'cım :)
Anadolu yakasındaki üniversitelere başvurayım doktora bitince. Benim burada yakın arkadaşlarım var da ondan gelmek istiyorum derim
Tabi ki ederim rintcim :) izin kilona da döndüğüne göre cuma günü bildirimini bekliyorum liste için :)
Kombu çayı nedir Esracım? Ilk kez duydum. Menün güzel bu arada
sağol canım...günaydınlarrr
parky cim geçmiş olsun tatlım
Ne diyeyim cehaletimden kilo vermeye odaklanamayacagimbulaşır yavrum bulaşır benim 2 de değil 34 e de planlarım var Allah ömür verirse
Baya faydalı bir şeymiş. Görüntüsü çok hoş değil amaVücut ağırlığını düzenler, yağları yok eder.
* Susuzluğu giderir ve egzersiz sırasındaki performansı artırır.
* Mantar türü enfeksiyonlara (candida gibi) karşı savaşır.
* Kapsamındaki antivirütik ve antibiyotik özellikler sayesinde iltihabi durumları yok eder.
* Cinsel potansiyeli canlandırır.
* Menapoz rahatsızlıklarını düzene sokar.
* Deri üzerindeki yaraları tedavi eder.
Ömrü uzatır.
* Tüm salgı bezlerini ve hormon savunmasını uyarır.
* Vücutta sağlıklı bir pH dengesi sağlar.
* Vücuttaki atık madde ve zehirli maddelerin suda çözülebilir hale gelerek atılmasını sağlar
Kan dolaşımını hızlandırır.
* Metabolizmayı uyarır.
* Kalp atış ritmini düzenler.
İyi yolculuklar :)Kizlarr bu sabah türkiyeye ucucam yogunluk olur belki giremem dönüsüm carsamba haftaya
Tarti bulabilirsem bildirim yaparim
Girmeye calisirm giremessem merak etmeyin ufak bi kacamak yapcez annemle hepinizi öpüyorum
Hey maşallahsu:5 LİTRE
itiraf ediyorum ki takım secerken fazla inceleyemedim ama tam benlik bir takım secmisim. muhendisim ama sosyoloji psikoloji felsefe merakim var, doktora yapicam diye yurtdisina cikip is hayatina atilanlardanim. okumak yetmez, üzerine düşünüp konusmak da lazim bu konularin, faydalanalim sizden :)Ahhh aaaahhh bu tatlılar.
AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz.Ben felsefedeyim. Ördekim morordek ve parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi. Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende.
Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur.Bana da lazım ondan.
Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk
ben ne zaman antibiyotik kullansam hayatım kayıyor zatenBaya faydalı bir şeymiş. Görüntüsü çok hoş değil ama
İyi yolculuklar :)
Hey maşallah
Kilo artısı bence ilaclardandır parkcım. Cumaya kadar iner insallah
bakioyrum da menulerde ya lor ya lor corbasi sik geçiyor, ozel olarak tercih etme nedeni var mi?Dün neler yedim
Sabah 2 yumurta
Azcık beyaz peynir
4 zeytin
İki dilim hindi salam
Öğle
Bir kase lor çorbası
Ara
Bir mandalina
Akşam
Bir kase lor corbası
valla bir ara bende gemileri yakıp çıkacaktım son dakika tüm reel loplarım yumruk attı banaitiraf ediyorum ki takım secerken fazla inceleyemedim ama tam benlik bir takım secmisim. muhendisim ama sosyoloji psikoloji felsefe merakim var, doktora yapicam diye yurtdisina cikip is hayatina atilanlardanim. okumak yetmez, üzerine düşünüp konusmak da lazim bu konularin, faydalanalim sizden :)
Baya faydalı bir şeymiş. Görüntüsü çok hoş değil ama
İyi yolculuklar :)
Hey maşallah
Kilo artısı bence ilaclardandır parkcım. Cumaya kadar iner insallah
tatlım ne mühendisisin ben inşaat, üniversiteden yükseği yaptıktan sonra doktoradan gözüm korkup kamuya geçtim burda da adalet i bitirdim belki seneye hukuk okurumitiraf ediyorum ki takım secerken fazla inceleyemedim ama tam benlik bir takım secmisim. muhendisim ama sosyoloji psikoloji felsefe merakim var, doktora yapicam diye yurtdisina cikip is hayatina atilanlardanim. okumak yetmez, üzerine düşünüp konusmak da lazim bu konularin, faydalanalim sizden :)
sen öyle san ördeğim 2 yaş sendromu başlar yavaştan sonra sana hayatı zehir ederGünaydın bu arada.
Sabahtan oğluşu 18 ay kontrolüne götürdük. Yine çığlık kıyamet tabi kiNeyse bunu atlattık yarın da sağlık ocağında aşıya götüreceğim, onu da atlatırsam 2 yaşına kadar rahatım insallah
ben de merak ediyorum bu kombu çayınııvalla bir ara bende gemileri yakıp çıkacaktım son dakika tüm reel loplarım yumruk attı bana
balpamuk cuğum benim de kamobucham var düzenli mayalıyorum şifa niyetinden ziyade biz keyfi içiyoruz resmen
ikinci fermantasyonda çok daha iyi oluyor zencefilli tavsiyem.
ben de elektrik-elektronik muhendisiyim. adalet hukuka giris gibi bir sey mi?tatlım ne mühendisisin ben inşaat, üniversiteden yükseği yaptıktan sonra doktoradan gözüm korkup kamuya geçtim burda da adalet i bitirdim belki seneye hukuk okurum
Bende buraya katılabılırmıyımGünaydın bu arada.
Sabahtan oğluşu 18 ay kontrolüne götürdük. Yine çığlık kıyamet tabi kiNeyse bunu atlattık yarın da sağlık ocağında aşıya götüreceğim, onu da atlatırsam 2 yaşına kadar rahatım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?