Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar canlar

morordek fancynancy Cikilatacanavari

dünkü menü
sabah:1 adet rulo börek
şekersiz çay

öğlen:sebzeli mücver,mercimek çorba,az tas kebab

akşam: az erişte ,haşlanmış bezelye,2 kornişon turşu,1 çiğ sarımsak

su:5 LİTRE

şu an 1 kilo artıdayım gene sudan mı bilmiyorum ama öksürmekten artık kan tadı geliyor ağzıma öksürük geldikçe su içiyorum

Kizlarr bu sabah türkiyeye ucucam yogunluk olur belki giremem dönüsüm carsamba haftaya
Tarti bulabilirsem bildirim yaparim
Girmeye calisirm giremessem merak etmeyin ufak bi kacamak yapcez annemle hepinizi öpüyorum
İyi yolculuklar dilerim.
Siz şimdi misafir olacaksınız kaçamaklar pek ufak olmaz gibime geliyor.
İyi bakarlar burada size.

Hadi inşallah kaptanım :)) güzel veririm bu defa inşallah

bulaşır yavrum bulaşır benim 2 de değil 3 4 e de planlarım var Allah ömür verirse
Ne diyeyim cehaletimden kilo vermeye odaklanamayacagim
Varsa aranızda ordinaryüs falan o da söylesin de bari şu egitim konusunu bi kapatalim
Bazılarımızın psikolojisi bozuluyor

Baya faydalı bir şeymiş. Görüntüsü çok hoş değil ama
Kizlarr bu sabah türkiyeye ucucam yogunluk olur belki giremem dönüsüm carsamba haftaya
Tarti bulabilirsem bildirim yaparim
Girmeye calisirm giremessem merak etmeyin ufak bi kacamak yapcez annemle hepinizi öpüyorum
İyi yolculuklar :)
Hey maşallah
Kilo artısı bence ilaclardandır parkcım. Cumaya kadar iner insallah

itiraf ediyorum ki takım secerken fazla inceleyemedim ama tam benlik bir takım secmisim. muhendisim ama sosyoloji psikoloji felsefe merakim var, doktora yapicam diye yurtdisina cikip is hayatina atilanlardanim. okumak yetmez, üzerine düşünüp konusmak da lazim bu konularin, faydalanalim sizden :)

valla bir ara bende gemileri yakıp çıkacaktım son dakika tüm reel loplarım yumruk attı bana
Baya faydalı bir şeymiş. Görüntüsü çok hoş değil ama

İyi yolculuklar :)

Hey maşallah
Kilo artısı bence ilaclardandır parkcım. Cumaya kadar iner insallah
balpamuk cuğum benim de kamobucham var düzenli mayalıyorum şifa niyetinden ziyade biz keyfi içiyoruz resmen
ikinci fermantasyonda çok daha iyi oluyor zencefilli tavsiyem.

tatlım ne mühendisisin ben inşaat, üniversiteden yükseği yaptıktan sonra doktoradan gözüm korkup kamuya geçtim burda da adalet i bitirdim belki seneye hukuk okurum

sen öyle san ördeğim 2 yaş sendromu başlar yavaştan sonra sana hayatı zehir eder

ben de merak ediyorum bu kombu çayınıı

Bende buraya katılabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…