- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.061
Ben sadece iç çamaşırlarımla sabah wcye gittikten sonra tartılıyorum bişey yemeden içmeden en iyisi hem de farklı giysilerle bile tartılınca fark ediyor :)Evet ama ayakkabının ağırlık yaptığını bilmiyordum.
Çok mu fark oluyor?
Gelsin yoklama
Bi ses verin bakalım hanımlar
fattofit85
@rint
balpamuk
O Olivestar
@Tesnim1989
Tam diyecektim ki book bugün nerelerde kaçamak mı yapıyor diye ama kuzum hasta yatıyormuş geçmiş olsun canım Bi de regli olacaksın ya bağışıklığın düştüğü için daha zor geçer dikkat etSonunda ben de çok fena hasta oldum.
Bugün pek birşey yiyemedim çok afedersiniz yediğim şeylerde pek içimde durmadı zaten
Kafamın ağrısı biraz geçsin dönecem tekrar buraya.
Canım menünü yazarken miktarlarını da yazarsan ona göre yorumlarız, taze fasulye 1 kaşık mı 1 tabak mı meselaSabah Nesfitt+süt
Ara Türk kahvesi
Öğle mantar sote yoğurt turşu(1 tane biber)
Ara 1 avuç yer fıstığı
Akşam taze fasülye yoğurt
Bugünü kaçamaksız kapattım
Oğlum ateşlendi doktora götürdüm
10 dakika zumba yapapildim.
An itibati ile yeme içme olayı bitti 19.00 dam sonra yememeyi planlıyorum.
Bu arada şimdiye kadar 2 lt su içtim yatana kadar da 3 e tamamlıycam.
Her gün 3 lt içmeyi planlıyorum
Bende çok severim Bi ara yapayımHayir canim yasak degil arada yapabilirsin
Kabuska derken canim çekti çok severim eskideen surekli kapuskayla yapmistim diyetimi dogru düzgün sebze yoktu bebde sürekli kapuska yapardim sebzeler taneyke satildigi içinde almazdim
Aynen kaptanim
Benim bas agrisiyla geliyor
Sen yaz yinede birtanem içinden gecenleri
Çok geçmiş olsun bendede 2 yildir özel bölgede sag dudakta kasinti var geçmek bilmeyen arada tekrarliyor kac doktora gittiysem care olmadi bugün de gittin inatci egzama dedi cabuk gecmez dedi kepek gibi allah bundan baska büyük dert vermesin canim
Çok sagol canin
Bak alintilamayi m
Canım menünü yazarken miktarlarını da yazarsan ona göre yorumlarız, taze fasulye 1 kaşık mı 1 tabak mı mesela
Oğluna geçmiş olsun BernacımSabah Nesfitt+süt
Ara Türk kahvesi
Öğle mantar sote yoğurt turşu(1 tane biber)
Ara 1 avuç yer fıstığı
Akşam taze fasülye yoğurt
Her gün 3 lt içmeyi planlıyorum
Hoş döndün :))Selam ördeğim Erzuruma gitmiştim maniştoşumun yanına yazmadım size döndüm artık
Neyse ki kek sabahtan olmuş. En azından gün içinde hazmedilmiştir diye umalım :)Bugün neler yedim
Sabah 1 dilim ev yapımı kakaolu kek(sövmeyin)
Öğle
1 tabak et sote 1 dilim ekmek
Akşam
Fırında et
1 kaşık pilav
1 kase salata
Su 1 ltre henüz
40 dk yürüyüş
(yavaş dövün)
Aa çok geçmiş olsun bookcumSonunda ben de çok fena hasta oldum.
Bugün pek birşey yiyemedim çok afedersiniz yediğim şeylerde pek içimde durmadı zaten
Kafamın ağrısı biraz geçsin dönecem tekrar buraya.
Hayırlı olsun Esra'cım demek diyetisyene başlıyorsun. Eminim iyi gelecektir sana.Şeyma’cım 2 haftadır ömrüm yollarda geçiyor. Sabah kızımı okula bırakmak için çıkıyorum bir daha akşam dönüyorum eve. İnanılmaz yorgunum. Hep bir şeyler var. Kv-kp vardı bir süredir. Onlar gitti babam geldi. Babam gün aşırı gidip geliyor bende kalıyor ve sürekli bir aksiyon var bizde dolayısıyla. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım üst üste aradılar hep ve bir gün işim yoksa bile bi evde oturamadım. Sanırım bu haftam da böyle geçecek. Arkadaşlarıma vakit ayırmaya çalışıyorum.
Bu arada yarın diyetisyene başlıyorum. Bugün tahlillerimi yaptırdım. Yarın diyet başlıyor. Bundan sonra daha düzenli menü paylaşacağım.
Sana da kolay gelsin kaptaniçemBu arada kızlar eşim gene yurtdışına gitti akşam çocuklarla uğraşıyorum pek giremem haber vereyim dedim
Canım hiç ekmek yok menüde Karatay mı yapıyorsun oğluna da geçmiş olsun canımOzaman baştan yazıyorum
Sabah Nesfitt+süt 1 kase
Ara Türk kahvesi
Öğle mantar sote 5 yemek kaşığı
yoğurt 1 yemek kalşığı
turşu(1 tane biber)
Ara 1 avuç yer fıstığı
Akşam taze fasülye 5 yemek kaşığı
yoğurt 2 yemek kaşığı
Her gün 3 lt içmeyi planlıyor rum
Öncelikle hoşgeldin :)Çok geçmiş olsun ablacığım . Ben bugün aranıza katıldım . Genel olarak kuralları okudum. Benim okulum olduğu için cuma günleri 12 ye kadar atmam zor perşembe akşamı atsam olur mu ?
Canım çok rahatsızlandığı kusura bakmayın bu hafta hiçbirşey yapamadım .haftaya Cuma tartıyı yazsam olur muGelsin yoklama
Bi ses verin bakalım hanımlar
fattofit85
@rint
balpamuk
O Olivestar
@Tesnim1989
Evet düne göre iyi toparlamışsın :)Bugunku menum:
S: 1 haslanmis yumurta, 2 yk ev yapimi kahvaltilik salca, 1 dilim cavdar ekmegi, 4 yesil zeytin, 20 gr beyaz peynir
ara: 2 kuru erik, 2 avuc kaju
O: 1 buyuk muz, 1 yk badem ezmesi, 2 kare bitter cikolata
ara: 1 avuc kaju, 1 elma
A: 5 yk zeytinyagli patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 4 yk ev yogurdu
su: 1/2 litre
spor: 1 saat tempolu yuruyus
Bugun gene ufak sapmalar var ama aksama topladim. Yarindan itibaren kacamaksiz devam edecegim.
Bu hafta da bildirim yapabilirsin istersen daha deneme sürecindesin nasıl olsa, fark etmez yani nasıl istersen. Böyle durumlarda gelip en azından durumunu bildirirsen merakta kalmamış oluruz canımCanım çok rahatsızlandığı kusura bakmayın bu hafta hiçbirşey yapamadım .haftaya Cuma tartıyı yazsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?