Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelsin yoklama
Bi ses verin bakalım hanımlar
fattofit85
@rint
balpamuk
O Olivestar
@Tesnim1989

Şeyma’cım 2 haftadır ömrüm yollarda geçiyor. Sabah kızımı okula bırakmak için çıkıyorum bir daha akşam dönüyorum eve. İnanılmaz yorgunum. Hep bir şeyler var. Kv-kp vardı bir süredir. Onlar gitti babam geldi. Babam gün aşırı gidip geliyor bende kalıyor ve sürekli bir aksiyon var bizde dolayısıyla. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım üst üste aradılar hep ve bir gün işim yoksa bile bi evde oturamadım. Sanırım bu haftam da böyle geçecek. Arkadaşlarıma vakit ayırmaya çalışıyorum.

Bu arada yarın diyetisyene başlıyorum. Bugün tahlillerimi yaptırdım. Yarın diyet başlıyor. Bundan sonra daha düzenli menü paylaşacağım.

Sonunda ben de çok fena hasta oldum.
Bugün pek birşey yiyemedim çok afedersiniz yediğim şeylerde pek içimde durmadı zaten
Kafamın ağrısı biraz geçsin dönecem tekrar buraya.
Tam diyecektim ki book bugün nerelerde kaçamak mı yapıyor diye ama kuzum hasta yatıyormuş geçmiş olsun canım Bi de regli olacaksın ya bağışıklığın düştüğü için daha zor geçer dikkat et

Canım menünü yazarken miktarlarını da yazarsan ona göre yorumlarız, taze fasulye 1 kaşık mı 1 tabak mı mesela

Bende çok severim Bi ara yapayım

Canım menünü yazarken miktarlarını da yazarsan ona göre yorumlarız, taze fasulye 1 kaşık mı 1 tabak mı mesela

Ozaman baştan yazıyorum
Sabah Nesfitt+süt 1 kase
Ara Türk kahvesi
Öğle mantar sote 5 yemek kaşığı
yoğurt 1 yemek kalşığı
turşu(1 tane biber)
Ara 1 avuç yer fıstığı
Akşam taze fasülye 5 yemek kaşığı
yoğurt 2 yemek kaşığı
Bugünü kaçamaksız kapattım
Oğlum ateşlendi doktora götürdüm
10 dakika zumba yapapildim.
An itibati ile yeme içme olayı bitti 19.00 dam sonra yememeyi planlıyorum.
Bu arada şimdiye kadar 2 lt su içtim yatana kadar da 3 e tamamlıycam.
Her gün 3 lt içmeyi planlıyorum

Oğluna geçmiş olsun Bernacım
Menün genel olarak güzel. Sadece sabah nesfit yerine daha doyurucu şeyler yemeni öneririm. Yumurta, peynir gibi şeyler olursa daha uzun süre tok olursun

Selam ördeğim Erzuruma gitmiştim maniştoşumun yanına yazmadım size döndüm artık
Hoş döndün :))
Bugün neler yedim
Sabah 1 dilim ev yapımı kakaolu kek (sövmeyin)
Öğle
1 tabak et sote 1 dilim ekmek

Akşam
Fırında et
1 kaşık pilav
1 kase salata

Su 1 ltre henüz
40 dk yürüyüş

(yavaş dövün)
Neyse ki kek sabahtan olmuş. En azından gün içinde hazmedilmiştir diye umalım :)
Sonunda ben de çok fena hasta oldum.
Bugün pek birşey yiyemedim çok afedersiniz yediğim şeylerde pek içimde durmadı zaten
Kafamın ağrısı biraz geçsin dönecem tekrar buraya.
Aa çok geçmiş olsun bookcum
Hayırlı olsun Esra'cım demek diyetisyene başlıyorsun. Eminim iyi gelecektir sana.
İşlerinde de kolay gelsin diyelim. Bize de hafta sonu kv-kp gelecek.

Bu arada kızlar eşim gene yurtdışına gitti akşam çocuklarla uğraşıyorum pek giremem haber vereyim dedim
Sana da kolay gelsin kaptaniçem

Canım hiç ekmek yok menüde Karatay mı yapıyorsun oğluna da geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun ablacığım . Ben bugün aranıza katıldım . Genel olarak kuralları okudum. Benim okulum olduğu için cuma günleri 12 ye kadar atmam zor perşembe akşamı atsam olur mu ?
Öncelikle hoşgeldin :)
Kilonu perşembe akşam da bildirebilirsin ama sabahtan aç karnına tartılman gerek :) O yüzden persembe sabah tartılıp gün icinde ne zaman müsait olursan o zaman bildirebilirsin
Bize biraz kendinden bahseder misin takımdakiler de seni tanısın? Üniversite sınavına hazırlanıyorsun sanırım, hangi bölümü hedefliyorsun? :)
Ben de kendimden bahsedeyim bu arada. Takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 oğlum var :) Şu anda doktora tezimle uğraşıyorum, araştırma görevlisi olarak çalışıyorum.

Bugunku menum:
S: 1 haslanmis yumurta, 2 yk ev yapimi kahvaltilik salca, 1 dilim cavdar ekmegi, 4 yesil zeytin, 20 gr beyaz peynir
ara: 2 kuru erik, 2 avuc kaju
O: 1 buyuk muz, 1 yk badem ezmesi, 2 kare bitter cikolata
ara: 1 avuc kaju, 1 elma
A: 5 yk zeytinyagli patlican yemegi, 1 dilim ekmek, 4 yk ev yogurdu

su: 1/2 litre
spor: 1 saat tempolu yuruyus

Bugun gene ufak sapmalar var ama aksama topladim. Yarindan itibaren kacamaksiz devam edecegim.

Evet düne göre iyi toparlamışsın :)
O ufak kaçamaklar emzirdiğin için çok problem olmaz diye düsünüyorum. Bu arada mastitin nasıl oldu?

Canım çok rahatsızlandığı kusura bakmayın bu hafta hiçbirşey yapamadım .haftaya Cuma tartıyı yazsam olur mu
Bu hafta da bildirim yapabilirsin istersen daha deneme sürecindesin nasıl olsa, fark etmez yani nasıl istersen. Böyle durumlarda gelip en azından durumunu bildirirsen merakta kalmamış oluruz canım

Tabii . Adım Naz . Diş hekimliği veya inşaat mühendisiliği düşünüyorum ama ailem mühendisliğe pek sıcak bakmıyor . Hayatımda dönem dönem kilo yüzünden kötü hissettiğim zamanlar oldu . Polikistik over hastalığına sahibim ,kilo vermem çok sıkıntılı ve kilo aldıkça da adet göremiyorum .Çok stresli bir insanım . Özgüvenim hiç yok çünkü kendimi hiç beğenmiyorum Hem sağlık hem de görünüş açısından kilo vermeye çok ihtiyacım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…