Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptaniçemiz toplight inşaat mühendisi, kendisi sana bilgi verebilir :) Ben de esasen endüstri mühendisiyim ama akademiye yöneldim.
Kilo konusunda da menülerini yazmaya başladıkça yanlışlarını göstermeye çalışacağız. Kilo maalesef PKO'yu etkiliyor. Umarım ki kilo vererek hastalığını da atlatabilirsin :)

İnşallah canm

Sordugun icin sagol kaptan. Benimki apse olmustu igneyle iltihabi bosalttilar, neyseki igneyle mudale sonrasi pansuman vesaire ile iyilesti, tekrar cerrahi mudahale olmadi. Simdi yeni sut dugumleri var, onlar mastite donmesin diye ugrasiyorum, masaj filan yaparak. Haftaya ebe gelecek, emzirmede yanlis yaptigim birsey var mi diye bakmaya.

Bu arada bebegi buyumus olanlara sorayim, uyku egitimi verdiniz mi? Bu aralar bu konuyu arastiriyorum, Tracy hogg'un kitabini okuyorum.

Bence sinavlara hazirlanirken diyet yapmak cok stresli olur, onun yerine elinden geldigince saglikli beslenmeye calissan. yine de bilemedim ben cok tatli tuketirdim kafam calissin diye :)

Çok geçmiş olsun canım baya müdahale atlatmışsın. İnsallah yeniden olusmaz. Ebenin gelmesi iyi olur, belki de cidden yanlış pozisyondan vs kaynaklanıyordur. Zor bir şey mastit...

Ben uyku eğitimi vermedim. Zamanında ben de araştırmıştım bu uyku eğitimi olayını. En sonunda anne-bebek bağının güvenli oluşması ve bozulmaması icin akışına bırakmaya karar verdim. Kendi başına uyumayı öğrenmeyen insan yok neticede :)

Ne derece katılırsın bilmiyorum ama bu konuda aşağıya bir blog yazısı bırakıyorum :)
http://bidunyacocuk.com/uyku-egitimi-mi/

Ne kadar güzel bir söz

Bu aralar bende uykuya düştüm
havalardan sanirim canim

iln gunun super gecmis bi tek sabah yumurta peynir fln yersen hem protein almis olursun dahada tok tutar seni canim sende bndensin bende zumba yapiyorum gittikce arttir zamanini bemce en az 50 dakika zumba gercekten fazlasiyla ise yariyomus hem 500 600 kalori yaktiriyo hem vcudu skilastirip sekil veriyomus

Bugün neler yedim
Sabah 1 dilim ev yapımı kakaolu kek (sövmeyin)
Öğle
1 tabak et sote 1 dilim ekmek

Akşam
Fırında et
1 kaşık pilav
1 kase salata

Su 1 ltre henüz
40 dk yürüyüş

(yavaş dövün)
yavas sovelim dur ama sabah yemissin coktan yakmissindir canim devam etmemissin en azndan ne gzel

Bgunku menum
Kahvalti
Rafadan yumurta kzimla beraber yedik 3 yumurtadan yaptim
yarm yagli peynir az bsey
3 siyah 1 yesil zeytin
Salatalik domates
1 dilim hindi füme
Yarim dilim bugday ekmegi

Arada nescafe ve bugun biraz sacmaladim regl oldum krizlere girdim ciktim girdim ciktim resmen kendimle savas verdim
Birazcık masum cısslardan yemis olablirim bisvuvi gibi cubuk kraker gibi

Aksam
1kepce mercimek corbasi
1 orta boy karniyarik kizartmadan yaptim firinda kozleyerek
Yarim dilim tambugdayekmegi

Arada
1 mandalina
Yarim portakal

Su 2.5lt
1 bardak aclik otu
1bardak yesil cay
1 bardak 5'i bi yerde cayi

Spor yok malesef

morordek

hepsini alintila kısmını göremiyorum nere gidiyorsa yukardaki simgede buldum alıntı diye ama alıntı çıkmadı neyse artık

Hoşgeldin canım inşallah hep beraber vericez kiloları.

Büyük kızımda uyku eğitimiyle çok uğraştım canım. Tam başardım dedim hastalandı diş çıkardı derken her seferinde başa sardı. Başarılı olamadım sonuç olarak. Memede uyuyordu zaten.
Küçük kızım 17 aylık ama kendiliğinden uyuyo. Özel bi çabam olmadan.

Canım menünü yazarken miktarlarını da yazarsan ona göre yorumlarız, taze fasulye 1 kaşık mı 1 tabak mı mesela

Canım hiç ekmek yok menüde Karatay mı yapıyorsun oğluna da geçmiş olsun canım

Alıntı işini beceremiyorum sanırım toplu yazayım kızlar zumba hedef 50 dk ama oğlum hastalandı kreşden aldm dr götürdğm eve getirdim yattı felan yapamadım açıkcası.
Nesfit süt bnm vazgeçilmez kahvaltım aslımda çünkü başka bişi yiyemiyorum ancak bugün normal kahvaltı yaptm. Oğlum evde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…