- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.041
ayy tatlım bunun içinde bi de çalıştığını düşün biz de o haldeyiz allaha çok şükür büyüdüler biraz bizimkiler de başka sorunları çıkıyor şimdiahh kaptanim ahhh nerdeee pineklemek kizi okula braktim kucugu dktra gtrdum geldim smdi bebemi uyutup evin isine gucune bakicam kafin olmak anne olmak cok zor
saol canim sende don artik aramiza ozlettin kendini
Merhaba hosgeldin. Benim boyum da 1.56, benzer hedeflerimiz var, simdiden kolay gelsin.Bu arada 70 kiloyum ilk hedefim 60 olmak.
Boyum kısa 158 ideal kilom 52 50 felan inşallah verebirim kilo
teşekkür ederimMerhaba hosgeldin. Benim boyum da 1.56, benzer hedeflerimiz var, simdiden kolay gelsin.
Evet ayvacicekcim kötü olmus dün ama buraya yazma sorumlulugu olmayınca insan ipin ucunu kacırıyor. Eğer kaçamakların başkalarını etkileyecegini düsünüyorsan belki cıss olarak yazabilirsin :)Herkese merhaba,
Dün çok koşturmalı birgün oldu benim için. Hastane, banka, vergi dairesi bebekle dolandım durdum, diyete dikkat edemedim, oglen elime ne geçtiyse onu yedim malesef. Aksam da eve geç gelince yemek yapamadim.
S: 1 yumurta, 20gr beyaz peynir, 20gr kaşar, domates, salatalık
ara: 1muz
Ö: hazır tost, taze meyve suyu karışımı (smoothie)
A: 1 dilim yaş pasta, 1 avuç kaju
Sanırım böyle günlerde hiç yazmasak daha iyi en azından başkalarının aklına düşürmeyiz...
Bugün telafi etmeye çalışıyorum.
geçmiş olsun canım benim üç hafta oldu bir arpa boyu toparlayamadım umarım sen çabucak toparlanırsın..
Sağolun canlarım.Senin küçük de bizimkilere yakınmış, benim oğlum da mayıs 2017 doğumlu :)
Haydi bakalım bismillah :)))
Sana da kızlarına da geçmiş olsun canım.
hmm büyümüş baya masallah sağlıkla büyüt bebelerini Artık sporla diyetle rahat verirsin iradeli de olabilisen .Temmuz 2017 de yaptım cnm son doğumumu hoş bubulduk
Hadi bakalik insallahh ama cok uzak kalma buralardanİnşallah bakalım şekerim. Artık iyice saldım ama belki kendinden gider kilolar, direkt mezuniyete gelirim :)
su siralar calismayi dusunuyorum kaptanicem gozumu korkuttun suan aslinda evet suanda bukadr zorken bide bunlarin ustune calisiyo olmak dahada zordurayy tatlım bunun içinde bi de çalıştığını düşün biz de o haldeyiz allaha çok şükür büyüdüler biraz bizimkiler de başka sorunları çıkıyor şimdi
Tabi yazma sorumluluğu daha önemli. Bugun yemek pisirdim, çarşamba, perşembe ekmeği bırakıp, spor yapıp telafi etmeye çalışacağım, o zamana kadar tartilmayayim, heyecan olsun.Evet ayvacicekcim kötü olmus dün ama buraya yazma sorumlulugu olmayınca insan ipin ucunu kacırıyor. Eğer kaçamakların başkalarını etkileyecegini düsünüyorsan belki cıss olarak yazabilirsin :)
Aslinda tam tersini yapmamiz lazim canim az az ve sık sıkEvet ben biraz ac bırakıyorum kendimi.
Sarmayı sardıktan sonra annemle aklımıza kapuska geldi iyi mi
Onun için de biraz lahana ayirdik.
Yarın bir gün yaparız sanırım.
Aslında gündüz tutuyorum kendimi.Az yemeye çalışıyorum ama akşam acısı çıkıyor.
Illa ki acıkıyorum.
Biraz daha düzenlemem lazım diyetimi.
Teşekkür ederim yorumun için kaptanicemtoplight
Hosgeldin canimBu arada 70 kiloyum ilk hedefim 60 olmak.
Boyum kısa 158 ideal kilom 52 50 felan inşallah verebirim kilo
Hayir canim yasak degil arada yapabilirsinBu arada detoks yasak değil dimi ben ara sıra detoks yapma gereği duyuyorum çünkü. Duraksadığında kilo vermem
Kabuska derken canim çekti çok severim eskideen surekli kapuskayla yapmistim diyetimi dogru düzgün sebze yoktu bebde sürekli kapuska yapardim sebzeler taneyke satildigi içinde almazdimCanım hiç protein yok ve çok az doya doya yediğin hiç bişey yok sarma yerine kapuska yemeği olsaydı koca bir tabak yanında 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt la yeseydin doyardın
Aynen kaptanimCanım gündüz istediğin kadar ye akşam az ye ve belli bir saatten sonra hiç bişey yeme mesela akşam 7 den sonra sadece su iç sabahki tartıya bak nasıl fark edecek
Benim bas agrisiyla geliyorİyi geceler kızlar. Dersten kaçarak gelebildim sonunda.
Sabah
2 yumurta
Domates
Peynir
Zeytin
Salatalık
Öğlen
Çorba
1 dilim ekmek
Akşam
2 parça baget
Reglime az kaldı şimdiden şişmeye başladım umarım kilomu çok etkilemez Bu arada kuzular regl ağrısı için ilaç dışında bir tarifiniz var mı benimkiler çok sancılı geçiyor da
Sen yaz yinede birtanem içinden gecenleriaslinda yazabildigim kadar yazdm kaptanicem ama kimse grip yazmayinca bende ne blim yazmadim
Çok geçmiş olsun bendede 2 yildir özel bölgede sag dudakta kasinti var geçmek bilmeyen arada tekrarliyor kac doktora gittiysem care olmadi bugün de gittin inatci egzama dedi cabuk gecmez dedi kepek gibi allah bundan baska büyük dert vermesin canimValla şifa versin allah çok zor benimde alerjik vardı geçen sene yine başladı şu ecoli baktersi varmış antibiyotik devam onu halledip tedavi olcam burun spreyi verdiydi iyi geldiydi yatınca fena oluyor ...
Çok sagol caninKesinlikle benimde yaptığım bir hata gecistirmeye çalışıyorum olmuyor saldiriyorum akşam aslında toplight ve karabiber gibj beslenmek hem sağlıklı hemde en az yarım kilo kaybı şu alıntılama işini beceremedim @Bookhunter vetoplight
Ne kadar güzel bir sözher puslu günün ardı aydınlık sabahlara açılır günaydınlar başlangıcın hayırlı olsun..
Bu aralar bende uykuya düştümKoccamannnn gunaydinnnn
Cok soguk yataktan cikmak hic istemiyorum kucuk kizim fena hastalandi gece hic uyumadik desem yeridir btun gun pinekliyerek gecirmem umarim
İnşallahhhhhmm büyümüş baya masallah sağlıkla büyüt bebelerini Artık sporla diyetle rahat verirsin iradeli de olabilisen .
Hosgeldin canim
Selam ördeğim Erzuruma gitmiştim maniştoşumun yanına yazmadım size döndüm artıkGelsin yoklama
Bi ses verin bakalım hanımlar
fattofit85
@rint
@balpamuk
@hapiness8387
@Tesnim1989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?