Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahh kaptanim ahhh nerdeee pineklemek kizi okula braktim kucugu dktra gtrdum geldim smdi bebemi uyutup evin isine gucune bakicam kafin olmak anne olmak cok zor

saol canim sende don artik aramiza ozlettin kendini
ayy tatlım bunun içinde bi de çalıştığını düşün biz de o haldeyiz allaha çok şükür büyüdüler biraz bizimkiler de başka sorunları çıkıyor şimdi

Herkese merhaba,
Dün çok koşturmalı birgün oldu benim için. Hastane, banka, vergi dairesi bebekle dolandım durdum, diyete dikkat edemedim, oglen elime ne geçtiyse onu yedim malesef. Aksam da eve geç gelince yemek yapamadim.
S: 1 yumurta, 20gr beyaz peynir, 20gr kaşar, domates, salatalık
ara: 1muz
Ö: hazır tost, taze meyve suyu karışımı (smoothie)
A: 1 dilim yaş pasta, 1 avuç kaju

Sanırım böyle günlerde hiç yazmasak daha iyi en azından başkalarının aklına düşürmeyiz...

Bugün telafi etmeye çalışıyorum.

Evet ayvacicekcim kötü olmus dün ama buraya yazma sorumlulugu olmayınca insan ipin ucunu kacırıyor. Eğer kaçamakların başkalarını etkileyecegini düsünüyorsan belki cıss olarak yazabilirsin :)

İnşallah bakalım şekerim. Artık iyice saldım ama belki kendinden gider kilolar, direkt mezuniyete gelirim :)
Hadi bakalik insallahh ama cok uzak kalma buralardan
ayy tatlım bunun içinde bi de çalıştığını düşün biz de o haldeyiz allaha çok şükür büyüdüler biraz bizimkiler de başka sorunları çıkıyor şimdi
su siralar calismayi dusunuyorum kaptanicem gozumu korkuttun suan aslinda evet suanda bukadr zorken bide bunlarin ustune calisiyo olmak dahada zordur

Evet ayvacicekcim kötü olmus dün ama buraya yazma sorumlulugu olmayınca insan ipin ucunu kacırıyor. Eğer kaçamakların başkalarını etkileyecegini düsünüyorsan belki cıss olarak yazabilirsin :)
Tabi yazma sorumluluğu daha önemli. Bugun yemek pisirdim, çarşamba, perşembe ekmeği bırakıp, spor yapıp telafi etmeye çalışacağım, o zamana kadar tartilmayayim, heyecan olsun.

Aslinda tam tersini yapmamiz lazim canim az az ve sık sık

Bu arada detoks yasak değil dimi ben ara sıra detoks yapma gereği duyuyorum çünkü. Duraksadığında kilo vermem
Hayir canim yasak degil arada yapabilirsin

Canım hiç protein yok ve çok az doya doya yediğin hiç bişey yok sarma yerine kapuska yemeği olsaydı koca bir tabak yanında 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt la yeseydin doyardın
Kabuska derken canim çekti çok severim eskideen surekli kapuskayla yapmistim diyetimi dogru düzgün sebze yoktu bebde sürekli kapuska yapardim sebzeler taneyke satildigi içinde almazdim
Canım gündüz istediğin kadar ye akşam az ye ve belli bir saatten sonra hiç bişey yeme mesela akşam 7 den sonra sadece su iç sabahki tartıya bak nasıl fark edecek
Aynen kaptanim

Benim bas agrisiyla geliyor

aslinda yazabildigim kadar yazdm kaptanicem ama kimse grip yazmayinca bende ne blim yazmadim
Sen yaz yinede birtanem içinden gecenleri

Valla şifa versin allah çok zor benimde alerjik vardı geçen sene yine başladı şu ecoli baktersi varmış antibiyotik devam onu halledip tedavi olcam burun spreyi verdiydi iyi geldiydi yatınca fena oluyor ...
Çok geçmiş olsun bendede 2 yildir özel bölgede sag dudakta kasinti var geçmek bilmeyen arada tekrarliyor kac doktora gittiysem care olmadi bugün de gittin inatci egzama dedi cabuk gecmez dedi kepek gibi allah bundan baska büyük dert vermesin canim
Çok sagol canin
Bak alintilamayi m

Sabah Nesfitt+süt
Ara Türk kahvesi
Öğle mantar sote yoğurt turşu(1 tane biber)
Ara 1 avuç yer fıstığı
Akşam taze fasülye yoğurt
Bugünü kaçamaksız kapattım
Oğlum ateşlendi doktora götürdüm
10 dakika zumba yapapildim.
An itibati ile yeme içme olayı bitti 19.00 dam sonra yememeyi planlıyorum.
Bu arada şimdiye kadar 2 lt su içtim yatana kadar da 3 e tamamlıycam.
Her gün 3 lt içmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…