Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dün kendi takımımda yazdığım mesajımı belki sizleri de motive eder diye kardeş takımlarımda da paylaşmak istedim umarım işe yarar

kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden bir şey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................

Ne kadar güzel yazmışsın eline sağlık

Amniyon sıvısının artmasına sebep olduğu için erken doğumu tetikliyor. Neden oldu diye kendinizi üzmeyin hiç, nedenini bilmek imkansiz ben de hamilelik sirasinda elimden gelen seylere dikkat ettim ama aklima getirmemeye calistim. Özellikle kimyasallarla temastan kaçındım, şampuan bile en organiginden bulmuştum, temizlik malzemesi kullanmadım, meyve sebze organik almaya çalıştık.
Belki ilgisi yoktur ama genel olarak kimyasallar ozellikle ilk 3 ay dogumsal anomalilere sebep olabiliyor. Amaç kafam rahat olsun :)
Evet şöyle bir hafta kaçamaksiz yapayım da ne kadar verilebiliyor göreyim. Mastit, antibiyotik filan derken ucu kaçmıştı ama bu hafta toplayacağım. Gecen haftaki davette herkes annelik yaramis dedi cunku oncesinde is stresi kotu beslenme derken kilo almistim. HAmilelik nedeniyle duzgun beslenme arkasindan gebelik diyabeti nedeniyle diyet derken iyi kilo verdim, gaza geldim. Belki de bundan sonra hayatima zayif bir insan olarak devam edebilirim hissi olustu. Babam tip 2 diyabet sonjm bu olmasin diye kilomu 48-50 arasinda sabitlemek ve abur cubur seker aliskanliklarindan kurtulmak istiyorum. Hem artik anne olarak iyi ornek olmak lazum :)
2019da karin yaglarindan kurtulurum umarim. Yazın fethiye'ye gideceğiz mayo giymek eziyet olmasın.

Şart değil ama yapsanız güzel olur ayvacicegi :) amaç takımlar birbirini motive etsin, güzellik iyilik olsun bazen burada tek bir sayfa bile ilerlemiyor mesela, o durumda kardeş takımdan yardım istenebilir. Ya da onların ihtiyacı olur biz destek oluruz gibi :)
Merhaba kardeş takımım. Hayırlı akşamlar. Sağlıklı bol tebessumlü güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 8. Takımdan Meryem. Motivasyonunuz bol olsun bacılarim.
Hosgeldin Meryem
Teşekkürler size de bol motivasyonlu haftalar :)

Canım bende kimyasallarla çok uğraşan biri değilim ama olacağı varsa oluyor işte böyle düşünmekten başka çarem yok

Çok güzel anlatmışsın canım. Bi tadına bakayım, bi taneden bişey olmaz diye diye bir ileri iki geri gerçek anlamda yol kat edemiyoruz. Şu cümle çok hoşuma gitti "DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel, çok daha zayıf, çok daha sağlıklı olacaksınız".

bugunku menum:
Sabah: 4 siyah zeytin, 15gr beyaz peynir, 15gr eski kasar, domates, salatalik, 1 bardak yagsiz sut
ara: 2 kuru kayisi, 2 yk fistik ezmesi
Ogle: 2 yk kozlenmis patlican, 2 yk kahvaltilik salca, 30 gr eski kasar
ara: kahve (az sut)
Aksam: firinda balik ve patates(baharat ve cok az yag)
spor: 1 saat yuruyus
su: su ana kadar cok az yatana kadar 2 litre icicem

bunu ben de yapiyorrdum, atistirmadan kastim boyle seyler mesela esim dondurma yiyor bir kasik ondan filan derken olmuyor. kesin karar aldim atistirma yok.

Fıstık ezmesini mi yemesen mi acaba

Fıstık ezmesini mi yemesen mi acaba
olabilir aslinda. fistik ezmesine hamileyken seker cikinca basladim. yuksek yag ve protein, dusuk karbonhidrat iceriyor, sekeri yukseltmiyordu, diyabet hemsiresi verdi protein kaynagi olarak. bu hafta kacamaksiz (seker, cikolata, dondurma) diyet yapayim, eger gene veremiyorsam o zaman keseyim fistik ezmesini diyorum. cunku benim ana sorunum yedigim tatlilar ve meyveler bence.

Tebrikleeerrrr

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…