- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.221
Çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederimşu anda 80 kiloyum canım aslında diyete başladığımda 110 kiloydum diyete başladıktan bir ay kadar sonra 106,5 kiloyla 10.takımla tanıştım ve kaptanım @moni cim ve takım arkadaşlarımın sayesinde ve diyetisyenimin önerileriyle toplamda 5,5 ayda 27 kiloya yakın kilo verdim hedefim başlarda 75 idi ama ben 65 olmak istiyorum ve kilo vermeyi sağlıklı olmanın dışında daha çok evlat sahibi olmak için istiyorum bu yüzden kilo vermek benim için çok önemli
Çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederimEminim hedefine de ulaşacaksın :)
Şimdi profil yazını okudum Umut bebeğim yazmışsın, benim oğlumun ismi de UmutUmarım hayırlısıyla sen de evlat sahibi olursun ve senin de bir Umut bebeğin olur
Bence çok güzel bir isim, hem kıza hem erkeğe de konulabilir :) İnsallah tez zamanda güzel haberler alırsın diyelim. Sağlıkla gelsin miniğin önemli olan oAmin inşallah canım o kadar çok umut ediyorum ki hiç umudumu kaybetmiyorum bu yüzden bebeğim olunca adını Umut koyacam
Bence çok güzel bir isim, hem kıza hem erkeğe de konulabilir :) İnsallah tez zamanda güzel haberler alırsın diyelim. Sağlıkla gelsin miniğin önemli olan o
Amin canım önemli olan sağlık zaten yıllarca süren tüp bebek tedavisinden sonra iki buçuk sene önce oğlumu doğurdum yemek borusu gelişmemişti sadece dokuz gün yaşadı kaybettim o günden sonra ben eski ben olmadım ama evlat hasretim daha bir yanıyor içimde ne zaman bir hamile haberi duysam kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum ama içinde bir yerlerde hep acıyor benim hasretinde Allahın izniyle bitecek inşallah duan için teşekkür ederim canım
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, çok çok üzüldüm kaybın için. Sağlık o yüzden çok önemli. Dilerim senin de duaların kabul olur
Rabbim kucağını boş bırakmasın ilk bebeğimi kaybettikten sonra bana da kilo vermezsen hiçbir gebeliğin sağlıklı geçmez diyen doktor sebebiyle o zamanlar dukanla 85 e inip hamile kamıştım..şimdi oğlum 3 yaşında çok şükür..Rabbim isteyen herkese versin öncelikle sağlıklı kilolar vermeyi nasip etsin
balpamuk azaydidem fattofit85 kızlar siz kaldınız
Buraya kilonu yazdıktan sonra bildirim yapmayacağım diye bir seçenek olamıyor maalesef, artık kilonu listeye yazmak durumundayım. Şu anda bu artılardan dolayı nota alıyoruz.Ben cok kilo almışım bu hafta bildirim yapmak istemiyorum hem adet hem de kabız oldum herhalde egondan ama çoktayım ve cok mutsuzum 78.8im listeye almayıp izne de ayırabilirsiniz ama haftaya kesin fazlasıyla telafi etcem
kaptanim gecmise bakiniyodum bu haftada hic ugrayamadim aslinda arada grip giris yapmadan sessizce sizleri istedim cunku hic diyet modunda degildim gecem gunduzume karsti kizim yuzunden hem hasta hem dis ckariyo ne yedigimi ictigimide bilmiyorum malesef kilom sabit aslinda artilara ciktım ama son iki gun dikkat ettim 65.4 kilomazaydidem siteye de girmişsin, kilonu öğrenebilir miyim?
Harikasın canım tebrikler. İnancını hiç yitirmedim azmettin başardın. Helal olsunGec kaldim uyumusum canlar sonundaaaaaaaaaaaaaaaa 7li rakamlara elvadaaa
Çok iyi bence05.11.18 69kg
14.12.2018 65.7
5 haftada giden 3.300
Amin canım hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?