Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederim Eminim hedefine de ulaşacaksın :)
Şimdi profil yazını okudum Umut bebeğim yazmışsın, benim oğlumun ismi de Umut Umarım hayırlısıyla sen de evlat sahibi olursun ve senin de bir Umut bebeğin olur

Amin inşallah canım o kadar çok umut ediyorum ki hiç umudumu kaybetmiyorum bu yüzden bebeğim olunca adını Umut koyacam

Amin inşallah canım o kadar çok umut ediyorum ki hiç umudumu kaybetmiyorum bu yüzden bebeğim olunca adını Umut koyacam
Bence çok güzel bir isim, hem kıza hem erkeğe de konulabilir :) İnsallah tez zamanda güzel haberler alırsın diyelim. Sağlıkla gelsin miniğin önemli olan o

Bence çok güzel bir isim, hem kıza hem erkeğe de konulabilir :) İnsallah tez zamanda güzel haberler alırsın diyelim. Sağlıkla gelsin miniğin önemli olan o

Amin canım önemli olan sağlık zaten yıllarca süren tüp bebek tedavisinden sonra iki buçuk sene önce oğlumu doğurdum yemek borusu gelişmemişti sadece dokuz gün yaşadı kaybettim o günden sonra ben eski ben olmadım ama evlat hasretim daha bir yanıyor içimde ne zaman bir hamile haberi duysam kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum ama içinde bir yerlerde hep acıyor benim hasretimde Allahın izniyle bitecek inşallah duan için teşekkür ederim canım

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, çok çok üzüldüm kaybın için. Sağlık o yüzden çok önemli. Dilerim senin de duaların kabul olur

Amin canım Allahım sizin çocuğunuxuda çok bağışlasın darısı başıma

Ben cok kilo almışım bu hafta bildirim yapmak istemiyorum hem adet hem de kabız oldum herhalde egondan ama çoktayım ve cok mutsuzum 78.8im listeye almayıp izne de ayırabilirsiniz ama haftaya kesin fazlasıyla telafi etcem
Buraya kilonu yazdıktan sonra bildirim yapmayacağım diye bir seçenek olamıyor maalesef, artık kilonu listeye yazmak durumundayım. Şu anda bu artılardan dolayı nota alıyoruz.
Takıma da pek uğramıyorsun. İzne ayırıyorum seni fattofitcim. Dilersen liste dışı kilo vermeye devam edebilirsin.

azaydidem siteye de girmişsin, kilonu öğrenebilir miyim?
kaptanim gecmise bakiniyodum bu haftada hic ugrayamadim aslinda arada grip giris yapmadan sessizce sizleri istedim cunku hic diyet modunda degildim gecem gunduzume karsti kizim yuzunden hem hasta hem dis ckariyo ne yedigimi ictigimide bilmiyorum malesef kilom sabit aslinda artilara ciktım ama son iki gun dikkat ettim 65.4 kilom

Slm kizlarrr sizi sessizce btun hafta ara ara grip takip ettim cunku yuzum yoktu yazmaya kilom artilardaydi 2 gun dikkat ettim sabite gecebildim ancak kucuk kizim hem hasta hemde dis cikariyo surekli geceleri ayagimda salliyorum dizimden asagisini hissetmiyorum bazen gecem gunduzum karisti anlicaginiz ama pazartesi spora basliyoruk haftanin 3 gunu fitness yapicim insallahh oyuzden bgunden tekrar diyet psikolojisine girmeye calisiyorum bol bol sebze alicam pazara gidip bakalik insallahh haftaya daha gzel olur hepimiz icin

***5. Takım 600. Etap***

toplight (72.3/71.9/0.4/%0.55)
karabiber01 (70/69/1/%1.43)
parkbyull (70.3/70.1/0.2/%0.28) mezun olmak istiyor
fattofit85 (77.4/78.8/-1.4/%-1.81) izne ayrıldı
balpamuk (63.7/64.5/-0.8/%-1.26)
azaydidem (65.4///%) sabit
ayvacicegi (56.3/56.2/0.1/%0.18)
BeyazOrkidem (66.8/65.7/1.1/%1.65)
fancynancy (85.6/85.4/0.2/%0.23)

5. Takım Ortalaması: %0.140

***İzinli/mezun üyeler***

0zlem (81.8/82/-0.2/-%0.24)
kardelelen321 (83.1/82.8/0.3/%0.36)

Evet hanımlar liste gördüğünüz gibi.. Kilo veren ve çabalayanları tebrik ediyorum. Ancak artılar sebebiyle nota alıyoruz. Umarım haftaya daha güzel bir yüzde görebiliriz.

fattofit85 bu arada belki bu hafta etap sonuncusu olabilirsin bilmiyorum, sonuçlara bağlı... Şimdiden uyarmış olayım pek siteye giriş yapmadığın için. Eğer ki etap sonuncusu olursan kilo alma sebebini ve bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerekiyor yarışma kuralları gereği. Lütfen en azından bu sorumlulukları yerine getir. Yoksa takım olarak ceza puanı alabiliriz.

Herkese genel bir uyarıda bulunmak istiyorum:

"Motive olamıyorum", "Şundan dolayı kilo aldım", "Şöyle oldu diyet yapamadım" gibi bir takım bahanelerle bu işi yürütmeye çalışmak maalesef ki hiçbir işe yaramıyor gördüğünüz gibi. Kilo veremediğiniz gibi, takımda kilo verenlerin emeğinin de bu platformda boşa gitmesine sebep oluyorsunuz. Çünkü bir takımız, kilo verenler takım ortalamasına iyi yönde katkıda bulunurken, kilo alanlar ise negatif yönde katkıda bulunuyor.

Takıma hepiniz kuralları okuyarak geldiniz. Neydi bu kurallar, unuttuysanız ilk sayfayı tekrar okuyun lütfen. Günlük menüler yazılacak (yine belirli kişiler dışında yazmayanlar var), her gün 5 mesaj paylaşılacak (ki bu da genellikle diğer arkadaşların menülerine yorum yaparak olabilir). Bu şekilde el birliğiyle motive olunacak.

Kurallara uyamayacağını düşünen, uymak istemeyen ve dolayısıyla takıma uzun vadede negatif yönde etki edeceğini düşünen kişiler varsa, bu yarışmadaki diğer takımlarda şansını deneyebilir ya da belki de tamamen ayrılabilir.

Bence herkes amacını, hedefini tekrar bi gözden geçirsin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…