Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun kuzuya.

Şekersiz fıstık ezmesi o zaman? Açıkçası protein kaynağı daha güzel ve az kalorili besinler var onları deneyebilirsin :) tabi tatlı isteğini bastırmak içinse bilemem. Bu hafta dediğin gibi dene bakalım ama fıstık ezmesini de 2 kaşıktan fazla yeme. Olmazsa kesersin
Eki Görüntüle 2215649 hep mor sevenler burda birde siz bendeki morlari görseniz salonun heryer mor
Aaa evet hem de çok güzel bir mormus

Selam kızlar bn geldım
Mınık kacamaklara ragmen sonuc ıyı eksıdeyım Eki Görüntüle 2215416
tebrik ederim gurbetim
vaay çok güzel, 1 kg gitmis :)
teşekkürler canım
sağol kaptanımmm kaldı 10 kilom
Belki canlanırız hep beraber, kızlar çıkın çıkın gelin
bir buraya gelebilsek size de kesin uğramaya çalısacağızda
05.11.18 69kg
14.12.2018 65.7
5 haftada giden 3.300
harika vermişsin canım sende
ne güzel flimler önermişsin
youtuberleride açtım şimdi bakıyorum az biraz
morordek mor benim en sevdiğim renktir bu yüzden nikiniz çok hoşuma gitti
benim bütün salon mor
yok kaptanım biliyorsun kovsan gitmem
evet gel arada gitmek yok
Deniz ve Kum +1 ile önümdesin bi denkleştiremedik şu işi sabah bende gördüm 69 u ama sonra tartıya iki kere daha çıkınca 70,1 daha çok çıkınca iptal ettim ,umarım 59 u da görürsün
inşallah canım sende göreceksin seninde birşey kalmadı çok güzel verdin sende
saracım senle aynı zamanda başlamısış diyete tam olarak b ende nerdeyse beş ay olacak diyetisyene gidene ve sen çok güzel vermişsin
benim teyzoşun oğlunun adıda umut

evet evet şekersiz, sadece yer fıstığı ve biraz tuz. bunun badem ezmesi versiyonu da var o da öyle sadece badem ve tuz.

bu arada ben protein bulmakta zorlanıyorum özellikle et olmasin deyince. findik, fistik en kolayi, bu haftasonu humus yapayim bari aralarda yemek icin

bu arada ben protein bulmakta zorlanıyorum özellikle et olmasin deyince. findik, fistik en kolayi, bu haftasonu humus yapayim bari aralarda yemek icin
Yoğurt, süt, ayran, kefir :) gerçi süt de bi nevi şeker ama ayran yoğurt ve kefir iyi ara öğün olur
Et neden yemek istemiyorsun? Ara öğün olarak düşündüğünden mi dedin ya da?

Harikasın canım tebrikler. İnancını hiç yitirmedim azmettin başardın. Helal olsun
evet kardelencim sonuçları gördükçe bende çok mutlu oluyorum hayalımdi 69 olmak
çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin acı
herşeyi çok güzel yazmışssın ben tamda böyle dediğim an kilo vermeye başladım
Merhaba kardeş takımım. Hayırlı akşamlar. Sağlıklı bol tebessumlü güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 8. Takımdan Meryem. Motivasyonunuz bol olsun bacılarim.
teşekkürler kardeş takım bir yeşil çay almazmısınız
bunu ben de yapiyorrdum, atistirmadan kastim boyle seyler mesela esim dondurma yiyor bir kasik ondan filan derken olmuyor. kesin karar aldim atistirma yok.
bende çocuklar cips yerse yok diyemiyorum illaki bir avuç yiyorum
kaptanım hiç aklımda yokken nasıl mor oldu salonum bilmiyorum sonradan sevmeye başladım ama
Bu hafta dokuzuncu olduk hanımlar
haftaya telafi ederiz inşallah
fancynancy 0zlem balpamuk ben dukan diyetine başladım bu sabah itibariyle. Ekspres değil orjinaline. Haydi siz de katılın.
hadi kolay gelsin size ben günde 5 yemek kaşığı yiyerek veriyorum canım
her öğün yemeklerini 5 yemek kaşığı al yanına 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt üsenmezsen salata hazırla ama ben bazen üseniyorum yanına ya biber ya soğan yada domates alırım
akşamda öyle yaparak aydfa 3 kilo veriyorum canım kasma kendini sadece yaptığın yemekleri kaşık hesabi ye

Yoğurt, süt, ayran, kefir :) gerçi süt de bi nevi şeker ama ayran yoğurt ve kefir iyi ara öğün olur
Et neden yemek istemiyorsun? Ara öğün olarak düşündüğünden mi dedin ya da?
evet, zaten her gün bir öğün et yemek bile fazla geliyor bana aralarda bitkisel protein almaya çalışıyorum. gebelik diyabetinde ölçüm yapiyordum süt şekeri zorluyor ama findik fıstık daha iyi. yoğurt, kefir iyi onları artirayim.

kaptanım hiç aklımda yokken nasıl mor oldu salonum bilmiyorum sonradan sevmeye başladım ama
Benim salonda da mor hiç yok sadece bir odada L takım var onu mor aldım seninkine benzer bir mor. Onu çok seviyorum ama orada da oturmuyoruz pek :) Mutfakta birkaç eşyam ve nevresimlerimden bazıları mor

Amin canım teşekkür ederim

Karabibercim benim sorunum aslında öyle kaşık hesabıyla başlayıp şirazeyi kaçırmak. Bi tane yesem bişey olmaz aman ufacık tadına bakayım derken olmuyo. Disiplinli olamıyorum. Dukan da katı bi diyet disiplini böyle sağlayabilirim diye düşündüm, ekspres yaparken herşeye uydum yaptım. İnşallah muvaffak olurum

Hadi hayırlı olsun kardelencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…