- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.281
Amin inşallah canım o kadar çok umut ediyorum ki hiç umudumu kaybetmiyorum bu yüzden bebeğim olunca adını Umut koyacam
Geçmiş olsun kuzuya.Slm kizlarrr sizi sessizce btun hafta ara ara grip takip ettim cunku yuzum yoktu yazmaya kilom artilardaydi 2 gun dikkat ettim sabite gecebildim ancak kucuk kizim hem hasta hemde dis cikariyo surekli geceleri ayagimda salliyorum dizimden asagisini hissetmiyorum bazen gecem gunduzum karisti anlicaginiz ama pazartesi spora basliyoruk haftanin 3 gunu fitness yapicim insallahh oyuzden bgunden tekrar diyet psikolojisine girmeye calisiyorum bol bol sebze alicam pazara gidip bakalik insallahh haftaya daha gzel olur hepimiz icin
Merhaba canım ben de bu aralar size yazayım diye düşünüyordumhamilelikte kendimi bayrak yarışındaymış gibi hissediyorum. Bir şey geçiyor sıra diğerinde. Benim bütün evhamlarıma rağmen çok şükür sorunsuz geçiyor canım. Hamilelikteki tek sorun benim galiba sizler nasılsınız? Umutta iyi mi?
Canım nasılsın? Yavruşlar nasıllar?Geçmiş olsun kuzuya.
Şekersiz fıstık ezmesi o zaman? Açıkçası protein kaynağı daha güzel ve az kalorili besinler var onları deneyebilirsin :) tabi tatlı isteğini bastırmak içinse bilemem. Bu hafta dediğin gibi dene bakalım ama fıstık ezmesini de 2 kaşıktan fazla yeme. Olmazsa kesersinolabilir aslinda. fistik ezmesine hamileyken seker cikinca basladim. yuksek yag ve protein, dusuk karbonhidrat iceriyor, sekeri yukseltmiyordu, diyabet hemsiresi verdi protein kaynagi olarak. bu hafta kacamaksiz (seker, cikolata, dondurma) diyet yapayim, eger gene veremiyorsam o zaman keseyim fistik ezmesini diyorum. cunku benim ana sorunum yedigim tatlilar ve meyveler bence.
Aaa evet hem de çok güzel bir mormusEki Görüntüle 2215649 hep mor sevenler burda birde siz bendeki morlari görseniz salonun heryer mor
tebrik ederim gurbetimSelam kızlar bn geldım
Mınık kacamaklara ragmen sonuc ıyı eksıdeyım Eki Görüntüle 2215416
teşekkürler canımvaay çok güzel, 1 kg gitmis :)
sağol kaptanımmm kaldı 10 kilom
Ne diyeyim parkcim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. Sen gitmek istesen de ben göndermem zaten hiçbir yere
Hoşgeldin saracım ne iyi ettin :) Darısı başına diyelim :)
Monicim iyi oldu bunu yazdığın. Ben de kızlara söyleyecektim. Arada size ve 8'e de ugrasinlar. Gerci bazen buraya bile yazmıyorlar
Tebrikler karabibercim 6'lar gelmiş sonunda
bir buraya gelebilsek size de kesin uğramaya çalısacağızdaBelki canlanırız hep beraber, kızlar çıkın çıkın gelin
harika vermişsin canım sende05.11.18 69kg
14.12.2018 65.7
5 haftada giden 3.300
ne güzel flimler önermişsinah be ayvaçiçeğim motivasyonun dibini de gördüm tepesini de ,bendeki beden obezliği bir yana ciddi şekilde beyin obezliği vardı,bir köşede kendi yemeğimi yerken çevremdekilerin tabaklarına ağzım sulanırdı o derece..buraya genel bir yazı yazacağım daha hedefime ulaşamadığım için kelimeleri toparlayammıyorum açıkcası..ama beni en çok gaza getiren youtubede takip ettiğim bir kaç kişi ve bir kaç film..
Fat, Sick and Nearly Dead / Şişman, Hasta ve Ölümün Kıyısında
Fed Up / Tıka Basa
Food, Inc.
Super Size Me / Şişir Beni
daha bir kaç tane daha var onları da bu aralar izlemeyi planlıyorum ..
ellen fisher
freelee
özellikle takip ettiğim youtuberler..
instagramda bir çok zayıflama hesabını takipteyim..
yani kullandığım sosyal medyayı9 sadece bu alanda kullandım..bu ara biraz yayıldım galiba ,asıl hedefe şimdi kitleneceğim için bir kaç film izleyip bir kaç youtubere daha da ağırlık vereceğim..
Forks Over Knives
Vegucated
Food Matters / Gıda Maddeleri bunu izlemişte olabilirim ama yine izlerim..
Hungry for Change / Değişim Açlığı
ve bunlarda şu an izleyeceklerim.
benim bütün salon mor
evet gel arada gitmek yokyok kaptanım biliyorsun kovsan gitmem
inşallah canım sende göreceksin seninde birşey kalmadı çok güzel verdin sendeDeniz ve Kum +1 ile önümdesin bi denkleştiremedik şu işi sabah bende gördüm 69 u ama sonra tartıya iki kere daha çıkınca 70,1 daha çok çıkınca iptal ettim ,umarım 59 u da görürsün
saracım senle aynı zamanda başlamısış diyete tam olarak b ende nerdeyse beş ay olacak diyetisyene gidene ve sen çok güzel vermişsinşu anda 80 kiloyum canım aslında diyete başladığımda 110 kiloydum diyete başladıktan bir ay kadar sonra 106,5 kiloyla 10.takımla tanıştım ve kaptanım @moni cim ve takım arkadaşlarımın sayesinde ve diyetisyenimin önerileriyle toplamda 5,5 ayda 27 kiloya yakın kilo verdim hedefim başlarda 75 idi ama ben 65 olmak istiyorum ve kilo vermeyi sağlıklı olmanın dışında daha çok evlat sahibi olmak için istiyorum bu yüzden kilo vermek benim için çok önemli
benim teyzoşun oğlunun adıda umutÇok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederimEminim hedefine de ulaşacaksın :)
Şimdi profil yazını okudum Umut bebeğim yazmışsın, benim oğlumun ismi de UmutUmarım hayırlısıyla sen de evlat sahibi olursun ve senin de bir Umut bebeğin olur
Onu da vereceğine eminim cok iyi gidiyorsunsağol kaptanımmm kaldı 10 kilom
Şekersiz fıstık ezmesi o zaman? Açıkçası protein kaynağı daha güzel ve az kalorili besinler var onları deneyebilirsin :) tabi tatlı isteğini bastırmak içinse bilemem. Bu hafta dediğin gibi dene bakalım ama fıstık ezmesini de 2 kaşıktan fazla yeme. Olmazsa kesersin
Aaa evet hem de çok güzel bir mormus
Şekersiz fıstık ezmesi o zaman? Açıkçası protein kaynağı daha güzel ve az kalorili besinler var onları deneyebilirsin :) tabi tatlı isteğini bastırmak içinse bilemem. Bu hafta dediğin gibi dene bakalım ama fıstık ezmesini de 2 kaşıktan fazla yeme. Olmazsa kesersin
Yoğurt, süt, ayran, kefir :) gerçi süt de bi nevi şeker ama ayran yoğurt ve kefir iyi ara öğün olurbu arada ben protein bulmakta zorlanıyorum özellikle et olmasin deyince. findik, fistik en kolayi, bu haftasonu humus yapayim bari aralarda yemek icin
evet kardelencim sonuçları gördükçe bende çok mutlu oluyorum hayalımdi 69 olmakHarikasın canım tebrikler. İnancını hiç yitirmedim azmettin başardın. Helal olsun
çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin acıçok üzüldüm niye böyle oluyo anlamıyorum benim bebeğimde 35 haftalıkken doğdu ama doğana kadar doktorum anlamamıştı amniyo sıvım o kadar artmışki doğum olmasa beni zehirleyebilirmiş öyle bir tehlike atlatmıştım bebeğim yaşasa buna değerdi ama Allahın takdiri işte
herşeyi çok güzel yazmışssın ben tamda böyle dediğim an kilo vermeye başladımKızlar dün kendi takımımda yazdığım mesajımı belki sizleri de motive eder diye kardeş takımlarımda da paylaşmak istedim umarım işe yarar
kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden bir şey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................
teşekkürler kardeş takım bir yeşil çay almazmısınızMerhaba kardeş takımım.Hayırlı akşamlar. Sağlıklı bol tebessumlü güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 8. Takımdan Meryem. Motivasyonunuz bol olsun bacılarim.
bende çocuklar cips yerse yok diyemiyorum illaki bir avuç yiyorumbunu ben de yapiyorrdum, atistirmadan kastim boyle seyler mesela esim dondurma yiyor bir kasik ondan filan derken olmuyor. kesin karar aldim atistirma yok.
kaptanım hiç aklımda yokken nasıl mor oldu salonum bilmiyorum sonradan sevmeye başladım amaŞekersiz fıstık ezmesi o zaman? Açıkçası protein kaynağı daha güzel ve az kalorili besinler var onları deneyebilirsin :) tabi tatlı isteğini bastırmak içinse bilemem. Bu hafta dediğin gibi dene bakalım ama fıstık ezmesini de 2 kaşıktan fazla yeme. Olmazsa kesersin
haftaya telafi ederiz inşallahBu hafta dokuzuncu olduk hanımlar
hadi kolay gelsin size ben günde 5 yemek kaşığı yiyerek veriyorum canımfancynancy 0zlem balpamuk ben dukan diyetine başladım bu sabah itibariyle. Ekspres değil orjinaline. Haydi siz de katılın.
hedefe ulaşayım resim atarımOnu da vereceğine eminim cok iyi gidiyorsun
evet, zaten her gün bir öğün et yemek bile fazla geliyor bana aralarda bitkisel protein almaya çalışıyorum. gebelik diyabetinde ölçüm yapiyordum süt şekeri zorluyor ama findik fıstık daha iyi. yoğurt, kefir iyi onları artirayim.Yoğurt, süt, ayran, kefir :) gerçi süt de bi nevi şeker ama ayran yoğurt ve kefir iyi ara öğün olur
Et neden yemek istemiyorsun? Ara öğün olarak düşündüğünden mi dedin ya da?
Benim salonda da mor hiç yokkaptanım hiç aklımda yokken nasıl mor oldu salonum bilmiyorum sonradan sevmeye başladım ama
evet kardelencim sonuçları gördükçe bende çok mutlu oluyorum hayalımdi 69 olmak
çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin acı
herşeyi çok güzel yazmışssın ben tamda böyle dediğim an kilo vermeye başladım
teşekkürler kardeş takım bir yeşil çay almazmısınız
bende çocuklar cips yerse yok diyemiyorum illaki bir avuç yiyorum
kaptanım hiç aklımda yokken nasıl mor oldu salonum bilmiyorum sonradan sevmeye başladım ama
haftaya telafi ederiz inşallah
hadi kolay gelsin size ben günde 5 yemek kaşığı yiyerek veriyorum canım
her öğün yemeklerini 5 yemek kaşığı al yanına 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt üsenmezsen salata hazırla ama ben bazen üseniyorum yanına ya biber ya soğan yada domates alırım
akşamda öyle yaparak aydfa 3 kilo veriyorum canım kasma kendini sadece yaptığın yemekleri kaşık hesabi ye
Karabibercim benim sorunum aslında öyle kaşık hesabıyla başlayıp şirazeyi kaçırmak. Bi tane yesem bişey olmaz aman ufacık tadına bakayım derken olmuyo. Disiplinli olamıyorum. Dukan da katı bi diyet disiplini böyle sağlayabilirim diye düşündüm, ekspres yaparken herşeye uydum yaptım. İnşallah muvaffak olurumevet kardelencim sonuçları gördükçe bende çok mutlu oluyorum hayalımdi 69 olmak
çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin acı
herşeyi çok güzel yazmışssın ben tamda böyle dediğim an kilo vermeye başladım
teşekkürler kardeş takım bir yeşil çay almazmısınız
P
bende çocuklar cips yerse yok diyemiyorum illaki bir avuç yiyorum
kaptanım hiç aklımda yokken nasıl mor oldu salonum bilmiyorum sonradan sevmeye başladım ama
haftaya telafi ederiz inşallah
hadi kolay gelsin size ben günde 5 yemek kaşığı yiyerek veriyorum canım
her öğün yemeklerini 5 yemek kaşığı al yanına 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt üsenmezsen salata hazırla ama ben bazen üseniyorum yanına ya biber ya soğan yada domates alırım
akşamda öyle yaparak aydfa 3 kilo veriyorum canım kasma kendini sadece yaptığın yemekleri kaşık hesabi ye
Hadi hayırlı olsun kardelencimKarabibercim benim sorunum aslında öyle kaşık hesabıyla başlayıp şirazeyi kaçırmak. Bi tane yesem bişey olmaz aman ufacık tadına bakayım derken olmuyo. Disiplinli olamıyorum. Dukan da katı bi diyet disiplini böyle sağlayabilirim diye düşündüm, ekspres yaparken herşeye uydum yaptım. İnşallah muvaffak olurum
Saol canimGeçmiş olsun kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?