- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.241
Tamam kaptanımfattofit85 bu arada belki bu hafta etap sonuncusu olabilirsin bilmiyorum, sonuçlara bağlı... Şimdiden uyarmış olayım pek siteye giriş yapmadığın için. Eğer ki etap sonuncusu olursan kilo alma sebebini ve bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerekiyor yarışma kuralları gereği. Lütfen en azından bu sorumlulukları yerine getir. Yoksa takım olarak ceza puanı alabiliriz.
Tamam kaptanım haklısınBuraya kilonu yazdıktan sonra bildirim yapmayacağım diye bir seçenek olamıyor maalesef, artık kilonu listeye yazmak durumundayım. Şu anda bu artılardan dolayı nota alıyoruz.
Takıma da pek uğramıyorsun. İzne ayırıyorum seni fattofitcim. Dilersen liste dışı kilo vermeye devam edebilirsin.
Merhaba canım ben de bu aralar size yazayım diye düşünüyordum
5,5 ayda 27 kilo Harikasın.şu anda 80 kiloyum canım aslında diyete başladığımda 110 kiloydum diyete başladıktan bir ay kadar sonra 106,5 kiloyla 10.takımla tanıştım ve kaptanım @moni cim ve takım arkadaşlarımın sayesinde ve diyetisyenimin önerileriyle toplamda 5,5 ayda 27 kiloya yakın kilo verdim hedefim başlarda 75 idi ama ben 65 olmak istiyorum ve kilo vermeyi sağlıklı olmanın dışında daha çok evlat sahibi olmak için istiyorum bu yüzden kilo vermek benim için çok önemli
Kalp kalbe karşıymışMerhaba canım ben de bu aralar size yazayım diye düşünüyordumhamilelikte kendimi bayrak yarışındaymış gibi hissediyorum. Bir şey geçiyor sıra diğerinde. Benim bütün evhamlarıma rağmen çok şükür sorunsuz geçiyor canım. Hamilelikteki tek sorun benim galiba sizler nasılsınız? Umutta iyi mi?
Dediğin gibi canım sağlık olsun da bunlar geçici süreçler. Maalesef biz hala isme karar veremedikKalp kalbe karşıymış
Ya kıyamam evhamlı anne modu şimdiden devreye girdi demek :) Evet çok haklısın insan çoğu şeyi kafasına takıyor hamilelikte özellikle de ilk çocuktaAma bu zamanların tadını çıkarmaya çalış, insan çok özlüyor o günleri :)
Bizler de iyiyiz, şükür, Umut da iyi diyelim iyi olsunBazen feci inat yapıyor her çocuk gibi, ne yapacağımı şaşırıyorum. Sağlığı sıhhati iyi olsun da gerisi mühim değil :)
Bu arada 30'lu haftalara da az kalmışSiz isim düsündünüz mü bebise? :)
Evet isim bulmak cidden zor :) Neyse daha vakit var, bulursunuz elbet :))Dediğin gibi canım sağlık olsun da bunlar geçici süreçler. Maalesef biz hala isme karar veremedikne zor birşeymiş. Doğana kadar buluruz umarım
Çok güzel bazılarını izlemistim ama bilmediklerim de var. Not aldim, boş kalınca bakayım bunlara:)ah be ayvaçiçeğim motivasyonun dibini de gördüm tepesini de ,bendeki beden obezliği bir yana ciddi şekilde beyin obezliği vardı,bir köşede kendi yemeğimi yerken çevremdekilerin tabaklarına ağzım sulanırdı o derece..buraya genel bir yazı yazacağım daha hedefime ulaşamadığım için kelimeleri toparlayammıyorum açıkcası..ama beni en çok gaza getiren youtubede takip ettiğim bir kaç kişi ve bir kaç film..
Fat, Sick and Nearly Dead / Şişman, Hasta ve Ölümün Kıyısında
Fed Up / Tıka Basa
Food, Inc.
Super Size Me / Şişir Beni
daha bir kaç tane daha var onları da bu aralar izlemeyi planlıyorum ..
ellen fisher
freelee
özellikle takip ettiğim youtuberler..
instagramda bir çok zayıflama hesabını takipteyim..
yani kullandığım sosyal medyayı9 sadece bu alanda kullandım..bu ara biraz yayıldım galiba ,asıl hedefe şimdi kitleneceğim için bir kaç film izleyip bir kaç youtubere daha da ağırlık vereceğim..
Forks Over Knives
Vegucated
Food Matters / Gıda Maddeleri bunu izlemişte olabilirim ama yine izlerim..
Hungry for Change / Değişim Açlığı
ve bunlarda şu an izleyeceklerim.
kaptanım söylediğin herşey çok doğru ne desen haklısınHerkese genel bir uyarıda bulunmak istiyorum:
"Motive olamıyorum", "Şundan dolayı kilo aldım", "Şöyle oldu diyet yapamadım" gibi bir takım bahanelerle bu işi yürütmeye çalışmak maalesef ki hiçbir işe yaramıyor gördüğünüz gibi. Kilo veremediğiniz gibi, takımda kilo verenlerin emeğinin de bu platformda boşa gitmesine sebep oluyorsunuz. Çünkü bir takımız, kilo verenler takım ortalamasına iyi yönde katkıda bulunurken, kilo alanlar ise negatif yönde katkıda bulunuyor.
Takıma hepiniz kuralları okuyarak geldiniz. Neydi bu kurallar, unuttuysanız ilk sayfayı tekrar okuyun lütfen. Günlük menüler yazılacak (yine belirli kişiler dışında yazmayanlar var), her gün 5 mesaj paylaşılacak (ki bu da genellikle diğer arkadaşların menülerine yorum yaparak olabilir). Bu şekilde el birliğiyle motive olunacak.
Kurallara uyamayacağını düşünen, uymak istemeyen ve dolayısıyla takıma uzun vadede negatif yönde etki edeceğini düşünen kişiler varsa, bu yarışmadaki diğer takımlarda şansını deneyebilir ya da belki de tamamen ayrılabilir.
Bence herkes amacını, hedefini tekrar bi gözden geçirsin derim...
Ne demek kaptanicem haklisiniz. Iki haftadır haftasonu artıya geçip kalan günler onları vermeye çalışmakla geçti, bir geri bir ileri yani. Bu şekilde olmamalı tabiki. Yazdığım günler menü öyle oluyor ama geçen hafta çok atıştırdım bir de yazmadığım bazı günler cıs içeriyordu malesef.canım haddim olmayarak bir şey söyleyeceğim sen emziren bir annesin ben bebeğim 3 aylıkken diyetisyene başladığımda günlük kg verişim 100-200 gr oluyordu şu an senin biraz dikkat ettiğin takdirde çok güzel kg vermen gerekiyor ama 2 haftadır sadece 100 er gr veriyorsun tüm menülerini yazarsan nerede hata yaptığını sana yazarız
Başınız sağolsun, çok yakınımın bebeğinde aynı durum oldu ve kaybettik. En kısa zamanda hasretiniz biter umarım.Amin canım önemli olan sağlık zaten yıllarca süren tüp bebek tedavisinden sonra iki buçuk sene önce oğlumu doğurdum yemek borusu gelişmemişti sadece dokuz gün yaşadı kaybettim o günden sonra ben eski ben olmadım ama evlat hasretim daha bir yanıyor içimde ne zaman bir hamile haberi duysam kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum ama içinde bir yerlerde hep acıyor benim hasretimde Allahın izniyle bitecek inşallah duan için teşekkür ederim canım
Başınız sağolsun, çok yakınımın bebeğinde aynı durum oldu ve kaybettik. En kısa zamanda hasretiniz biter umarım.
Sagolun. Evet özefagus atrezisi ve fistula. Bebeği 34te alıp ameliyat ettiler ama yasamadi malesef.çok teşekkür ederim.duanıza yürekten amin diyorum
yakınınızında başı sağolsun onlardada yemek borusu atrezisimi gelişmişti
Sagolun. Evet özefagus atrezisi ve fistula. Bebeği 34te alıp ameliyat ettiler ama yasamadi malesef.
Çok zor günler günler yaşamışsın canım Allah sabır versin sana. İnşallah tez zamanda da sağlıkla bebeler alırsın kucağına. Yazıyı okurken benim de içim sızladı inan.Amin canım önemli olan sağlık zaten yıllarca süren tüp bebek tedavisinden sonra iki buçuk sene önce oğlumu doğurdum yemek borusu gelişmemişti sadece dokuz gün yaşadı kaybettim o günden sonra ben eski ben olmadım ama evlat hasretim daha bir yanıyor içimde ne zaman bir hamile haberi duysam kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum ama içinde bir yerlerde hep acıyor benim hasretimde Allahın izniyle bitecek inşallah duan için teşekkür ederim canım
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniçok üzüldüm niye böyle oluyo anlamıyorum benim bebeğimde 35 haftalıkken doğdu ama doğana kadar doktorum anlamamıştı amniyo sıvım o kadar artmışki doğum olmasa beni zehirleyebilirmiş öyle bir tehlike atlatmıştım bebeğim yaşasa buna değerdi ama Allahın takdiri işte
canım eğer haftasonu artıya geçersek haftaiçi maalesef onu sabitlemeye uğraşıyoruz boşa gidiyor emeklerimiz sen azcık dikkat et inan çok güzel vereceksin proteini ihmal etme anne sütünü çok güzel artırıyor aklında olsunNe demek kaptanicem haklisiniz. Iki haftadır haftasonu artıya geçip kalan günler onları vermeye çalışmakla geçti, bir geri bir ileri yani. Bu şekilde olmamalı tabiki. Yazdığım günler menü öyle oluyor ama geçen hafta çok atıştırdım bir de yazmadığım bazı günler cıs içeriyordu malesef.
Bu hafta kırarım diye umuyorum, şu anda hamile olmadan önceki kilodan aşağıdayım ve 10 senedir de 56dan fazlaydım acaba direnç noktası mi diyorum ama once benim kacamaksiz yemem lazim.Spor ve suyu da düzeltmem gerek.
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Çok zor günler günler yaşamışsın canım Allah sabır versin sana. İnşallah tez zamanda da sağlıkla bebeler alırsın kucağına. Yazıyı okurken benim de içim sızladı inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?