Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam kaptanım

Tamam kaptanım haklısın

S Suzi1704 bebeklerden konusunca aklıma geldin. Nasıl gidiyor hamilelik? :)
Merhaba canım ben de bu aralar size yazayım diye düşünüyordum hamilelikte kendimi bayrak yarışındaymış gibi hissediyorum. Bir şey geçiyor sıra diğerinde. Benim bütün evhamlarıma rağmen çok şükür sorunsuz geçiyor canım. Hamilelikteki tek sorun benim galiba sizler nasılsınız? Umutta iyi mi?

5,5 ayda 27 kilo Harikasın.

Kalp kalbe karşıymış
Ya kıyamam evhamlı anne modu şimdiden devreye girdi demek :) Evet çok haklısın insan çoğu şeyi kafasına takıyor hamilelikte özellikle de ilk çocukta Ama bu zamanların tadını çıkarmaya çalış, insan çok özlüyor o günleri :)
Bizler de iyiyiz, şükür, Umut da iyi diyelim iyi olsun Bazen feci inat yapıyor her çocuk gibi, ne yapacağımı şaşırıyorum. Sağlığı sıhhati iyi olsun da gerisi mühim değil :)
Bu arada 30'lu haftalara da az kalmış Siz isim düsündünüz mü bebise? :)

Dediğin gibi canım sağlık olsun da bunlar geçici süreçler. Maalesef biz hala isme karar veremedik ne zor birşeymiş. Doğana kadar buluruz umarım

Çok güzel bazılarını izlemistim ama bilmediklerim de var. Not aldim, boş kalınca bakayım bunlara:)

kaptanım söylediğin herşey çok doğru ne desen haklısın
ben eşim ankara dışında olduğu için günlük olarak diyetsyenime de yazamadığımdan dolayı listemi buraya da ekleyemiyorum maalesef zaman sıkıntısından dolayı yetişemiyorum bir türlü aslında ertesi gün yazabilirim ama onu da ihmal ettim bundan sonra çok daha dikkatli olacağım

Ne demek kaptanicem haklisiniz. Iki haftadır haftasonu artıya geçip kalan günler onları vermeye çalışmakla geçti, bir geri bir ileri yani. Bu şekilde olmamalı tabiki. Yazdığım günler menü öyle oluyor ama geçen hafta çok atıştırdım bir de yazmadığım bazı günler cıs içeriyordu malesef.

Bu hafta kırarım diye umuyorum, şu anda hamile olmadan önceki kilodan aşağıdayım ve 10 senedir de 56dan fazlaydım acaba direnç noktası mi diyorum ama once benim kacamaksiz yemem lazim.Spor ve suyu da düzeltmem gerek.

Başınız sağolsun, çok yakınımın bebeğinde aynı durum oldu ve kaybettik. En kısa zamanda hasretiniz biter umarım.

Sagolun. Evet özefagus atrezisi ve fistula. Bebeği 34te alıp ameliyat ettiler ama yasamadi malesef.

çok üzüldüm niye böyle oluyo anlamıyorum benim bebeğimde 35 haftalıkken doğdu ama doğana kadar doktorum anlamamıştı amniyo sıvım o kadar artmışki doğum olmasa beni zehirleyebilirmiş öyle bir tehlike atlatmıştım bebeğim yaşasa buna değerdi ama Allahın takdiri işte

Çok zor günler günler yaşamışsın canım Allah sabır versin sana. İnşallah tez zamanda da sağlıkla bebeler alırsın kucağına. Yazıyı okurken benim de içim sızladı inan.

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

canım eğer haftasonu artıya geçersek haftaiçi maalesef onu sabitlemeye uğraşıyoruz boşa gidiyor emeklerimiz sen azcık dikkat et inan çok güzel vereceksin proteini ihmal etme anne sütünü çok güzel artırıyor aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…