- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.301
fancynancy @0zlem balpamuk ben dukan diyetine başladım bu sabah itibariyle. Ekspres değil orjinaline. Haydi siz de katılın.
Cok sagol cnmtebrik ederim gurbetim
teşekkürler canım
sağol kaptanımmm kaldı 10 kilom
bir buraya gelebilsek size de kesin uğramaya çalısacağızda
harika vermişsin canım sende
ne güzel flimler önermişsin
youtuberleride açtım şimdi bakıyorum az biraz
benim bütün salon mor
evet gel arada gitmek yok
inşallah canım sende göreceksin seninde birşey kalmadı çok güzel verdin sende
saracım senle aynı zamanda başlamısış diyete tam olarak b ende nerdeyse beş ay olacak diyetisyene gidene ve sen çok güzel vermişsin
benim teyzoşun oğlunun adıda umut
Haklısın cnm bnm türkıye seyahatlerımden aksıyor ay sonuda umreye gıdıcez aılecek ınsAllah orada arzu ettım kıloya ulacagıma ınanıyorum bol bol zemzem icerım artık ne nıyetle ıcersen o nıyetle ıse yararmişGünaydın kızlar...
Herkese bol eksili kaçamaksız bi hafta sonu diliyorum. Kaçamak kaçamak nereye kadar. Hep başa sarmayı bırakalım koşa koşa hedeflerimize gidelim artık.
Artık ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben size kocaman bi örneğim işte. @karabiber01 ile aylar önce kilolarımız hemen hemen aynıydı. Ben yerimde sayıyorum ama o 60lı kiloları gördü. Helal olsun sonuna kadar takdiri hakediyor.toplight parkbyull istikrarla devam ediyorlar. Çok güzel sonuçlar alıyorlar. Artık cısları kaldıralım arkadaşlar. Hepimiz başarabiliriz yeterki inanalım ve istikrar gösterelim. Bi de şu takımdan en az 5 mesajı esirgemeyelim. Sizleri seviyorum
1 yıl korudum. Ben canım kılomu dukandan sonraValla ben de aynı şeyi düşünmüştüm kardelencim. Orjinaline mi başlasam diye. Ekpres bizi bozuyor. Kısa süreli yapıp sonraki hafta düzeni bozunca hemen alıyoruz. Dukan, ekspress bile olsa süreklilik isteyen bir diyet. Yani ekspres yaparken bile ideal kiloya inene kadar tekrarlanması gerekir. Öylr 1 haftalık ekspreale olacak iş değil. 1 hafta sonra hoopp eski kilona oluyorsun bu sefer.... Bence çok iyi yapmışsın orjinale başlamakla. Ben de düşünüyorum ancak kendimi bir düzene sokmam gerek önce...
İnşallah arzu ettiğin kiloya ulaşırsın. Allah Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin canımHaklısın cnm bnm türkıye seyahatlerımden aksıyor ay sonuda umreye gıdıcez aılecek ınsAllah orada arzu ettım kıloya ulacagıma ınanıyorum bol bol zemzem icerım artık ne nıyetle ıcersen o nıyetle ıse yararmiş
Çok doğru yazmışsın kardelencim. Dünkü mesajımı o sebeple yazmıştım. Gerçekten kararlı olanlar azimle kilo vermeye devam ediyor. Bazı şeyler gerçekten bahane.Günaydın kızlar...
Herkese bol eksili kaçamaksız bi hafta sonu diliyorum. Kaçamak kaçamak nereye kadar. Hep başa sarmayı bırakalım koşa koşa hedeflerimize gidelim artık.
Artık ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben size kocaman bi örneğim işte. @karabiber01 ile aylar önce kilolarımız hemen hemen aynıydı. Ben yerimde sayıyorum ama o 60lı kiloları gördü. Helal olsun sonuna kadar takdiri hakediyor.toplight parkbyull istikrarla devam ediyorlar. Çok güzel sonuçlar alıyorlar. Artık cısları kaldıralım arkadaşlar. Hepimiz başarabiliriz yeterki inanalım ve istikrar gösterelim. Bi de şu takımdan en az 5 mesajı esirgemeyelim. Sizleri seviyorum
Canım umreye gidince bildirim yapamazsın herhalde di mi? Nasıl yapicaz ki ben seni o zaman izne de ayiramam henüzHaklısın cnm bnm türkıye seyahatlerımden aksıyor ay sonuda umreye gıdıcez aılecek ınsAllah orada arzu ettım kıloya ulacagıma ınanıyorum bol bol zemzem icerım artık ne nıyetle ıcersen o nıyetle ıse yararmiş
Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi durumu iyidir inşallah?Herkese merhaba. Uzun zamandir siteye giremedim. Uyeligime ulasamadim. Herkes iyidir umarim. Kilo verme isi nasil gidiyor? Izne ayrildiktan sonra esimin hasta oldugunu ogrendik. Onun tedavisi ameliyati derken diyet isini biraktim. Takip edemedim. Ama azda olsa kilo vermisim yine de. Mezun olabilecegim bir kilodayim.morordek mezun olabilmem icin neler yapmam gerekiyor? Adimi goremedim ama tekrar takima nasil girebilirim? Mezun olmak istiyorum. Hepinizi kocaman opuyorum.
Tatlım geçmiş olsun. Biz bıraktığın gibiyiz. Hastalıkla uğraşmana rağmen hedefine ulaşana çok sevindimHerkese merhaba. Uzun zamandir siteye giremedim. Uyeligime ulasamadim. Herkes iyidir umarim. Kilo verme isi nasil gidiyor? Izne ayrildiktan sonra esimin hasta oldugunu ogrendik. Onun tedavisi ameliyati derken diyet isini biraktim. Takip edemedim. Ama azda olsa kilo vermisim yine de. Mezun olabilecegim bir kilodayim.morordek mezun olabilmem icin neler yapmam gerekiyor? Adimi goremedim ama tekrar takima nasil girebilirim? Mezun olmak istiyorum. Hepinizi kocaman opuyorum.
İyiyiz canım çok şükür. Haberler sende Suzicim. Ne kadar kaldı doğuma?Canım nasılsın? Yavruşlar nasıllar?
Bilemedim kardelenciğim yaa. Başlasam mı acaba bende.fancynancy @0zlem balpamuk ben dukan diyetine başladım bu sabah itibariyle. Ekspres değil orjinaline. Haydi siz de katılın.
Çok mantıklı.hadi kolay gelsin size ben günde 5 yemek kaşığı yiyerek veriyorum canım
her öğün yemeklerini 5 yemek kaşığı al yanına 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt üsenmezsen salata hazırla ama ben bazen üseniyorum yanına ya biber ya soğan yada domates alırım
akşamda öyle yaparak aydfa 3 kilo veriyorum canım kasma kendini sadece yaptığın yemekleri kaşık hesabi ye
Canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir eşin.Herkese merhaba. Uzun zamandir siteye giremedim. Uyeligime ulasamadim. Herkes iyidir umarim. Kilo verme isi nasil gidiyor? Izne ayrildiktan sonra esimin hasta oldugunu ogrendik. Onun tedavisi ameliyati derken diyet isini biraktim. Takip edemedim. Ama azda olsa kilo vermisim yine de. Mezun olabilecegim bir kilodayim.morordek mezun olabilmem icin neler yapmam gerekiyor? Adimi goremedim ama tekrar takima nasil girebilirim? Mezun olmak istiyorum. Hepinizi kocaman opuyorum.
Başla derim fancyim. Yılbaşına kadar atakla iyi kilo veririz bence. Biz beceririz bu işi tatlım ya.Bilemedim kardelenciğim yaa. Başlasam mı acaba bende.
Geçmiş olsun canımDünkü menüm;
morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir
Çay
Öğle
1 adet misket büyüklüğünde bitter çikolata (dışarıdaydım da, saat 3 gibi başım döndü açlıktan, dışarıdan birley yemek istemedim, çantamda oğluşumun çiklatı vardı onu yedim.)
16:00
Yarım porsiyon hamsi tava
Bol roka
21:00
Piyaz
Aralarda
Filtre kahve
Maden suyu
Gün kurusu
Çok dengesiz oldu ama dayım düşüp ufak bir kaza geçirmiş, biraz koşturmacalı oldu günüm. Eşim yanında kaldı iç kanama ihtimaline karşı, kızım da boğazım ağrıyor diye diye beni gece 4e kadar uyutmadı
Su: 2 lt
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?