Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy @0zlem balpamuk ben dukan diyetine başladım bu sabah itibariyle. Ekspres değil orjinaline. Haydi siz de katılın.

Valla ben de aynı şeyi düşünmüştüm kardelencim. Orjinaline mi başlasam diye. Ekpres bizi bozuyor. Kısa süreli yapıp sonraki hafta düzeni bozunca hemen alıyoruz. Dukan, ekspress bile olsa süreklilik isteyen bir diyet. Yani ekspres yaparken bile ideal kiloya inene kadar tekrarlanması gerekir. Öylr 1 haftalık ekspreale olacak iş değil. 1 hafta sonra hoopp eski kilona oluyorsun bu sefer.... Bence çok iyi yapmışsın orjinale başlamakla. Ben de düşünüyorum ancak kendimi bir düzene sokmam gerek önce...

Günaydın kızlar...
Herkese bol eksili kaçamaksız bi hafta sonu diliyorum. Kaçamak kaçamak nereye kadar. Hep başa sarmayı bırakalım koşa koşa hedeflerimize gidelim artık.
Artık ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben size kocaman bi örneğim işte. @karabiber01 ile aylar önce kilolarımız hemen hemen aynıydı. Ben yerimde sayıyorum ama o 60lı kiloları gördü. Helal olsun sonuna kadar takdiri hakediyor. toplight parkbyull istikrarla devam ediyorlar. Çok güzel sonuçlar alıyorlar. Artık cısları kaldıralım arkadaşlar. Hepimiz başarabiliriz yeterki inanalım ve istikrar gösterelim. Bi de şu takımdan en az 5 mesajı esirgemeyelim. Sizleri seviyorum

Cok sagol cnm

Haklısın cnm bnm türkıye seyahatlerımden aksıyor ay sonuda umreye gıdıcez aılecek ınsAllah orada arzu ettım kıloya ulacagıma ınanıyorum bol bol zemzem icerım artık ne nıyetle ıcersen o nıyetle ıse yararmiş

1 yıl korudum. Ben canım kılomu dukandan sonra
Hamıle kaldım 55 den 65 e cıktım
Üç dusuk yaptım derken 69 oldum baktım kılo gıdıyor saglıklı beslenmeye basladım ve 65 lı rakamları gordum şükür pes etmeyın derım

İnşallah arzu ettiğin kiloya ulaşırsın. Allah Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin canım

Çok doğru yazmışsın kardelencim. Dünkü mesajımı o sebeple yazmıştım. Gerçekten kararlı olanlar azimle kilo vermeye devam ediyor. Bazı şeyler gerçekten bahane.
Canım umreye gidince bildirim yapamazsın herhalde di mi? Nasıl yapicaz ki ben seni o zaman izne de ayiramam henüz

Herkese merhaba. Uzun zamandir siteye giremedim. Uyeligime ulasamadim. Herkes iyidir umarim. Kilo verme isi nasil gidiyor? Izne ayrildiktan sonra esimin hasta oldugunu ogrendik. Onun tedavisi ameliyati derken diyet isini biraktim. Takip edemedim. Ama azda olsa kilo vermisim yine de. Mezun olabilecegim bir kilodayim. morordek mezun olabilmem icin neler yapmam gerekiyor? Adimi goremedim ama tekrar takima nasil girebilirim? Mezun olmak istiyorum. Hepinizi kocaman opuyorum.

Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi durumu iyidir inşallah?
Cuma günü bildirim yap direkt listeye alıp mezun edelim seni :)

Tatlım geçmiş olsun. Biz bıraktığın gibiyiz. Hastalıkla uğraşmana rağmen hedefine ulaşana çok sevindim

Çok mantıklı.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir eşin.

Dünkü menüm;
morordek

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir
Çay

Öğle
1 adet misket büyüklüğünde bitter çikolata (dışarıdaydım da, saat 3 gibi başım döndü açlıktan, dışarıdan birley yemek istemedim, çantamda oğluşumun çiklatı vardı onu yedim.)

16:00
Yarım porsiyon hamsi tava
Bol roka

21:00
Piyaz

Aralarda
Filtre kahve
Maden suyu
Gün kurusu

Çok dengesiz oldu ama dayım düşüp ufak bir kaza geçirmiş, biraz koşturmacalı oldu günüm. Eşim yanında kaldı iç kanama ihtimaline karşı, kızım da boğazım ağrıyor diye diye beni gece 4e kadar uyutmadı

Su: 2 lt
Spor: yok

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…