- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.321
Geçmiş olsun canımDünkü menüm;
morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir
Çay
Öğle
1 adet misket büyüklüğünde bitter çikolata (dışarıdaydım da, saat 3 gibi başım döndü açlıktan, dışarıdan birley yemek istemedim, çantamda oğluşumun çiklatı vardı onu yedim.)
16:00
Yarım porsiyon hamsi tava
Bol roka
21:00
Piyaz
Aralarda
Filtre kahve
Maden suyu
Gün kurusu
Çok dengesiz oldu ama dayım düşüp ufak bir kaza geçirmiş, biraz koşturmacalı oldu günüm. Eşim yanında kaldı iç kanama ihtimaline karşı, kızım da boğazım ağrıyor diye diye beni gece 4e kadar uyutmadı
Su: 2 lt
Spor: yok
Sag ol canim. Su an iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor. Cuma gunu bildirim yaparim canim.Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi durumu iyidir inşallah?
Cuma günü bildirim yap direkt listeye alıp mezun edelim seni :)
Sag ol canim . Kosturmacadan gitmis. Cok degil ama mezun olmama yetiyor.Tatlım geçmiş olsun. Biz bıraktığın gibiyiz. Hastalıkla uğraşmana rağmen hedefine ulaşana çok sevindim
Sag ol canim. Iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor.Canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir eşin.
Size de cok gecmis olsun canim.Dünkü menüm;
morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, peynir
Çay
Öğle
1 adet misket büyüklüğünde bitter çikolata (dışarıdaydım da, saat 3 gibi başım döndü açlıktan, dışarıdan birley yemek istemedim, çantamda oğluşumun çiklatı vardı onu yedim.)
16:00
Yarım porsiyon hamsi tava
Bol roka
21:00
Piyaz
Aralarda
Filtre kahve
Maden suyu
Gün kurusu
Çok dengesiz oldu ama dayım düşüp ufak bir kaza geçirmiş, biraz koşturmacalı oldu günüm. Eşim yanında kaldı iç kanama ihtimaline karşı, kızım da boğazım ağrıyor diye diye beni gece 4e kadar uyutmadı
Su: 2 lt
Spor: yok
Olur canım dün alıntılamışım ama göndermemişim..canım seni 82 mi yazayım
Bana zor olur ya sade et,tavuk yemek ağır geliyor bana.. Ekspreste 1 gün diye idare ediyordum.Bilemedim kardelenciğim yaa. Başlasam mı acaba bende.
Amin cnm sagolİnşallah arzu ettiğin kiloya ulaşırsın. Allah Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin canım
Günaydın kızlar...
Herkese bol eksili kaçamaksız bi hafta sonu diliyorum. Kaçamak kaçamak nereye kadar. Hep başa sarmayı bırakalım koşa koşa hedeflerimize gidelim artık.
Artık ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben size kocaman bi örneğim işte. @karabiber01 ile aylar önce kilolarımız hemen hemen aynıydı. Ben yerimde sayıyorum ama o 60lı kiloları gördü. Helal olsun sonuna kadar takdiri hakediyor.toplight @parkbyull istikrarla devam ediyorlar. Çok güzel sonuçlar alıyorlar. Artık cısları kaldıralım arkadaşlar. Hepimiz başarabiliriz yeterki inanalım ve istikrar gösterelim. Bi de şu takımdan en az 5 mesajı esirgemeyelim. Sizleri seviyorum
Herkese merhaba. Uzun zamandir siteye giremedim. Uyeligime ulasamadim. Herkes iyidir umarim. Kilo verme isi nasil gidiyor? Izne ayrildiktan sonra esimin hasta oldugunu ogrendik. Onun tedavisi ameliyati derken diyet isini biraktim. Takip edemedim. Ama azda olsa kilo vermisim yine de. Mezun olabilecegim bir kilodayim.morordek mezun olabilmem icin neler yapmam gerekiyor? Adimi goremedim ama tekrar takima nasil girebilirim? Mezun olmak istiyorum. Hepinizi kocaman opuyorum.
violin35 fancynancy geçmiş olsun.
Bugünkü Menü:
Sabah: salatalık, domates, beyaz peynirli omlet (1 yumurta, az zeytinyag), 4 siyah zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak yağsız süt
Ara: 1 yk fistik ezmesi
Öğle: 100gr yoğurt, 1 kırmızı biber, 1 fırın kabak (sadece dilimleyip fırında pişirdim), 10 badem
Aksam: 2 yk kiymali sos, 6 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 2 yk yoğurt
Su: 1 litre
Spor: yarım saat yürüyüş
Bugün öğrendim ki spor salonu üyeligim 3 ay daha varmış (hamileyken dondurmustum). Yarın fırsat yaratabilirsem gidicem.
Bilemedim kardelenciğim yaa. Başlasam mı acaba bende.
Çok mantıklı.
Ay heveslendirdin beni de kardelen yaa Çok severek yaptığım bir siyet ama protein etkisinden olsa gerek arada bir tatlı krizine giriyorum ben dukan yaparken. O da olmasa çok rahat yaparım...Başla derim fancyim. Yılbaşına kadar atakla iyi kilo veririz bence. Biz beceririz bu işi tatlım ya.
Başladım canım bugün 2.gün bitti. Gayet de iyiyim.Çok haklısın kardelencim. Peki net olarak başladın mı artık dukan a?
canım benim çok geçmiş olsunSag ol canim. Su an iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor. Cuma gunu bildirim yaparim canim.
Sag ol canim . Kosturmacadan gitmis. Cok degil ama mezun olmama yetiyor.
Sag ol canim. Iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor.
Size de cok gecmis olsun canim.
Düzenli salona gidersen çok süper kilolar veriliyor bence gitmelisin canım. Ben öğrenciyken giderdim eskiden diyetle beraber 1 ayda 8 kilo verdiğimi bilirim. Latin dansları karışımı aerobik vardı başta ona katılırdım ardından bütün aletlerle çalışırdım.Ah ahh. Benim de Mart’a kadar üyeliğim var da giden yok
Yine yaparsın canım bi kere başarmışsın. Hadi bi daha bi düşün. Birlikte motive olalım gitsin şu kilolar artık.Ferah yapacaksan kesinlikle uzun süreçli asıl diyetini yap dukanın. Hem enerji çok artıyor hem de gerçekten çok şekilli bir şekilde eriyor yağlar :)))) Daha kaslı bir şekilde zayıflıyorsun, yüzün de çökmüyor. Hayatımda yaptığım en iyi diyet dukandı. Keşke o düzene yeniden girebilsem. Arada bir bir dirayet geliyor bana yapıyorum bir kaç ay bir şeyler ama birkopunca da bir daha moda girmem çok zor oluyor...
Çok tatlı istersen tatlandırıcı ya müsaade ediliyormuş. Bi dukan Browni yaparsın kendine canımAy heveslendirdin beni de kardelen yaa Çok severek yaptığım bir siyet ama protein etkisinden olsa gerek arada bir tatlı krizine giriyorum ben dukan yaparken. O da olmasa çok rahat yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?