Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım

İyi aksamlar kızlar
Bugün spor yapamadım ama tüm gün koşturmaca içindeydi
Büyüğün veli toplantısı oldu 11 den 2 ye kadar ayakta o öğretmen den o öğretmene orda işimiz bitince bahçeye gittik ordan pazara ordan bir arkadaş doğal ürünlerle ilgili stand açmıştı oraya oradan da eve geldim saat 6 yı geçmişti apar topar yemek yedik yeni oturdum

Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi durumu iyidir inşallah?
Cuma günü bildirim yap direkt listeye alıp mezun edelim seni :)
Sag ol canim. Su an iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor. Cuma gunu bildirim yaparim canim.
Tatlım geçmiş olsun. Biz bıraktığın gibiyiz. Hastalıkla uğraşmana rağmen hedefine ulaşana çok sevindim
Sag ol canim . Kosturmacadan gitmis. Cok degil ama mezun olmama yetiyor.
Canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir eşin.
Sag ol canim. Iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor.
Size de cok gecmis olsun canim.

violin35 fancynancy geçmiş olsun.

Bugünkü Menü:
Sabah: salatalık, domates, beyaz peynirli omlet (1 yumurta, az zeytinyag), 4 siyah zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak yağsız süt
Ara: 1 yk fistik ezmesi
Öğle: 100gr yoğurt, 1 kırmızı biber, 1 fırın kabak (sadece dilimleyip fırında pişirdim), 10 badem
Aksam: 2 yk kiymali sos, 6 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 2 yk yoğurt
Su: 1 litre
Spor: yarım saat yürüyüş

Bugün öğrendim ki spor salonu üyeligim 3 ay daha varmış (hamileyken dondurmustum). Yarın fırsat yaratabilirsem gidicem.

Çok haklısın kardelencim. Peki net olarak başladın mı artık dukan a?

Yeniden hoş geldin violin35 umarım ciddi bir hastalığı yoktur eşinin ve umarım atlatmışsınızdır... en son kaç kilo ile bırakmıştın, şu anda kaç kilosun? Son zamanlarda ben de kopmuştum ben geldim sen kaybolmuşsun, takip edemedim. :)

Ah ahh. Benim de Mart’a kadar üyeliğim var da giden yok

Bilemedim kardelenciğim yaa. Başlasam mı acaba bende.

Ferah yapacaksan kesinlikle uzun süreçli asıl diyetini yap dukanın. Hem enerji çok artıyor hem de gerçekten çok şekilli bir şekilde eriyor yağlar :)))) Daha kaslı bir şekilde zayıflıyorsun, yüzün de çökmüyor. Hayatımda yaptığım en iyi diyet dukandı. Keşke o düzene yeniden girebilsem. Arada bir bir dirayet geliyor bana yapıyorum bir kaç ay bir şeyler ama birkopunca da bir daha moda girmem çok zor oluyor...

Çok mantıklı.

Ya bunu ben de merak ediyorum. @karabiber01 karabibercim. Bir gün bir örnek fotoğraf koyar mısın porsiyonlarına dair. Normal 5 yk mı kullanıyorsun yoksa tencerede kullandığımız tahta kaşıkla mı? Merak ediyorum ne kadar bir ölçü olduğunu. Bir gün porsiyonlarını fotoğraflarsan çok sevinirim. Örnek olur hem hepimize. :)

Başla derim fancyim. Yılbaşına kadar atakla iyi kilo veririz bence. Biz beceririz bu işi tatlım ya.
Ay heveslendirdin beni de kardelen yaa Çok severek yaptığım bir siyet ama protein etkisinden olsa gerek arada bir tatlı krizine giriyorum ben dukan yaparken. O da olmasa çok rahat yaparım...

Ah ahh. Benim de Mart’a kadar üyeliğim var da giden yok
Düzenli salona gidersen çok süper kilolar veriliyor bence gitmelisin canım. Ben öğrenciyken giderdim eskiden diyetle beraber 1 ayda 8 kilo verdiğimi bilirim. Latin dansları karışımı aerobik vardı başta ona katılırdım ardından bütün aletlerle çalışırdım.

Yine yaparsın canım bi kere başarmışsın. Hadi bi daha bi düşün. Birlikte motive olalım gitsin şu kilolar artık.

Ay heveslendirdin beni de kardelen yaa Çok severek yaptığım bir siyet ama protein etkisinden olsa gerek arada bir tatlı krizine giriyorum ben dukan yaparken. O da olmasa çok rahat yaparım...
Çok tatlı istersen tatlandırıcı ya müsaade ediliyormuş. Bi dukan Browni yaparsın kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…