Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masajları okuyunca beni bile heveslendirdiniz.. Ama ömür boyu da dukan beslenilmez. Tekrar alırız belki verdiklerimizi.. Kararsız kaldım.. Birazdan arastirim dukan beslenmeyi..
Çok tatlı istersen tatlandırıcı ya müsaade ediliyormuş. Bi dukan Browni yaparsın kendine canım

Masajları okuyunca beni bile heveslendirdiniz.. Ama ömür boyu da dukan beslenilmez. Tekrar alırız belki verdiklerimizi.. Kararsız kaldım.. Birazdan arastirim dukan beslenmeyi..
Ömür boyu dukan beslenemeyiz ama tüm evreleri tamamladıktan sonra hayatında 1 günü sadece saf proteinle geçirip dengelemek mümkün

İyiyiz canım çok şükür. Haberler sende Suzicim. Ne kadar kaldı doğuma?
Canım büyük ihtimalle sezeryan olacağım. tüp bebek olduğu için doktor riske atmayalım diyor. Ne yalan söyleyeyim ben de sağlıkla doğsun da hangi yöntem olduğuna takılmıyorum. Yani yaklaşık olarak 10-11 hafta var inşallah

Yine yaparsın canım bi kere başarmışsın. Hadi bi daha bi düşün. Birlikte motive olalım gitsin şu kilolar artık.

Çok tatlı istersen tatlandırıcı ya müsaade ediliyormuş. Bi dukan Browni yaparsın kendine canım

Düzenli salona gitmek iyi de bu aralar inanılmaz bir enerjisizlik var yine üzerimde. Evde leslie yapıyordum ne güzel keyifte alıyordum ama ona bile kolumu kaldıracak halim yok. Bi canım istemiyor bu aralar yorgun hissediyorum kendimi nedense. Aslında çok tatlı istersem dukan helva yapıyordum ben yulaf kependen o harika oluyor yaa... hatta normalde de öyle yapılabilir bence helva :))) ama tatlandırıcılı bir şey yediğimde sonradan canımın daha çok tatlı istediğini farkettim ben bu diyeti yaparken. Tatlandırıcıyla ilgili fareler üzerinde yapılan bir deneyde, tatlandırıcı tüketen farelerin belli süre sonra daha fazla şişmanladıkları ortaya çıkmış. Çünkü yedikçe daha fazla tatlı yemeye teşvik ediyormuş. Ben bu durumu kendimde farkettikten aonra araştırmıştım, fare yerine kendi üzerimde deney yapmışım zaten işte bu yüzden tatlı krizine nasılçözüm bulurum bilmiyorum...

0zlem başlayalım mı ne dersin? Ay hadi motive edelim birbirimizi başlayalım dukana ne olur yaa... Özlem bak çok denedik olmadı bizi anca dukan paklar :)))))

Şu protein bombası menüyü özlemişim yaaa :)))

morordek kaptanım ve diğer arkadaşlar, diyette kestaneye yer var mı? 100 gramda 28 gram karbonhidrat varmis. Bugün yapıcaz ama
Herhalde diyete uymaz. Ara öğünde proteinle iki tane yesem nasıl olur acaba?

Iyi pazarlar hanımlar
Çok guzel menü kardelencim sporun da öyle
Ahhh kaptanımmm ben nilw mezun olduysammm... Pek varlık gösteremesem de son dönemde takımın bir parçası olmayı sevdim. En kısa zamanda görüşmek üzere. Teşekkürler her şey için .
Her zaman gelebilirsin rintcim kapımız açık :) sadece diyet için değil sohbete de bekleriz :)
Selamın aleyküm kizlarrrrr♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Eki Görüntüle 2216009
Günaydın Banucum hosgeldin
morordek kaptanım ve diğer arkadaşlar, diyette kestaneye yer var mı? 100 gramda 28 gram karbonhidrat varmis. Bugün yapıcaz ama
Herhalde diyete uymaz. Ara öğünde proteinle iki tane yesem nasıl olur acaba?
Cok abartmadan yiyebilirsin bence

Maalesef kestaneler çürük çıktı bir bakima iyi oldu.

Bebeği babasına bırakıp spor salonuna geldim, yılbaşı nedeniyle hediye vücut analizi yapıyorlarmış (tanita) sonuçları akşam yazarım metabolizma yaşım 28 miş

Şimdi koşacağım biraz sonra da ufaktan ağırlık denerim. Pazar pazar temizlik üstüne spor iyi oldu sizler de boş durmayın bence :)

Süpersin

Ayrica karatay yapmistim yazin 10 kg verdim ama tatilde ve bazi psikolojik nedenlerden dolayi cogunu geri aldim. Tekrar karataya devam etmek istiyorum ekmek tuketmiyorum şeker her gun 3 in 1 ictigimden kullaniyorum aslinda cayda kullanmiyorum16 aylik bi oglum var emziriyorum.. kg bildirimimi yarin yapsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…