- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.361
Hoşgeldin Asmii :) eminim bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Bize biraz kendinden bahseder misin gruptaki arkadaşlar seni tanısın?Merhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
Yarın tartıl, onu başlangıç kilon olarak kaydedeyim. Hedef kilonu da yazarsın.Ayrica karatay yapmistim yazin 10 kg verdim ama tatilde ve bazi psikolojik nedenlerden dolayi cogunu geri aldim. Tekrar karataya devam etmek istiyorum ekmek tuketmiyorum şeker her gun 3 in 1 ictigimden kullaniyorum aslinda cayda kullanmiyorum16 aylik bi oglum var emziriyorum.. kg bildirimimi yarin yapsam olur mu
Sevgili kaptanim öncelikle forumda diyet grubuna takim arkadaşları araniyor butonunu gördüm hepsini inceledim ama senden çok pozitif bir enerji aldim hemde seninle hiç konusmadan o yüzden araniza katilmaya karar verdimmm.. ben 30 yaşındayım 16 aylik bir oglusum var zamanin çoğu onunla geciyor.. tatli ve hamur işi beni bitiren iki ana unsur.. maalesef önüme konuldugunda hayir diyemedigim gibi doymak nedir onu da bilmiyorum.. Ben çoğu kilomu emzirme surecinde aldim hamilelikte cok almadim.. dedigim gibi yazin verdim tekrar aldim.. yarin spora basliycam Allah izin verirse . Asli nda karar verdigim zaman kendime hakim olabiliyorum.. Maalesef atanamayan bir ogretmenim.. ogretmenlikten vazgecip normal memurluga hazirlanicam ona da yarin basliyorumm.. hedefime sizlerle ulaşacağıma inaniyorum baska aklima bir sey gelmedi.. siz sorun ben soyliyim :)) hedef kilomu yarin tartildiktan sonra bildireyim .Hoşgeldin Asmii :) eminim bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Bize biraz kendinden bahseder misin gruptaki arkadaşlar seni tanısın?
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 18 aylık bir oğlum var. Burda hamilelik öncesi ve sonrası kilolarımı verdim :)
Yarın tartıl, onu başlangıç kilon olarak kaydedeyim. Hedef kilonu da yazarsın.
Bir emziren anne daha katıldı aramıza demek :)
Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız.Merhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
Hosbuldum cok teşekkürler insallah inaniyorummm...Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız.
Gayet detaylı anlatmışsın asmicim hosgeldin aramıza tekrardan :) umarım hayallerine kavuşursun kpss çoğu kisinin derdi maalesef.Sevgili kaptanim öncelikle forumda diyet grubuna takim arkadaşları araniyor butonunu gördüm hepsini inceledim ama senden çok pozitif bir enerji aldim hemde seninle hiç konusmadan o yüzden araniza katilmaya karar verdimmm.. ben 30 yaşındayım 16 aylik bir oglusum var zamanin çoğu onunla geciyor.. tatli ve hamur işi beni bitiren iki ana unsur.. maalesef önüme konuldugunda hayir diyemedigim gibi doymak nedir onu da bilmiyorum.. Ben çoğu kilomu emzirme surecinde aldim hamilelikte cok almadim.. dedigim gibi yazin verdim tekrar aldim.. yarin spora basliycam Allah izin verirse . Asli nda karar verdigim zaman kendime hakim olabiliyorum.. Maalesef atanamayan bir ogretmenim.. ogretmenlikten vazgecip normal memurluga hazirlanicam ona da yarin basliyorumm.. hedefime sizlerle ulaşacağıma inaniyorum baska aklima bir sey gelmedi.. siz sorun ben soyliyim :)) hedef kilomu yarin tartildiktan sonra bildireyim .
Hoşbuldum tekrardan :) evet maalesef benim de yillar dir derdim kpss insallah o da olur.. ya hemde cok kisa sürede verdim 40 gün gibi bi zaman da nerdeyse 6 -8 kg verdim bakalim ayni performansi yine sergileyebilecek miyim.. cok teşekkür ederim tekrardan..Gayet detaylı anlatmışsın asmicim hosgeldin aramıza tekrardan :) umarım hayallerine kavuşursun kpss çoğu kisinin derdi maalesef.
Önceden kilo verebildiysen şimdi de yapabilirsin tekrardan, biz de seni motive etmek için elimizden geleni yapacağız :)
Dukan çok güzel verdiriyor düzgünce yapınca ama o kadar proteini kaldırabilir miyim bilmiyorum kardelenciğimBaşla derim fancyim. Yılbaşına kadar atakla iyi kilo veririz bence. Biz beceririz bu işi tatlım ya.
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ördekim.Geçmiş olsun canım
Sağol canımSag ol canim. Su an iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor. Cuma gunu bildirim yaparim canim.
Sag ol canim . Kosturmacadan gitmis. Cok degil ama mezun olmama yetiyor.
Sag ol canim. Iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor.
Size de cok gecmis olsun canim.
Bende senin gibi düşünüyorumBana zor olur ya sade et,tavuk yemek ağır geliyor bana.. Ekspreste 1 gün diye idare ediyordum.kardelelen321
Teşekkürler canım.
Yaaa Esracım çok katı olduğundan kendime güvenemiyorum açıkçası. Yeme alışkanlıklarım beni zorluyorFerah yapacaksan kesinlikle uzun süreçli asıl diyetini yap dukanın. Hem enerji çok artıyor hem de gerçekten çok şekilli bir şekilde eriyor yağlar :)))) Daha kaslı bir şekilde zayıflıyorsun, yüzün de çökmüyor. Hayatımda yaptığım en iyi diyet dukandı. Keşke o düzene yeniden girebilsem. Arada bir bir dirayet geliyor bana yapıyorum bir kaç ay bir şeyler ama birkopunca da bir daha moda girmem çok zor oluyor...
Ayy birşey kalmamış canım ya. Tabi bize göre, sana zaman geçmiyordur çok iyi anlıyorum seni. Bende kızım doğana kadar bildiğin dokuz doğurmuştum.Canım büyük ihtimalle sezeryan olacağım. tüp bebek olduğu için doktor riske atmayalım diyor. Ne yalan söyleyeyim ben de sağlıkla doğsun da hangi yöntem olduğuna takılmıyorum. Yani yaklaşık olarak 10-11 hafta var inşallah
Aramıza goşgeldin o zaman canım. Emzirdiğini için yediklerine dikkat edersen özel bir şey yapmana bile gerek kalmadan verirsin fazlalıklarını. Bol su, sıfır şeker ve en en az hamur. Bende senin gibi hamurişini çok seviyor ve dayanamıyorum maalesef. Annem ve anneannem bizi mantı ve çiğbörekle büyüttü desem yalan olmaz inanki.Merhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
Hoşgeldin! Oğluna masallah, büyütmüşsün. Ben de 33 yaşındayım 4 aylık oğlum var, emziriyorum. Hep beraber verelim kilolarıSevgili kaptanim öncelikle forumda diyet grubuna takim arkadaşları araniyor butonunu gördüm hepsini inceledim ama senden çok pozitif bir enerji aldim hemde seninle hiç konusmadan o yüzden araniza katilmaya karar verdimmm.. ben 30 yaşındayım 16 aylik bir oglusum var zamanin çoğu onunla geciyor.. tatli ve hamur işi beni bitiren iki ana unsur.. maalesef önüme konuldugunda hayir diyemedigim gibi doymak nedir onu da bilmiyorum.. Ben çoğu kilomu emzirme surecinde aldim hamilelikte cok almadim.. dedigim gibi yazin verdim tekrar aldim.. yarin spora basliycam Allah izin verirse . Asli nda karar verdigim zaman kendime hakim olabiliyorum.. Maalesef atanamayan bir ogretmenim.. ogretmenlikten vazgecip normal memurluga hazirlanicam ona da yarin basliyorumm.. hedefime sizlerle ulaşacağıma inaniyorum baska aklima bir sey gelmedi.. siz sorun ben soyliyim :)) hedef kilomu yarin tartildiktan sonra bildireyim .
Çiğbörek ve mantı,... tatarlık mı var?Aramıza goşgeldin o zaman canım. Emzirdiğini için yediklerine dikkat edersen özel bir şey yapmana bile gerek kalmadan verirsin fazlalıklarını. Bol su, sıfır şeker ve en en az hamur. Bende senin gibi hamurişini çok seviyor ve dayanamıyorum maalesef. Annem ve anneannem bizi mantı ve çiğbörekle büyüttü desem yalan olmaz inanki.
Burada aradığım motivasyonu bulacağına inanıyorum. Bu arada benimde 2 çocuğum var. Biri kız biri erkek, oğlum Mart’ta bıraktı emmeyi. Ona kalsa şimdi hala içiyor olurdu
Eveeett, kafkas göçmeniydi dedemler.Çiğbörek ve mantı,... tatarlık mı var?
Hosbuldum canim.. ya benim kilolar emzirirken gitmyor sanki ya illa sıkı dikkat etmem lazim.. bende mantilar baklavalar acardim ama biraktim artik yapmiyrum.. bi misafir geldimi yapiyorum onda da kaciriyorum zaten.. Allah bagislasin evlatlarımızı bende hep 1 oglum 1 kizim olsun istiyorum insallah rabbim nasip eder .Aramıza goşgeldin o zaman canım. Emzirdiğini için yediklerine dikkat edersen özel bir şey yapmana bile gerek kalmadan verirsin fazlalıklarını. Bol su, sıfır şeker ve en en az hamur. Bende senin gibi hamurişini çok seviyor ve dayanamıyorum maalesef. Annem ve anneannem bizi mantı ve çiğbörekle büyüttü desem yalan olmaz inanki.
Burada aradığım motivasyonu bulacağına inanıyorum. Bu arada benimde 2 çocuğum var. Biri kız biri erkek, oğlum Mart’ta bıraktı emmeyi. Ona kalsa şimdi hala içiyor olurdu
Bugün akşam yemeğine esim sosisli börek istedi yaptım ama ben yemedim. Canim da istemedi. Kafada bitirince daha kolay oluyor.
Aminnn, hepimizinkini. Allah gönlüne göre verir umarım canım.Hosbuldum canim.. ya benim kilolar emzirirken gitmyor sanki ya illa sıkı dikkat etmem lazim.. bende mantilar baklavalar acardim ama biraktim artik yapmiyrum.. bi misafir geldimi yapiyorum onda da kaciriyorum zaten.. Allah bagislasin evlatlarımızı bende hep 1 oglum 1 kizim olsun istiyorum insallah rabbim nasip eder .
Ne güzel, çiğbörek severim ben de ama yemeyeli 10 yıl olmuştur herhalde. Kafkas göçmenleri boylu poslu güzel olurlar genelde, hamur işi de yakılıyor bir şekilde demek ki.Eveeett, kafkas göçmeniydi dedemler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?