Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
Hoşgeldin Asmii :) eminim bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Bize biraz kendinden bahseder misin gruptaki arkadaşlar seni tanısın?
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 18 aylık bir oğlum var. Burda hamilelik öncesi ve sonrası kilolarımı verdim :)

Yarın tartıl, onu başlangıç kilon olarak kaydedeyim. Hedef kilonu da yazarsın.
Bir emziren anne daha katıldı aramıza demek :)

Sevgili kaptanim öncelikle forumda diyet grubuna takim arkadaşları araniyor butonunu gördüm hepsini inceledim ama senden çok pozitif bir enerji aldim hemde seninle hiç konusmadan o yüzden araniza katilmaya karar verdimmm.. ben 30 yaşındayım 16 aylik bir oglusum var zamanin çoğu onunla geciyor.. tatli ve hamur işi beni bitiren iki ana unsur.. maalesef önüme konuldugunda hayir diyemedigim gibi doymak nedir onu da bilmiyorum.. Ben çoğu kilomu emzirme surecinde aldim hamilelikte cok almadim.. dedigim gibi yazin verdim tekrar aldim.. yarin spora basliycam Allah izin verirse . Asli nda karar verdigim zaman kendime hakim olabiliyorum.. Maalesef atanamayan bir ogretmenim.. ogretmenlikten vazgecip normal memurluga hazirlanicam ona da yarin basliyorumm.. hedefime sizlerle ulaşacağıma inaniyorum baska aklima bir sey gelmedi.. siz sorun ben soyliyim :)) hedef kilomu yarin tartildiktan sonra bildireyim .

Gayet detaylı anlatmışsın asmicim hosgeldin aramıza tekrardan :) umarım hayallerine kavuşursun kpss çoğu kisinin derdi maalesef.
Önceden kilo verebildiysen şimdi de yapabilirsin tekrardan, biz de seni motive etmek için elimizden geleni yapacağız :)

Hoşbuldum tekrardan :) evet maalesef benim de yillar dir derdim kpss insallah o da olur.. ya hemde cok kisa sürede verdim 40 gün gibi bi zaman da nerdeyse 6 -8 kg verdim bakalim ayni performansi yine sergileyebilecek miyim.. cok teşekkür ederim tekrardan..

Başla derim fancyim. Yılbaşına kadar atakla iyi kilo veririz bence. Biz beceririz bu işi tatlım ya.
Dukan çok güzel verdiriyor düzgünce yapınca ama o kadar proteini kaldırabilir miyim bilmiyorum kardelenciğim Baktım ilerleme kaydedemiyorum, yılbaşından sonra deneyebilirim.

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım.

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ördekim.

Sag ol canim. Su an iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor. Cuma gunu bildirim yaparim canim.

Sag ol canim . Kosturmacadan gitmis. Cok degil ama mezun olmama yetiyor.

Sag ol canim. Iyi sukur. Toparlanmaya calisiyor.

Size de cok gecmis olsun canim.
Sağol canım

Bana zor olur ya sade et,tavuk yemek ağır geliyor bana.. Ekspreste 1 gün diye idare ediyordum. kardelelen321
Bende senin gibi düşünüyorum Aslında çok et sevmem ama eşim ve çocuklar çok sevdiğinden menülerimiz hep etli.

Teşekkürler canım.

Yaaa Esracım çok katı olduğundan kendime güvenemiyorum açıkçası. Yeme alışkanlıklarım beni zorluyor Eskiden yani hamileliğimden önce 67-70 kg arasındaydım ama hiçbir zaman kilolu görünmüyordum. Kimse inanmıyordu kiloma da, kemiklerim mi iri, fizik yapım mı göstermiyordu artık bilmiyorum ama be yediğime dikkat edip kalori saymak nedir bilmiyordum. Yaş ilerledi ve metabolizmama da bir haller oldu herhalde. Yani diyeceğim o ki afedersin öküz gibi yiyor ama kilo almıyordum. O 70 kilo da ilk hamileliğimin sonlanmasıyla başlayan stresli zamanlarım ve sonrasındaki aşılama dönemlerimdi. 80 kilo ile kızıma, 3 yıl sonra da oğluşa 90 kiloyla doğuma- sezaryene girdim. Bildiğin üstüme yapıştılar. Hamilelikti yok süt veriyorumdu derken vs takıma girdim ve burada 71 kiloya düştüm. İzne çıktım çıkmaz olaydım yaaaaa. İstenirse oluyor. Üstelik en çok kaçamağı da ben yapıyordum galiba, morordek ördeğim hatırlar. Ama dengeli yiyor, kaçamak yapınca da dibine vurmuyordum işin. Ben böyle devam edeyim birazcık daha, baktım kıvıramıyorum o zaman size katılırım.

Ayy birşey kalmamış canım ya. Tabi bize göre, sana zaman geçmiyordur çok iyi anlıyorum seni. Bende kızım doğana kadar bildiğin dokuz doğurmuştum. Dediğin gibi inşallah sağlıkla al kucağına da nasıl olursa olsun.

Merhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
Aramıza goşgeldin o zaman canım. Emzirdiğini için yediklerine dikkat edersen özel bir şey yapmana bile gerek kalmadan verirsin fazlalıklarını. Bol su, sıfır şeker ve en en az hamur. Bende senin gibi hamurişini çok seviyor ve dayanamıyorum maalesef. Annem ve anneannem bizi mantı ve çiğbörekle büyüttü desem yalan olmaz inanki.
Burada aradığım motivasyonu bulacağına inanıyorum. Bu arada benimde 2 çocuğum var. Biri kız biri erkek, oğlum Mart’ta bıraktı emmeyi. Ona kalsa şimdi hala içiyor olurdu

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 çeri domates, 1 avuç ceviz, 6 badem, 20gr eski kasar
Öğle: 100gr yoğurt, 30 gr eski kaşar, 4 tavuk köftesi
Ara: kahve az sütlü
Akşam: buharda brokoli, bezelye proteinli yulaf

Su:henüz 1/2 litre artacak
Spor: 65 dk koşu bandı (40dk koşu-7.5 hızında, 25dk yürüyüş 5.5 hizinda) , 15 dakika bacak ağırlık çalışması, ev temizligi

Hoşgeldin! Oğluna masallah, büyütmüşsün. Ben de 33 yaşındayım 4 aylık oğlum var, emziriyorum. Hep beraber verelim kiloları

Çiğbörek ve mantı,... tatarlık mı var?

Hosbuldum canim.. ya benim kilolar emzirirken gitmyor sanki ya illa sıkı dikkat etmem lazim.. bende mantilar baklavalar acardim ama biraktim artik yapmiyrum.. bi misafir geldimi yapiyorum onda da kaciriyorum zaten.. Allah bagislasin evlatlarımızı bende hep 1 oglum 1 kizim olsun istiyorum insallah rabbim nasip eder .

Aminnn, hepimizinkini. Allah gönlüne göre verir umarım canım.
Emzirirken de gider inanki. Tabi çok sıkı diyet yerine yediklerine dikkat edip sağlıklı beslenerek. Sütünü de etkilemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…