Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaay maşallah bebekle zaman oluyor mu öyle işlere?gerçi ben zaman olsa bile beceremem. Hazır yufkadan boregi bile yeni söktüm:)

Menün çok güzel canım. Spor daha da güzel. Harikasın..

Ahh o börekler mantılar pastalar değil mi bu hallere getiren. Suçu onlara attım yine, hırsızın hiç suçu yok sanki

Evet, ölçümden detaylı rapor verdiler. En önemli olanları paylaşayım :
Kilo:55.9
Yağ yüzdesi: %29.2
Toplam yağ:16.3 kg

iyi seyler: iç organların etrafındaki yağ 3 kiloymuş ve metabolizma yaşım 28mis.
Kötü şeyler: Yağ yüzdesi bana fazla göründü. 6kg yağdan verirsem %21 e düşer, baya iyi olur.

toplight kaptanicem diyetisyen bu konuda bir şey diyor mu? Biraz baktim kadınlarda atletler %20nin altinda, normal biri için 21 iyi bir hedef gibi duruyor.
Yukarıdaki kilo çıplak ayak ve spor kıyafetleriyle. Spor salonundaki diğer tarti (benimkine benzer bi tarti bu )57.2 gosterdi.

Aminnn, hepimizinkini. Allah gönlüne göre verir umarım canım.
Emzirirken de gider inanki. Tabi çok sıkı diyet yerine yediklerine dikkat edip sağlıklı beslenerek. Sütünü de etkilemesin.
Amin canim. Aslinda misafir disinda ekmek almıyoruz ekmegi buyuk olcude azalttim misafr lere yaptigim seylerden de kacirmazsam olacak insallah..

Vaay maşallah bebekle zaman oluyor mu öyle işlere?gerçi ben zaman olsa bile beceremem. Hazır yufkadan boregi bile yeni söktüm:)
Tabi bebekten once yapiyordum bende:) baktim ki kilo aldi başını gidiyor bıraktım.. kilo genlerimizde var bizim maalesef ama kararliyim istedigim kilo ya gelmeliyim.

Ben de senin gibi zannederdim. Herkes emzirirken kilo veriyor ben neden veremiyorum diye dövünürdüm. Yediklerime de dikkat ederdim ama bi süre sonra bozulurdu. Sonra takıma katıldım spor diyet derken 2 ayda 10 kilo verdim. Demekki oluyormuş dedim sonra kendi kendime.

Bugün akşam yemeğine esim sosisli börek istedi yaptım ama ben yemedim. Canim da istemedi. Kafada bitirince daha kolay oluyor.
Bu kararliliktan bende istiyorummm :)) yarin yeni bir baslangic umutluyum bende böyle seyler soyliycem umarim..

Ooo masallahhh ya cok iyi vermissin darisi benim de başıma .

Ooo masallahhh ya cok iyi vermissin darisi benim de başıma .
Yaparsın canım buna inan. Yediklerine dikkat et. Ben leslie yapıyordum çocuklar uyuyunca akşam. Leslie ile verdim o 10 kiloyu valla. Sonra bi 5kilo daha verdim ama onu 3 ayda verdim. Kardeşimin düğünü vardı memlekete gittim ordan geldim tatile gittim derken sekteye uğramıştı. Yani inanırsan kararlıysan olur

Ne güzel, çiğbörek severim ben de ama yemeyeli 10 yıl olmuştur herhalde. Kafkas göçmenleri boylu poslu güzel olurlar genelde, hamur işi de yakılıyor bir şekilde demek ki.
Gerçekten de yakılıyormuş. Ne güzel şeyler yazmışsın boyum fena değil, 1,69 ama kilo aldıktan sonra kendimi hiç beğenmiyorum

Bu iki gün düzgün yemedim o yüzden menü paylaşamayacağım kızlar. Yarın kızımın geç kalmış doğum gününü kutlayacağız okulda arkadaşlarıyla. Cumartesi de evde parti yapacağız, eh yılbaşı da geliyor. Bizim kız Doğum günü hiç bitmiyor sanacak. Bir şey değil seneye de birkaç kutlama isteyecek diye korkuyorum.

Ben baştan beri bütün hikayeni bilmiyordum Ferah, takıma nasıl geldiğini, kaç kiloya kadar düştüğünü hiç konuşmamışız... Demek ki yapmışsın. Yapabildiysen yine yaparsın. Dukan falan hikaye. Mesele kararlı olmak. Ve ciddi ciddi en azından bir süre kaçamak yapmamak. En ufak kaçamak motivasyonu bozduğu için sonrasında hep aynı gidiyor insan ve hiç bir zaman iradene sahip olamıyorsun sonra.

Nice güzel yaşları olsun inşallah cimcimenin

Gerçekten de yakılıyormuş. Ne güzel şeyler yazmışsın boyum fena değil, 1,69 ama kilo aldıktan sonra kendimi hiç beğenmiyorum
Ben de kilolu halimi begenmiyorum, kendimi begenmeyince de ustume basima filan hic ozenmiyorum. Simdi karar verdim eger istedigim kiloya inersem kendime guzel bir elbise alicam :)

Fed Up / Tıka Basa (2014) ve Fat, Sick and Nearly Dead / Şişman, Hasta ve Ölümün Kıyısında (2011), bu ikisini izlemistim. Ozellikle ikincisi aslinda saglikli olmayan uzun vadede surdurulemeyecek bir sey (belirli bir sure boyunca sadece sikip suyunu cikardigi sebze ve meyvelerle besleniyor deney olarak, sadece sivi gida yani). Buna ragmen hatri sayilir miktarda kilo verdigi icin sagliginda olumlu yonde cidde iyilesme oluyor. Yani sagliksiz beslenip kilo vermek bile kilolu olmaktan daha iyi. Tabi en guzeli saglikli beslenerek kilo vermek o ayri.

Gunaydin kızlar.. Bugüne 83 kg ile başladım. Ama geç uyudum geç saatte çok bitki çayı ve su içtim. Erken saatte tartıldım.Bu yüzden fazla cıkmış olabilirim. Bi de pil almayı unuttum ates olcerin pilini takmak aklıma geldi.
Az önce 2 h.yumurta ile kahvaltımı ettim. Bugün ya sp yapicam ya da protein+sebze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…