- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.401
Harikasın canımGunaydin kızlar.. Bugüne 83 kg ile başladım. Ama geç uyudum geç saatte çok bitki çayı ve su içtim. Erken saatte tartıldım.Bu yüzden fazla cıkmış olabilirim. Bi de pil almayı unuttum ates olcerin pilini takmak aklıma geldi.
Az önce 2 h.yumurta ile kahvaltımı ettim. Bugün ya sp yapicam ya da protein+sebze..
Aleyküm selam canım hayırlı sabahlarSelamın aleyküm kardeşceğizlerimmmmm ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yeni haftaya bomba gibi başlamak dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum ♡♡♡♡
Eki Görüntüle 2216224
Süpersin canımGünaydın, tartıda olumlu gelişmeler var. Hızlıca kahvaltı yapıp çıkıcam işlerden dolayı umarım herkesin sonuçlar iyidir.
canım kendi ölçüm sonuçlarımız aradım bulamadım buluna konu ile ilgili yazacağım sanaEvet, ölçümden detaylı rapor verdiler. En önemli olanları paylaşayım :
Kilo:55.9
Yağ yüzdesi: %29.2
Toplam yağ:16.3 kg
iyi seyler: iç organların etrafındaki yağ 3 kiloymuş ve metabolizma yaşım 28mis.
Kötü şeyler: Yağ yüzdesi bana fazla göründü. 6kg yağdan verirsem %21 e düşer, baya iyi olur.
toplight kaptanicem diyetisyen bu konuda bir şey diyor mu? Biraz baktim kadınlarda atletler %20nin altinda, normal biri için 21 iyi bir hedef gibi duruyor.
Yukarıdaki kilo çıplak ayak ve spor kıyafetleriyle. Spor salonundaki diğer tarti (benimkine benzer bi tarti bu )57.2 gosterdi.
bir süre juicing yaptım ben hala ara ara yapıyorum bedenin arınması için tavsiye ederimFed Up / Tıka Basa (2014) ve Fat, Sick and Nearly Dead / Şişman, Hasta ve Ölümün Kıyısında (2011), bu ikisini izlemistim. Ozellikle ikincisi aslinda saglikli olmayan uzun vadede surdurulemeyecek bir sey (belirli bir sure boyunca sadece sikip suyunu cikardigi sebze ve meyvelerle besleniyor deney olarak, sadece sivi gida yani). Buna ragmen hatri sayilir miktarda kilo verdigi icin sagliginda olumlu yonde cidde iyilesme oluyor. Yani sagliksiz beslenip kilo vermek bile kilolu olmaktan daha iyi. Tabi en guzeli saglikli beslenerek kilo vermek o ayri.
Günaydın hanımlar
Bu sabah tam 5:30'da uyandım oğlum sagolsunDün ögle uykusunu alamadıgı icin aksam erken sızdı kaldı. E tabi sonuc bu oldu :) Neyse sağlık olsun.
Bu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
Ben de kilolu halimi begenmiyorum, kendimi begenmeyince de ustume basima filan hic ozenmiyorum. Simdi karar verdim eger istedigim kiloya inersem kendime guzel bir elbise alicam :)
Kısa sürede olmasa da azar azar bir daha gelmemek üzere gitsin kilolar :)Hoşbuldum tekrardan :) evet maalesef benim de yillar dir derdim kpss insallah o da olur.. ya hemde cok kisa sürede verdim 40 gün gibi bi zaman da nerdeyse 6 -8 kg verdim bakalim ayni performansi yine sergileyebilecek miyim.. cok teşekkür ederim tekrardan..
Süt veriyordun o zaman kuzum. Emzirmek bence müthiş kalori yaktırıyor. Şimdi o da yok. Spor da pek yapamıyorsun gibi görüyorum sanki.. Dediğin gibi her sene metabolizma da yaşlanıyor, bu hepimiz için geçerli. O yüzden eski alışkanlıklarınla kilo veremiyorsan alışkanlıkları değiştir şekerimYaaa Esracım çok katı olduğundan kendime güvenemiyorum açıkçası. Yeme alışkanlıklarım beni zorluyorEskiden yani hamileliğimden önce 67-70 kg arasındaydım ama hiçbir zaman kilolu görünmüyordum. Kimse inanmıyordu kiloma da, kemiklerim mi iri, fizik yapım mı göstermiyordu artık bilmiyorum ama be yediğime dikkat edip kalori saymak nedir bilmiyordum. Yaş ilerledi ve metabolizmama da bir haller oldu herhalde. Yani diyeceğim o ki afedersin öküz gibi yiyor ama kilo almıyordum. O 70 kilo da ilk hamileliğimin sonlanmasıyla başlayan stresli zamanlarım ve sonrasındaki aşılama dönemlerimdi. 80 kilo ile kızıma, 3 yıl sonra da oğluşa 90 kiloyla doğuma- sezaryene girdim. Bildiğin üstüme yapıştılar. Hamilelikti yok süt veriyorumdu derken vs takıma girdim ve burada 71 kiloya düştüm. İzne çıktım çıkmaz olaydım yaaaaa. İstenirse oluyor. Üstelik en çok kaçamağı da ben yapıyordum galiba, morordek ördeğim hatırlar. Ama dengeli yiyor, kaçamak yapınca da dibine vurmuyordum işin. Ben böyle devam edeyim birazcık daha, baktım kıvıramıyorum o zaman size katılırım.
Merhaba saracım hoşgeldin :) Nasılsın?Merhaba kızlar
Menünü çok beğendimSabah: 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 çeri domates, 1 avuç ceviz, 6 badem, 20gr eski kasar
Öğle: 100gr yoğurt, 30 gr eski kaşar, 4 tavuk köftesi
Ara: kahve az sütlü
Akşam: buharda brokoli, bezelye proteinli yulaf
Su:henüz 1/2 litre artacak
Spor: 65 dk koşu bandı (40dk koşu-7.5 hızında, 25dk yürüyüş 5.5 hizinda) , 15 dakika bacak ağırlık çalışması, ev temizligi
Teşekkürler Banucum, size de iyi haftalar. Bu hafta 3 kardeş takım ilk 3'e girsek keşkeSelamın aleyküm kardeşceğizlerimmmmm ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2216224
Güzel menü kardelencimDünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- Dukan krep
- Yeşil çay
Akşam
- Chialı yoğurt
3 lt su
- Fırında tavuk
- Ayran
Spor yok
Güzel menülerin sonucu tartıda da görülmüş ne güzel şu 8'lere veda etmeye az kalmış. Bir daha geri gelmesinler insallahBu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
Selamın aleyküm kardeşceğizlerimmmmm ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2216224
Bazen oluyor öyle uyku kaçınca yapacak bir şey yok :) Uyumak isteyip uyandırılınca da fenabiliyomusun bende tam o saatte uyandım ama benimkinin seninki güzel bir sebebi yoktu uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?