Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın canım

canım kendi ölçüm sonuçlarımız aradım bulamadım buluna konu ile ilgili yazacağım sana
bu arada tebrik ederim seni çok motive gördüm bunu da koyayım nazar değömesiz

bir süre juicing yaptım ben hala ara ara yapıyorum bedenin arınması için tavsiye ederim

good morning leydisin centilminin

cuma
sabah:1 muz,somates,kırmızı biber,maydanoz,dere otu,ceviz,erik,ıhlamur..
öğlen:tarhana çornası,bir dilim etimek
akşam:tarhana çorbası,yoğurt
su:2,5 litre
spor: Plank dambıl çalışması:10 dk

cumartesi:
sabah:salçalı yumurta,ceviz,kayısı,hurma,maydanoz,dereotu,zeytin , peynir,şekersiz çay
akşam:fırında çupra,bir junior patates,bol salata
su:1,5 litre
spor:6 şınav
50 mekik
5 dk dambıl
2-3 dk plank

pazar:
sabah:sütlü omlet,maydanoz,dere otu,kivi,cennet hurmasu,ceviz badem,3-4 zeytin,şekersiz çay
akşam:tereyağında mantar kavurma,kırmızı pancar,ıspanak,yoğurt

su:1 litre
spor:10 şınav
50 mekik
3 set dambıl

farkındayım hafta sonu az su içtim...

Ben de kilolu halimi begenmiyorum, kendimi begenmeyince de ustume basima filan hic ozenmiyorum. Simdi karar verdim eger istedigim kiloya inersem kendime guzel bir elbise alicam :)

güzel bir motivasyon bulmuşşsun canım
bende geçen gün üzerime olmayan kıyafetlerin üzerimden süzüldüğünü görünce daha bi hırs yaptım diyet konusunda ama midem çok fena bulanıyor bu aralar bişey yemek istemiyorum

Kısa sürede olmasa da azar azar bir daha gelmemek üzere gitsin kilolar :)
Sabah tartıldın mı?

Süt veriyordun o zaman kuzum. Emzirmek bence müthiş kalori yaktırıyor. Şimdi o da yok. Spor da pek yapamıyorsun gibi görüyorum sanki.. Dediğin gibi her sene metabolizma da yaşlanıyor, bu hepimiz için geçerli. O yüzden eski alışkanlıklarınla kilo veremiyorsan alışkanlıkları değiştir şekerim
Merhaba saracım hoşgeldin :) Nasılsın?
Menünü çok beğendim
Teşekkürler Banucum, size de iyi haftalar. Bu hafta 3 kardeş takım ilk 3'e girsek keşke
Dünkü menüm
Sabah
  • 2 haşlanmış yumurta
  • Dukan krep
  • Yeşil çay
Öğle
  • Chialı yoğurt
Akşam
  • Fırında tavuk
  • Ayran
3 lt su
Spor yok
Güzel menü kardelencim
Bu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
Güzel menülerin sonucu tartıda da görülmüş ne güzel şu 8'lere veda etmeye az kalmış. Bir daha geri gelmesinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…