Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi diyelim iyi olalım canım midem çok bulanıyor iki gündür onun dışında iyiyim

İnşallah kaptanım yaaa. Bu arada 79 la mezun olmuştum. Tekrar listeye girmek için 79 mu olmam gerekli yoksa 79 altı mı.

vay dukan mı yapıyoruz
baaak pahalıdır ,cep yakar ,karataya gel
Yakında gıdaklicam tavuk yemekten
Pahalı valla. Tarif öğreniyorum bu aralar dukana uygun. Menümü çeşitlendirmeye çalışcam. Şimdilik dukana mutluyum bakalım. Bu arada sen eski dukanlı olarak takıldığım yerde danışırım sana

Gunaydinlarrrr... bugun basladim cok şükür sabah tartildim kilom 78 hedefim 60 18 kg gider mi ki yaa 60 i görürmuyum ki... bugune iyi basladim ama sabah buyuk bardak limonlu suyumu içtim kahvaltimda iyi 2 haslanmis yumurta bir kac domates ekmek yok.. canim bir şey istemedi bugun... hemen moda girdim galiba... Ama akşama dolma varr tutmam lazim :)

Bencede karataya gel herşeyi ye ekmek seker yeme yeter gerçekten ekmek yemeyince acikmiyor insan

Günaydın hanımlar
Bu sabah tam 5:30'da uyandım oğlum sagolsun Dün ögle uykusunu alamadıgı icin aksam erken sızdı kaldı. E tabi sonuc bu oldu :) Neyse sağlık olsun.
Benim oglumda köpek ve azi dişlerini birlikte cikariyor aylardir uykusuzummm.. şöyle 3 saat üst üste uyudugu binde bir canlari sagolsun

Haydi hayırlı olsun bakalım. Güzel başlamışsın. Benim de hedefim 60 inşallah başarıcaz

Haydi hayırlı olsun bakalım. Güzel başlamışsın. Benim de hedefim 60 inşallah başarıcaz
Insallah canim fena gaza geldimm valla... Bugün u geriye kalan hayatim ilk günü ilan ettimmm.. Planli bir hayata basladim.. kpss ye basladim.. diyete basladim... Benim acimdan büyük bir başlangıç oldu.. eminin ki 60 i gorursek vucudumuzdaki ağırlığın yaninda beynimizde ki agirliktan da kurtulacagiz..

ben dukan yaptığım yıl 4 sene evvel,şimdi rahmetli oldu semra sezer hanımefendiden siparişler veriyordum hala aktif kurmuş olduğu dukan fırını eşi devam ettiriyor...15-20 günlük yulaf paketleri 250-300 tl aralığında zaten yulafa fümeye tatlandırıcılara dünya para ödeyecen ,ona verene kadar ver bunlara tatlın tuzlun poğaçan böreğin piden gelsin yiyerek gel..

FAKAT FAKAT FAKAT

ben dukanın hiç sağlıklı olmadığına inanıyorum hatta biliyorum sebebine gelecek olursak..
gluten insan bedeni için en büyük tehlikelerden biri iken dukan da o krepleri poğaçaları ekmekleri yaptırmak için tolere adı altında günlük 2 kaşık saf gluten kullanılıyor...bu yüzden böbrekleri ciddi zorlayan proteinden bir diyet uygulayana kadar ,karbonhidratı azaltır faydalı yağ ve proteini yükseltip biraz da hareketli bir diyeti tercih ederim...

şu yazdığım cümleyi okumayacağım ne kadar düzgün yazdım muallak

Evet canım çok haklısın. Yılmak yok yaza incecik olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…