- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.421
Kısa sürede olmasa da azar azar bir daha gelmemek üzere gitsin kilolar :)
Sabah tartıldın mı?
Süt veriyordun o zaman kuzum. Emzirmek bence müthiş kalori yaktırıyor. Şimdi o da yok. Spor da pek yapamıyorsun gibi görüyorum sanki.. Dediğin gibi her sene metabolizma da yaşlanıyor, bu hepimiz için geçerli. O yüzden eski alışkanlıklarınla kilo veremiyorsan alışkanlıkları değiştir şekerim
Merhaba saracım hoşgeldin :) Nasılsın?
Menünü çok beğendim
Teşekkürler Banucum, size de iyi haftalar. Bu hafta 3 kardeş takım ilk 3'e girsek keşke
Güzel menü kardelencim
Güzel menülerin sonucu tartıda da görülmüş ne güzel şu 8'lere veda etmeye az kalmış. Bir daha geri gelmesinler insallah
Dukan diyetine başladım canım 3 gün oldu. Bugün 4. günüm.tebrik ederim canım harikasınözel bir şey yaptınmı
Bazen oluyor öyle uyku kaçınca yapacak bir şey yok :) Uyumak isteyip uyandırılınca da fena
Dukan diyetine başladım canım 3 gün oldu. Bugün 4. günüm.
İnşallah kaptanım yaaa. Bu arada 79 la mezun olmuştum. Tekrar listeye girmek için 79 mu olmam gerekli yoksa 79 altı mı.Kısa sürede olmasa da azar azar bir daha gelmemek üzere gitsin kilolar :)
Sabah tartıldın mı?
Süt veriyordun o zaman kuzum. Emzirmek bence müthiş kalori yaktırıyor. Şimdi o da yok. Spor da pek yapamıyorsun gibi görüyorum sanki.. Dediğin gibi her sene metabolizma da yaşlanıyor, bu hepimiz için geçerli. O yüzden eski alışkanlıklarınla kilo veremiyorsan alışkanlıkları değiştir şekerim
Menünü çok beğendim
Teşekkürler Banucum, size de iyi haftalar. Bu hafta 3 kardeş takım ilk 3'e girsek keşke
Güzel menü kardelencim
Güzel menülerin sonucu tartıda da görülmüş ne güzel şu 8'lere veda etmeye az kalmış. Bir daha geri gelmesinler insallah
vay dukan mı yapıyoruzDünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- Dukan krep
- Yeşil çay
Akşam
- Chialı yoğurt
3 lt su
- Fırında tavuk
- Ayran
Spor yok
günaydınlar bacı takımgünaydın kardeş takımım herkes için güzel bir gün olsun
Yakında gıdaklicam tavuk yemektenvay dukan mı yapıyoruz
baaak pahalıdır ,cep yakar ,karataya gel
Gunaydinlarrrr... bugun basladim cok şükür sabah tartildim kilom 78 hedefim 60 18 kg gider mi ki yaa 60 i görürmuyum ki... bugune iyi basladim ama sabah buyuk bardak limonlu suyumu içtim kahvaltimda iyi 2 haslanmis yumurta bir kac domates ekmek yok.. canim bir şey istemedi bugun... hemen moda girdim galiba... Ama akşama dolma varr tutmam lazim :)Kısa sürede olmasa da azar azar bir daha gelmemek üzere gitsin kilolar :)
Sabah tartıldın mı?
Menünü çok beğendim
Güzel menü kardelencim
Bencede karataya gel herşeyi ye ekmek seker yeme yeter gerçekten ekmek yemeyince acikmiyor insanYakında gıdaklicam tavuk yemekten
Pahalı valla.Tarif öğreniyorum bu aralar dukana uygun. Menümü çeşitlendirmeye çalışcam. Şimdilik dukana mutluyum bakalım. Bu arada sen eski dukanlı olarak takıldığım yerde danışırım sana
Benim oglumda köpek ve azi dişlerini birlikte cikariyor aylardir uykusuzummm.. şöyle 3 saat üst üste uyudugu binde bir canlari sagolsunGünaydın hanımlar
Bu sabah tam 5:30'da uyandım oğlum sagolsunDün ögle uykusunu alamadıgı icin aksam erken sızdı kaldı. E tabi sonuc bu oldu :) Neyse sağlık olsun.
Gunaydinnn.. insallah guzelll olsun tüm gunlerrrgünaydın kardeş takımım herkes için güzel bir gün olsun
Haydi hayırlı olsun bakalım. Güzel başlamışsın. Benim de hedefim 60 inşallah başarıcazGunaydinlarrrr... bugun basladim cok şükür sabah tartildim kilom 78 hedefim 60 18 kg gider mi ki yaa 60 i görürmuyum ki... bugune iyi basladim ama sabah buyuk bardak limonlu suyumu içtim kahvaltimda iyi 2 haslanmis yumurta bir kac domates ekmek yok.. canim bir şey istemedi bugun... hemen moda girdim galiba... Ama akşama dolma varr tutmam lazim :)
Cok iyi yaaa yeni mi basladin sende kiskandimmm bak şimdiBu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
Bakalım canım bunu kıvıramazsam oraya kayarım.Bencede karataya gel herşeyi ye ekmek seker yeme yeter gerçekten ekmek yemeyince acikmiyor insan
Insallah canim fena gaza geldimm valla... Bugün u geriye kalan hayatim ilk günü ilan ettimmm.. Planli bir hayata basladim.. kpss ye basladim.. diyete basladim... Benim acimdan büyük bir başlangıç oldu.. eminin ki 60 i gorursek vucudumuzdaki ağırlığın yaninda beynimizde ki agirliktan da kurtulacagiz..Haydi hayırlı olsun bakalım. Güzel başlamışsın. Benim de hedefim 60 inşallah başarıcaz
Bugün 4. günüm canım. istersen sen dukana gelCok iyi yaaa yeni mi basladin sende kiskandimmm bak şimdi
ben dukan yaptığım yıl 4 sene evvel,şimdi rahmetli oldu semra sezer hanımefendiden siparişler veriyordum hala aktif kurmuş olduğu dukan fırını eşi devam ettiriyor...15-20 günlük yulaf paketleri 250-300 tl aralığında zaten yulafa fümeye tatlandırıcılara dünya para ödeyecen ,ona verene kadar ver bunlara tatlın tuzlun poğaçan böreğin piden gelsin yiyerek gel..Yakında gıdaklicam tavuk yemekten
Pahalı valla.Tarif öğreniyorum bu aralar dukana uygun. Menümü çeşitlendirmeye çalışcam. Şimdilik dukana mutluyum bakalım. Bu arada sen eski dukanlı olarak takıldığım yerde danışırım sana
Evet canım çok haklısın. Yılmak yok yaza incecik olcazInsallah canim fena gaza geldimm valla... Bugün u geriye kalan hayatim ilk günü ilan ettimmm.. Planli bir hayata basladim.. kpss ye basladim.. diyete basladim... Benim acimdan büyük bir başlangıç oldu.. eminin ki 60 i gorursek vucudumuzdaki ağırlığın yaninda beynimizde ki agirliktan da kurtulacagiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?