Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de böbrek rahatsızlığı çıkmasından korktum ama bi süre bu disiplinle ilerlemek istiyorum. Bakalım hayırlısı

Ben de böbrek rahatsızlığı çıkmasından korktum ama bi süre bu disiplinle ilerlemek istiyorum. Bakalım hayırlısı
düşük karbonhidratlı bir diyet te protein ve yağ ağırlıklı olduğundan ben karbonhidratı tamamen çıkarmamandan yanayım

Güzel menü kardelencim Teşekkürler Banucum, size de iyi haftalar. Bu hafta 3 kardeş takım ilk 3'e girsek keşke

Valla süper olur işte o zaman
Bakalım benim kızlar bu hafta da inşallah sıkı tutar ve hepimiz güzel eksileri görürüz
Gerci aramızda kalsın ama 9. TAKIM fena yaaaa eskiden 7nci takım hep birincilige oynarken şimdi onlar Gidip sabotaj mi yapsam bir kaç Pasta Börek görseli paylaşayım da belki bir kaçını saf dışı bırakabilirim
Şaka bir yana ama özellikle ben sıkı tutmam lazım omuzumdan dolayı paso oturuyorum ilaçlarda uyutuyorama bakalım bugün ufak ufak da olsa beslenmeyi önce bir kısıtlamaya karar verdim ( daha doğrusu 1 lokma da olsa ciss yok ) daha sonra inşallah doktor da izin verirse ufak ufak spor yaparım o zamana kadar evde Leslie yaparım ağrım olmazsa

ne güzel renkli renkli mesaj insanın içi açılıyor valla

Hepimizin içi açılsın ve kilolar patir patir gitsin

İnşallah kaptanım yaaa. Bu arada 79 la mezun olmuştum. Tekrar listeye girmek için 79 mu olmam gerekli yoksa 79 altı mı.
79 altı ile mezuniyet sonrası listeye girebilirsin kardelencim.
Görürsün bence neden göremeyesin :)
Güzel bir kahvaltı ile başlamışsın. Yumurta zaten tok tutar. Akşamki dolmaları da atlatabilirsen güzel bir 1. gün olmuş olur :)

Benim oglumda köpek ve azi dişlerini birlikte cikariyor aylardir uykusuzummm.. şöyle 3 saat üst üste uyudugu binde bir canlari sagolsun
Benim oğlanın da köpek ve azı birlikte çıkmıştı. Uykusuzluğun çaresini gece yanına yatmakta buldum, öteki türlü uykular haramdı bana da
Belli olmaz Banuşum istersek alırız dereceleri
Sen ameliyat olmadın henüz di mi?
Bir de omuz problemi mi var?

Sabotaj fikri iyiymiş

Yok canım ben Ameliyat için gorumcemin daha evvel Ameliyat olduğu Doktorla görüşmeye gittiğimde ( ki iyiki gitmisim ) sağ olsun muayene ederken
Evet Ameliyatlik boyutlarda Fitiklarin ama bu ağrılar omuzdan gelebilir dedi

Hemen bir omuz MRı istedi ve sonrada sonucu görünce beni hir arkadaşına yönlendirdi aynı gün Nasıl becerdiysem omuzdaki tendonlardan birini yirtmisim
Evde kol egzersizleri ve fizik tedavi ile 3 ayı bulur iyileşmesi dedi tabi bir sürü ilaç kullanıyorum ağrı çığlık attiracak kıvamda olmasın diye

Yani şükür Ameliyattan yirttim Doktor omuz geçtiğinde fıtık sıkıntı yaratmadığı sürece Ameliyat olmana gerek yok dedi ve şükür ağrılar hafifledi meğer omuzum boynuma ve başıma vuruyormus

Aaa iyi hadi çok sevindim. Boyun fıtığıydı seninki o zaman?
Fizik tedavi fıtığa da iyi gelir zaten. Dikkatli olursan bir şey olmaz insallah
Bende de bel fıtıgı var nur topu gibi 2 tane ama cok sukur idare ediyorum simdilik. Bi ara agrılarım artınca fizik tedavi almıstım ben de.

Geçmiş olsun ikinize de fıtık bela bişey. Annem çok çekti eşimde de var. Tedavisi de zor. İnşallah hepten biter gider ağrılar

geçmiş olsun sanada canım bende de var boyun fıtığı hemde iki tane omurda belimde de var diye şüpheleniyorum çünkü biraz yorulsam yada ağır kaldırsam belimden kalçama yayılan bir ağrı var ki hemde dayanılmaz

geçmiş olsun canım fizik tedaviyle geçecek olması sevindirici

benimde 6 boyun diskinin 5nde vardı en son

En az 2 kilo daha vermem gerekiyor. Bu hafta olmaz da bi sonraki hafta listedeyim inşallah

Aynen öyle Esracım. İnsan isteyince herşeyi yapıyor. Diyetle birlikte güzel sporda yapıyordum iyi gidiyordu yani. O izin olayı beni benden aldı

Nice güzel yaşları olsun inşallah cimcimenin
Teşekkür ederizzzz kardelenciğim.

Ben de kilolu halimi hiç beğenmiyorum heyatım. Ama senin boyun posun var sen aşırı kilo göstermezsin. Kendine haksızlık etme bence.
Kendini aynada sevmeyince işte boy pos olsa ne olacak şekerim.

Ben de kilolu halimi begenmiyorum, kendimi begenmeyince de ustume basima filan hic ozenmiyorum. Simdi karar verdim eger istedigim kiloya inersem kendime guzel bir elbise alicam :)
Yaaa sorma bende öyleyim. Evde derbeder gibi geziyorum. Üstümden dökülen bir pijama altı üstüne de en rahatından ve çirkininden bir tişört Dışarı çıkarkende artık üniforma gibi olan kıyafetlerimi giyiyorum.

Ben de aynıyım canım. Zayıflayan kadar da kendime hiçbirşey almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…