Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar dün semıner vardı giremedım
Sabah herxamankı gını kahvaltımı yaptım
Zeytın peynır yumurta fındık fıstık
Cay
Akşam 1 aylık ödül olarak ıfak bır pızza yedım

Evet canım bugün 4.günüm. 10 gün atak yapcam sonra seyir aşaması
Tebrıkler canım evwt dukanla müthiş kılo gıdıyor
Bende yapıcam fakat helal et burada bulmam zor kurban kesmem lazım :) bol proteınlı bır dıyet bu
O nedenle şimdilik dıkkatlı yıyorum

Masajları okuyunca beni bile heveslendirdiniz.. Ama ömür boyu da dukan beslenilmez. Tekrar alırız belki verdiklerimizi.. Kararsız kaldım.. Birazdan arastirim dukan beslenmeyi..
Ben almadım canım 4 yıl önce yapmıstım fakat hamıle kalınca aldım ve düşükle sonuclandı o kıloyu veremedım ilaç kefere derken

Hosgeldın karatayı bnde yapmaya calısıyorum
Allah kolaylık bersın sanada herkesede

Evet canım boyun fıtığı Fizik Tedavi için randevu aldığımda zaten özellikle belirteceğim boyun fıtığı da var diye ki ikisine birden fizik tedavi uygulansın sonra biri geçip diğeri de direk peşinden sinyal vermesin

Geçmiş olsun ikinize de fıtık bela bişey. Annem çok çekti eşimde de var. Tedavisi de zor. İnşallah hepten biter gider ağrılar

Allah razı olsun canım inşallah herkes kurtulur cidden berbat bir şey İnsanın tamamen hayatını etkiliyor hele ki evdeki herkesin sana ihtiyacı varken hiç bir iş yapamamak deli ediyor insanı
Allahtan büyük kızım çok yardımcı oluyor
Günde bir kere sadece mutfağa yemek yapmaya giriyorum onuda daha yeni yeni izin veriyor yoksa yemekleri bile o yapıyordu

geçmiş olsun canım fizik tedaviyle geçecek olması sevindirici

Yani iyileşmese bile en azından ilerlemez ve ağrı olmaz diye Fizik tedavi şartmış Tek sevindiğim işte boyun fıtığı ameliyatından yırtmış olmam gerçi öyle bir şey söz konusu olursa kesinlikle son gittiğim doktora ameliyat olurum adamcağız hem çok ilgili hemde kesinlikle korkulacak bir şey yok dedi diğer gittiklerimin hepsi açık ameliyattan söz ederken o tam aksine olurmu öyle şey herkesde 2 kesik atılıyorsa seninkiler birbirinden az daha mesafeli oldukları için en fazla 1 cmlık daha büyük bir kesi olur dedi
Nasıl bir dengesizlikse benimkiside direk Ameliyat açık olacak dendiğinde önce anammm boynumda iz kalacak diye önce bir panik yaptım sonrada 4 - 5 saat eşim ve çocuklar dışarda nasıl okadar zaman bekleyecekler diye düşündüm Şükür gerek kalmadı şimdilik

ameliyatsız tedavisinin olması çok güzel inşallah tamamen kurtulursun yada hayat kaliteni düşürmeyecek oranda iyileşme olur canım

Gerçekten zor bir durum. Çektiğin eziyetleri biliyorum çünkü annem de çok çekti. Ben evli değildim daha çalışıyordum. Eve gelir yemek hazırlardım evi çekip çevirirdim. Annem kalkamazdı hiç tedavi görüyordu. Ben tabi bitap halde kalırdım. Ben yorulayım yeteri annem iyi olsun derdim. Kızın da sana destek olmuş ne güzel. Maaşallah.
Allah kimseye hastalık vermesin

96 kiloyken bana 6 gün atak verdi sistem kafana göre 10 gün yapma bak sıkıntı olur onun bir testi var oraya girince gnünü verir
O testi yaptım,gelen mailde gün vermemiş bana ya. İnternette 20 kilo üstü vermek isteyen 10 gün atak yapabilir dediği için öyle karar vermiştim

Sorma valla kaç haftadır kız bir yandan staja gidiyor haftanın 3 günü, haftanın 2 günü de okul var ama gelir gelmez kendini ev işlerine veriyor hatta geçenlerde tutturdu tülleri falan da yıkıyayım evin havası değişsin diye dedim kız sen iyi alıştın Ev Hanımlığına Allah razı olsun valla rolleri değiştirdik resmen Kardeşine zaten ben iyiken bile Annelik yapardı bu sefer daha da fazla ilgilenir oldu sırf bana gelipte Anne ders yapalım yok işte şunu yap bunu yap demesin diye
Hakkını ödeyemem senin diyorum da olur mu hiç öyle şey diyor ama hakikaten üzülüyorum yoruluyor diye
Her an dua ediyorum Allahım gönlüne göre versin herşeyi diye

Maaşallah canım
Dediğin gibi Allah güzel gönüllerine göre versin. Kızlar annelerinin destekçisi oluyo. Benim de 2 tane kızım var. Allah bizlere bağışlasın hepsini.

Maaşallah canım
Dediğin gibi Allah güzel gönüllerine göre versin. Kızlar annelerinin destekçisi oluyo. Benim de 2 tane kızım var. Allah bizlere bağışlasın hepsini.

Aminnn cümlesini
Rabbim iyilerle karşılaştırsın ….Aminnnn

Geçmiş olsun ikinize de fıtık bela bişey. Annem çok çekti eşimde de var. Tedavisi de zor. İnşallah hepten biter gider ağrılar
Evet canım maalesef en ufak bi ihmalde hemen kendisini hatırlatıyor. Sürekli dikkat etmek gerek, o da mümkün olamıyor.
Olabilir saracım, bir de ayağa çok vuruyor bel fıtığı. Ben de bacak ağrısı şikayeti ile gittim, fıtık çıktı klasik
benimde 6 boyun diskinin 5nde vardı en son
Hey maşallah
En az 2 kilo daha vermem gerekiyor. Bu hafta olmaz da bi sonraki hafta listedeyim inşallah
Hadi insallah kardelencim, güzel bi motivasyon yakaladın devamı gelsin insallah. Seni asıl hedefinle mezun edelim bu kez
Evet çok mantıklı

İnşallah kaptanım yaaa. Bu arada 79 la mezun olmuştum. Tekrar listeye girmek için 79 mu olmam gerekli yoksa 79 altı mı.
canım mezun olalı 6 ayı geçti ise bu kilo ile de girebilirsin diye biliyorum ama karar defterine bakmak lazım
canım ameliyattan vazgeçildiğine sevindim htatlım hadi bakalım hayırlısı olsun

benim her şeyim xl düşün artık

Aynen canım haftamı duyan birşey kalmamış diyor ama bana göre daha çok var. inşallah canım sağlıkla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…