- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.461
Evet canım bugün 4.günüm. 10 gün atak yapcam sonra seyir aşamasıSüpersin canım 3 gündür dukan mi yapıyorsun?
Tebrıkler canım evwt dukanla müthiş kılo gıdıyorEvet canım bugün 4.günüm. 10 gün atak yapcam sonra seyir aşaması
Ben almadım canım 4 yıl önce yapmıstım fakat hamıle kalınca aldım ve düşükle sonuclandı o kıloyu veremedım ilaç kefere derkenMasajları okuyunca beni bile heveslendirdiniz.. Ama ömür boyu da dukan beslenilmez. Tekrar alırız belki verdiklerimizi.. Kararsız kaldım.. Birazdan arastirim dukan beslenmeyi..
Hosgeldın karatayı bnde yapmaya calısıyorumAyrica karatay yapmistim yazin 10 kg verdim ama tatilde ve bazi psikolojik nedenlerden dolayi cogunu geri aldim. Tekrar karataya devam etmek istiyorum ekmek tuketmiyorum şeker her gun 3 in 1 ictigimden kullaniyorum aslinda cayda kullanmiyorum16 aylik bi oglum var emziriyorum.. kg bildirimimi yarin yapsam olur mu
Aaa iyi hadi çok sevindim. Boyun fıtığıydı seninki o zaman?
Fizik tedavi fıtığa da iyi gelir zaten. Dikkatli olursan bir şey olmaz insallah
Bende de bel fıtıgı var nur topu gibi 2 tane ama cok sukur idare ediyorum simdilik. Bi ara agrılarım artınca fizik tedavi almıstım ben de.
Geçmiş olsun ikinize de fıtık bela bişey. Annem çok çekti eşimde de var. Tedavisi de zor. İnşallah hepten biter gider ağrılar
geçmiş olsun canım fizik tedaviyle geçecek olması sevindirici
Haklısın canım dışarda helal bulmak zordur. Nerdesin sorması ayıpTebrıkler canım evwt dukanla müthiş kılo gıdıyor
Bende yapıcam fakat helal et burada bulmam zor kurban kesmem lazım :) bol proteınlı bır dıyet bu
O nedenle şimdilik dıkkatlı yıyorum
Evet canım boyun fıtığıFizik Tedavi için randevu aldığımda zaten özellikle belirteceğim boyun fıtığı da var diye ki ikisine birden fizik tedavi uygulansın sonra biri geçip diğeri de direk peşinden sinyal vermesin
Allah razı olsun canıminşallah herkes kurtulur cidden berbat bir şey İnsanın tamamen hayatını etkiliyor hele ki evdeki herkesin sana ihtiyacı varken hiç bir iş yapamamak deli ediyor insanı
Allahtan büyük kızım çok yardımcı oluyor
Günde bir kere sadece mutfağa yemek yapmaya giriyorum onuda daha yeni yeni izin veriyor yoksa yemekleri bile o yapıyordu
Yani iyileşmese bile en azından ilerlemez ve ağrı olmaz diye Fizik tedavi şartmışTek sevindiğim işte boyun fıtığı ameliyatından yırtmış olmam gerçi öyle bir şey söz konusu olursa kesinlikle son gittiğim doktora ameliyat olurum adamcağız hem çok ilgili hemde kesinlikle korkulacak bir şey yok dedi diğer gittiklerimin hepsi açık ameliyattan söz ederken o tam aksine olurmu öyle şey herkesde 2 kesik atılıyorsa seninkiler birbirinden az daha mesafeli oldukları için en fazla 1 cmlık daha büyük bir kesi olur dedi
Nasıl bir dengesizlikse benimkiside direk Ameliyat açık olacak dendiğinde önce anammm boynumda iz kalacak diye önce bir panik yaptım sonrada 4 - 5 saat eşim ve çocuklar dışarda nasıl okadar zaman bekleyecekler diye düşündümŞükür gerek kalmadı şimdilik
İsvicre cnm almanyada kesılıyor orayada vakıt bulursam guder alırım oda kısı bası yarım kıloHaklısın canım dışarda helal bulmak zordur. Nerdesin sorması ayıp
96 kiloyken bana 6 gün atak verdi sistem kafana göre 10 gün yapma bak sıkıntı olur onun bir testi var oraya girince gnünü verirEvet canım bugün 4.günüm. 10 gün atak yapcam sonra seyir aşaması
Gerçekten zor bir durum. Çektiğin eziyetleri biliyorum çünkü annem de çok çekti. Ben evli değildim daha çalışıyordum. Eve gelir yemek hazırlardım evi çekip çevirirdim. Annem kalkamazdı hiç tedavi görüyordu. Ben tabi bitap halde kalırdım. Ben yorulayım yeteri annem iyi olsun derdim. Kızın da sana destek olmuş ne güzel. Maaşallah.Evet canım boyun fıtığıFizik Tedavi için randevu aldığımda zaten özellikle belirteceğim boyun fıtığı da var diye ki ikisine birden fizik tedavi uygulansın sonra biri geçip diğeri de direk peşinden sinyal vermesin
Allah razı olsun canıminşallah herkes kurtulur cidden berbat bir şey İnsanın tamamen hayatını etkiliyor hele ki evdeki herkesin sana ihtiyacı varken hiç bir iş yapamamak deli ediyor insanı
Allahtan büyük kızım çok yardımcı oluyor
Günde bir kere sadece mutfağa yemek yapmaya giriyorum onuda daha yeni yeni izin veriyor yoksa yemekleri bile o yapıyordu
Yani iyileşmese bile en azından ilerlemez ve ağrı olmaz diye Fizik tedavi şartmışTek sevindiğim işte boyun fıtığı ameliyatından yırtmış olmam gerçi öyle bir şey söz konusu olursa kesinlikle son gittiğim doktora ameliyat olurum adamcağız hem çok ilgili hemde kesinlikle korkulacak bir şey yok dedi diğer gittiklerimin hepsi açık ameliyattan söz ederken o tam aksine olurmu öyle şey herkesde 2 kesik atılıyorsa seninkiler birbirinden az daha mesafeli oldukları için en fazla 1 cmlık daha büyük bir kesi olur dedi
Nasıl bir dengesizlikse benimkiside direk Ameliyat açık olacak dendiğinde önce anammm boynumda iz kalacak diye önce bir panik yaptım sonrada 4 - 5 saat eşim ve çocuklar dışarda nasıl okadar zaman bekleyecekler diye düşündümŞükür gerek kalmadı şimdilik
Çok fazla balık yiyorsunuzdurİsvicre cnm almanyada kesılıyor orayada vakıt bulursam guder alırım oda kısı bası yarım kılo
O testi yaptım,gelen mailde gün vermemiş bana ya. İnternette 20 kilo üstü vermek isteyen 10 gün atak yapabilir dediği için öyle karar vermiştim96 kiloyken bana 6 gün atak verdi sistem kafana göre 10 gün yapma bak sıkıntı olur onun bir testi var oraya girince gnünü verir
Gerçekten zor bir durum. Çektiğin eziyetleri biliyorum çünkü annem de çok çekti. Ben evli değildim daha çalışıyordum. Eve gelir yemek hazırlardım evi çekip çevirirdim. Annem kalkamazdı hiç tedavi görüyordu. Ben tabi bitap halde kalırdım. Ben yorulayım yeteri annem iyi olsun derdim. Kızın da sana destek olmuş ne güzel. Maaşallah.
Allah kimseye hastalık vermesin
Maaşallah canımSorma valla kaç haftadır kız bir yandan staja gidiyor haftanın 3 günü, haftanın 2 günü de okul var ama gelir gelmez kendini ev işlerine veriyor hatta geçenlerde tutturdu tülleri falan da yıkıyayım evin havası değişsin diyededim kız sen iyi alıştın Ev Hanımlığına Allah razı olsun valla rolleri değiştirdik resmen Kardeşine zaten ben iyiken bile Annelik yapardı bu sefer daha da fazla ilgilenir oldu sırf bana gelipte Anne ders yapalım yok işte şunu yap bunu yap demesin diye
Hakkını ödeyemem senin diyorum da olur mu hiç öyle şey diyor ama hakikaten üzülüyorum yoruluyor diye
Her an dua ediyorum Allahım gönlüne göre versin herşeyi diye
Maaşallah canım
Dediğin gibi Allah güzel gönüllerine göre versin. Kızlar annelerinin destekçisi oluyo. Benim de 2 tane kızım var. Allah bizlere bağışlasın hepsini.
Evet canım maalesef en ufak bi ihmalde hemen kendisini hatırlatıyor. Sürekli dikkat etmek gerek, o da mümkün olamıyor.Geçmiş olsun ikinize de fıtık bela bişey. Annem çok çekti eşimde de var. Tedavisi de zor. İnşallah hepten biter gider ağrılar
Olabilir saracım, bir de ayağa çok vuruyor bel fıtığı. Ben de bacak ağrısı şikayeti ile gittim, fıtık çıktı klasikgeçmiş olsun sanada canım bende de var boyun fıtığı hemde iki tane omurda belimde de var diye şüpheleniyorum çünkü biraz yorulsam yada ağır kaldırsam belimden kalçama yayılan bir ağrı var ki hemde dayanılmaz
Hey maşallahbenimde 6 boyun diskinin 5nde vardı en son
Hadi insallah kardelencim, güzel bi motivasyon yakaladın devamı gelsin insallah. Seni asıl hedefinle mezun edelim bu kezEn az 2 kilo daha vermem gerekiyor. Bu hafta olmaz da bi sonraki hafta listedeyim inşallah
Evet çok mantıklıEvet canım boyun fıtığıFizik Tedavi için randevu aldığımda zaten özellikle belirteceğim boyun fıtığı da var diye ki ikisine birden fizik tedavi uygulansın sonra biri geçip diğeri de direk peşinden sinyal vermesin
canım mezun olalı 6 ayı geçti ise bu kilo ile de girebilirsin diye biliyorum ama karar defterine bakmak lazımİnşallah kaptanım yaaa. Bu arada 79 la mezun olmuştum. Tekrar listeye girmek için 79 mu olmam gerekli yoksa 79 altı mı.
canım ameliyattan vazgeçildiğine sevindim htatlım hadi bakalım hayırlısı olsunYok canım ben Ameliyat için gorumcemin daha evvel Ameliyat olduğu Doktorla görüşmeye gittiğimde ( ki iyiki gitmisim ) sağ olsun muayene ederken
Evet Ameliyatlik boyutlarda Fitiklarin ama bu ağrılar omuzdan gelebilir dedi
Hemen bir omuz MRı istedi ve sonrada sonucu görünce beni hir arkadaşına yönlendirdi aynı günNasıl becerdiysem omuzdaki tendonlardan birini yirtmisim
Evde kol egzersizleri ve fizik tedavi ile 3 ayı bulur iyileşmesi deditabi bir sürü ilaç kullanıyorum ağrı çığlık attiracak kıvamda olmasın diye
Yani şükür Ameliyattan yirttimDoktor omuz geçtiğinde fıtık sıkıntı yaratmadığı sürece Ameliyat olmana gerek yok dedi ve şükür ağrılar hafifledi meğer omuzum boynuma ve başıma vuruyormus
benim her şeyim xl düşün artıkEvet canım maalesef en ufak bi ihmalde hemen kendisini hatırlatıyor. Sürekli dikkat etmek gerek, o da mümkün olamıyor.
Olabilir saracım, bir de ayağa çok vuruyor bel fıtığı. Ben de bacak ağrısı şikayeti ile gittim, fıtık çıktı klasik
Hey maşallah
Hadi insallah kardelencim, güzel bi motivasyon yakaladın devamı gelsin insallah. Seni asıl hedefinle mezun edelim bu kez
Evet çok mantıklı
Aynen canım haftamı duyan birşey kalmamış diyor ama bana göre daha çok var. inşallah canım sağlıkla:))Ayy birşey kalmamış canım ya. Tabi bize göre, sana zaman geçmiyordur çok iyi anlıyorum seni. Bende kızım doğana kadar bildiğin dokuz doğurmuştum.Dediğin gibi inşallah sağlıkla al kucağına da nasıl olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?