- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.481
Fıtığın bilebenim her şeyim xl düşün artık
İnşallah canım benimEvet canım maalesef en ufak bi ihmalde hemen kendisini hatırlatıyor. Sürekli dikkat etmek gerek, o da mümkün olamıyor.
Olabilir saracım, bir de ayağa çok vuruyor bel fıtığı. Ben de bacak ağrısı şikayeti ile gittim, fıtık çıktı klasik
Hey maşallah
Hadi insallah kardelencim, güzel bi motivasyon yakaladın devamı gelsin insallah. Seni asıl hedefinle mezun edelim bu kez
Evet çok mantıklı
Ağustosta mezun olmuştum canım. 3 ay oldu sanırımcanım mezun olalı 6 ayı geçti ise bu kilo ile de girebilirsin diye biliyorum ama karar defterine bakmak lazım
canım ameliyattan vazgeçildiğine sevindim htatlım hadi bakalım hayırlısı olsun
Sonlara yaklaşınca beklemek çok zor oluyo sahiden canım. Benim ilk doğumum 42 Haftalıkken oldu. Herkes en geç 40da doğuruyordu ben 2 hafta daha bekledim düşün. Sağlıkla gelsin de inşallah gerisi mühim değilAynen canım haftamı duyan birşey kalmamış diyor ama bana göre daha çok var. inşallah canım sağlıkla:))
canım mezun olalı 6 ayı geçti ise bu kilo ile de girebilirsin diye biliyorum ama karar defterine bakmak lazım
canım ameliyattan vazgeçildiğine sevindim htatlım hadi bakalım hayırlısı olsun
senin adında morBenim salonda da mor hiç yoksadece bir odada L takım var onu mor aldım seninkine benzer bir mor. Onu çok seviyorum ama orada da oturmuyoruz pek :) Mutfakta birkaç eşyam ve nevresimlerimden bazıları mor
Kardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslındaKarabibercim benim sorunum aslında öyle kaşık hesabıyla başlayıp şirazeyi kaçırmak. Bi tane yesem bişey olmaz aman ufacık tadına bakayım derken olmuyo. Disiplinli olamıyorum. Dukan da katı bi diyet disiplini böyle sağlayabilirim diye düşündüm, ekspres yaparken herşeye uydum yaptım. İnşallah muvaffak olurum
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdiGünaydın kızlar...
Herkese bol eksili kaçamaksız bi hafta sonu diliyorum. Kaçamak kaçamak nereye kadar. Hep başa sarmayı bırakalım koşa koşa hedeflerimize gidelim artık.
Artık ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben size kocaman bi örneğim işte.Deniz ve Kum ile aylar önce kilolarımız hemen hemen aynıydı. Ben yerimde sayıyorum ama o 60lı kiloları gördü. Helal olsun sonuna kadar takdiri hakediyor. @toplight @parkbyull istikrarla devam ediyorlar. Çok güzel sonuçlar alıyorlar. Artık cısları kaldıralım arkadaşlar. Hepimiz başarabiliriz yeterki inanalım ve istikrar gösterelim. Bi de şu takımdan en az 5 mesajı esirgemeyelim. Sizleri seviyorum
senin menülere resimli alışmıştıkDün sabah klasık kahvaltımı yaptım
15 zeytın
Tereyaglı Ikı yumurta yogurtla bırlıkte
Bıber ıkı adet
Lor peynırı
Süt
Kaysı kurusu
Cekırdek
Aksama zeytınyaglı kabak yedım
Bol su ıctım
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyorHaklısın cnm bnm türkıye seyahatlerımden aksıyor ay sonuda umreye gıdıcez aılecek ınsAllah orada arzu ettım kıloya ulacagıma ınanıyorum bol bol zemzem icerım artık ne nıyetle ıcersen o nıyetle ıse yararmiş
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildirHerkese merhaba. Uzun zamandir siteye giremedim. Uyeligime ulasamadim. Herkes iyidir umarim. Kilo verme isi nasil gidiyor? Izne ayrildiktan sonra esimin hasta oldugunu ogrendik. Onun tedavisi ameliyati derken diyet isini biraktim. Takip edemedim. Ama azda olsa kilo vermisim yine de. Mezun olabilecegim bir kilodayim.morordek mezun olabilmem icin neler yapmam gerekiyor? Adimi goremedim ama tekrar takima nasil girebilirim? Mezun olmak istiyorum. Hepinizi kocaman opuyorum.
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorumYa bunu ben de merak ediyorum.Deniz ve Kum karabibercim. Bir gün bir örnek fotoğraf koyar mısın porsiyonlarına dair. Normal 5 yk mı kullanıyorsun yoksa tencerede kullandığımız tahta kaşıkla mı? Merak ediyorum ne kadar bir ölçü olduğunu. Bir gün porsiyonlarını fotoğraflarsan çok sevinirim. Örnek olur hem hepimize. :)
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesiCanım büyük ihtimalle sezeryan olacağım. tüp bebek olduğu için doktor riske atmayalım diyor. Ne yalan söyleyeyim ben de sağlıkla doğsun da hangi yöntem olduğuna takılmıyorum. Yani yaklaşık olarak 10-11 hafta var inşallah
hoşgeldinizzzMerhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrzSevgili kaptanim öncelikle forumda diyet grubuna takim arkadaşları araniyor butonunu gördüm hepsini inceledim ama senden çok pozitif bir enerji aldim hemde seninle hiç konusmadan o yüzden araniza katilmaya karar verdimmm.. ben 30 yaşındayım 16 aylik bir oglusum var zamanin çoğu onunla geciyor.. tatli ve hamur işi beni bitiren iki ana unsur.. maalesef önüme konuldugunda hayir diyemedigim gibi doymak nedir onu da bilmiyorum.. Ben çoğu kilomu emzirme surecinde aldim hamilelikte cok almadim.. dedigim gibi yazin verdim tekrar aldim.. yarin spora basliycam Allah izin verirse . Asli nda karar verdigim zaman kendime hakim olabiliyorum.. Maalesef atanamayan bir ogretmenim.. ogretmenlikten vazgecip normal memurluga hazirlanicam ona da yarin basliyorumm.. hedefime sizlerle ulaşacağıma inaniyorum baska aklima bir sey gelmedi.. siz sorun ben soyliyim :)) hedef kilomu yarin tartildiktan sonra bildireyim .
benimde küçük kızın doğum günü cumartesiBu iki gün düzgün yemedim o yüzden menü paylaşamayacağım kızlar. Yarın kızımın geç kalmış doğum gününü kutlayacağız okulda arkadaşlarıyla. Cumartesi de evde parti yapacağız, eh yılbaşı da geliyor. Bizim kız Doğum günü hiç bitmiyor sanacak. Bir şey değil seneye de birkaç kutlama isteyecek diye korkuyorum.
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk
kilolu halimle doğru düzgün resim çekilmeyi sevmiyorum bakınca çok tuaf oluyordum eşim ansızın çektiyse o vardır okadarBen de kilolu halimi hiç beğenmiyorum heyatım. Ama senin boyun posun var sen aşırı kilo göstermezsin. Kendine haksızlık etme bence.
senin centilmen demene bayılıyorumgood morning leydisin centilminin
cuma
sabah:1 muz,somates,kırmızı biber,maydanoz,dere otu,ceviz,erik,ıhlamur..
öğlen:tarhana çornası,bir dilim etimek
akşam:tarhana çorbası,yoğurt
su:2,5 litre
spor: Plank dambıl çalışması:10 dk
cumartesi:
sabah:salçalı yumurta,ceviz,kayısı,hurma,maydanoz,dereotu,zeytin , peynir,şekersiz çay
akşam:fırında çupra,bir junior patates,bol salata
su:1,5 litre
spor:6 şınav
50 mekik
5 dk dambıl
2-3 dk plank
pazar:
sabah:sütlü omlet,maydanoz,dere otu,kivi,cennet hurmasu,ceviz badem,3-4 zeytin,şekersiz çay
akşam:tereyağında mantar kavurma,kırmızı pancar,ıspanak,yoğurt
su:1 litre
spor:10 şınav
50 mekik
3 set dambıl
farkındayım hafta sonu az su içtim...
en güzeli isveç yapınvay dukan mı yapıyoruz
baaak pahalıdır ,cep yakar ,karataya gel
yaa ben kendime kaç tane eşojman takımı aldım bazanın altında bekliyor elbise bile aldım koydum kenaraBen de aynıyım canım. Zayıflayan kadar da kendime hiçbirşey almıyorum
ben birkaçtane aldım ama 59 kiloda olacak birine göreeekız ben zayıfladım hala almadım iki siyah kot aldım iş yeri için bluzlarım zaten tesettürlüyüm diye bol bol oluyor iyice zayıflayınca niyetlendim..
Karabibercim çok iyi gidiyorsun. Hedefine az kaldı. Etrafındakilere kanıtladın bile bence. İstikrarlı olmanı azmini her zaman takdir ediyorum.Kardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslında
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdi
senin menülere resimli alışmıştık
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyor
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorum
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesi
hoşgeldinizzz
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrz
benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk
İyi yapmışsın bence canım. Az kaldı giymeye.yaa ben kendime kaç tane eşojman takımı aldım bazanın altında bekliyor elbise bile aldım koydum kenara
Yani 10 gün saf protein.. Seyir aşaması da protein+sebze mi oluyor?Evet canım bugün 4.günüm. 10 gün atak yapcam sonra seyir aşaması
Bütün aşamaları tam uyguladın mı?Ben almadım canım 4 yıl önce yapmıstım fakat hamıle kalınca aldım ve düşükle sonuclandı o kıloyu veremedım ilaç kefere derken
Canım işte mezun olduğun kilonun altına düşersen 6 ay beklemeye gerek kalmıyor. Yeni bir kural eklendi o sekilde.Ağustosta mezun olmuştum canım. 3 ay oldu sanırım
Aaa ne kadar da benSonlara yaklaşınca beklemek çok zor oluyo sahiden canım. Benim ilk doğumum 42 Haftalıkken oldu. Herkes en geç 40da doğuruyordu ben 2 hafta daha bekledim düşün. Sağlıkla gelsin de inşallah gerisi mühim değil
Gidip degistirseydiniz moruylasenin adında mor
eşim kahve makinesi almışş kırmızııı diyemedimmm mor al benimde süpürge mutfsak robotum mor mutfaktaki L koltukta mor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?