Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım benim

Aynen canım haftamı duyan birşey kalmamış diyor ama bana göre daha çok var. inşallah canım sağlıkla:))
Sonlara yaklaşınca beklemek çok zor oluyo sahiden canım. Benim ilk doğumum 42 Haftalıkken oldu. Herkes en geç 40da doğuruyordu ben 2 hafta daha bekledim düşün. Sağlıkla gelsin de inşallah gerisi mühim değil

canım mezun olalı 6 ayı geçti ise bu kilo ile de girebilirsin diye biliyorum ama karar defterine bakmak lazım

canım ameliyattan vazgeçildiğine sevindim htatlım hadi bakalım hayırlısı olsun

Sağ olasın canım üzerimden inanılmaz bir yük kalktı

Benim salonda da mor hiç yok sadece bir odada L takım var onu mor aldım seninkine benzer bir mor. Onu çok seviyorum ama orada da oturmuyoruz pek :) Mutfakta birkaç eşyam ve nevresimlerimden bazıları mor
senin adında mor
eşim kahve makinesi almışş kırmızııı diyemedimmm mor al benimde süpürge mutfsak robotum mor mutfaktaki L koltukta mor

Kardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslında
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdi
senin menülere resimli alışmıştık
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyor
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorum
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesi
Merhaba arkadaşlar izninizle araniza katilmak istiyorum.. klasik olacak ama yarin başlıyorum inşallah devamını getirebilirim sanirim benim de desteğe ihtiyacim var..ilk sayfayi okudum kabul ettim şimdiden teşekkürler..
hoşgeldinizzz
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrz
benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
Deniz ve Kum azaydidem neredesiniz kızlar. Uğramıyorsunuz epeydir.
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk

Ben de kilolu halimi hiç beğenmiyorum heyatım. Ama senin boyun posun var sen aşırı kilo göstermezsin. Kendine haksızlık etme bence.
kilolu halimle doğru düzgün resim çekilmeyi sevmiyorum bakınca çok tuaf oluyordum eşim ansızın çektiyse o vardır okadar
birgün anaokulu öğretmeni bize anneler günü hediyesi için bebekliğine ait anneyle oglanın aynı karede olan resmini istemiştim birtane dahi oğlumla resmim yoktu ve çok üzülmüştüm birtane dahi anım yoktu

senin centilmen demene bayılıyorum

Karabibercim çok iyi gidiyorsun. Hedefine az kaldı. Etrafındakilere kanıtladın bile bence. İstikrarlı olmanı azmini her zaman takdir ediyorum.

Atak evresi kaç gün yapacaksan yap hep safprotein oluyo canım. Ben 10 gün yapıcam. Testi var onu yaptım 6 gün yap diyo aslında. Seyir evresinde de 1+1 yani 1gün sp, 1 gün sp+sebze yapılıyor ideal kilona ulaşana kadar. 5+5 de yapılıyormuş. 5gün sp, 5 gün sp+sebze

Selamlar,
Bugün dışarıda işler vardı spor yapamadım. Menü:
Sabah: 1 büyük muz, 10 badem, 1 bardak yağsız süt
Öğle: 200gr yoğurt, 1 kırmızı biber, buharda brokoli, 1 elma
Ara: 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 100 gram köfte

Su: 1 litre
Spor: yok

Ağustosta mezun olmuştum canım. 3 ay oldu sanırım
Canım işte mezun olduğun kilonun altına düşersen 6 ay beklemeye gerek kalmıyor. Yeni bir kural eklendi o sekilde.
Aaa ne kadar da ben 41+2'de de ben doğurdum S Suzi1704
senin adında mor
eşim kahve makinesi almışş kırmızııı diyemedimmm mor al benimde süpürge mutfsak robotum mor mutfaktaki L koltukta mor
Gidip degistirseydiniz moruyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…