- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.501
Iyi aksamlar hosbuldum insallahhKardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslında
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdi
senin menülere resimli alışmıştık
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyor
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorum
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesi
hoşgeldinizzz
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrz
benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk
Sende benim gibi suyu az iciyorsun galibaSelamlar,
Bugün dışarıda işler vardı spor yapamadım. Menü:
Sabah: 1 büyük muz, 10 badem, 1 bardak yağsız süt
Öğle: 200gr yoğurt, 1 kırmızı biber, buharda brokoli, 1 elma
Ara: 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 100 gram köfte
Su: 1 litre
Spor: yok
Evet ya sorma. Pazar günkü ölçümde vücuttaki su miktarı az çıktı. Yatana kadar arttırmaya calısıcam.Sende benim gibi suyu az iciyorsun galiba
Aliskanlik yapsan her saat başı 1 bardak su zorlanir misinEvet ya sorma. Pazar günkü ölçümde vücuttaki su miktarı az çıktı. Yatana kadar arttırmaya calısıcam.
Cok başarılı bir gün tebrikler..Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peyniri
- Yeşil çay
Akşam
- Yulaf kepekli yoğurt
- Izgara tavuk
3 lt su
- Izgara tavuk
- Yoğurt
Koşubandında 45 dk yürüyüş 15 dk koşu
Ya kusura bakma sanirim sana cevap atmayi unutmusum.. hosbuldumm karatay diyetini diyet olarak değil de yaşam tarzı yapmaliyiz bence..Hosgeldın karatayı bnde yapmaya calısıyorum
Allah kolaylık bersın sanada herkesede
Vaaayyyy, süpersin kardelenciğim.Bu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
Aman zaten kalıpları da yapmışlar kuş kadar, garip garip kesimler.Ben de aynıyım canım. Zayıflayan kadar da kendime hiçbirşey almıyorum
Benimde oğluşumun Doğum günü bugün. Kızım 5, oğlum 17 Aralık. Az daha uğraşsaymışım aynı güne denk getirebilirmişimbenimde küçük kızın doğum günü cumartesi
Ooo maşallah canım 42 hafta. Ben 38 den hesapladığım halde uzun geliyor :))Sonlara yaklaşınca beklemek çok zor oluyo sahiden canım. Benim ilk doğumum 42 Haftalıkken oldu. Herkes en geç 40da doğuruyordu ben 2 hafta daha bekledim düşün. Sağlıkla gelsin de inşallah gerisi mühim değil
Sağol canım geçtik yarısını:))Kardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslında
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdi
senin menülere resimli alışmıştık
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyor
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorum
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesi
hoşgeldinizzz
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrz
benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk
Valla canım iyi sabırlıymışsınız. Normal olmayacağı için o haftaları görmem büyük ihtimalle :)
Hoşgeldin canım nerelerdeydin senArkadaşlar herkese iyi aksamlar diliyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben uzun zamandir yoktum. 69.5 kg ile izne ayrılmıştım. Uzerine 3.5 kg kadar alıp geri verdim. Su an tekrar 70 kg dayim.morordek kaptanım nasılsın. Ben tekrar geri dönmek istiyorum mümkünse eğer. Yalnız ilk sayfaya baktığımda liste de ismimi goremedim. Tekrar geri dönemiyor muyum yoksa
Vaaayyyy, süpersin kardelenciğim.
Aman zaten kalıpları da yapmışlar kuş kadar, garip garip kesimler.Kotona bakayım dedim geçen, trikolarda sweatlerde kollar upuzun, göbek kısacık. Kendimi onun içinde düşünemedim ya, bir gülesim geldi.
Evet canım bugün 4.günüm. 10 gün atak yapcam sonra seyir aşaması
supersin canimBu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
uhrayamadim kusura bakmayin brazdan uzun uzun yazicam yine
Test 6 gün diyo da benim kendi kararım 10 gün. Birkaç yerde okudum 20 kilodan fazla ise vermek istenilen kilo 10 gün yapılabilir diyeSen test çözüp teste göre mi karar verdin 10 gün atak yapmaya? Bana çok fazla geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?