Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar hosbuldum insallahh

Iyi aksamlar arkadaşlar bugun yesiklerim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bir kactane domates
Ekmek kullanmiyorum

Ara
3 in 1 kahve

Öğle
1 muz 2 hurma

Akşam
1 kase sütlü yulaf ezmesi
2 sarma ( dolma ile imtihanimi basariyla atlattim sanirim)
1 kase salata

Su: yatana kadar 2 litre olur ancak ( suyu ihmal ettigimin farkindayim ağırlık vericem)
Spor : yarim saat koşu bandi 1 saat zumba

Sende benim gibi suyu az iciyorsun galiba

Arkadaşlar herkese iyi aksamlar diliyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben uzun zamandir yoktum. 69.5 kg ile izne ayrılmıştım. Uzerine 3.5 kg kadar alıp geri verdim. Su an tekrar 70 kg dayim. morordek kaptanım nasılsın. Ben tekrar geri dönmek istiyorum mümkünse eğer. Yalnız ilk sayfaya baktığımda liste de ismimi goremedim. Tekrar geri dönemiyor muyum yoksa

Bu sabah itibariyle 80,9'um.
82,8 ile başlamıştım 3 günde 1,9 kilo
Vaaayyyy, süpersin kardelenciğim.

Ben de aynıyım canım. Zayıflayan kadar da kendime hiçbirşey almıyorum
Aman zaten kalıpları da yapmışlar kuş kadar, garip garip kesimler. Kotona bakayım dedim geçen, trikolarda sweatlerde kollar upuzun, göbek kısacık. Kendimi onun içinde düşünemedim ya, bir gülesim geldi.

benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
Benimde oğluşumun Doğum günü bugün. Kızım 5, oğlum 17 Aralık. Az daha uğraşsaymışım aynı güne denk getirebilirmişim şaka tabi, tamamen tesadüftü aynı ayda doğmaları.
Kızının Doğum gününü şimdiden kutluyor, nice mutlu, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum karabibercim.

Ooo maşallah canım 42 hafta. Ben 38 den hesapladığım halde uzun geliyor :))

Sağol canım geçtik yarısını:))

Canım işte mezun olduğun kilonun altına düşersen 6 ay beklemeye gerek kalmıyor. Yeni bir kural eklendi o sekilde.

Aaa ne kadar da ben 41+2'de de ben doğurdum S Suzi1704

Gidip degistirseydiniz moruyla
Valla canım iyi sabırlıymışsınız. Normal olmayacağı için o haftaları görmem büyük ihtimalle :)

Hoşgeldin canım nerelerdeydin sen

Verelim de şu kiloları ben gardırop yeniliicem. Şimdinin modası hakikaten absürt ama haklısın. Bazen ben de kendimi çağın gerisinde kalmış gibi hissediyorum yalan yok.

Slm kizlarrr yone yuzum yok buraya yazmaya ama geldim sonunda biara yazmistim bilem blir penyeipten sepet canta yapip satiyorum dye bu aralar ust uste siparisler aldik onlari yetistirmeye calisiyorum ve sporu erteledim 2 3 hafta sonra yazilicam mira dis ckariyo hriltisi balgami devam uykusuz gecelere devm son zamanlar dyet cok kotu geciyo misafirim hic bitmiyo cok yoruldum temzligim bitti ama dinlenemedim vucudum odemmi yapti bilmiyorum bu sabahki kilom 66.7 malesef
Oyuzden onumuzdeki 3 gun safprotein yapmayo dusunuyorum ancak gider ve eksiye duseblirim gibi geliyo yarndan itibaren sıkı tutucam söz veriyorum gr da olsa eksi gelicem sporda yapmaya calisicam ama bu aralar beni idare edon buraya girip yazamasamda hep aklim gnlum sizde olucak blin istiyorum kaptanim senin icin uygunmu morordek

kardelelen321 canim ilk diyete basladigimla dukanla basladim cok motiveydim 20 kilo fazlam vardi ve 3 gun atak yaptim bence yetrli bıkarsin yoksa devamini 1+1 olrak getr sakin5+5yapma cok zorluyove skliyo insan braz borek corek kek yada tatli yaoma dukana ait tariflerden cunku duraksamaya ve kilo vermede azalmaya sebep oluyo bu sfer motiven duser en gzeli bole devam et cesitlendir dukana gore menulerini 1 ay sonra mesela odul olrak yap tatli fln ben 2 ay baslamistim tatli fln yapmya ama gercekten daha az kilo vermistim motivem bzulmustu 15 kilo vermistim sonra braktim meyvesizlik beni mutsuzediyo cunku suanda okadr cok aklimi celdinki bende yapmak istiyorum amameyvesiz yapamam oyuzden arada safprotein yaparak braz dukanimsi beslenicem bol su ic bobreklerindesknti olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…