- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.521
Teşekkürler tatlımsupersin canim
uhrayamadim kusura bakmayin brazdan uzun uzun yazicam yine
Teşekkür ederim canım deneyimlerini paylaştığın için. Bu defa yılmak yok inşallah başarıcam. Günde 3 lt içiyorum suyu ağzım kuruyor içmesem zaten. Aşırı terliyorum. Oturduğum yerden bile terliyorum öyle söyliyimkardelelen321 canim ilk diyete basladigimla dukanla basladim cok motiveydim 20 kilo fazlam vardi ve 3 gun atak yaptim bence yetrli bıkarsin yoksa devamini 1+1 olrak getr sakin5+5yapma cok zorluyove skliyo insan braz borek corek kek yada tatli yaoma dukana ait tariflerden cunku duraksamaya ve kilo vermede azalmaya sebep oluyo bu sfer motiven duser en gzeli bole devam et cesitlendir dukana gore menulerini 1 ay sonra mesela odul olrak yap tatli fln ben 2 ay baslamistim tatli fln yapmya ama gercekten daha az kilo vermistim motivem bzulmustu 15 kilo vermistim sonra braktim meyvesizlik beni mutsuzediyo cunku suanda okadr cok aklimi celdinki bende yapmak istiyorum amameyvesiz yapamam oyuzden arada safprotein yaparak braz dukanimsi beslenicem bol su ic bobreklerindesknti olmaz
Canım ya bebibisin mi oldu senin? Benim buraya girmedigim dönemde mi hamile kaldın?Slm kizlarrr yone yuzum yok buraya yazmaya ama geldim sonunda biara yazmistim bilem blir penyeipten sepet canta yapip satiyorum dye bu aralar ust uste siparisler aldik onlari yetistirmeye calisiyorum ve sporu erteledim 2 3 hafta sonra yazilicam mira dis ckariyo hriltisi balgami devam uykusuz gecelere devm son zamanlar dyet cok kotu geciyo misafirim hic bitmiyo cok yoruldum temzligim bitti ama dinlenemedim vucudum odemmi yapti bilmiyorum bu sabahki kilom 66.7 malesef
Oyuzden onumuzdeki 3 gun safprotein yapmayo dusunuyorum ancak gider ve eksiye duseblirim gibi geliyo yarndan itibaren sıkı tutucam söz veriyorum gr da olsa eksi gelicem sporda yapmaya calisicam ama bu aralar beni idare edon buraya girip yazamasamda hep aklim gnlum sizde olucak blin istiyorum kaptanim senin icin uygunmumorordek
Anlamadan zaman geçiyor telefona alarm kurdum bugün, 2 saatte bir, bir bardak su içmeye calısıcam.Aliskanlik yapsan her saat başı 1 bardak su zorlanir misin
Klasik su bardağı ile iceceksen az olmaz mi 2 saatte bir..Anlamadan zaman geçiyor telefona alarm kurdum bugün, 2 saatte bir, bir bardak su içmeye calısıcam.
Cevap yazmayi unuttugum var mi diye geri ye dönerken gördüm.. ben gece çok sık donuyorum yatakta ağrılarım var onun uykusuda hafif o yuzden alamiyorum ama deniyorum .79 altı ile mezuniyet sonrası listeye girebilirsin kardelencim.
Görürsün bence neden göremeyesin :)
Güzel bir kahvaltı ile başlamışsın. Yumurta zaten tok tutar. Akşamki dolmaları da atlatabilirsen güzel bir 1. gün olmuş olur :)
Benim oğlanın da köpek ve azı birlikte çıkmıştı. Uykusuzluğun çaresini gece yanına yatmakta buldum, öteki türlü uykular haramdı bana da
Belli olmaz Banuşum istersek alırız dereceleri
Sen ameliyat olmadın henüz di mi?
Bir de omuz problemi mi var?
oyy senin kepini yesinlertam yazıyordum deprem oldu
mor kepimde gelmiş amanda aman
good morning leydisin centilminin
Öncelikle bugün niyetliyim ezan zaten 7 ye doğru okunuyor çok güzel oldu akşam da 6 ya gelmeden okunuyor geçmiş borçlarıma niyetlendim..
dün ki menümü sıralayayım ...
morordek fancynancy
sabah:2 haşlanmış yumurta ,dereotu,maydanoz,domates,kırmızı biber,form etimek,zeytin...
öğlen:tereyağında mantar çevirme
akşamancarlı yoğurt,nugget,bir mini patates,az ıspanak
su:2,5 litre
spor:dambıl kol çalışması
Merhaba gunaydinn geçmiş olsun cok şiddetli olmamistir insallah.. orucunuzuda Allah kabul etsin insallahh.. ben yeni katildim bu takima 104 ten 70 e mi düştünüz ne kadar zaman da ne yaptiniz acaba merak ettimtam yazıyordum deprem oldu
Öncelikle bugün niyetliyim ezan zaten 7 ye doğru okunuyor çok güzel oldu akşam da 6 ya gelmeden okunuyor geçmiş borçlarıma niyetlendim..
morordek fancynancy
sabah:2 haşlanmış yumurta ,dereotu,maydanoz,domates,kırmızı biber,form etimek,zeytin...
canım suyu içerken yudum yudum iç ben günde 3 lt den az su içmiyorum ama analizlerde su az çıkıyor hatam birden bardağı ya da şişeyi dikmem mişHerkese günaydın,
Benim de tartiyla başım dertte. Tutarlı ölçmüyor, inip bindikçe farklı bir rakam görüyoruz. düz bir zeminde ayaklarını sağlama aldık ama gene sorunlu. Iki gün önce eşim 82 çıkmıştı, şimdi 85 diyor ki o öyle kilo alıp vermez. Bakalım olmazsa yeni bir tartı alıcam. Su yuzdem normalin altındaymış bugun suya yüklenmeyi düşünüyorum.
İlk güne göre güzel menü AsmicimIyi aksamlar arkadaşlar bugun yesiklerim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bir kactane domates
Ekmek kullanmiyorum
Ara
3 in 1 kahve
Öğle
1 muz 2 hurma
Akşam
1 kase sütlü yulaf ezmesi
2 sarma ( dolma ile imtihanimi basariyla atlattim sanirim)
1 kase salata
Su: yatana kadar 2 litre olur ancak ( suyu ihmal ettigimin farkindayim ağırlık vericem)
Spor : yarim saat koşu bandi 1 saat zumba
Daha geçen gün listeye bi el atmıştım ne zamandır sesi soluğu çıkmayanları sildimArkadaşlar herkese iyi aksamlar diliyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben uzun zamandir yoktum. 69.5 kg ile izne ayrılmıştım. Uzerine 3.5 kg kadar alıp geri verdim. Su an tekrar 70 kg dayim.morordek kaptanım nasılsın. Ben tekrar geri dönmek istiyorum mümkünse eğer. Yalnız ilk sayfaya baktığımda liste de ismimi goremedim. Tekrar geri dönemiyor muyum yoksa
Didemcim açık konuşacağım seninleSlm kizlarrr yone yuzum yok buraya yazmaya ama geldim sonunda biara yazmistim bilem blir penyeipten sepet canta yapip satiyorum dye bu aralar ust uste siparisler aldik onlari yetistirmeye calisiyorum ve sporu erteledim 2 3 hafta sonra yazilicam mira dis ckariyo hriltisi balgami devam uykusuz gecelere devm son zamanlar dyet cok kotu geciyo misafirim hic bitmiyo cok yoruldum temzligim bitti ama dinlenemedim vucudum odemmi yapti bilmiyorum bu sabahki kilom 66.7 malesef
Oyuzden onumuzdeki 3 gun safprotein yapmayo dusunuyorum ancak gider ve eksiye duseblirim gibi geliyo yarndan itibaren sıkı tutucam söz veriyorum gr da olsa eksi gelicem sporda yapmaya calisicam ama bu aralar beni idare edon buraya girip yazamasamda hep aklim gnlum sizde olucak blin istiyorum kaptanim senin icin uygunmumorordek
Kepini yesinler senintam yazıyordum deprem oldu
morordek fancynancy
Teşekkür ederim:)Selam hanımlar
İlk güne göre güzel menü Asmicim
Daha geçen gün listeye bi el atmıştım ne zamandır sesi soluğu çıkmayanları sildim
Tabi ki geri dönebilirsin hayalcim, 69.5 ve altına indiğin anda yarışma listesine geri alabilirim :) Şimdi ilk sayfaya da ekleyeyim seni madem geri döneceksin
Didemcim açık konuşacağım seninle
Şu an 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani cuma günkü kilondan 1,3 kg fazladasın. Bunu 3 günde vermeyi nasıl düsünüyorsun? Versen bile sence sağlıklı mı bu yaptığın? Bir hafta iyi kilo versen ertesi 2-3 hafta ya sabitsin ya artıdasın.
Bak durumu net ortaya koymak adına üşenmiyorum ve izinden döndüğünden beri olan kilolarını aşağıya yazıyorum:
595. Etap (9 Kasım) : 67,5
596. Etap (16 Kasım): 66,8
597. Etap (23 Kasım): 66,7
598. Etap (30 Kasım): 64,9
599. Etap (7 Aralık): 65,4
600. Etap (14 Aralık): 65,4
Ve bugun tarih 18 Aralık sen bana 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani 23 Kasım'daki kilona geri dönmüşsün. İzinden döndüğünden beri olan kilondan sadece 800 gr eksidesin, yani 1.5 ayda sadece 800 gr vermişsin. Bu kez çok motive olduğunu, diyetisyene başladığını söylemiştin ve seni o yüzden tekrar listeye aldım. Ama diyet modunda değil de daha çok ideal kilosuna ulaşmış ve koruma dönemindeki biri gibi davranıyorsun. Belki biraz ağır gelebilir yazdıklarım ama biliyorsun ki takımı da düsünmek zorundayım. Eğer ki diyet yapacak durumda değilsen izne ayrılman belki daha iyi olur.
Kepini yesinler senin
Karnen de yayınlanmış paylaşacağım şimdi, tekrardan çok tebrik ederim parkcım
merhaba ,yok çok şiddetli olmadı ama ben büyük bir depremzede olarak bir hönk oldumF
Merhaba gunaydinn geçmiş olsun cok şiddetli olmamistir insallah.. orucunuzuda Allah kabul etsin insallahh.. ben yeni katildim bu takima 104 ten 70 e mi düştünüz ne kadar zaman da ne yaptiniz acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?