Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım deneyimlerini paylaştığın için. Bu defa yılmak yok inşallah başarıcam. Günde 3 lt içiyorum suyu ağzım kuruyor içmesem zaten. Aşırı terliyorum. Oturduğum yerden bile terliyorum öyle söyliyim

Canım ya bebibisin mi oldu senin? Benim buraya girmedigim dönemde mi hamile kaldın?

Herkese günaydın,
Benim de tartiyla başım dertte. Tutarlı ölçmüyor, inip bindikçe farklı bir rakam görüyoruz. düz bir zeminde ayaklarını sağlama aldık ama gene sorunlu. Iki gün önce eşim 82 çıkmıştı, şimdi 85 diyor ki o öyle kilo alıp vermez. Bakalım olmazsa yeni bir tartı alıcam. Su yuzdem normalin altındaymış bugun suya yüklenmeyi düşünüyorum.

Cevap yazmayi unuttugum var mi diye geri ye dönerken gördüm.. ben gece çok sık donuyorum yatakta ağrılarım var onun uykusuda hafif o yuzden alamiyorum ama deniyorum .

tam yazıyordum deprem oldu

mor kepimde gelmiş amanda aman

good morning leydisin centilminin

Öncelikle bugün niyetliyim ezan zaten 7 ye doğru okunuyor çok güzel oldu akşam da 6 ya gelmeden okunuyor geçmiş borçlarıma niyetlendim..

dün ki menümü sıralayayım ...

morordek fancynancy

sabah:2 haşlanmış yumurta ,dereotu,maydanoz,domates,kırmızı biber,form etimek,zeytin...
öğlen:tereyağında mantar çevirme
akşamancarlı yoğurt,nugget,bir mini patates,az ıspanak

su:2,5 litre
spor:dambıl kol çalışması

oyy senin kepini yesinler
tebrikler tatlım

F
Merhaba gunaydinn geçmiş olsun cok şiddetli olmamistir insallah.. orucunuzuda Allah kabul etsin insallahh.. ben yeni katildim bu takima 104 ten 70 e mi düştünüz ne kadar zaman da ne yaptiniz acaba merak ettim

canım suyu içerken yudum yudum iç ben günde 3 lt den az su içmiyorum ama analizlerde su az çıkıyor hatam birden bardağı ya da şişeyi dikmem miş

Selam hanımlar
İlk güne göre güzel menü Asmicim
Daha geçen gün listeye bi el atmıştım ne zamandır sesi soluğu çıkmayanları sildim
Tabi ki geri dönebilirsin hayalcim, 69.5 ve altına indiğin anda yarışma listesine geri alabilirim :) Şimdi ilk sayfaya da ekleyeyim seni madem geri döneceksin

Didemcim açık konuşacağım seninle
Şu an 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani cuma günkü kilondan 1,3 kg fazladasın. Bunu 3 günde vermeyi nasıl düsünüyorsun? Versen bile sence sağlıklı mı bu yaptığın? Bir hafta iyi kilo versen ertesi 2-3 hafta ya sabitsin ya artıdasın.
Bak durumu net ortaya koymak adına üşenmiyorum ve izinden döndüğünden beri olan kilolarını aşağıya yazıyorum:

595. Etap (9 Kasım) : 67,5
596. Etap (16 Kasım): 66,8
597. Etap (23 Kasım): 66,7
598. Etap (30 Kasım): 64,9
599. Etap (7 Aralık): 65,4
600. Etap (14 Aralık): 65,4

Ve bugun tarih 18 Aralık sen bana 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani 23 Kasım'daki kilona geri dönmüşsün. İzinden döndüğünden beri olan kilondan sadece 800 gr eksidesin, yani 1.5 ayda sadece 800 gr vermişsin. Bu kez çok motive olduğunu, diyetisyene başladığını söylemiştin ve seni o yüzden tekrar listeye aldım. Ama diyet modunda değil de daha çok ideal kilosuna ulaşmış ve koruma dönemindeki biri gibi davranıyorsun. Belki biraz ağır gelebilir yazdıklarım ama biliyorsun ki takımı da düsünmek zorundayım. Eğer ki diyet yapacak durumda değilsen izne ayrılman belki daha iyi olur.

Kepini yesinler senin
Karnen de yayınlanmış paylaşacağım şimdi, tekrardan çok tebrik ederim parkcım

Teşekkür ederim:)

F

Merhaba gunaydinn geçmiş olsun cok şiddetli olmamistir insallah.. orucunuzuda Allah kabul etsin insallahh.. ben yeni katildim bu takima 104 ten 70 e mi düştünüz ne kadar zaman da ne yaptiniz acaba merak ettim
merhaba ,yok çok şiddetli olmadı ama ben büyük bir depremzede olarak bir hönk oldum
2016 da başladım 2 yılı doldurdum kimi zaman aldım kimi zaman verdim ama istikrarımı neredeyse hiç bozmadım 3. yılıma girerken artık 50 li 60 lı kilolara geçip yerleştirmek istiyorum umarım becerebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…