Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gercekten daha önce depremi yasayanlar için etkisi farkli oluyor bir daha olmamasi dilegiyle diyeyim.. Okudum şimdi karneni cok basarili gercekten bu istikrarla devam edersen onu da görür sun zaten.. diyetisyen eşliğinde mi verdin hangi diyetleri yaptin acaba..

Merak etmistim bende inceledim şimdi cok iyi yaa darisi bize olsun.. ama mayis ayinda 12 kg nasil gitmis ya şimdi de onu merak ettim :)
o süreçte ben takımda değilim baya bir etap geçmiş dönüş te o kadar eksik bir kilo ile geliyorum onu yazmışlar..yani ben izne ayrılınca kilo alıp dönenlerden olmadım diyetime devam edip kilo verenlerden oldum

Bugün de basarili olacagini düşünüyorum takimima eksilerle destek olacagima inaniyorumm..

hayır canım ben diyetisyenle çalışmıyorum diyetisyen ile ilgili görüşlerimi yazarsamda yıkılır buralar ,an itibari ile bir diyetisyenden çok daha farklı bir kulvarda daha farklı stratejilerde beslenme tekniklerine sahibim

Anladim o zaman istediğin kilo ya düşmem dilegiyle

Bende diyetisyenle calisamayanlardanim.. liste yapip uyabilecek biride değilim o yüzden galiba karatay tam bana göre

Mor kepin hayırlı olsun canım. Tekrar tekrar tebrikler.

canım suyu içerken yudum yudum iç ben günde 3 lt den az su içmiyorum ama analizlerde su az çıkıyor hatam birden bardağı ya da şişeyi dikmem miş
Hmm, onun da etkisi oluyor demekki. Ben şimdi şu şişesini doldurdum yanimda gezdiriyorum saat başı kalkıp içmek çok uygun olmadı. Hem böyle arada yudumlarım.

Sorma gulum su sıralar hıc keyfım yok özenmıyorum calısıyorum bıde aksama alelacele bırseyler atıstırıyorum o kadar

Dün aksam guremedım kızlar
Sabah 8.00 de
klasık kahvaltımı yaptım
Aksam 18.00 gını nohut yemegı yedım
Su nar cayı form cayı içtim suyumu bol içemıyorum
Duzenlı yıyebılmem ıcebılmem ıcın evde olmam lazım bazen dek gelıo bqzen olmuyo ama sızle bı resım paylasıcam kararı sız verın nasılım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…