- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.541
sağol kaptanımEveeet
parkbyull 'un karnesi yayınlandı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz hanımlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-80#post-58254008
Herkese örnek olsun bence bu karne
Merak etmistim bende inceledim şimdi cok iyi yaa darisi bize olsun.. ama mayis ayinda 12 kg nasil gitmis ya şimdi de onu merak ettim :)Eveeet
parkbyull 'un karnesi yayınlandı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz hanımlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-80#post-58254008
Herkese örnek olsun bence bu karne
Gercekten daha önce depremi yasayanlar için etkisi farkli oluyor bir daha olmamasi dilegiyle diyeyim.. Okudum şimdi karneni cok basarili gercekten bu istikrarla devam edersen onu da görür sun zaten.. diyetisyen eşliğinde mi verdin hangi diyetleri yaptin acaba..merhaba ,yok çok şiddetli olmadı ama ben büyük bir depremzede olarak bir hönk oldum
2016 da başladım 2 yılı doldurdum kimi zaman aldım kimi zaman verdim ama istikrarımı neredeyse hiç bozmadım 3. yılıma girerken artık 50 li 60 lı kilolara geçip yerleştirmek istiyorum umarım becerebilirim..
o süreçte ben takımda değilim baya bir etap geçmiş dönüş te o kadar eksik bir kilo ile geliyorum onu yazmışlar..yani ben izne ayrılınca kilo alıp dönenlerden olmadım diyetime devam edip kilo verenlerden oldumMerak etmistim bende inceledim şimdi cok iyi yaa darisi bize olsun.. ama mayis ayinda 12 kg nasil gitmis ya şimdi de onu merak ettim :)
Bugün de basarili olacagini düşünüyorum takimima eksilerle destek olacagima inaniyorumm..Selam hanımlar
İlk güne göre güzel menü Asmicim
Daha geçen gün listeye bi el atmıştım ne zamandır sesi soluğu çıkmayanları sildim
Tabi ki geri dönebilirsin hayalcim, 69.5 ve altına indiğin anda yarışma listesine geri alabilirim :) Şimdi ilk sayfaya da ekleyeyim seni madem geri döneceksin
Didemcim açık konuşacağım seninle
Şu an 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani cuma günkü kilondan 1,3 kg fazladasın. Bunu 3 günde vermeyi nasıl düsünüyorsun? Versen bile sence sağlıklı mı bu yaptığın? Bir hafta iyi kilo versen ertesi 2-3 hafta ya sabitsin ya artıdasın.
Bak durumu net ortaya koymak adına üşenmiyorum ve izinden döndüğünden beri olan kilolarını aşağıya yazıyorum:
595. Etap (9 Kasım) : 67,5
596. Etap (16 Kasım): 66,8
597. Etap (23 Kasım): 66,7
598. Etap (30 Kasım): 64,9
599. Etap (7 Aralık): 65,4
600. Etap (14 Aralık): 65,4
Ve bugun tarih 18 Aralık sen bana 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani 23 Kasım'daki kilona geri dönmüşsün. İzinden döndüğünden beri olan kilondan sadece 800 gr eksidesin, yani 1.5 ayda sadece 800 gr vermişsin. Bu kez çok motive olduğunu, diyetisyene başladığını söylemiştin ve seni o yüzden tekrar listeye aldım. Ama diyet modunda değil de daha çok ideal kilosuna ulaşmış ve koruma dönemindeki biri gibi davranıyorsun. Belki biraz ağır gelebilir yazdıklarım ama biliyorsun ki takımı da düsünmek zorundayım. Eğer ki diyet yapacak durumda değilsen izne ayrılman belki daha iyi olur.
Kepini yesinler senin
Karnen de yayınlanmış paylaşacağım şimdi, tekrardan çok tebrik ederim parkcım
hayır canım ben diyetisyenle çalışmıyorum diyetisyen ile ilgili görüşlerimi yazarsamda yıkılır buralar ,an itibari ile bir diyetisyenden çok daha farklı bir kulvarda daha farklı stratejilerde beslenme tekniklerine sahibimGercekten daha önce depremi yasayanlar için etkisi farkli oluyor bir daha olmamasi dilegiyle diyeyim.. Okudum şimdi karneni cok basarili gercekten bu istikrarla devam edersen onu da görür sun zaten.. diyetisyen eşliğinde mi verdin hangi diyetleri yaptin acaba..
Anladim o zaman istediğin kilo ya düşmem dilegiyleo süreçte ben takımda değilim baya bir etap geçmiş dönüş te o kadar eksik bir kilo ile geliyorum onu yazmışlar..yani ben izne ayrılınca kilo alıp dönenlerden olmadım diyetime devam edip kilo verenlerden oldum
Bende diyetisyenle calisamayanlardanim.. liste yapip uyabilecek biride değilim o yüzden galiba karatay tam bana görehayır canım ben diyetisyenle çalışmıyorum diyetisyen ile ilgili görüşlerimi yazarsamda yıkılır buralar ,an itibari ile bir diyetisyenden çok daha farklı bir kulvarda daha farklı stratejilerde beslenme tekniklerine sahibim
İnsallah canımBugün de basarili olacagini düşünüyorum takimima eksilerle destek olacagima inaniyorumm..
Mor kepin hayırlı olsun canım. Tekrar tekrar tebrikler.tam yazıyordum deprem oldu
mor kepimde gelmiş amanda aman
good morning leydisin centilminin
Öncelikle bugün niyetliyim ezan zaten 7 ye doğru okunuyor çok güzel oldu akşam da 6 ya gelmeden okunuyor geçmiş borçlarıma niyetlendim..
dün ki menümü sıralayayım ...
morordek @fancynancy
sabah:2 haşlanmış yumurta ,dereotu,maydanoz,domates,kırmızı biber,form etimek,zeytin...
öğlen:tereyağında mantar çevirme
akşamancarlı yoğurt,nugget,bir mini patates,az ıspanak
su:2,5 litre
spor:dambıl kol çalışması
H hayalalemiveben sen 69.1 kg ile izne ayrılmışsın dolayısıyla 69.1 kilo ve altına düstügünde listeye geri alabilirim bilgin olsun. Sen yine de o zamana kadar menülerini yazmaya başla bence 1 kg hemen verilir zaten :)
Hoşgeldin canım nerelerdeydin sen
sağol kaptanım
Hmm, onun da etkisi oluyor demekki. Ben şimdi şu şişesini doldurdum yanimda gezdiriyorum saat başı kalkıp içmek çok uygun olmadı. Hem böyle arada yudumlarım.canım suyu içerken yudum yudum iç ben günde 3 lt den az su içmiyorum ama analizlerde su az çıkıyor hatam birden bardağı ya da şişeyi dikmem miş
ben geldim hemen koşarak monimTüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
sağol kepdaşımMor kepin hayırlı olsun canım. Tekrar tekrar tebrikler.
ben geldim hemen koşarak monim
Sorma gulum su sıralar hıc keyfım yok özenmıyorum calısıyorum bıde aksama alelacele bırseyler atıstırıyorum o kadarKardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslında
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdi
senin menülere resimli alışmıştık
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyor
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorum
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesi
hoşgeldinizzz
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrz
benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?