Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol kepdaşım
Ooo hayırlı olsun canım kepin yine son sayfadan okudum
Toplight görmeden kacayim yılbaşı hedefim mumkun değil bir iştah bir iştah kan hapimin arkasına sığınıyorum gece gece zeytin ekmek aseriyorum resmen fenayim çok fena 64 göruyurum ki 61le mezun oldumdu
Hepinize sevgiler saygilar girmesemde aklımda gönlümdesiniz kızlar

aman de sibelcim ...bak gözümden ne spagettiler ne hamburgerler ne peynir eritmeleri pizzalar geçiyor ama katiyen ıh ağzıma sürmemek için direniyorum daha sağlıklı şeylerin peşine düşüyorum..bence gelin günlerde kısayken hep beraber hafta da 2-3 gün oruç tutalım ne diyorsunuz

Tebrikler
Hakikaten başari örneği yılmadan gr gr da olsa büyük kilo vermişsin. Bence bu azimle 50 leri görürsün

Maşallah valla benim irade yoktu zaten allah büyük kilolarla sinamasin benide ama onemli olan sağlık kilom olmasada sağlıklı bir bedenim yok bence
Oruç konusunda haklısın gebelik emzirme benimde var 1 ay borç... adet bitsin bakalım inşallah aklımda

Bugün:
Sabah: salatalık, domates, yesillik(roka), beyaz peynir, 1 dilim ekmek
Ogle: 1 tabak yesil mercimek yemeği, 2 salatalık turşusu, 1 elma
Ara: bitki cayi (limonlu), 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi
Akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, lahana turşusu (zeytinyağ), 1 dilim ekmek

Su: 1 litre
Spor: yok

Arkadaşlar iyi aksamlar herkese

Bugün ku menum

Sabah : 2 yumurtali ıspanaklı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve bedem, roka, maudanoz ve yarım kapya biber

Öğlen: yarım tabak karnabahar yemeği

Aksam : 1 tabak etli kasarli mantar sote ve salata

Su : 2.5 lt

Spor ; 50 mekik, 500 ip atlama ve 40 dk yürüyüş
( ise yürüyerek gidip geliyorum öğlende de eve geldiğim icin toplam 40 dk yürümüş oluyorum)

Bu arada Karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum o yüzden sabah menude miktarda bi sınırlama yapmiyorum.

gayet güzel bir menü ustune de spor daha ne olsun.

Çok güzel bi menü canım

Gayet guzel menun sabah ta cok abartili degil bence

Iyi aksamlarrr
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yumurta
Dereotu
Domates
Ara 1 kahve 1 kase cekirdek

Öğle 1 mandalina

Aksam
5 adet sarma
1Kase yogurt
1 kase salata
1 fincan bitki çayı
1bardak kefir

Su: 2lt
Spor 1 saat plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…