- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.561
Gayet güzel canım boyun kaçtı seninEki Görüntüle 2216592
Görünürde zayıf fakat tartıda 65.7
Ooo hayırlı olsun canım kepin yine son sayfadan okudumsağol kepdaşım
aman de sibelcim ...bak gözümden ne spagettiler ne hamburgerler ne peynir eritmeleri pizzalar geçiyor ama katiyen ıh ağzıma sürmemek için direniyorum daha sağlıklı şeylerin peşine düşüyorum..bence gelin günlerde kısayken hep beraber hafta da 2-3 gün oruç tutalım ne diyorsunuzOoo hayırlı olsun canım kepin yine son sayfadan okudum
Toplight görmeden kacayim yılbaşı hedefim mumkun değil bir iştah bir iştah kan hapimin arkasına sığınıyorum gece gece zeytin ekmek aseriyorum resmen fenayim çok fena 64 göruyurum ki 61le mezun oldumdu
Hepinize sevgiler saygilar girmesemde aklımda gönlümdesiniz kızlar
Tebriklermerhaba ,yok çok şiddetli olmadı ama ben büyük bir depremzede olarak bir hönk oldum
2016 da başladım 2 yılı doldurdum kimi zaman aldım kimi zaman verdim ama istikrarımı neredeyse hiç bozmadım 3. yılıma girerken artık 50 li 60 lı kilolara geçip yerleştirmek istiyorum umarım becerebilirim..
Maşallah valla benim irade yoktu zaten allah büyük kilolarla sinamasin benide ama onemli olan sağlık kilom olmasada sağlıklı bir bedenim yok benceaman de sibelcim ...bak gözümden ne spagettiler ne hamburgerler ne peynir eritmeleri pizzalar geçiyor ama katiyen ıh ağzıma sürmemek için direniyorum daha sağlıklı şeylerin peşine düşüyorum..bence gelin günlerde kısayken hep beraber hafta da 2-3 gün oruç tutalım ne diyorsunuz
inşaallah canımTebrikler
Hakikaten başari örneği yılmadan gr gr da olsa büyük kilo vermişsin. Bence bu azimle 50 leri görürsün
Çok hafif göbek var o da eridi mi müthişEki Görüntüle 2216592
Görünürde zayıf fakat tartıda 65.7
1.60Gayet güzel canım boyun kaçtı senin
3 coçuktan sonra bu kaldı gerıye hatıra :) aslinda deri sarkik spora vaktimÇok hafif göbek var o da eridi mi müthiş
Bende çok seviyorum kitap okumayı ama şu sıralar vakit ayıramıyorum. İnşallah 15 tatilde bende aranıza katılmak isterim
gayet güzel bir menü ustune de spor daha ne olsun.Arkadaşlar iyi aksamlar herkese
Bugün ku menum
Sabah : 2 yumurtali ıspanaklı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve bedem, roka, maudanoz ve yarım kapya biber
Öğlen: yarım tabak karnabahar yemeği
Aksam : 1 tabak etli kasarli mantar sote ve salata
Su : 2.5 lt
Spor ; 50 mekik, 500 ip atlama ve 40 dk yürüyüş
( ise yürüyerek gidip geliyorum öğlende de eve geldiğim icin toplam 40 dk yürümüş oluyorum)
Bu arada Karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum o yüzden sabah menude miktarda bi sınırlama yapmiyorum.
Bi de oturarak içmekte cok fark ediyor..Hmm, onun da etkisi oluyor demekki. Ben şimdi şu şişesini doldurdum yanimda gezdiriyorum saat başı kalkıp içmek çok uygun olmadı. Hem böyle arada yudumlarım.
Çok güzel bi menü canımArkadaşlar iyi aksamlar herkese
Bugün ku menum
Sabah : 2 yumurtali ıspanaklı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve bedem, roka, maudanoz ve yarım kapya biber
( ise yürüyerek gidip geliyorum öğlende de eve geldiğim icin toplam 40 dk yürümüş oluyorum)
Bu arada Karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum o yüzden sabah menude miktarda bi sınırlama yapmiyorum.
Gayet guzel menun sabah ta cok abartili degil benceArkadaşlar iyi aksamlar herkese
Bugün ku menum
Benim de sezeryan gobegim duruyor mekik işe yariyor diyorlar denedin mi hic3 coçuktan sonra bu kaldı gerıye hatıra :) aslinda deri sarkik spora vaktim
Yok amaliat bile dusunuyorum kafamda deli sorularrr
Bekliyoruz fansimBende çok seviyorum kitap okumayı ama şu sıralar vakit ayıramıyorum. İnşallah 15 tatilde bende aranıza katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?