- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.581
Çok güzel bi menü canım
Gayet guzel menun sabah ta cok abartili degil bence
gayet güzel bir menü ustune de spor daha ne olsun.
Canim cok tesekkur ederim. Malesef ciddi rahatsizligi ama ameliyat olabildi sukur. Bir de erken teshis edilmis. Iyilesme doneminde simdi. En son 58 felandim sanirim. Bi ara 59a ciktim izinden sonra. Su anda 57yim.Yeniden hoş geldinviolin35 umarım ciddi bir hastalığı yoktur eşinin ve umarım atlatmışsınızdır... en son kaç kilo ile bırakmıştın, şu anda kaç kilosun? Son zamanlarda ben de kopmuştum ben geldim sen kaybolmuşsun, takip edemedim. :)
Cok tesekkur ederim.canım benim çok geçmiş olsun
Sag olasin canim. Su anda iyi sukur.Kardelencim inşallah bu diyetle verirsin canım bende dukkan diyetini okadar araştırmama rağmen hiç anlamadım bana çok zor geliyor,kaşık hesabınada doktorda alıştım aslında
çok teşekkür ederim canım inan utandırdın beni,benim artık eşimi kızkardeşimi inandırmak için son şansımdı kimse bana inanmıyordu herzaman bu sefer son diyordum ama yapamıyordum onlara karşı kanıtlamak istedim bir nevi,nerdeyse 5 yıldır diyete başlayıp bozduğum için sen artık veremezsin demişlerdi
senin menülere resimli alışmıştık
canım sen çalışıyormusun faceden görüyorum seyahet ediyor yazıyor
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
tamam canım en kısa zamanda günlük paylaşayım bir ara paylaşıyordum benim içinde iyi olur yediğimiz yemek kaşığıyla alıyorum
maşşallah yolun yarısı bitmişş az kalmış annesi
hoşgeldinizzz
inşallah hep beraber güzel kilolar veririrz
benimde küçük kızın doğum günü cumartesi
canım en son cuma girdimm ve hafta sonu köydeydikkk
3 çocuk sonrası normal o zaman. Bence ameliyattan önce bi spor yapmayı denesen? Küçük mü çocukların?3 coçuktan sonra bu kaldı gerıye hatıra :) aslinda deri sarkik spora vaktim
Yok amaliat bile dusunuyorum kafamda deli sorularrr
Müthiş bir menü ve spor ile geri dönmüşsün hayalcim tebrik ederim :)Arkadaşlar iyi aksamlar herkese
Bugün ku menum
Sabah : 2 yumurtali ıspanaklı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve bedem, roka, maudanoz ve yarım kapya biber
Öğlen: yarım tabak karnabahar yemeği
Aksam : 1 tabak etli kasarli mantar sote ve salata
Su : 2.5 lt
Spor ; 50 mekik, 500 ip atlama ve 40 dk yürüyüş
( ise yürüyerek gidip geliyorum öğlende de eve geldiğim icin toplam 40 dk yürümüş oluyorum)
Bu arada Karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum o yüzden sabah menude miktarda bi sınırlama yapmiyorum.
1 kase çekirdek çok olmuş canım oldukça yağlı bir şey biliyorsun ki diyet için uygun değil.Iyi aksamlarrr
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yumurta
Dereotu
Domates
Ara 1 kahve 1 kase cekirdek
Öğle 1 mandalina
Aksam
5 adet sarma
1Kase yogurt
1 kase salata
1 fincan bitki çayı
1bardak kefir
Su: 2lt
Spor 1 saat plates
Menün de sporunda bence güzel canımIyi aksamlarrr
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yumurta
Dereotu
Domates
Ara 1 kahve 1 kase cekirdek
Öğle 1 mandalina
Aksam
5 adet sarma
1Kase yogurt
1 kase salata
1 fincan bitki çayı
1bardak kefir
Su: 2lt
Spor 1 saat plates
kaptanim okadr gzel açıklamıssın ki durumumu sana hak vermekten baska dicek sözum yok ne desen haklisin gittigim diyetisyen foss cıkti oyuzden devam etmedim belki devam etseydim biseyler rayinda giderdi bilmiyorum eger izne ayrilma hakkim varsa ayrılayım ozman bende takimi kotu etkilemek istemiyorumSelam hanımlar
İlk güne göre güzel menü Asmicim
Daha geçen gün listeye bi el atmıştım ne zamandır sesi soluğu çıkmayanları sildim
Tabi ki geri dönebilirsin hayalcim, 69.5 ve altına indiğin anda yarışma listesine geri alabilirim :) Şimdi ilk sayfaya da ekleyeyim seni madem geri döneceksin
Didemcim açık konuşacağım seninle
Şu an 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani cuma günkü kilondan 1,3 kg fazladasın. Bunu 3 günde vermeyi nasıl düsünüyorsun? Versen bile sence sağlıklı mı bu yaptığın? Bir hafta iyi kilo versen ertesi 2-3 hafta ya sabitsin ya artıdasın.
Bak durumu net ortaya koymak adına üşenmiyorum ve izinden döndüğünden beri olan kilolarını aşağıya yazıyorum:
595. Etap (9 Kasım) : 67,5
596. Etap (16 Kasım): 66,8
597. Etap (23 Kasım): 66,7
598. Etap (30 Kasım): 64,9
599. Etap (7 Aralık): 65,4
600. Etap (14 Aralık): 65,4
Ve bugun tarih 18 Aralık sen bana 66,7 kg oldugunu söylüyorsun yani 23 Kasım'daki kilona geri dönmüşsün. İzinden döndüğünden beri olan kilondan sadece 800 gr eksidesin, yani 1.5 ayda sadece 800 gr vermişsin. Bu kez çok motive olduğunu, diyetisyene başladığını söylemiştin ve seni o yüzden tekrar listeye aldım. Ama diyet modunda değil de daha çok ideal kilosuna ulaşmış ve koruma dönemindeki biri gibi davranıyorsun. Belki biraz ağır gelebilir yazdıklarım ama biliyorsun ki takımı da düsünmek zorundayım. Eğer ki diyet yapacak durumda değilsen izne ayrılman belki daha iyi olur.
Kepini yesinler senin
Karnen de yayınlanmış paylaşacağım şimdi, tekrardan çok tebrik ederim parkcım
Canım benim kalabalık yaşamak hayli zor. Kayınvalide kayınpeder hep birlikte daha da zor. 2 çocuk sıkıntıları bitmiyor. Çok dolmuşsun öyle hissettim. İçini ferah tut canım her şey düzelir. Ne zaman kendini hazır hissedersen gel birkte tekrar başlayalım diyete. Ama fazla boşlama buraları tatlımIyi geceler hanımlarrr ben su sıralar kendime degil cocuklarima bile yetemez oldum baska ugraslarimda var kaynvalide ve kayinpederle birlikte oturuyorum bazi ailevi skntilarimda var diyet yapmak spor yapmak cok istiyorum ama firsat yaratamiyorum artik eskisi gibi motivede olamiyorum bu yzden takimada zarar vermek hic istemiyorummorordek beni izne ayirirsan bu hafta cok sevinirim kaptanım seni husrana ugrattiysam ozurdilrim kusuruma bakmayin kendime zaman ayirabildigimde yine insallah aranizda olmak isterim sizde isterseniz haydi iyi geceler
Kardelen cok güzel menu spor masallah motivasyonuna en kisa zamanda mutlu olacagin kiloya inceksin benceBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peyniri
- Yeşil çay
Akşam
- Yulaf kepekli yoğurt
- Türk kahvesi
3 lt su
- Et sote
- Yoğurt
Koşubandında 1 saat yürüyüş
bence iyi oldu parky nasıl olsa daha da kilo verecek kepi 1-2 hafta geç aldı sorun olmazparkbyull koş kız sopala beni
Karneni detaylı inceleyince ne gördüm
"Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 60 kilodur. 572. etapta hedef kilosunu 68 olarak revize etmiştir."
Ben ilk sayfadaki tabloya senin hedef kilonu 60 diye yazdığımdan minimum 70.2 kg olmanı bekledik mezuniyet için. Sen çok daha önce mezun olabiliyormussun yaoff cok özür dilerim.
canım bende turşuyu seviyorum ama turşuyu yediğim zaman bol su içip yeşil çay falan içiyorum ki ödem yapmasın diye tuzlu olduğundan diyette pek tüketilmezHerkese günaydın,
Sağlam bir kahvaltı yaptım, öğle vakti yiyeceklerimi buharda pişiriyorum şu anda. Evi toplayıp bebeğin uyku durumuna göre leslie yapicam. Aslında dün spor salonuna gidecektim eşim işten gelince, öyle anlaşmıştık ama çocuğun gözleri seni arıyor diye vicdan yaptırdı, sanırım yorgundu biraz. Spor salonuna gitmem biraz eşime bağlı o nedenle evde leslie yapicam.
Dün yediğim turşulardan dolayı gece kalkıp kalkıp şu içtim iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum, turşu ile ilgili yorumu olan var mı? Diyette sıkıntı yapıyorsa çıkarabilirim. Bir de kuru kayısı kuru erik bırakınca malum sorunum oluştu...
Evet bu akşam için anlaşayım bari zaten üyelik ocak sonuna kadar şurada 2 ay idare ediversin :)Tatlım turşu vücutta su tutar ödem yapar diye biliyorum ben tuzlu olduğu için. Kuru kayısı ve kuru eriği de sabah tüketirsen daha iyi olur.
Babalar zaten kaçmak için vicdan yaparlar canım. Yorgun gelebilir işten tabiki ama iki saat bebeğiyle başbaşa vakit geçirmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?