Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim cok tesekkur ederim. Malesef ciddi rahatsizligi ama ameliyat olabildi sukur. Bir de erken teshis edilmis. Iyilesme doneminde simdi. En son 58 felandim sanirim. Bi ara 59a ciktim izinden sonra. Su anda 57yim.
canım benim çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim.

Sag olasin canim. Su anda iyi sukur.

3 coçuktan sonra bu kaldı gerıye hatıra :) aslinda deri sarkik spora vaktim
Yok amaliat bile dusunuyorum kafamda deli sorularrr
3 çocuk sonrası normal o zaman. Bence ameliyattan önce bi spor yapmayı denesen? Küçük mü çocukların?
Müthiş bir menü ve spor ile geri dönmüşsün hayalcim tebrik ederim :)
Iyi aksamlarrr
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yumurta
Dereotu
Domates
Ara 1 kahve 1 kase cekirdek

Öğle 1 mandalina

Aksam
5 adet sarma
1Kase yogurt
1 kase salata
1 fincan bitki çayı
1bardak kefir

Su: 2lt
Spor 1 saat plates
1 kase çekirdek çok olmuş canım oldukça yağlı bir şey biliyorsun ki diyet için uygun değil.

parkbyull koş kız sopala beni

Karneni detaylı inceleyince ne gördüm
"Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 60 kilodur. 572. etapta hedef kilosunu 68 olarak revize etmiştir."

Ben ilk sayfadaki tabloya senin hedef kilonu 60 diye yazdığımdan minimum 70.2 kg olmanı bekledik mezuniyet için. Sen çok daha önce mezun olabiliyormussun ya off cok özür dilerim.

kaptanim okadr gzel açıklamıssın ki durumumu sana hak vermekten baska dicek sözum yok ne desen haklisin gittigim diyetisyen foss cıkti oyuzden devam etmedim belki devam etseydim biseyler rayinda giderdi bilmiyorum eger izne ayrilma hakkim varsa ayrılayım ozman bende takimi kotu etkilemek istemiyorum

Iyi geceler hanımlarrr ben su sıralar kendime degil cocuklarima bile yetemez oldum baska ugraslarimda var kaynvalide ve kayinpederle birlikte oturuyorum bazi ailevi skntilarimda var diyet yapmak spor yapmak cok istiyorum ama firsat yaratamiyorum artik eskisi gibi motivede olamiyorum bu yzden takimada zarar vermek hic istemiyorum morordek beni izne ayirirsan bu hafta cok sevinirim kaptanım seni husrana ugrattiysam ozurdilrim kusuruma bakmayin kendime zaman ayirabildigimde yine insallah aranizda olmak isterim sizde isterseniz haydi iyi geceler

Canım benim kalabalık yaşamak hayli zor. Kayınvalide kayınpeder hep birlikte daha da zor. 2 çocuk sıkıntıları bitmiyor. Çok dolmuşsun öyle hissettim. İçini ferah tut canım her şey düzelir. Ne zaman kendini hazır hissedersen gel birkte tekrar başlayalım diyete. Ama fazla boşlama buraları tatlım

Bugünkü menüm
Sabah
  • 2 haşlanmış yumurta
  • Lor peyniri
  • Yeşil çay
Öğle
  • Yulaf kepekli yoğurt
  • Türk kahvesi
Akşam
  • Et sote
  • Yoğurt
3 lt su
Koşubandında 1 saat yürüyüş
Kardelen cok güzel menu spor masallah motivasyonuna en kisa zamanda mutlu olacagin kiloya inceksin bence

Herkese günaydın,
Sağlam bir kahvaltı yaptım, öğle vakti yiyeceklerimi buharda pişiriyorum şu anda. Evi toplayıp bebeğin uyku durumuna göre leslie yapicam. Aslında dün spor salonuna gidecektim eşim işten gelince, öyle anlaşmıştık ama çocuğun gözleri seni arıyor diye vicdan yaptırdı, sanırım yorgundu biraz. Spor salonuna gitmem biraz eşime bağlı o nedenle evde leslie yapicam.

Dün yediğim turşulardan dolayı gece kalkıp kalkıp şu içtim iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum, turşu ile ilgili yorumu olan var mı? Diyette sıkıntı yapıyorsa çıkarabilirim. Bir de kuru kayısı kuru erik bırakınca malum sorunum oluştu...

Tatlım turşu vücutta su tutar ödem yapar diye biliyorum ben tuzlu olduğu için. Kuru kayısı ve kuru eriği de sabah tüketirsen daha iyi olur.
Babalar zaten kaçmak için vicdan yaparlar canım. Yorgun gelebilir işten tabiki ama iki saat bebeğiyle başbaşa vakit geçirmeli bence.

bence iyi oldu parky nasıl olsa daha da kilo verecek kepi 1-2 hafta geç aldı sorun olmaz

canım bende turşuyu seviyorum ama turşuyu yediğim zaman bol su içip yeşil çay falan içiyorum ki ödem yapmasın diye tuzlu olduğundan diyette pek tüketilmez

Evet bu akşam için anlaşayım bari zaten üyelik ocak sonuna kadar şurada 2 ay idare ediversin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…