Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese
Bugüüüüünnnn yogaya gideceğimmmmmm Nasıl mutluyum anlatamam. Dönem başında kaydolmayı unutmuştum ama arkadasım sagolsun hocaya sormus, gelebilir demis hoca da, ben de biraz yancı gibi derslere katılacağım İkinci dönem de zaten direkt kayıt yaptıracağım derslere. Nasıl özledim yoga yapmayııııı

Bagimlilik yapmış ya farkindayim azaltarak birakirim yada bi avuç kabak yerim sadece onun fatdalari varmış

Didemcim biz seni aramızda görmeyi her zaman isteriz, hatta izne ayırıyorum diye uğramamazlık yapma, bence burada takılmaya yine de devam et. Önceki mesajımda da dediğim gibi takımı düsündügüm icin izne ayrılmanı teklif ettim. Yoksa tabi ki aramızdan ayrıl demiyorum :)
Kardelen de demiş turşu ödem yapar. Susatması da o yüzdendir. Bol su içtiysen belki de ödem olusmaz ama tuzlu oldugundan fazla miktarı önerilmez diyette
bence iyi oldu parky nasıl olsa daha da kilo verecek kepi 1-2 hafta geç aldı sorun olmaz
Evet o zaten devam edecek kilo vermeye ama bir süredir mezun olayım gram gram veriyorum diyordu, ben de sanıyorum ki daha ulasmadı mezuniyet kilosuna Ya bu hedef kilo revizelerini sonuç listelerinden bulmakta zorlanıyorum, eski üyeleri mezun ederken Bahar'la konusmak en iyisi galiba, onda en güncel bilgiler mevcuttur

ya bırak ne özürü kaptanım daha iyi olmuş işte

good morning beybiler
öncelikle güncel kilomu bildireyim 69.8 :))))
inşallah daha da iniciğim...

dünkü menüme gelecek olursak malum dün oruçtum ama bu iki öğün gibi oldu düşünün sabah ezanı çok geç okununca..

morordek fancynancy

sabah:05:50
2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
bol maydanoz dereotu
zeytin
kırmızı biber domates üzerine zeytinyağı ve kekik
ceviz badem
form etimek şekersiz çay

akşam47 de ezan okundu ama benim iftar yapmam 18:30 u buldu

siyez bulgurdan pilav yaptım 3 kaşık falan yedim
fırında pişmiş kalçalı but 1 adet
bir kase yoğurt

telefonun hafızası bitmiş paylaşamadım kaptanım..

su:2 litre
spor:dün yapamadım

Menün de sporunda bence güzel canım
cık cık cık
ben sana katılmıyorum canımmenü dağılımı çok sağlıksız
A Asmii
canım öncelikle müsaade edersen menülerini eleştirebilirim müsaade etmezsen eleştirmem bu tercihi sana bırakıyorum ben bazen ciddi tokatlar atabiliyorum da
sen dersen yazarım

Kesinlikle eleştirilmeye açık bir insanim.. ama öğlen yemegimi gecistirdigimi cekirdek ve kahve yi tuketmemem gerektiginin farkindayim..

Kesinlikle eleştirilmeye açık bir insanim.. ama öğlen yemegimi gecistirdigimi cekirdek ve kahve yi tuketmemem gerektiginin farkindayim..
evet canım ben üç öğün mantalintesinde değilim hatta günde bir öğün ya da maksimum iki öğünün ara öğünsüz olması taraftarıyım ..bir kase çekirdek çok fazla geldi yine de

evet canım ben üç öğün mantalintesinde değilim hatta günde bir öğün ya da maksimum iki öğünün ara öğünsüz olması taraftarıyım ..bir kase çekirdek çok fazla geldi yine de
Haklisin onu azaltmaya calisicam daha buyuk bir elestiri bekliyordumm :))

evet canim gercekten ole yinede buralardayim insallah cunku zayflamak skılasmak istiyorum nasip spora yazilirsam olmadi tekrar gelirim

anladim kaptanım dogru soluyosun sen izin knusunu acmasan belki ben izne ayrilmak isteyeblirdim olsun insallah yinede buralardan uzak kalmam

19 16 12 yaslarındalar canım

Merhaba,
Bugünün özeti aşağıda. Kahvaltı biraz fazla oldu,, diger öğünler dengelemeye çalıştım.
Sabah 08:00 - salatalık, kırmızı biber, roka, 20 gr beyaz peynir, 1 Haşlanmış yumurta, 1/2 avokado, limon, bitki çayı, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 12:00 - buharda brokoli ve 100 gram tavuk göğsü, 5 badem, yeşil çay
Ara 15:30 - kahve, az süt
Akşam 18:00 - 1 kase kereviz sapı çorbası, 50gr beyaz peynir

Su: 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…