- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.601
Bagimlilik yapmış ya farkindayim azaltarak birakirim yada bi avuç kabak yerim sadece onun fatdalari varmış3 çocuk sonrası normal o zaman. Bence ameliyattan önce bi spor yapmayı denesen? Küçük mü çocukların?
Müthiş bir menü ve spor ile geri dönmüşsün hayalcim tebrik ederim :)
1 kase çekirdek çok olmuş canım oldukça yağlı bir şey biliyorsun ki diyet için uygun değil.
Didemcim biz seni aramızda görmeyi her zaman isteriz, hatta izne ayırıyorum diye uğramamazlık yapma, bence burada takılmaya yine de devam et. Önceki mesajımda da dediğim gibi takımı düsündügüm icin izne ayrılmanı teklif ettim. Yoksa tabi ki aramızdan ayrıl demiyorum :)Iyi geceler hanımlarrr ben su sıralar kendime degil cocuklarima bile yetemez oldum baska ugraslarimda var kaynvalide ve kayinpederle birlikte oturuyorum bazi ailevi skntilarimda var diyet yapmak spor yapmak cok istiyorum ama firsat yaratamiyorum artik eskisi gibi motivede olamiyorum bu yzden takimada zarar vermek hic istemiyorummorordek beni izne ayirirsan bu hafta cok sevinirim kaptanım seni husrana ugrattiysam ozurdilrim kusuruma bakmayin kendime zaman ayirabildigimde yine insallah aranizda olmak isterim sizde isterseniz haydi iyi geceler
Kardelen de demiş turşu ödem yapar. Susatması da o yüzdendir. Bol su içtiysen belki de ödem olusmaz ama tuzlu oldugundan fazla miktarı önerilmez diyetteHerkese günaydın,
Sağlam bir kahvaltı yaptım, öğle vakti yiyeceklerimi buharda pişiriyorum şu anda. Evi toplayıp bebeğin uyku durumuna göre leslie yapicam. Aslında dün spor salonuna gidecektim eşim işten gelince, öyle anlaşmıştık ama çocuğun gözleri seni arıyor diye vicdan yaptırdı, sanırım yorgundu biraz. Spor salonuna gitmem biraz eşime bağlı o nedenle evde leslie yapicam.
Dün yediğim turşulardan dolayı gece kalkıp kalkıp şu içtim iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum, turşu ile ilgili yorumu olan var mı? Diyette sıkıntı yapıyorsa çıkarabilirim. Bir de kuru kayısı kuru erik bırakınca malum sorunum oluştu...
Evet o zaten devam edecek kilo vermeye ama bir süredir mezun olayım gram gram veriyorum diyordu, ben de sanıyorum ki daha ulasmadı mezuniyet kilosunabence iyi oldu parky nasıl olsa daha da kilo verecek kepi 1-2 hafta geç aldı sorun olmaz
ya bırak ne özürü kaptanım daha iyi olmuş işteparkbyull koş kız sopala beni
Karneni detaylı inceleyince ne gördüm
"Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 60 kilodur. 572. etapta hedef kilosunu 68 olarak revize etmiştir."
Ben ilk sayfadaki tabloya senin hedef kilonu 60 diye yazdığımdan minimum 70.2 kg olmanı bekledik mezuniyet için. Sen çok daha önce mezun olabiliyormussun yaoff cok özür dilerim.
perfectooooBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peyniri
- Yeşil çay
Akşam
- Yulaf kepekli yoğurt
- Türk kahvesi
3 lt su
- Et sote
- Yoğurt
Koşubandında 1 saat yürüyüş
Kesinlikle eleştirilmeye açık bir insanim.. ama öğlen yemegimi gecistirdigimi cekirdek ve kahve yi tuketmemem gerektiginin farkindayim..
bak kaptaniçem biliyo işibence iyi oldu parky nasıl olsa daha da kilo verecek kepi 1-2 hafta geç aldı sorun olmaz
evet canım ben üç öğün mantalintesinde değilim hatta günde bir öğün ya da maksimum iki öğünün ara öğünsüz olması taraftarıyım ..bir kase çekirdek çok fazla geldi yine deKesinlikle eleştirilmeye açık bir insanim.. ama öğlen yemegimi gecistirdigimi cekirdek ve kahve yi tuketmemem gerektiginin farkindayim..
Haklisin onu azaltmaya calisicam daha buyuk bir elestiri bekliyordumm :))evet canım ben üç öğün mantalintesinde değilim hatta günde bir öğün ya da maksimum iki öğünün ara öğünsüz olması taraftarıyım ..bir kase çekirdek çok fazla geldi yine de
Haklisin onu azaltmaya calisicam daha buyuk bir elestiri bekliyordumm :))
evet canim gercekten ole yinede buralardayim insallah cunku zayflamak skılasmak istiyorum nasip spora yazilirsam olmadi tekrar gelirimCanım benim kalabalık yaşamak hayli zor. Kayınvalide kayınpeder hep birlikte daha da zor. 2 çocuk sıkıntıları bitmiyor. Çok dolmuşsun öyle hissettim. İçini ferah tut canım her şey düzelir. Ne zaman kendini hazır hissedersen gel birkte tekrar başlayalım diyete. Ama fazla boşlama buraları tatlım
anladim kaptanım dogru soluyosun sen izin knusunu acmasan belki ben izne ayrilmak isteyeblirdim olsun insallah yinede buralardan uzak kalmamDidemcim biz seni aramızda görmeyi her zaman isteriz, hatta izne ayırıyorum diye uğramamazlık yapma, bence burada takılmaya yine de devam et. Önceki mesajımda da dediğim gibi takımı düsündügüm icin izne ayrılmanı teklif ettim. Yoksa tabi ki aramızdan ayrıl demiyorum :)
Kardelen de demiş turşu ödem yapar. Susatması da o yüzdendir. Bol su içtiysen belki de ödem olusmaz ama tuzlu oldugundan fazla miktarı önerilmez diyette
Evet o zaten devam edecek kilo vermeye ama bir süredir mezun olayım gram gram veriyorum diyordu, ben de sanıyorum ki daha ulasmadı mezuniyet kilosunaYa bu hedef kilo revizelerini sonuç listelerinden bulmakta zorlanıyorum, eski üyeleri mezun ederken Bahar'la konusmak en iyisi galiba, onda en güncel bilgiler mevcuttur
Dızlerımde agrı var hıc yapmadım belım desen öleBenim de sezeryan gobegim duruyor mekik işe yariyor diyorlar denedin mi hic
19 16 12 yaslarındalar canım3 çocuk sonrası normal o zaman. Bence ameliyattan önce bi spor yapmayı denesen? Küçük mü çocukların?
Müthiş bir menü ve spor ile geri dönmüşsün hayalcim tebrik ederim :)
1 kase çekirdek çok olmuş canım oldukça yağlı bir şey biliyorsun ki diyet için uygun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?