Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar herkese iyi aksamlar. Ben sanirim epey gaza geldim insallah böyle devam edebilirim. Sabah ve aksam yaptığım sporların yanına gündüz iste ikende asagidaki egzersizleri yaptım bugun. Lavobaya gidip ogledeñ once ve ogkeden sonra olmak uzere 2 kez yaptim. Aşağıda linkini kopyaladum. Nette değişik versiyonları var. Belki sizlere de faydasi olur

Bence emeğin haricinde kahvaltıda fazlalık bir şey yok canim. Ben seninkinin iki katını yiyorum kahvaltıda yalnız ekmek yerine ceviz ve badem yiyorum. Diger menülerinde gayet guzel bence

Gelelim bugünkü menüme

Sabah malesef gec kalkıp ise gec kalınca normal kahvaltı yapamadim işe gidince 1 adet açma yedim.

Oglen sabah kahvaltısı seklinde yedim.

2 yumurtalı tereyagli ıspanaklı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, roka ve yarım kapya biber, yeşil çay

Akşam 1 tabak nohut yemeği, 1 tabak mantarlı bulgur pilavı ve yarım kase yoğurt

Su : 3 lt ye yaklaştı
Spor : 500 ip atlama, 40 dk yürüyüş ( 10 ar dk dan toplam 4 kez is ev arasi yürüyorum)
Ve gündüz kısa egzersizler

Ilerleyen saatlerde de leslie yapmayi planlıyorum

19 16 12 yaslarındalar canım
Allah bağışlasın orkidecim. Baya da büyükler aslında spor yapabilirsin. Küçük çocuğun var da ondan yapamıyorsun sanmıştım
Bence güzel menü
Süpersin hayalcim, iyi motive olmuşsun gerçekten

Açma olmamış sabah ama sporun iyi olduğu için yakmışsındır muhtemelen

Bana da sadece 2 dilim ekmek fazla geldi 1 dilim olsa daha iyi gibi onun dışında bir fazlalik yok su artirilabilir bu benim icin de geçerli

Bravooo

Spor cok iyi ya.. yani açma olmasa süper olurmus

Bence emeğin haricinde kahvaltıda fazlalık bir şey yok canim. Ben seninkinin iki katını yiyorum kahvaltıda yalnız ekmek yerine ceviz ve badem yiyorum. Diger menülerinde gayet guzel bence

Bana da sadece 2 dilim ekmek fazla geldi 1 dilim olsa daha iyi gibi onun dışında bir fazlalik yok su artirilabilir bu benim icin de geçerli

Siz genelde karatay/taş devri tarzı yiyorsunuz herhalde. Ben gebelik şekeri geçirdim 6 ay önce.
Genelde bir öğünde miktar olarak abartmamak iyi oluyor, neyseki sonradan dengeledim. Yarın düşük karbonhidrat protein+sebze odaklı yemeye çalışacağım. Bakalım cumaya ne olacak :)

Iyi aksamlar
morordek
Sabah 1 bardak limonlu su
2 yumurta
Domates
Peynir
Ara iki tulumba ( oğlum dun gece doyamadi bi türlü emdi durdu gözümü actigim gibi 2 tatlı yedim cok vicdan yaptim gece ama pişmanım)

Öğle
1 kase yulaf gibi kepekli yoğurt

Ara
1 kahve 1 mandalina 1 hurma

Akşam
1 kase nohut pilavi
Yarim tabak bulgur pilavi
Yogurtlu brokoli ve karnibahar

Su: 2.5 litre
Spor yok bugün

Nasil da belli oluyo karataycilar demi :)
Cumayi bende cok merak ediyorum gerci benim ki 5 günlük olacak ama olsun gitti hissediyorum da ne kadar gitti onu merak ediyorum

Harikasın canım, maaşallah nazar değmesin

2 tulumba
Ya tabi tatlı krizinin sebebini çok iyi anlıyorum ama işte hep onlar kilo yapmıyor mu zaten meyve ile falan geçiştirmeye çalış bari

2 tulumba
Ya tabi tatlı krizinin sebebini çok iyi anlıyorum ama işte hep onlar kilo yapmıyor mu zaten meyve ile falan geçiştirmeye çalış bari
Ya cok haklisin tatli süt yapsin mantigiyla yedim ama meyvede yapar mi süt sence

Ya cok haklisin tatli süt yapsin mantigiyla yedim ama meyvede yapar mi süt sence
Süt yapan şey memenin uyarılması yani bebek emecek veya pompa yapacaksın. Bence süt olsun diye tatlı yiyip boşuna kilo alma. Tabi vitamin mineral ve temel makrogidalar açısından sağlıklı beslenmek kendi sağlığın için iyi olur.

Normalde gece cok uyanir emer doyunca geri uyur ama dun gece emdikçe emdi doyamadi bi türlü en son 4 gibi aksam yemeği yemistim spora gidecegim icin o yuzden galiba yetmedi

Bir daha o hataya düşmemeliyim sabah yedim bide uyandigim gibi sonrada evi falan temizledim yoruldum insallah eritmisimdir onu. Tabi onu yemeseydim daha cok yakacaktim.. ama arada kacamak ta olsun istiyorum aslinda çünkü hayatim boyunca tatliyi cikaramiycam diyette gibi düşünmeyip yasam boyu bu sekilde beslenmek istiyorum abartmdan tabi

Ayvacicegi de demis tatlı süt yapmaz, tamamen hurafe o :) sadece cok emzirdigimizde dogal olarak kalori harcadigimizdan canımız tatlı bir seyler istiyor. Önemli olan o krizi atlatabilmek :) sağlıklı seylerle atlatırsan kilo da almazsın

:)) tamam bakalim ne zaman a kadar tutacagim kendi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…