- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.641
Amin iyi geceler ben plank denedim ama sadece 15 tane yapabildim tabi geliştirilebilir:)Ve 30 dk leslie ve bi kac karın -basen egzersizi ve plank ile de günü solandırdım. Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Mutlu ve sağlıklı bir güne uyanmak nasip olsun insallah
Yulaf i yulaf ezmesi kuru meyve özellikle incir dut kurusu üzüm ceviz findik bademli sütle hatta elma armut muz vs ile tarçınli sütlaç gibi yapıp yiyordum acayip süt yapıyordu bende sayesinde ramazan orucu tutabildim sahurda bunu yersem sütüm azalmiyordu yemezsen farkediyordu tatli krizinede alternatif olabilir benim bebelerde seviyor senin sutlactan yap derler...Iyi aksamlar
morordek
Sabah 1 bardak limonlu su
2 yumurta
Domates
Peynir
Ara iki tulumba ( oğlum dun gece doyamadi bi türlü emdi durdu gözümü actigim gibi 2 tatlı yedim cok vicdan yaptim gece ama pişmanım)
Öğle
1 kase yulaf gibi kepekli yoğurt
Ara
1 kahve 1 mandalina 1 hurma
Akşam
1 kase nohut pilavi
Yarim tabak bulgur pilavi
Yogurtlu brokoli ve karnibahar
Su: 2.5 litre
Spor yok bugün
Hay maşallah allah bağışlasin baya büyümüşler...19 16 12 yaslarındalar canım
Benim de sezeryan gobegim duruyor mekik işe yariyor diyorlar denedin mi hic
Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peyniri
- Yeşil çay
Akşam
- Yulaf kepekli yoğurt
- Türk kahvesi
3 lt su
- Et sote
- Yoğurt
Koşubandında 1 saat yürüyüş
kaptanim okadr gzel açıklamıssın ki durumumu sana hak vermekten baska dicek sözum yok ne desen haklisin gittigim diyetisyen foss cıkti oyuzden devam etmedim belki devam etseydim biseyler rayinda giderdi bilmiyorum eger izne ayrilma hakkim varsa ayrılayım ozman bende takimi kotu etkilemek istemiyorum
Iyi geceler hanımlarrr ben su sıralar kendime degil cocuklarima bile yetemez oldum baska ugraslarimda var kaynvalide ve kayinpederle birlikte oturuyorum bazi ailevi skntilarimda var diyet yapmak spor yapmak cok istiyorum ama firsat yaratamiyorum artik eskisi gibi motivede olamiyorum bu yzden takimada zarar vermek hic istemiyorummorordek beni izne ayirirsan bu hafta cok sevinirim kaptanım seni husrana ugrattiysam ozurdilrim kusuruma bakmayin kendime zaman ayirabildigimde yine insallah aranizda olmak isterim sizde isterseniz haydi iyi geceler
Herkese günaydın,
Sağlam bir kahvaltı yaptım, öğle vakti yiyeceklerimi buharda pişiriyorum şu anda. Evi toplayıp bebeğin uyku durumuna göre leslie yapicam. Aslında dün spor salonuna gidecektim eşim işten gelince, öyle anlaşmıştık ama çocuğun gözleri seni arıyor diye vicdan yaptırdı, sanırım yorgundu biraz. Spor salonuna gitmem biraz eşime bağlı o nedenle evde leslie yapicam.
Dün yediğim turşulardan dolayı gece kalkıp kalkıp şu içtim iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum, turşu ile ilgili yorumu olan var mı? Diyette sıkıntı yapıyorsa çıkarabilirim. Bir de kuru kayısı kuru erik bırakınca malum sorunum oluştu...
Gerçekten mi bi deniyeyim bendeee teşekkür ederim..Yulaf i yulaf ezmesi kuru meyve özellikle incir dut kurusu üzüm ceviz findik bademli sütle hatta elma armut muz vs ile tarçınli sütlaç gibi yapıp yiyordum acayip süt yapıyordu bende sayesinde ramazan orucu tutabildim sahurda bunu yersem sütüm azalmiyordu yemezsen farkediyordu tatli krizinede alternatif olabilir benim bebelerde seviyor senin sutlactan yap derler...
Benimde bir ara adım yulaf lapasiydi küçük kavanozlara çeşit çeşit yulaf lapası yapardım sinsi sinsi kasinmaya başlayınca azalttık ara ara yapıyorum muz ve hurma ile karışınca en kallavi tatlıdan daha lezzetli oluyor bana göre 250-300 kalori ile yirtmis oluyorsunGerçekten mi bi deniyeyim bendeee teşekkür ederim..
Ben yulaf kepegini yogurtla yada sütle içine bir şey kymadan yiyorumBenimde bir ara adım yulaf lapasiydi küçük kavanozlara çeşit çeşit yulaf lapası yapardım sinsi sinsi kasinmaya başlayınca azalttık ara ara yapıyorum muz ve hurma ile karışınca en kallavi tatlıdan daha lezzetli oluyor bana göre 250-300 kalori ile yirtmis oluyorsun
Canım bugün 1 hafta oldu. Ben devam edemicem artık dukana. Çok güzel kilo veriliyor ama etten soğudum. Yağsız tatsız tuzsuz. Eti severim ama zorla yiyorum. Aylarca buna dayanamam diye düşünüyorum. Seni de etkilemiş olmayayım tabi sen daha önce yapmışsın yine yaparsın bence.Takdir ediyorum. Şu menülerin bana çok gaz oluyor, sanırım yarın başlayacağım saf proteine!
Amin iyi geceler ben plank denedim ama sadece 15 tane yapabildim tabi geliştirilebilir:)
Günaydın canlar
ertesi gun tartilmadim ama su eksigim vardi en azindan su icmeye alisiyorum, kilo fena degil eksideyim.Ben de senin gibi turşu yetince gece 10 defa kalkıp su içenlerdenim. Benim deneyimime göre turşu bende ödem yapmıştı. Ama herkesin bünyesi farklı tabii. Senin tartına nasıl yansıdı turşu ertesi gün? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?