Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ve 30 dk leslie ve bi kac karın -basen egzersizi ve plank ile de günü solandırdım. Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Mutlu ve sağlıklı bir güne uyanmak nasip olsun insallah
Amin iyi geceler ben plank denedim ama sadece 15 tane yapabildim tabi geliştirilebilir:)

Yulaf i yulaf ezmesi kuru meyve özellikle incir dut kurusu üzüm ceviz findik bademli sütle hatta elma armut muz vs ile tarçınli sütlaç gibi yapıp yiyordum acayip süt yapıyordu bende sayesinde ramazan orucu tutabildim sahurda bunu yersem sütüm azalmiyordu yemezsen farkediyordu tatli krizinede alternatif olabilir benim bebelerde seviyor senin sutlactan yap derler...

Benim de sezeryan gobegim duruyor mekik işe yariyor diyorlar denedin mi hic

Benim doktorum bu konuda çok iyiydi. Sezeryan oldum, korse de giymedim ama 1 gr göbeğim kalmadı sezeryandan. Doktorum hep karnının üstüne yat, korse de giyme sakın derdi. Mekik çekmemi de söyledi tabii ama brn çok az yaptım mekik olayını. Diyeceğim şu ki; karnınızın üzerine yatın. :)

Bugünkü menüm
Sabah
  • 2 haşlanmış yumurta
  • Lor peyniri
  • Yeşil çay
Öğle
  • Yulaf kepekli yoğurt
  • Türk kahvesi
Akşam
  • Et sote
  • Yoğurt
3 lt su
Koşubandında 1 saat yürüyüş

Takdir ediyorum. Şu menülerin bana çok gaz oluyor, sanırım yarın başlayacağım saf proteine!

Ah Didem aaahhh.... dinlemedin beni dinlemedin.... Bi moda giremedin.... Ben de zorlanıyorum moda girmekte ama bırakınca ipin ucu kaçacak bunu biliyorum. Ayrılmayı düşünmek yerine odaklanmayı düşünseydin ne olurdu.... :)

Her zaman bekleriz Didem’cim. Umarım kafanı toplayıp güzel bir dönüş yaparsın ve kaldığımız yerden devam ederiz. :)

Ben de senin gibi turşu yetince gece 10 defa kalkıp su içenlerdenim. Benim deneyimime göre turşu bende ödem yapmıştı. Ama herkesin bünyesi farklı tabii. Senin tartına nasıl yansıdı turşu ertesi gün? :)

Merhaba kızlar

Günce kilom 69.3

Hastanedeyim randevularını var kendine bir dilim ekmeği ikiye bölüp tost yaptım arasına minik tavada yumurta kırdım onu koydum üstüne bol maydanoz koyup tost makinasında yağsız bastım...

Dünkü menumu öğleden sonra kuruma geçince yazarım.

Gerçekten mi bi deniyeyim bendeee teşekkür ederim..

Gerçekten mi bi deniyeyim bendeee teşekkür ederim..
Benimde bir ara adım yulaf lapasiydi küçük kavanozlara çeşit çeşit yulaf lapası yapardım sinsi sinsi kasinmaya başlayınca azalttık ara ara yapıyorum muz ve hurma ile karışınca en kallavi tatlıdan daha lezzetli oluyor bana göre 250-300 kalori ile yirtmis oluyorsun

Ben yulaf kepegini yogurtla yada sütle içine bir şey kymadan yiyorum

Takdir ediyorum. Şu menülerin bana çok gaz oluyor, sanırım yarın başlayacağım saf proteine!
Canım bugün 1 hafta oldu. Ben devam edemicem artık dukana. Çok güzel kilo veriliyor ama etten soğudum. Yağsız tatsız tuzsuz. Eti severim ama zorla yiyorum. Aylarca buna dayanamam diye düşünüyorum. Seni de etkilemiş olmayayım tabi sen daha önce yapmışsın yine yaparsın bence.

Amin iyi geceler ben plank denedim ama sadece 15 tane yapabildim tabi geliştirilebilir:)

Zamanla artıyor vücut kasları gitgide güçlendikçe daha kolay oluyor. Bence bırakmamaya çalış. Her gun duzenli yapmaya çalışırsan kasların güçlenir ve de daha hızlı kilo verilebiliyor böyle.

ertesi gun tartilmadim ama su eksigim vardi en azindan su icmeye alisiyorum, kilo fena degil eksideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…