Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Calısıyorum canım ondan yapamıyorum

kaptanım ben menümü de yazayım...

morordek

sabah:sanatsal salata :)
(domates kırmızı biber maydanoz dereotu zeytin ceviz),form etimek şekersiz çay iki dilim greyfurt

öğlen :ikinci sanatsal salata
(maydanoz dereotu ton balığı (80gr),2 kaşık siyez bulguru pilavı,iki dilim greyfurt

akşam:kalçalı but ,1 kaşık (yemek kaşığı) siyez bulguru pilavı

3 litre su

Calısıyorum canım ondan yapamıyorum
canım bende çalışıyorum hem benim çocuklar çok daha küçük seninkilere kıyasla ama öğlenleri en azından yürüyorum haa bi de eşim sürekli seyahatlerde olduğundan hem iş hem ev hemde çocuk 3 lüsünde koştururken her öğlen hi,ç olmazsa 30 dk genelde 1 saat öğle tatilimde yürüyorum
ptesiden beri yürüyüşüm 53.000 adım oldu bu gün az yürüdüm akşama yürüyüş yapacağım diye
haa asansör kullanmıyorum merdiven inerken işyeri 7. katta her gün en az 7-8 kere iniyorum merdivenleri

Canım benım iş yerı ıle ev alt üst sabah 8 de ın calıs öglen 11 de cık yemek hazırla yedır ıcır yolla derken 1 de işe ın aksam 17 de cık yemek yap yedır ıcır topla derken vakıt doluyo cıkayımda yuruyus yapayım deme luksum yok hasatım cıkmıs oluyo
3. Kattayım merdıven kullanıyorum asansoru elımde yuk varsa kullanırım harıcı hep cıkarım ınerım
Kasabada oturuyoruz altımda mogros yurume mesafesı
Baska yerden alısverıs edeceksem mecbur araba kullanıcam uzak bakalım yılbasında hedefıme ulasmayı ıstıyorum

Sabah 07:30 - salatalık, kırmızı biber, roka, 100 gr tuzsuz peynir, 2 kuru kayısı
Öğle 11:30 - bir kase proteinli yulaf, 200 gram yoğurt, 1 elma, 5 badem
Ara 15:00 - 1 muz, 1 ceviz
Akşam 18:00 - buharda brokoli ve tavuk eti(100gram), 2 yk meze (kabak,havuç,yoğurt,ceviz,zeytinyağ), 1dilim çavdar ekmegi

Su: 1.5 litre
Spor: 1/2 saat yürüyüş

Yürüyüş dışında henüz spor yapamıyorum, sporsuz diyet biryere kadar. Önceden 56 kiloyken giydigim bir elbiseyi denedim, göbeğim beni rahatsız etti. Rakam ayni ama vucut ayni degil

Canım telefona indirilen egzersiz programları var onlar çok güzel sıkılaştırıyo düzenli yaparsan. Bi tane indir. Evde bebeğini uyutunca 30 dk ayır faydasını göreceksin

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Bu sabah kilom 88.400 çıktı. Hedefim 60. Bu arada boyum 163. Aslında 60 kilo olduğun zamanlarda kilomu fazla buluyordum ama son iki yılda öyle kilo aldım ki 60’lı kilolar benim için hayal oldu. İki kez diyetisyene gittim çok yavaş kilo veriyorum ve bu yavaşlık demoralize olmama sebep oluyor. İnşallah bu sefer sizlerle birlik olup istediğim kiloya ulaşırım.

Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte burda tam motivasyonla atıcaz bu fazlalıkları üzerimizden

Canım telefona indirilen egzersiz programları var onlar çok güzel sıkılaştırıyo düzenli yaparsan. Bi tane indir. Evde bebeğini uyutunca 30 dk ayır faydasını göreceksin
evet artık bir yerden başlamak gerek. bugün cok uykusuzdum şimdi erkenden yatayım sabaha iyi eksiler diliyorum herkese.

hoşgeldiniz, hep beraber verelim kiloları.

Vücut zamanla daha da toparlayacaktır emin olabilirsin :) zamanla spora da vakit ayırabilirsen daha da hızlı toparlarsın, moral bozmak yok :)
Hoşgeldin ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Günlük menulerini paylaşmaya başlarsan yardımcı olmaya çalışırız sana :)

O zaman spor şart.. ne guzel ya 56 kg misin.. ben kilodan dolayi spor yapmaktada zorlaniyorumm . Sana daha kolay olur

Hosageldin bende yeni başladım...Bana iyi geldi burasi sagolsun kızlar sayesinde eksiğimi fazlami görebiliyorum ve dikkat etmeye calisiyorum.. umarim senin için de faydalı olur

Sevgili morordek
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Yogurt

Ara
1 kupa kahve
1 avuç cekirdek ( :)) yavaş yavas azalticam)

Öğle

1 kase yulafli yogurt
1 mandalina

Akşam
bulgur pilavi üstü nohut yemeği

Su 4 litre
Spor 40 dk plates 20 dk yürüyüş
En son 4 te yedim yemeği ve şu an da cok açım bir fincan bitki cayi icecegim ama yogurt ta yesem mi kararsizim..

Ahah sigarayı bırakmaya çalışanlar gibi sen de çekirdeği bırakmaya çalışıyorsun resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…