- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.681
Kendini çok uzun süre aç bırakma canım sen emziriyorsunSevgilimorordek
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Yogurt
Ara
1 kupa kahve
1 avuç cekirdek ( :)) yavaş yavas azalticam)
Öğle
1 kase yulafli yogurt
1 mandalina
Akşam
bulgur pilavi üstü nohut yemeği
Su 4 litre
Spor 40 dk plates 20 dk yürüyüş
En son 4 te yedim yemeği ve şu an da cok açım bir fincan bitki cayi icecegim ama yogurt ta yesem mi kararsizim..
Moral bozmak yok canim. Çekirdek tuzluysa ödemdir zaten. Sabahki tartı yüzünü güldürecek benceİyi akşamlar kızlar
Bugün diyetisyene gittim bu haftaki tek kaçamak dün akşamki 1 avuç çekirdekti ve tartıda açıkcası çok fazla fark beklerken çok az çıkınca moralim bozuldu
4 günlük adım sayım 54.000 yediklerim diyetisyenin verdiği liste dedim ya sadece 1 avuç çekirdekle bütün moralim bozuldu
Valla oyle olacak ya aramizda çok özel bir bag var cekirdekcigimle :))Ahah sigarayı bırakmaya çalışanlar gibi sen de çekirdeği bırakmaya çalışıyorsun resmen
Spora gitmeden once yiyeyim diyorum oda 4 civarina denk geliyor spordan sonra da bir sey ywmek istemiyorum ama sütü mu hiç kontrol etmedim ya insallah azalmamistir bu gece emme durumundan belli olur bakalim insallah doyarKendini çok uzun süre aç bırakma canım sen emziriyorsun
Bence de moral bozma kaptanicem, eminim o aradaki fark açılacak 1-2 güne :)İyi akşamlar kızlar
Bugün diyetisyene gittim bu haftaki tek kaçamak dün akşamki 1 avuç çekirdekti ve tartıda açıkcası çok fazla fark beklerken çok az çıkınca moralim bozuldu
4 günlük adım sayım 54.000 yediklerim diyetisyenin verdiği liste dedim ya sadece 1 avuç çekirdekle bütün moralim bozuldu
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Bu sabah kilom 88.400 çıktı. Hedefim 60. Bu arada boyum 163. Aslında 60 kilo olduğun zamanlarda kilomu fazla buluyordum ama son iki yılda öyle kilo aldım ki 60’lı kilolar benim için hayal oldu. İki kez diyetisyene gittim çok yavaş kilo veriyorum ve bu yavaşlık demoralize olmama sebep oluyor. İnşallah bu sefer sizlerle birlik olup istediğim kiloya ulaşırım.
Hahaha kardelen tam bugün başlamışım güzel güzel sp yapmışım bu söylenir mi yaaa :)))) ama bak sana söyledim, 10 gün atak zaten müthiş fazla da 5 gün bile fazla! 3 gündür atak. 3 gün sp yapıp sebzelere geçecektin. Sen bana sor teste gerek yok :))))yıllardır, yapmasam da dukanı takip ediyorum ancak yaptığım dönemde de baya disik didik okuyup araştırdığım için bilgim var. Tabii uzun zaman oldu unuttuğum şeyler de oldu ancak sistem olarak en çok tercih edilen 1+1 olduğu için (yani 1 gün sp, 1 gün sebze protein) 3 gün atak yetiyor. Sen 5+5 başlamışsın. Açıkçası üst üate 5 gün atak yapsam ben de dayanamam. Bu işin en güzel tarafı 1 gün 1 gün ilerlemek...Canım bugün 1 hafta oldu. Ben devam edemicem artık dukana. Çok güzel kilo veriliyor ama etten soğudum. Yağsız tatsız tuzsuz. Eti severim ama zorla yiyorum. Aylarca buna dayanamam diye düşünüyorum. Seni de etkilemiş olmayayım tabi sen daha önce yapmışsın yine yaparsın bence.
Canım bugün 1 hafta oldu. Ben devam edemicem artık dukana. Çok güzel kilo veriliyor ama etten soğudum. Yağsız tatsız tuzsuz. Eti severim ama zorla yiyorum. Aylarca buna dayanamam diye düşünüyorum. Seni de etkilemiş olmayayım tabi sen daha önce yapmışsın yine yaparsın bence.
Çok güzel bir menü yine tebrikler :)Herkese iyi geceler arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah : 2 yumurtalı pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber ve yeşil çay
Öğlen: yemek yemedim
Akşam: hamsi buğulama ve salata
Ara 21.30 : çeyrek kase yağ yakıcı yoğurt
Su : 3 lt ye yakın
Spor : 500 ip atlama, 20 dk yürüyüş ve bi kaç karın ve basen egzersizi
Biliyorum canım zaten bu kadar dayanmama baharatlar sebep oldu. Bi gazla başladım ama olmadıAyrıca baharat ve bazı sosları (hardal gibi) kullanabildiğini biliyorsun değil mi?
Süpersın cnmHerkese iyi geceler arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah : 2 yumurtalı pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber ve yeşil çay
Menü de spor da çok güzelHerkese iyi geceler arkadaşlar
Bugünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?