Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hedef38beden nerelerdesin hedefcim nasılsın? Phyton öğrenme süreci nasıl gidiyor? Bu aralar iş ilanlarına bakıyorum data analistlerinden R ya da Phyton bilmelerini istiyorlar, öyle aklıma geldin bi sorayım dedim :)

İyi akşamlar kızlar
Bugün diyetisyene gittim bu haftaki tek kaçamak dün akşamki 1 avuç çekirdekti ve tartıda açıkcası çok fazla fark beklerken çok az çıkınca moralim bozuldu
4 günlük adım sayım 54.000 yediklerim diyetisyenin verdiği liste dedim ya sadece 1 avuç çekirdekle bütün moralim bozuldu

Kendini çok uzun süre aç bırakma canım sen emziriyorsun

Moral bozmak yok canim. Çekirdek tuzluysa ödemdir zaten. Sabahki tartı yüzünü güldürecek bence

Kendini çok uzun süre aç bırakma canım sen emziriyorsun
Spora gitmeden once yiyeyim diyorum oda 4 civarina denk geliyor spordan sonra da bir sey ywmek istemiyorum ama sütü mu hiç kontrol etmedim ya insallah azalmamistir bu gece emme durumundan belli olur bakalim insallah doyar

Bence de moral bozma kaptanicem, eminim o aradaki fark açılacak 1-2 güne :)

Hoşgeldin arkadasim. Inşallah en kisa zamanda azimle hedefine ulaşırsın

Hahaha kardelen tam bugün başlamışım güzel güzel sp yapmışım bu söylenir mi yaaa :)))) ama bak sana söyledim, 10 gün atak zaten müthiş fazla da 5 gün bile fazla! 3 gündür atak. 3 gün sp yapıp sebzelere geçecektin. Sen bana sor teste gerek yok :))))yıllardır, yapmasam da dukanı takip ediyorum ancak yaptığım dönemde de baya disik didik okuyup araştırdığım için bilgim var. Tabii uzun zaman oldu unuttuğum şeyler de oldu ancak sistem olarak en çok tercih edilen 1+1 olduğu için (yani 1 gün sp, 1 gün sebze protein) 3 gün atak yetiyor. Sen 5+5 başlamışsın. Açıkçası üst üate 5 gün atak yapsam ben de dayanamam. Bu işin en güzel tarafı 1 gün 1 gün ilerlemek...

Ayrıca baharat ve bazı sosları (hardal gibi) kullanabildiğini biliyorsun değil mi?

Herkese iyi geceler arkadaşlar

Bugünkü menüm

Sabah : 2 yumurtalı pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber ve yeşil çay

Öğlen: yemek yemedim

Akşam: hamsi buğulama ve salata

Ara 21.30 : çeyrek kase yağ yakıcı yoğurt

Su : 3 lt ye yakın

Spor : 500 ip atlama, 20 dk yürüyüş ve bi kaç karın ve basen egzersizi

Çok güzel bir menü yine tebrikler :)

Süpersın cnm

Menü de spor da çok güzel

Hoşbulduk arkadaşlar bugün itibariyle başladığım diyetimin menüsünü ben de yazayım:
Kahvaltı: iki dilim tam buğday ekmeği ve lor peynirle yapılmış tost, bir közlenmiş kapya biber, bir bardak süt
Ara: bir fincan salep
Akşam: dört köfte ( fırında pişmiş, yağsız) beş yemek kaşığı kapuska
Ara: bir çay bardağı beyaz leblebi, yedi badem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…