- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.701
Spor yapmak daha kolay ama zaman yok :) Kiloluyken spor daha zor ama basit bir yuruyus ekleyince bile kilo vermek baslangicta daha kolay oluyor sanki. 60 kilo hamile kaldım o zamanlar zorlanarak koştuğum hızı aylar sonra antrenmansız daha rahat koştum. En azından 45 dakika leslie'ye evde zaman ayırabilmek lazım ama bu hafta sanırım sıkı diyete alışma evresi oldu. Birazcık kalori artırıp spor eklemeliyiz bence.O zaman spor şart.. ne guzel ya 56 kg misin.. ben kilodan dolayi spor yapmaktada zorlaniyorumm . Sana daha kolay olur
Nacizane fikrim bırakmanız iyi olmuş. Dukan vb bu tarz kurallara dayalı belirli besin gruplarını dışarıda bırakan diyetler sürdürülebilir değil bence. Sağlıklı yağlar (zeytinyağ, tereyağ, balık, avokado vb.), protein ve sebze/meyveye dayalı bir diyetle (hazir gida, abur cubur, hamur işi, tatli disarida bırakılarak) güzel kilo veriliyor zaten. belki biraz daha uzun sürer tek farkı o ama en azından bıkkınlık olmaz.Canım bugün 1 hafta oldu. Ben devam edemicem artık dukana. Çok güzel kilo veriliyor ama etten soğudum. Yağsız tatsız tuzsuz. Eti severim ama zorla yiyorum. Aylarca buna dayanamam diye düşünüyorum. Seni de etkilemiş olmayayım tabi sen daha önce yapmışsın yine yaparsın bence.
Salep hazır salep miydi? Eğer öyleyse içinde dünya kadar katkı maddesi ve şeker var sağlıklı değil aklında olsun. Sekersiz çay, kahve ya da bitki çayları öneririm. Onun dışında ben menünü beğendim.Hoşbulduk arkadaşlar bugün itibariyle başladığım diyetimin menüsünü ben de yazayım:
Kahvaltı: iki dilim tam buğday ekmeği ve lor peynirle yapılmış tost, bir közlenmiş kapya biber, bir bardak süt
Ara: bir fincan salep
Akşam: dört köfte ( fırında pişmiş, yağsız) beş yemek kaşığı kapuska
Ara: bir çay bardağı beyaz leblebi, yedi badem.
Günaydınlaarr
Haydi güzel eksilerinizi bekliyorum
yok canım dün ekstra su da içtim istediğim olmadı ben geçtiğimiz ctesiden beri 71,5 tum bugün 70,9 bildirim vermeyi düşünmüştüm ama olmadı maalesefMoral bozmak yok canim. Çekirdek tuzluysa ödemdir zaten. Sabahki tartı yüzünü güldürecek bence
Başınız sağolsun canımGünaydın kizlar biz sali gununden beri koydeydik cenazemiz vardi dun öğlen geldik gecmiside öglen ancak okurum kilomda sabit çünkü dikkat edemedim 500 gr fazla gelirken onu geri verdim
Başınız sağolsun.Günaydın kizlar biz sali gununden beri koydeydik cenazemiz vardi dun öğlen geldik gecmiside öglen ancak okurum kilomda sabit çünkü dikkat edemedim 500 gr fazla gelirken onu geri verdim
Süpersin hayalcim haftaya girersin herhalde listeye :)Günaydın kaptanım. İlk sonuç Benden gelsin. 69.4 kg.
Cidden keşke çıkmasaydın listeden, yüzde 1.43 etmiş helalgünaydın canlarım
morordek toplight
geçen hafta 70,1 bu hafta 69,1 giden 1 kilo
takımdan çıkmasa mıydım
dünkü menüme gelecek olursak
sabah:hastanede olduğumdan ev de yaptığım bir dilim ekmeği ikiye bölerekten arasına bir yumurta bir avuç maydanozdan oluşan yağsız bir tost ,şekersiz çay
öğlen :güveçte et (sulu yemek satan bir lokantadan aldım)
akşam:2-3 portakalın suyu ,500 ml normal su iki avuç ıspanak 1 avuç yaban mersininden oluşan vitaminsel smoothie
spor:1 saat yürüyüş 30 dk sabah 30 dk öğlen hastaneye giderken arabamı başka bir semte parkettim yokuş yukarı uzunca bir semti geçtim..
Tebrikler
Başınız sağolsun karabibercimGünaydın kizlar biz sali gununden beri koydeydik cenazemiz vardi dun öğlen geldik gecmiside öglen ancak okurum kilomda sabit çünkü dikkat edemedim 500 gr fazla gelirken onu geri verdim
Maşallah senin de yüzde çok iyi kardelencim, tebriklerGünaydın herkese(82,8/79,2/3,6/%4,35)
300g la bu hafta listeye giremedimmorordek toplight . Artık haftaya...
Eki Görüntüle 2217430
Tebrikler asmicim(78/76.9/1.1/%1.43) sanirim dogru yaptim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?