Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman spor şart.. ne guzel ya 56 kg misin.. ben kilodan dolayi spor yapmaktada zorlaniyorumm . Sana daha kolay olur
Spor yapmak daha kolay ama zaman yok :) Kiloluyken spor daha zor ama basit bir yuruyus ekleyince bile kilo vermek baslangicta daha kolay oluyor sanki. 60 kilo hamile kaldım o zamanlar zorlanarak koştuğum hızı aylar sonra antrenmansız daha rahat koştum. En azından 45 dakika leslie'ye evde zaman ayırabilmek lazım ama bu hafta sanırım sıkı diyete alışma evresi oldu. Birazcık kalori artırıp spor eklemeliyiz bence.

Nacizane fikrim bırakmanız iyi olmuş. Dukan vb bu tarz kurallara dayalı belirli besin gruplarını dışarıda bırakan diyetler sürdürülebilir değil bence. Sağlıklı yağlar (zeytinyağ, tereyağ, balık, avokado vb.), protein ve sebze/meyveye dayalı bir diyetle (hazir gida, abur cubur, hamur işi, tatli disarida bırakılarak) güzel kilo veriliyor zaten. belki biraz daha uzun sürer tek farkı o ama en azından bıkkınlık olmaz.

Salep hazır salep miydi? Eğer öyleyse içinde dünya kadar katkı maddesi ve şeker var sağlıklı değil aklında olsun. Sekersiz çay, kahve ya da bitki çayları öneririm. Onun dışında ben menünü beğendim.

***5. Takım 601. Etap***

toplight (71.9/71,5/0,4/%0,56)
karabiber01 (69///%)
balpamuk (64.5///%)
azaydidem (65.4///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 2. izin hakkı)
ayvacicegi (56.2///%)
BeyazOrkidem (65.7///%)
fancynancy (85.4///%)

5. Takım Ortalaması: %

***İzinli/mezun üyeler***

0zlem (82/)
kardelelen321 (82.8/)
parkbyull (70.1/)
hayalalemiveben (69,4/) 578. etapta 69,1 ile izne ayrılan üye
***Deneme sürecindeki üyeler***

Asmii (78/) yeni uye b.tarih: 16 Aralık, b.kilo: 78, hedef: 60

papatyagil (88.4/) yeni uye b.tarih: 19 Aralık, b.kilo: 88.4, hedef: 60

günaydın canlarım
morordek toplight
geçen hafta 70,1 bu hafta 69,1 giden 1 kilo
takımdan çıkmasa mıydım

dünkü menüme gelecek olursak

sabah:hastanede olduğumdan ev de yaptığım bir dilim ekmeği ikiye bölerekten arasına bir yumurta bir avuç maydanozdan oluşan yağsız bir tost ,şekersiz çay

öğlen :güveçte et (sulu yemek satan bir lokantadan aldım)

akşam:2-3 portakalın suyu ,500 ml normal su iki avuç ıspanak 1 avuç yaban mersininden oluşan vitaminsel smoothie

spor:1 saat yürüyüş 30 dk sabah 30 dk öğlen hastaneye giderken arabamı başka bir semte parkettim yokuş yukarı uzunca bir semti geçtim..

Günaydınnn aslında dun tartildigimda 76.2 yi gördüm ama bugün 76.9 oldu kacamak yoktu sadece gece uyumadan 1 bardak kefir ve 1 fincan bitki cayi ictim onlarda bir sey yapmaz herhaldw yemwgimi de en son 4 te yemisti m tartinin azizligine mi ugradim acaba

Günaydın kaptanım. İlk sonuç Benden gelsin. 69.4 kg.
Süpersin hayalcim haftaya girersin herhalde listeye :)
Cidden keşke çıkmasaydın listeden, yüzde 1.43 etmiş helal
günaydın tekrar
emzirme sonrası sonuç şöyle:

56.2/55.1/1.1/%1.96

Eki Görüntüle 2217421
Tebrikler
Günaydın kizlar biz sali gununden beri koydeydik cenazemiz vardi dun öğlen geldik gecmiside öglen ancak okurum kilomda sabit çünkü dikkat edemedim 500 gr fazla gelirken onu geri verdim
Başınız sağolsun karabibercim
Günaydın herkese (82,8/79,2/3,6/%4,35)
300g la bu hafta listeye giremedim morordek toplight . Artık haftaya...
Eki Görüntüle 2217430
Maşallah senin de yüzde çok iyi kardelencim, tebrikler
Haftaya listeye seni de alırız umarım

9 kasımda karataya basladım 69 kg ile
21 aralık bugun 65.1 kg olmusum
65.7 - 65.1= 0,6
İşk basta kacamak yapmadım son gunlerde minik kacamaklar oldu safece hamur işi tatlı degıl
Yogunluktan atıstırıyorum sadece fakat ıkı ögun yıyorum aralarda sadece su cay ve kahve o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…