- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.721
Tebrikler orkidecim cok iyi gidiyorsun9 kasımda karataya basladım 69 kg ile
21 aralık bugun 65.1 kg olmusum
İşk basta kacamak yapmadım son gunlerde minik kacamaklar oldu safece hamur işi tatlı degıl
Yogunluktan atıstırıyorum sadece fakat ıkı ögun yıyorum aralarda sadece su cay ve kahve o kadar
Eki Görüntüle 2217440
Dısardan bakınca valla ıyı bellı oluyorTebrikler orkidecim cok iyi gidiyorsun
I evet hazır salep içinde salep olmadığını ve nişasta barındırdığını biliyorum ama bile bile içtim çünkü çok tatlı ihtiyacım vardı. Onun dışında çayı kahveyi kendimi bildim bileli bol tüketirim ve şekersiz içerim. Yeşilçay içmek istiyorum ama tansiyonumu düşürüyor, diyetisyenim biberiyeyle beraber içersem dengeleneceğini söylemişti ama evde şu an biberiye yok. En kısa zamanda alıcam.Salep hazır salep miydi? Eğer öyleyse içinde dünya kadar katkı maddesi ve şeker var sağlıklı değil aklında olsun. Sekersiz çay, kahve ya da bitki çayları öneririm. Onun dışında ben menünü beğendim.
Farkında olmana sevindim, bazen bilinmeden içecek diye önemsenmiyor diye uyarmak istemiştim :)I evet hazır salep içinde salep olmadığını ve nişasta barındırdığını biliyorum ama bile bile içtim çünkü çok tatlı ihtiyacım vardı. Onun dışında çayı kahveyi kendimi bildim bileli bol tüketirim ve şekersiz içerim. Yeşilçay içmek istiyorum ama tansiyonumu düşürüyor, diyetisyenim biberiyeyle beraber içersem dengeleneceğini söylemişti ama evde şu an biberiye yok. En kısa zamanda alıcam.
Teşekkür ederim, tarçınlı su mantıklı :)Farkında olmana sevindim, bazen bilinmeden içecek diye önemsenmiyor diye uyarmak istemiştim :)
Tatlı ihtiyacını da meyve ya da tarçınlı su ile gidermeye calısabilirsin
Tebrikler asmicim
İlk hafta icin gayet güzel bir sonuc, aynen devam
Teşekkür ederim kaptaniçemkardelelen321 tebrikler tatlım sende ulaşmışsın hedefine
Çok teşekkür ederim kaptanım haftaya da inşallah böyle güzel yüzdelerle girerim listeyeSüpersin hayalcim haftaya girersin herhalde listeye :)
Cidden keşke çıkmasaydın listeden, yüzde 1.43 etmiş helal
Tebrikler
Başınız sağolsun karabibercim
Maşallah senin de yüzde çok iyi kardelencim, tebrikler
Haftaya listeye seni de alırız umarım
İnsallah kardelencim. Bence yapabilirsin. Dukan yapmasan da nasıl beslenmen gerektigini bence biliyorsun :)Çok teşekkür ederim kaptanım haftaya da inşallah böyle güzel yüzdelerle girerim listeye
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var. Okuyup kabul ettiğini belirtir misin?Merhaba Beni bu gruba yönlendirdiler
Günaydın herkese(82,8/79,2/3,6/%4,35)
300g la bu hafta listeye giremedimmorordek toplight . Artık haftaya...
Eki Görüntüle 2217430
:))morordek
Hızlıca yazdım lakin okuyacağım bir sürü sayfa var, geç kalmadan kilomu yazayım hemen dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?