Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım benim. Artık şu 80 li kiloları bir daha görmemek üzere göndermek istiyordum bunu başardım. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah

Cidden çok rahatladım o artı gidince. Böyle bir ileri iki geri sıkılıyorum. Artık haftaya 62’leri görürüm umarım... :)
Bence yapabilirsin Esracım. Yeter ki iste :)
İnşallah canım benim. Artık şu 80 li kiloları bir daha görmemek üzere göndermek istiyordum bunu başardım. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah
Umarım kardelencim :) Artık hiç gelmesin 8'li sayılar, oklavayla kovalım

Kardelencim bu 3 bucuk kiloyu 1 hafta da mı verdin. Vallahi brova sana tebrik ederim.
Evet canım 1 haftadır dukan yapıyordum da. Ama gerçekten çok katı bi diyet. Bizim evde bütün yemeklerimiz etlidir severek yerim ama böyle yağsız tuzsuz olunca bi yere kadar gitti. Ekmeksiz yaşama alıştım sayılır öyle devam edicem. Bundan sonra normal etli yemeğimi yerim ekmeksiz. Bu kadar çok veremem ama eziyeti olmaz en azından.

Helal olsun :)

Yaa brnim mümkün değil tutmaz 3,5 kilo 10 günde. Şokkk... :))))

Bence yapabilirsin Esracım. Yeter ki iste :)

Umarım kardelencim :) Artık hiç gelmesin 8'li sayılar, oklavayla kovalım
Kovala kaptanım valla. Bir daha o sayılara çıkarsam ben de kendimi hiç affetmem. Bedenime yaptığım eziyet bitsin istiyorum artık. Bedenim de beynim de bu durumdan çok yoruldu. Hazır bu motivasyonu kazanmışken psikolojimi bozacak negatif bi durum olmasın diye dua ediyorum. Çünkü ben hep o anlarda ölçüyü kaçırırım. İnşallah herşey yolunda gidecek ve başarıcam.

Ya ne desem ki bilemedimmm :)))
60'lı kilolar için 10 günde 3.5 kilo biraz fazla sanki :)

Psikolojini etkileyecek şeyler olsa bile yemenin çözüm olmadığını unutma kardelencim. Kime ve neye faydası oluyor ki yemenin? O an için kısa süreli bir mutluluk, o kadar... Öyle durumlarda uzun vadede de mutlu edecek bir şeyler yapabilmek en güzeli :)

***5. Takım 601. Etap***

toplight (71.9/71.5/0.4/%0.56)
karabiber01 (69///%)
sabit
balpamuk (64.5/63.5/1/%1.55)
azaydidem (65.4///%)
bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 2. izin hakkı)
ayvacicegi (56.2/55.1/1.1/%1.96)
BeyazOrkidem (65.7/65.1/0.6/%0.91)
fancynancy (85.4/85/0.4/%0.47)

5. Takım Ortalaması: %0.778

***İzinli/mezun üyeler***

0zlem (82/)
kardelelen321 (82.8/79.2/3.6/%4.35)
parkbyull (70.1/69.1/1/%1.43)
hayalalemiveben (69.4/)

***Deneme sürecindeki üyeler***

Asmii (78/76.9/1.1/%1.41)
yeni uye b.tarih: 16 Aralık, b.kilo: 78, hedef: 60

papatyagil (88.4/87.7/0.7/%0.79) yeni uye b.tarih: 19 Aralık, b.kilo: 88.4, hedef: 60

Listenin son hali hanımlar, bu hafta yüzdemiz fena değil. Umarım derece de alabiliriz, tabi bu diğer takımlara bağlı.

@violin35 sanırım unuttun bildirim yapmayı. Eğer bugun yetisirse listede düzenleme yaparım ya da haftaya mezun ederiz.

Çok haklısın canım. Ama bazen insan öyle bi ruh hali içinde oluyo ki bütün bunları bildiği halde düşünemiyor. Ama inşallah bunu da yenicem. Dediğin gibi başka bişeye odaklanıcam o olayın içinde kendimi de yemekleri de yeyip durmicam. Teşekkür ederim.

68 demiştim tutacak sanırım benim hedef ..neden olmasın yüksek protein düşük karbonhidrat bol su ve biraz hareketle sen de bir hafta da 2-2,5 kilo verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…