- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.741
Günaydın herkese(82,8/79,2/3,6/%4,35)
300g la bu hafta listeye giremedimmorordek toplight . Artık haftaya...
Eki Görüntüle 2217430
Günaydın kizlar biz sali gununden beri koydeydik cenazemiz vardi dun öğlen geldik gecmiside öglen ancak okurum kilomda sabit çünkü dikkat edemedim 500 gr fazla gelirken onu geri verdim
:))
Tebrik ederim Esracım güzel vermişsin. Artılar gitmiş
İnşallah canım benim. Artık şu 80 li kiloları bir daha görmemek üzere göndermek istiyordum bunu başardım. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallahİnsallah kardelencim. Bence yapabilirsin. Dukan yapmasan da nasıl beslenmen gerektigini bence biliyorsun :)
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var. Okuyup kabul ettiğini belirtir misin?
Bir de bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak? :)
Hoşgeldin canımMerhaba Beni bu gruba yönlendirdiler
Bence yapabilirsin Esracım. Yeter ki iste :)Cidden çok rahatladım o artı gidince. Böyle bir ileri iki geri sıkılıyorum. Artık haftaya 62’leri görürüm umarım... :)
Umarım kardelencim :) Artık hiç gelmesin 8'li sayılar, oklavayla kovalımİnşallah canım benim. Artık şu 80 li kiloları bir daha görmemek üzere göndermek istiyordum bunu başardım. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah
Evet canım 1 haftadır dukan yapıyordum da. Ama gerçekten çok katı bi diyet. Bizim evde bütün yemeklerimiz etlidir severek yerim ama böyle yağsız tuzsuz olunca bi yere kadar gitti. Ekmeksiz yaşama alıştım sayılır öyle devam edicem. Bundan sonra normal etli yemeğimi yerim ekmeksiz. Bu kadar çok veremem ama eziyeti olmaz en azından.Kardelencim bu 3 bucuk kiloyu 1 hafta da mı verdin. Vallahi brova sana tebrik ederim.
Teşekkür ederim canım. Motivasyon tavan şu anYine de harikasın kardelen. Süper! İyi motivasyon olmuştur :)
9 kasımda karataya basladım 69 kg ile
21 aralık bugun 65.1 kg olmusum
65.7 - 65.1= 0,6
İşk basta kacamak yapmadım son gunlerde minik kacamaklar oldu safece hamur işi tatlı degıl
Yogunluktan atıstırıyorum sadece fakat ıkı ögun yıyorum aralarda sadece su cay ve kahve o kadar
Eki Görüntüle 2217440
1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,6 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
@karabiber01 71,4/66
kardelelen321 83/79
azaydidem 68,3/60
@si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/82
@fattofit85 80,3 / 71
@ayvacicegi 59,1/55
@hapiness8387 72,8 / 65
@BeyazOrkidem 67,6 /65 (başlangıç 9.11)
0zlem 84/ 79 (başlangıç 3.12)
evet yılbaşı hedeflerini öne çektim 10 gün var yılbaşına
ve benim vermem gereken 1,5-2 kg arası bu sefer halledeceğim ama nasıl bilmiyorum
Merhaba Beni bu gruba yönlendirdiler
Kardelencim bu 3 bucuk kiloyu 1 hafta da mı verdin. Vallahi brova sana tebrik ederim.
Ben de seni tebrik ediyorum canım sen de çok iyi vermişsin. Bu arada Senin nasıl gidiyo dukana başladın?Cidden çok rahatladım o artı gidince. Böyle bir ileri iki geri sıkılıyorum. Artık haftaya 62’leri görürüm umarım... :)
Ulaşırsın canım devamE gerçi kardelen 1 haftada 3,5 vermiş ben de sıkarsam 10 günde yılbaşı hedefime ulaşır mıyım ne dersiniz? :))))
toplight morordek fancynancy kardelelen321 H hayalalemiveben azaydidem hedef38beden @karabiber01 0zlem BeyazOrkidem parkbyull ve daha niceleri....
İddiaları alalımmm.... :))))
Kovala kaptanım valla. Bir daha o sayılara çıkarsam ben de kendimi hiç affetmem. Bedenime yaptığım eziyet bitsin istiyorum artık. Bedenim de beynim de bu durumdan çok yoruldu. Hazır bu motivasyonu kazanmışken psikolojimi bozacak negatif bi durum olmasın diye dua ediyorum. Çünkü ben hep o anlarda ölçüyü kaçırırım. İnşallah herşey yolunda gidecek ve başarıcam.Bence yapabilirsin Esracım. Yeter ki iste :)
Umarım kardelencim :) Artık hiç gelmesin 8'li sayılar, oklavayla kovalım
Ya ne desem ki bilemedimmm :)))E gerçi kardelen 1 haftada 3,5 vermiş ben de sıkarsam 10 günde yılbaşı hedefime ulaşır mıyım ne dersiniz? :))))
toplight morordek fancynancy kardelelen321 H hayalalemiveben azaydidem hedef38beden @karabiber01 0zlem BeyazOrkidem parkbyull ve daha niceleri....
Psikolojini etkileyecek şeyler olsa bile yemenin çözüm olmadığını unutma kardelencim. Kime ve neye faydası oluyor ki yemenin? O an için kısa süreli bir mutluluk, o kadar... Öyle durumlarda uzun vadede de mutlu edecek bir şeyler yapabilmek en güzeli :)Kovala kaptanım valla. Bir daha o sayılara çıkarsam ben de kendimi hiç affetmem. Bedenime yaptığım eziyet bitsin istiyorum artık. Bedenim de beynim de bu durumdan çok yoruldu. Hazır bu motivasyonu kazanmışken psikolojimi bozacak negatif bi durum olmasın diye dua ediyorum. Çünkü ben hep o anlarda ölçüyü kaçırırım. İnşallah herşey yolunda gidecek ve başarıcam.
Ben bi haftada yaptım sen 10 günde daha fazlasını yaparsın canımYaa brnim mümkün değil tutmaz3,5 kilo 10 günde. Şokkk... :))))
Çok haklısın canım. Ama bazen insan öyle bi ruh hali içinde oluyo ki bütün bunları bildiği halde düşünemiyor. Ama inşallah bunu da yenicem. Dediğin gibi başka bişeye odaklanıcam o olayın içinde kendimi de yemekleri de yeyip durmicam. Teşekkür ederim.Ya ne desem ki bilemedimmm :)))
60'lı kilolar için 10 günde 3.5 kilo biraz fazla sanki :)
Psikolojini etkileyecek şeyler olsa bile yemenin çözüm olmadığını unutma kardelencim. Kime ve neye faydası oluyor ki yemenin? O an için kısa süreli bir mutluluk, o kadar... Öyle durumlarda uzun vadede de mutlu edecek bir şeyler yapabilmek en güzeli :)
68 demiştim tutacak sanırım benim hedef ..neden olmasın yüksek protein düşük karbonhidrat bol su ve biraz hareketle sen de bir hafta da 2-2,5 kilo verebilirsinE gerçi kardelen 1 haftada 3,5 vermiş ben de sıkarsam 10 günde yılbaşı hedefime ulaşır mıyım ne dersiniz? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?