Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seninle aynı yolun yolcusuyuz kardelen

valla esra cım inan öncelikle 10 günde 3,5 kg vermeni çok isterim ama çok zor kardelen 80 li kilolarda o yüzden dukan ona verdirdi bir de senin direnç noktan 61-62 arası buralarda kilon inat edecektir diye düşünüyorum benim nasıl 72-70 arası direnç noktamda
haa bu arada bende açıkcası dukan yapıp 3 gün bu yılbaşı şu 1,5 kg yu vereyim 69 u göreyim diyorum da bakalım zor görünüyor

Cok ozur dilerim ya tamamen aklimdan cikti. 57 kiloyum. Sanirim mezun olmam icin yeterli.

Ben de seni tebrik ediyorum canım sen de çok iyi vermişsin. Bu arada Senin nasıl gidiyo dukana başladın?

Bugün atakta 2. Günüm :) şu an iyiyim. Dukanın en sevdiğim yanı beni hep enerjik tutması. Ben net olarak biliyorum artık, gluten bana iyi gelmiyor. Egzamam için de çok denedik bunu, gluten egzamamı da tetikliyor ve beni halsizleştiriyor. Bir sürü test yaptırdım alerjim falan çıkmadı glutene ancak doktor da söyledi. “Sen bunu kaç defa denedin!? Testte çıkıp çıkmaması önemli değil. Testin öyle çıkmış olması hassasiyetin olmadığı anlamına gelmez. Kendin kendini dinleyerek bunu buldun. Ya glutenli beslenip rahat edemeyeceksin ya da glutensiz beslenip huzura ereceksin, tercih senin.” dedi bana doktor. Dukan katı bir diyet olduğundan ve hiç gluten almadığımdan olsa gerek, inanılmaz enerjik olmakla beraber cildim de düzeliyor benim. :)

Valla çok iyi analiz Şahnur’cum. :)) Haklısın ama deneyelim bakalım. Bu arada şu dukan testini yaptım kendi sayfasından ancak bir türlü bana sonuç maili gelmiyor. Onun için kaç gün atak yapmam gerektiğini, planı-projeyi bilmiyorum ancak kafama göre tahmini 3 gün atak yapacağım. Sen ne zaman başlayacaksın Şahnur? Cidden yılbaşına kadar deneyelim olur mu olur. Seninki zaten daha mümkün görünüyor dukanla çok kolay verirsin. :)

Şeyma’cım haklısın da geçen haftalarda bir diyetisyen denemem olmuştu hatırlarsan, o zaman 1 haftada 2 kilo vermiştim. Nasıl oldu ben de bilmiyorum. En son orta okuldayken falan haftada 2 kg verebiliyordum. :))))) Metabolizmam şaşırdı fazla yakmaya başladı herhalde :)))) Yakında; “Neler oluyor!?Daha fazla uğraşamayacağım seninle!Ne halin varsa gör!” deyip, vücut kendini imha edecek diye korkuyorum. :))))) Bakarsın şu karmaşık bünye bana 10 günde 3 kg de verdirir. Dur bakalım... :)))

Cok ozur dilerim ya tamamen aklimdan cikti. 57 kiloyum. Sanirim mezun olmam icin yeterli.
Evet violincim yeterli. Listeyi düzenledim :) Tekrardan tebrik ederim.
Hahahaha gereksiz yağları imha etse bize yeter

Helal sana canım. Hadi o zaman göster kendini

Gereksiz dosyalara filan baktın mı canım bazen gelen kutusuna gelmiyo.
Canım mailin sonunda bi buton var onu tıkla seni sonuca götürüyor.. En altta

Denemesi bedava

Gereksiz dosyalara filan baktın mı canım bazen gelen kutusuna gelmiyo.
Canım mailin sonunda bi buton var onu tıkla seni sonuca götürüyor.. En altta

Gereksize de baktım ama yok, oraya da düşmemiş. Baya bir kaç kere doldurup sonundaki butona tıkladım ancak sonuca gitmedi bir türlü...

Öncelikle gruba kabul ettiğiniz icin teşekkür ederin okudum ve kabul ediyorum Benim ismim Fatma 20 yaşındayım 80 kiloyum 2 sene önce 60 kiloydum git gide cok kilo aldım 2 sene içinde çok kilo aldım gerçekten çok göze batan bi kilom var 1000 defa diyete girip çıktım nerdeyse başarılı olamadım çoğu zaman da arkadaşlarımın arasında alay konusu oldum suan hiç arkadasım yok dalga geçtikleri için kendimi soyutladım çoğu zaman kırıldım beni kendi halimle seven bi ailem var bide nişanlım başka kimse yok bu durum beni çok üzüyor sonra bu grubu gördüm bilgi paylaşımı olsun kaptan tarafından kontrol edilmek olsun zayıflayabiliirm diye düşündüm bi umut ışığı oldu umarım zayıflayabilirim

Merhaba canım gruba hoşgeldin. Çok gençsin, bu nedenle kilo vermek senin icin çok daha kolay. Hem şimdiden verirsen ileride sağlığın için iyi olur. Kiloları da çok kısa zamanda almışsın, eğer bir hastalıktan dolayı vb değilse, yanlış beslenme hazır gıda abur cubur tuketimini ve hareketsizligi düşündürüyor. Öyleyse de dengeli beslenme ve sporla kolayca verirsin.

Çok tesekür ederim yorum yazdığınız icin maalesef ki ole çok abur çubur yedim zamanında bide tatlıyı çok seviyorum ama artık yemicem ve sağlıklı beslenmeye başlıcam

Başaracaksın canım hep birlikte atıcaz fazlalıkları mızı üzerimizden. Daha genceciksin çok kolay verirsin bence.

Merhaba hoşgeldin kilolarimiz yakin sayilir birlikte başaracağız inşallah... sürekli diyet yapıp bozmakta cok kilo aldırmıştır yanlış diyetler yapip 2 kg verip 4 kg aliyoruz.. burda daha da bi farkinda oluyorsun her şeyin olmasan bile farkina vardiriyor arkadaşlar sağolsun:)) o yüzden düğüne kadar gitsin kilocuklarrr

Hoşgeldin Fatma
Eminim ki fazla kilolarını cok rahatlıkla vereceksin :) yaşın da çok genç, metabolizman hızlıdır eger bir rahatsızlığın yok ise. O yüzden sağlıklı beslenirsen ve bir de sporla desteklersen vermemen için hiçbir sebep yok :)
Sen günlük menulerini yazmaya başla zaten nerelerde hata yapıyorsun sana söylemeye çalışırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…