- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.761
seninle aynı yolun yolcusuyuz kardelenKovala kaptanım valla. Bir daha o sayılara çıkarsam ben de kendimi hiç affetmem. Bedenime yaptığım eziyet bitsin istiyorum artık. Bedenim de beynim de bu durumdan çok yoruldu. Hazır bu motivasyonu kazanmışken psikolojimi bozacak negatif bi durum olmasın diye dua ediyorum. Çünkü ben hep o anlarda ölçüyü kaçırırım. İnşallah herşey yolunda gidecek ve başarıcam.
Aşıcaz bu durumları yoldaşım inşallahseninle aynı yolun yolcusuyuz kardelen
valla esra cım inan öncelikle 10 günde 3,5 kg vermeni çok isterim ama çok zor kardelen 80 li kilolarda o yüzden dukan ona verdirdi bir de senin direnç noktan 61-62 arası buralarda kilon inat edecektir diye düşünüyorum benim nasıl 72-70 arası direnç noktamdaE gerçi kardelen 1 haftada 3,5 vermiş ben de sıkarsam 10 günde yılbaşı hedefime ulaşır mıyım ne dersiniz? :))))
toplight morordek @fancynancy kardelelen321 @hayalalemiveben @azaydidem @hedef38beden @karabiber01 @0zlem BeyazOrkidem parkbyull ve daha niceleri....
İddiaları alalımmm.... :))))
Cok ozur dilerim ya tamamen aklimdan cikti. 57 kiloyum. Sanirim mezun olmam icin yeterli.***5. Takım 601. Etap***
toplight (71.9/71.5/0.4/%0.56)
karabiber01 (69///%) sabit
balpamuk (64.5/63.5/1/%1.55)
azaydidem (65.4///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 2. izin hakkı)
ayvacicegi (56.2/55.1/1.1/%1.96)
BeyazOrkidem (65.7/65.1/0.6/%0.91)
fancynancy (85.4/85/0.4/%0.47)
5. Takım Ortalaması: %0.778
***İzinli/mezun üyeler***
0zlem (82/)
kardelelen321 (82.8/79.2/3.6/%4.35)
parkbyull (70.1/69.1/1/%1.43)
hayalalemiveben (69.4/)
***Deneme sürecindeki üyeler***
Asmii (78/76.9/1.1/%1.41) yeni uye b.tarih: 16 Aralık, b.kilo: 78, hedef: 60
papatyagil (88.4/87.7/0.7/%0.79) yeni uye b.tarih: 19 Aralık, b.kilo: 88.4, hedef: 60
Listenin son hali hanımlar, bu hafta yüzdemiz fena değil. Umarım derece de alabiliriz, tabi bu diğer takımlara bağlı.
@violin35 sanırım unuttun bildirim yapmayı. Eğer bugun yetisirse listede düzenleme yaparım ya da haftaya mezun ederiz.
Ben de seni tebrik ediyorum canım sen de çok iyi vermişsin. Bu arada Senin nasıl gidiyo dukana başladın?
valla esra cım inan öncelikle 10 günde 3,5 kg vermeni çok isterim ama çok zor kardelen 80 li kilolarda o yüzden dukan ona verdirdi bir de senin direnç noktan 61-62 arası buralarda kilon inat edecektir diye düşünüyorum benim nasıl 72-70 arası direnç noktamda
haa bu arada bende açıkcası dukan yapıp 3 gün bu yılbaşı şu 1,5 kg yu vereyim 69 u göreyim diyorum da bakalım zor görünüyor
Ya ne desem ki bilemedimmm :)))
60'lı kilolar için 10 günde 3.5 kilo biraz fazla sanki :)
Psikolojini etkileyecek şeyler olsa bile yemenin çözüm olmadığını unutma kardelencim. Kime ve neye faydası oluyor ki yemenin? O an için kısa süreli bir mutluluk, o kadar... Öyle durumlarda uzun vadede de mutlu edecek bir şeyler yapabilmek en güzeli :)
Evet violincim yeterli. Listeyi düzenledim :) Tekrardan tebrik ederim.Cok ozur dilerim ya tamamen aklimdan cikti. 57 kiloyum. Sanirim mezun olmam icin yeterli.
Hahahaha gereksiz yağları imha etse bize yeterŞeyma’cım haklısın da geçen haftalarda bir diyetisyen denemem olmuştu hatırlarsan, o zaman 1 haftada 2 kilo vermiştim. Nasıl oldu ben de bilmiyorum. En son orta okuldayken falan haftada 2 kg verebiliyordum. :))))) Metabolizmam şaşırdı fazla yakmaya başladı herhalde :)))) Yakında; “Neler oluyor!?Daha fazla uğraşamayacağım seninle!Ne halin varsa gör!” deyip, vücut kendini imha edecek diye korkuyorum. :))))) Bakarsın şu karmaşık bünye bana 10 günde 3 kg de verdirir. Dur bakalım... :)))
Helal sana canım. Hadi o zaman göster kendiniBugün atakta 2. Günüm :) şu an iyiyim. Dukanın en sevdiğim yanı beni hep enerjik tutması. Ben net olarak biliyorum artık, gluten bana iyi gelmiyor. Egzamam için de çok denedik bunu, gluten egzamamı da tetikliyor ve beni halsizleştiriyor. Bir sürü test yaptırdım alerjim falan çıkmadı glutene ancak doktor da söyledi. “Sen bunu kaç defa denedin!? Testte çıkıp çıkmaması önemli değil. Testin öyle çıkmış olması hassasiyetin olmadığı anlamına gelmez. Kendin kendini dinleyerek bunu buldun. Ya glutenli beslenip rahat edemeyeceksin ya da glutensiz beslenip huzura ereceksin, tercih senin.” dedi bana doktor. Dukan katı bir diyet olduğundan ve hiç gluten almadığımdan olsa gerek, inanılmaz enerjik olmakla beraber cildim de düzeliyor benim. :)
Gereksiz dosyalara filan baktın mı canım bazen gelen kutusuna gelmiyo.Valla çok iyi analiz Şahnur’cum. :)) Haklısın ama deneyelim bakalım. Bu arada şu dukan testini yaptım kendi sayfasından ancak bir türlü bana sonuç maili gelmiyor. Onun için kaç gün atak yapmam gerektiğini, planı-projeyi bilmiyorum ancak kafama göre tahmini 3 gün atak yapacağım. Sen ne zaman başlayacaksın Şahnur? Cidden yılbaşına kadar deneyelim olur mu olur. Seninki zaten daha mümkün görünüyor dukanla çok kolay verirsin. :)
Şeyma’cım haklısın da geçen haftalarda bir diyetisyen denemem olmuştu hatırlarsan, o zaman 1 haftada 2 kilo vermiştim. Nasıl oldu ben de bilmiyorum. En son orta okuldayken falan haftada 2 kg verebiliyordum. :))))) Metabolizmam şaşırdı fazla yakmaya başladı herhalde :)))) Yakında; “Neler oluyor!?Daha fazla uğraşamayacağım seninle!Ne halin varsa gör!” deyip, vücut kendini imha edecek diye korkuyorum. :))))) Bakarsın şu karmaşık bünye bana 10 günde 3 kg de verdirir. Dur bakalım... :)))
700 gr cık kaldı ımsAllah ben de merak edıyordum ne yazdım dıye ınsAllah basarır fazlasınıda verırımBeyazOrkidem tatlım sen yılbaşı hedefine gelmişsin tebrikler
Gereksiz dosyalara filan baktın mı canım bazen gelen kutusuna gelmiyo.
Canım mailin sonunda bi buton var onu tıkla seni sonuca götürüyor.. En altta
Öncelikle gruba kabul ettiğiniz icin teşekkür ederin okudum ve kabul ediyorumİnsallah kardelencim. Bence yapabilirsin. Dukan yapmasan da nasıl beslenmen gerektigini bence biliyorsun :)
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var. Okuyup kabul ettiğini belirtir misin?
Bir de bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak? :)
Merhaba canım gruba hoşgeldin. Çok gençsin, bu nedenle kilo vermek senin icin çok daha kolay. Hem şimdiden verirsen ileride sağlığın için iyi olur. Kiloları da çok kısa zamanda almışsın, eğer bir hastalıktan dolayı vb değilse, yanlış beslenme hazır gıda abur cubur tuketimini ve hareketsizligi düşündürüyor. Öyleyse de dengeli beslenme ve sporla kolayca verirsin.Öncelikle gruba kabul ettiğiniz icin teşekkür ederin okudum ve kabul ediyorumBenim ismim Fatma 20 yaşındayım 80 kiloyum 2 sene önce 60 kiloydum git gide cok kilo aldım 2 sene içinde çok kilo aldım gerçekten çok göze batan bi kilom var 1000 defa diyete girip çıktım nerdeyse başarılı olamadım çoğu zaman da arkadaşlarımın arasında alay konusu oldum suan hiç arkadasım yok dalga geçtikleri için kendimi soyutladım çoğu zaman kırıldım beni kendi halimle seven bi ailem var bide nişanlım başka kimse yok bu durum beni çok üzüyor sonra bu grubu gördüm bilgi paylaşımı olsun kaptan tarafından kontrol edilmek olsun zayıflayabiliirm diye düşündüm bi umut ışığı oldu umarım zayıflayabilirim
Çok tesekür ederim yorum yazdığınız icin maalesef ki ole çok abur çubur yedim zamanında bide tatlıyı çok seviyorum ama artık yemicem ve sağlıklı beslenmeye başlıcamMerhaba canım gruba hoşgeldin. Çok gençsin, bu nedenle kilo vermek senin icin çok daha kolay. Hem şimdiden verirsen ileride sağlığın için iyi olur. Kiloları da çok kısa zamanda almışsın, eğer bir hastalıktan dolayı vb değilse, yanlış beslenme hazır gıda abur cubur tuketimini ve hareketsizligi düşündürüyor. Öyleyse de dengeli beslenme ve sporla kolayca verirsin.
Başaracaksın canım hep birlikte atıcaz fazlalıkları mızı üzerimizden. Daha genceciksin çok kolay verirsin bence.Öncelikle gruba kabul ettiğiniz icin teşekkür ederin okudum ve kabul ediyorumBenim ismim Fatma 20 yaşındayım 80 kiloyum 2 sene önce 60 kiloydum git gide cok kilo aldım 2 sene içinde çok kilo aldım gerçekten çok göze batan bi kilom var 1000 defa diyete girip çıktım nerdeyse başarılı olamadım çoğu zaman da arkadaşlarımın arasında alay konusu oldum suan hiç arkadasım yok dalga geçtikleri için kendimi soyutladım çoğu zaman kırıldım beni kendi halimle seven bi ailem var bide nişanlım başka kimse yok bu durum beni çok üzüyor sonra bu grubu gördüm bilgi paylaşımı olsun kaptan tarafından kontrol edilmek olsun zayıflayabiliirm diye düşündüm bi umut ışığı oldu umarım zayıflayabilirim
Motivasyonunuz icin çok tesekür ediyorumBaşaracaksın canım hep birlikte atıcaz fazlalıkları mızı üzerimizden. Daha genceciksin çok kolay verirsin bence.
Merhaba hoşgeldin kilolarimiz yakin sayilir birlikte başaracağız inşallah... sürekli diyet yapıp bozmakta cok kilo aldırmıştır yanlış diyetler yapip 2 kg verip 4 kg aliyoruz.. burda daha da bi farkinda oluyorsun her şeyin olmasan bile farkina vardiriyor arkadaşlar sağolsun:)) o yüzden düğüne kadar gitsin kilocuklarrrÖncelikle gruba kabul ettiğiniz icin teşekkür ederin okudum ve kabul ediyorumBenim ismim Fatma 20 yaşındayım 80 kiloyum 2 sene önce 60 kiloydum git gide cok kilo aldım 2 sene içinde çok kilo aldım gerçekten çok göze batan bi kilom var 1000 defa diyete girip çıktım nerdeyse başarılı olamadım çoğu zaman da arkadaşlarımın arasında alay konusu oldum suan hiç arkadasım yok dalga geçtikleri için kendimi soyutladım çoğu zaman kırıldım beni kendi halimle seven bi ailem var bide nişanlım başka kimse yok bu durum beni çok üzüyor sonra bu grubu gördüm bilgi paylaşımı olsun kaptan tarafından kontrol edilmek olsun zayıflayabiliirm diye düşündüm bi umut ışığı oldu umarım zayıflayabilirim
Hoşgeldin FatmaÖncelikle gruba kabul ettiğiniz icin teşekkür ederin okudum ve kabul ediyorumBenim ismim Fatma 20 yaşındayım 80 kiloyum 2 sene önce 60 kiloydum git gide cok kilo aldım 2 sene içinde çok kilo aldım gerçekten çok göze batan bi kilom var 1000 defa diyete girip çıktım nerdeyse başarılı olamadım çoğu zaman da arkadaşlarımın arasında alay konusu oldum suan hiç arkadasım yok dalga geçtikleri için kendimi soyutladım çoğu zaman kırıldım beni kendi halimle seven bi ailem var bide nişanlım başka kimse yok bu durum beni çok üzüyor sonra bu grubu gördüm bilgi paylaşımı olsun kaptan tarafından kontrol edilmek olsun zayıflayabiliirm diye düşündüm bi umut ışığı oldu umarım zayıflayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?