Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menümü yazayım saat 6 30 gibi yeme olayi bitti.. uyuyana kadar ya bi kahve yada bitki çayı içerim birde su tamandir..

Sabah
2 yumurta
Domates
Peynir

Ara
1 kahve 1 avuç cekirdek

Öğle
1 kase yulaf kepekli yoğurt
Ara
1 mandalina 1 elma

Akşam mercimek köfte 1 biber dolmasi buharda brokoli karnıbahar

Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Su 2.buçuk litre

Merhaba,
Bugün:
Sabah 08:00- salatalık, kırmızı biber, 1 haşlanmış yumurta, 25 gr beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle 12:00 - 100 gr buharda tavuk göğsü, 4 yk meze*
Ara 15:00 -yazdan dondurulmuş çilek
Akşam 18:30 - fırında somon, 2 yk meze*, 1 avokado zeytinyagli limonlu, közlenmiş enginar

Su: 1.5 litre
Spor: 45 dk leslie

* kabak,havuç,yoğurt,ceviz,zeytinyağ

Şu mezeyi normalde severiz ama bu sefer yenmedi. Bugün bitirmeye kastım, sonunda bitti:)

Mezenin tarifini alabilirim su dışında menün de güzel

Mezenin tarifini alabilirim su dışında menün de güzel

Vereyim tabi. Bu arada dusunurken neden bu sefer yenmedigini farkettim: tuz koymayi unutmusum Benim bu dalginliklarim meshurdur. En son bebek gormeye arkadaslar gelecegi zaman yas pasta yapmistim, pastanin kremasina seker koymayi unutmusum Sayemde herkes light pasta yemisti. Haftaya esimin yas gunu var, pasta yapicam sekeri unutmayayim

Tarif: Kabak ve havucu rendele (1 kabak ve istedigin buyuklukte bir havuc - pismis havuc sekerli oldugundan ben kucuk koyuyorum). Az miktarda zeytinyagi ve tuz ile kapagi kapali olarak dusuk ateste pisir. Soguyunca ince dogranmis ceviz ve yogurtla karistir. Ustune dereotu, maydonoz vb. de ekleyebilirsin.

Cok tesekkur ederim. Takimda olmasaydim bu kadar kiloyu hayatta veremezdim. Bana olan destekleriniz icin ne kadar tesekkur etsem az.
Rica ederim violincim sen kendin istemedikten sonra biz ne yapsak boş :) kendin istedin ve başardın, biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık umarım bir daha hiiic kilo almazsın

iyi akşamlarr oh be kavuştum bilgisayarımada, insanın kendi evinde olması gibide yok canlarım 2 günde insan evini çok özlüyor .
Bundan sonra menülerimi resimli paylaşmayı düşünüyorum banada iyi gelecek resimli paylaşmak
bu hafta doktorda randevum vardı ama cenazeden dolayı haftaya cumaya aldım iptal ettik bu haftayı ,
2 arkadaşım daha başlicak bu doktora
azaydidem arkadaşım izne ayrılmışş bir nevi üzüldüm inanın ben biri gidince çok üzülüyorumm aarada sırada uğra canımm
keşke adanada olsanızda benim doktoruma başlamışş olsanız inanınn psikatri gibi yarım saat senle ilgileniyor sohbet ediyor hatan varsa düzeltme yoluna gidiyor instagram yeni açmış emrah gülek adı hastalarıyla resim atmış

Bugünki menüm
Sabah 10 gibi yapabildim
1 dilim ekm ek
1 yemek kaşığı yumurta
2 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim peynir
4 siyah zeytin
1 bardak çay

ara
1 portakal
1 türk kahvesi

akşam
5 yemek kaşığı kuru fasülye
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 ince süsbiber

Fatmacım spora da ağırlık verirsen daha kolay sonuç alırsın, bi de Ne kadar su içiyorsun. Menün gayet güzel bence

Fatma değil ben Betül :) yazmayı unutmuşum su miktarını zaten hesaplamıyorum sürekli su içiyorum 2.5 3 litre vardır sodayla beraber. Spora başlamayı düşünüyorum zaten her gün yapamam bazı günler yoğun çalışıyorum da bu hafta diyete alışayım haftaya da spora başlarım. Bir anda kendime çok yüklenmek istemedim :)

Afedersin canım ya karıştırdım.

Çok doğru söylüyorsunuz ben diyete giriyordum bırakıp çok yiyordum ve maalesef sonuç
gercekten çok doğru söylüyorsunuz ben çoğu zaman diyete girdim öbür gün çıktığım ve çok yediğim icin çok kilo aldım destekleriniz icin çok tesekür ederim

Hemen yazıyorum çoğu şeyi bilmiyorum bu grupla beraber çok şey şey öğreneceğimi biliyorum

Sabah kahvaltım =1 adet patates 1 adet yumurta domates salatalık ve meyvesuyuydu Akşam yemeğim =1 tabak yayla çorbası yarım ekmek bide yarım porsiyon patates püresi onun dışında bisey yemedim akşam salep içtim su olarak da bügün sadece 1 litre içebilmişim sonradan hesaplayınca çok üzüldüm bu saate kalmamanın sebebi de sınavlarım olduğu icinBi yanlışım varsa her zaman düzeltmeye hazırım umarım zayıflarım eski ideal kiloma geri dönerim

Bide bana onerbileceginiz ara öğünler var mı ara öğün olarak aklıma bisey gelmiyor sınırlı sayıda geliyor
Merhaba. Ara öğün olarak bir porsiyon meyve artı süt ya da yoğurt, kefir, bir çay bardağı beyaz leblebi ( hem bitkisel protein hem çok tok tutuyor) 10 fındık ya da 10 badem ( çiğ olmalı ), yoğurdun içine mor lahana doğrayabilirsin ( bu da lif alman için özellikle kabızlık gibi bir problemin varsa ki diyetin ilk başlarında kabızlık sorunu olabilir beslenme alışkanlıklarını değiştirdiğin için). Bunları tüketebilirsin. Aklıma gelirse yine yazarım. Bir de meyvelerin porsiyonlarını internetten öğrenebilirsin bir adet meyve bir porsiyon anlamına gelmiyor çünkü.

Canım meyve suları çok şekerli oluyo. Salep de şekerli. Şekeri olabildiğince kullanmamalısın. Şekersiz Bitki çayları özellikle yeşil çay içmenin tavsiye ederim. Bide karbonhidrat ağırlıklı bi menü olmuş. 1 lt su da çok az

Bence de başlangıç icin güzel, sadece kahvaltılyla ilgili haddim olmayarak ufak bir yorumda bulunabilirim. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Bunların yanına fındık/ceviz/badem türünden ekleyebilirsen protein ve temel yağ da olur. Ben de hızlı kahvaltı olarak muz, ceviz/badem, süt üçlüsünü kullanıyorum arada.

Bir de daha genel bilgi olsun diye, Nesfit tahminen 100 gramın 40-50si karbonhidrat olan bir üründür. Onun da ne kadarı şeker acaba?10-15i bulur tahminen, umarım daha fazla değildir, kutusuna bakabilirsin. Yani farketmeden fazla yenebilecek birşey. Ben şahsen müsliyi tercih ediyorum ama şu anda ara verdim, istedigim kiloya inince ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…