- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.781
Mezenin tarifini alabilirimMerhaba,
Bugün:
Sabah 08:00- salatalık, kırmızı biber, 1 haşlanmış yumurta, 25 gr beyaz peynir, 4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle 12:00 - 100 gr buharda tavuk göğsü, 4 yk meze*
Ara 15:00 -yazdan dondurulmuş çilek
Akşam 18:30 - fırında somon, 2 yk meze*, 1 avokado zeytinyagli limonlu, közlenmiş enginar
Su: 1.5 litre
Spor: 45 dk leslie
* kabak,havuç,yoğurt,ceviz,zeytinyağ
Şu mezeyi normalde severiz ama bu sefer yenmedi. Bugün bitirmeye kastım, sonunda bitti:)
Cok tesekkur ederim. Takimda olmasaydim bu kadar kiloyu hayatta veremezdim. Bana olan destekleriniz icin ne kadar tesekkur etsem az.Evet violincim yeterli. Listeyi düzenledim :) Tekrardan tebrik ederim.
Hahahaha gereksiz yağları imha etse bize yeter
Mezenin tarifini alabilirimsu dışında menün de güzel
Rica ederim violincim sen kendin istemedikten sonra biz ne yapsak boş :) kendin istedin ve başardın, biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştıkCok tesekkur ederim. Takimda olmasaydim bu kadar kiloyu hayatta veremezdim. Bana olan destekleriniz icin ne kadar tesekkur etsem az.
Fatmacım spora da ağırlık verirsen daha kolay sonuç alırsın, bi de Ne kadar su içiyorsun. Menün gayet güzel benceBugünkü menümü yazayım ben de :)
Kahvaltı: beş yemek kaşığı nesfit kuru meyveli, bir su bardağı süt, bir muz
Öğle: 200 gram kekikli tavuk, yeşil salata
Akşam: iki kase Bulgurlu yeşil fasülyeli çorba
Akşam ara öğünü: beş kestane
Afedersin canım ya karıştırdım.Fatma değil ben Betül :) yazmayı unutmuşum su miktarını zaten hesaplamıyorum sürekli su içiyorum 2.5 3 litre vardır sodayla beraber. Spora başlamayı düşünüyorum zaten her gün yapamam bazı günler yoğun çalışıyorum da bu hafta diyete alışayım haftaya da spora başlarım. Bir anda kendime çok yüklenmek istemedim :)
gercekten çok doğru söylüyorsunuz ben çoğu zaman diyete girdim öbür gün çıktığım ve çok yediğim icin çok kilo aldım destekleriniz icin çok tesekür ederimMerhaba hoşgeldin kilolarimiz yakin sayilir birlikte başaracağız inşallah... sürekli diyet yapıp bozmakta cok kilo aldırmıştır yanlış diyetler yapip 2 kg verip 4 kg aliyoruz.. burda daha da bi farkinda oluyorsun her şeyin olmasan bile farkina vardiriyor arkadaşlar sağolsun:)) o yüzden düğüne kadar gitsin kilocuklarrr
Hemen yazıyorum çoğu şeyi bilmiyorum bu grupla beraber çok şey şey öğreneceğimi biliyorumHoşgeldin Fatma
Eminim ki fazla kilolarını cok rahatlıkla vereceksin :) yaşın da çok genç, metabolizman hızlıdır eger bir rahatsızlığın yok ise. O yüzden sağlıklı beslenirsen ve bir de sporla desteklersen vermemen için hiçbir sebep yok :)
Sen günlük menulerini yazmaya başla zaten nerelerde hata yapıyorsun sana söylemeye çalışırız :)
Merhaba. Ara öğün olarak bir porsiyon meyve artı süt ya da yoğurt, kefir, bir çay bardağı beyaz leblebi ( hem bitkisel protein hem çok tok tutuyor) 10 fındık ya da 10 badem ( çiğ olmalı ), yoğurdun içine mor lahana doğrayabilirsin ( bu da lif alman için özellikle kabızlık gibi bir problemin varsa ki diyetin ilk başlarında kabızlık sorunu olabilir beslenme alışkanlıklarını değiştirdiğin için). Bunları tüketebilirsin. Aklıma gelirse yine yazarım. Bir de meyvelerin porsiyonlarını internetten öğrenebilirsin bir adet meyve bir porsiyon anlamına gelmiyor çünkü.Bide bana onerbileceginiz ara öğünler var mı ara öğün olarak aklıma bisey gelmiyor sınırlı sayıda geliyor
Canım meyve suları çok şekerli oluyo. Salep de şekerli. Şekeri olabildiğince kullanmamalısın. Şekersiz Bitki çayları özellikle yeşil çay içmenin tavsiye ederim. Bide karbonhidrat ağırlıklı bi menü olmuş. 1 lt su da çok azSabah kahvaltım =1 adet patates 1 adet yumurta domates salatalık ve meyvesuyuydu Akşam yemeğim =1 tabak yayla çorbası yarım ekmek bide yarım porsiyon patates püresi onun dışında bisey yemedim akşam salep içtim su olarak da bügün sadece 1 litre içebilmişim sonradan hesaplayınca çok üzüldüm bu saate kalmamanın sebebi de sınavlarım olduğu icinBi yanlışım varsa her zaman düzeltmeye hazırım umarım zayıflarım eski ideal kiloma geri dönerim
Bence de başlangıç icin güzel, sadece kahvaltılyla ilgili haddim olmayarak ufak bir yorumda bulunabilirim. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Bunların yanına fındık/ceviz/badem türünden ekleyebilirsen protein ve temel yağ da olur. Ben de hızlı kahvaltı olarak muz, ceviz/badem, süt üçlüsünü kullanıyorum arada.Bugünkü menümü yazayım ben de :)
Kahvaltı: beş yemek kaşığı nesfit kuru meyveli, bir su bardağı süt, bir muz
Öğle: 200 gram kekikli tavuk, yeşil salata
Akşam: iki kase Bulgurlu yeşil fasülyeli çorba
Akşam ara öğünü: beş kestane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?