- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.821
Evet canim karanliktan belli çıkmamışcehaletimi mazur gorun, bezelye mi o tabaktaki?
TeşekkürlerMutlu az kalorili haftasonlari guzeller
9. takimdan sevgilerle
Evet hafta sonuna güzel girildiginde o hafta güzel geçiyor hafta sonu kacamak çok okursa 1 hafta nerdeyse onu vermekle ugrasiyoruzGünaaaydııııın
Haydi hanımlar ben bu haftayı hem sporsuz hem de diyet açısından rahat geçirmeme rağmen kilo verince iyice motive oldum, bu enerjimden size de geçireyim biraz. Bugün ve yarın spor salonuna gidicem, üstüne evde birşeyler yapmaya çalışırım. İşin sırrı haftasonunu iyi geçirmek bence. Cumaya iddialı olabiliriz, baktım da kardeş takım 10. Grup bireyselleri süpürmüş orada bir sinerji olduğu kesin. Gerçi @kardelelen321 dağıtırdı oraları ama listede değil
Bol aktiviteli, kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Biz yillarrrrrrr önce öyle yapiyordukSüpersin canım. Sen emzirdiğin için zaten bi spor yapıyo sayılırsın. Üzerine ilave ettiğinde neler olur düşünemiyorum. Haklısın 10. takım çok daha fazla katılımcı. Bizim takımda hafta sonları tatilbaksana kimsecikler yok 2-3 kişiden başka. Biraz daha buraya vakit ayırabilsek çok daha fazla motive olucaz.
Dün beni takımdaki başka kardelenle karıştırıp 9.takım kaptanı mefkurem 2 defa etiketlemiş. Ben de yanlışlığı düzeltmek için yazdım çıkamadım. Herkes aktif biraz muhabbet edip çıktım. Biz böyle kalabalık sohbetler edemiyoruz ne yazıkki. Acaba bi saat belirlesek de o saatte herkes bi 15 dk ayırsa mı diye düşünmüyor değilim. Birbirimizi motive etmezsek bi yerde kopup gidiyo yoksa
Ben genellikle kahveyle geçiriyorum ara öğünleriniBide bana onerbileceginiz ara öğünler var mı ara öğün olarak aklıma bisey gelmiyor sınırlı sayıda geliyor
En sevdigim meze bende genellikle Çiğden bile yaparim havucu kirmizi lahanayi beyaz lahanayida yogurtlarimVereyim tabi. Bu arada dusunurken neden bu sefer yenmedigini farkettim: tuz koymayi unutmusumBenim bu dalginliklarim meshurdur. En son bebek gormeye arkadaslar gelecegi zaman yas pasta yapmistim, pastanin kremasina seker koymayi unutmusum Sayemde herkes light pasta yemisti. Haftaya esimin yas gunu var, pasta yapicam sekeri unutmayayim
Tarif: Kabak ve havucu rendele (1 kabak ve istedigin buyuklukte bir havuc - pismis havuc sekerli oldugundan ben kucuk koyuyorum). Az miktarda zeytinyagi ve tuz ile kapagi kapali olarak dusuk ateste pisir. Soguyunca ince dogranmis ceviz ve yogurtla karistir. Ustune dereotu, maydonoz vb. de ekleyebilirsin.
Az ve sık beslen canim yemeklerini kaşık hesabi ye bende yapamiyordum diyet ama şimdi böyle beslenerek 85 ten 69 kiloya indim bu gruplaÇok tesekür ederim yorum yazdığınız icin maalesef ki ole çok abur çubur yedim zamanında bide tatlıyı çok seviyorum ama artık yemicem ve sağlıklı beslenmeye başlıcam
Benimde öyle oldu şok diyetlerle verdim sandim ama geri aldim ben genellikle isvec diyetine başlamıştımMerhaba hoşgeldin kilolarimiz yakin sayilir birlikte başaracağız inşallah... sürekli diyet yapıp bozmakta cok kilo aldırmıştır yanlış diyetler yapip 2 kg verip 4 kg aliyoruz.. burda daha da bi farkinda oluyorsun her şeyin olmasan bile farkina vardiriyor arkadaşlar sağolsun:)) o yüzden düğüne kadar gitsin kilocuklarrr
Insallah kardelencimKovala kaptanım valla. Bir daha o sayılara çıkarsam ben de kendimi hiç affetmem. Bedenime yaptığım eziyet bitsin istiyorum artık. Bedenim de beynim de bu durumdan çok yoruldu. Hazır bu motivasyonu kazanmışken psikolojimi bozacak negatif bi durum olmasın diye dua ediyorum. Çünkü ben hep o anlarda ölçüyü kaçırırım. İnşallah herşey yolunda gidecek ve başarıcam.
Ahaha bana uyarEvet ördeğim valla her sabah bi günaydın mesajı bile olsa atalım. İşimiz varsa söyleriz birbirimize akşam görüşmek üzere ayrılırız. Tabiki kimse sürekli burda duramaz da burayı da unutmasak güzel olur.
Kaptanım hergün 5 mesajını atmayana 200 ip atlama cezası filan mı kessek ne yapsak
Fırında tavuk yiyebilirsin FatmacımÇok doğru söylüyorsunuz bugün telefi edicem akşam menüm öle olucak ben yurta kalıyorum da tavuk yemeği çıkıyor bide fırında tavuk onlardan yiyebilirmiyim zararlı olur mu yanı kalori alımı fazla. Olur mu
Bizden de sizlere kocaman sevgilerMutlu az kalorili haftasonlari guzeller
9. takimdan sevgilerle
Teşekkür ederim ben sadece yogurt sarmısak koyuyordum ceviz dereotu maydanoz cok yakıştı hemen yaptim bugun misafirimde vardi :) sevgilerVereyim tabi. Bu arada dusunurken neden bu sefer yenmedigini farkettim: tuz koymayi unutmusumBenim bu dalginliklarim meshurdur. En son bebek gormeye arkadaslar gelecegi zaman yas pasta yapmistim, pastanin kremasina seker koymayi unutmusum Sayemde herkes light pasta yemisti. Haftaya esimin yas gunu var, pasta yapicam sekeri unutmayayim
Tarif: Kabak ve havucu rendele (1 kabak ve istedigin buyuklukte bir havuc - pismis havuc sekerli oldugundan ben kucuk koyuyorum). Az miktarda zeytinyagi ve tuz ile kapagi kapali olarak dusuk ateste pisir. Soguyunca ince dogranmis ceviz ve yogurtla karistir. Ustune dereotu, maydonoz vb. de ekleyebilirsin.
Aynenn ya benimde yapmisligim var. Ama karatayi birakip yemeye başlayınca çok almadim ya o yüzden tuttum karatayi :)Benimde öyle oldu şok diyetlerle verdim sandim ama geri aldim ben genellikle isvec diyetine başlamıştım
Su miktarını artır bence de. Onun dışında menün gayet güzel :)bugunun ozeti:
sabah: yesil biber, kirmizi biber, 1 dilim cavdar ekmegi, 4 siyah zeytin, 1 haslanmis yumurta, 20gr kuflu peynir, yesil cay
ogle: 1 kase kereviz sapi corbasi, 20 gr beyaz peynir
ara: 1 kase yogurt, 1 elma
aksam: 1 tabak musakka (patatesli), 1/2 kase yogurt
su: 1 litre (yatana kadar artirmaya calisicam)
spor: 3 mil leslie (45dk)
esimden gelen yemek sonrasi meyve teklifi reddettim ve yeme faslini kapatmis bulunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?