Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet hafta sonuna güzel girildiginde o hafta güzel geçiyor hafta sonu kacamak çok okursa 1 hafta nerdeyse onu vermekle ugrasiyoruz

Biz yillarrrrrrr önce öyle yapiyorduk
Ben gündüzleri degilde akşam daha çok gelebiliyorum gündüz iş güç yemek derken firsat olmuyor birde eşim bir gün çalışıyor birgün evde
Evde olduğunda düşün yemek işlerini

En sevdigim meze bende genellikle Çiğden bile yaparim havucu kirmizi lahanayi beyaz lahanayida yogurtlarim

Çok tesekür ederim yorum yazdığınız icin maalesef ki ole çok abur çubur yedim zamanında bide tatlıyı çok seviyorum ama artık yemicem ve sağlıklı beslenmeye başlıcam
Az ve sık beslen canim yemeklerini kaşık hesabi ye bende yapamiyordum diyet ama şimdi böyle beslenerek 85 ten 69 kiloya indim bu grupla

Benimde öyle oldu şok diyetlerle verdim sandim ama geri aldim ben genellikle isvec diyetine başlamıştım

Insallah kardelencim

Bugünki menüm toplu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
2 domates çeri
2 dilim peynir
5 adet zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 sivribiber

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbasi
1 aci sivribiber

Ahaha bana uyar
Buraya yazmayan cezayı da yapmıyor gerci

Fırında tavuk yiyebilirsin Fatmacım
Mutlu az kalorili haftasonlari guzeller

9. takimdan sevgilerle
Bizden de sizlere kocaman sevgiler

bugunun ozeti:
sabah: yesil biber, kirmizi biber, 1 dilim cavdar ekmegi, 4 siyah zeytin, 1 haslanmis yumurta, 20gr kuflu peynir, yesil cay
ogle: 1 kase kereviz sapi corbasi, 20 gr beyaz peynir
ara: 1 kase yogurt, 1 elma
aksam: 1 tabak musakka (patatesli), 1/2 kase yogurt

su: 1 litre (yatana kadar artirmaya calisicam)
spor: 3 mil leslie (45dk)

esimden gelen yemek sonrasi meyve teklifi reddettim ve yeme faslini kapatmis bulunuyorum.

Teşekkür ederim ben sadece yogurt sarmısak koyuyordum ceviz dereotu maydanoz cok yakıştı hemen yaptim bugun misafirimde vardi :) sevgiler

Benimde öyle oldu şok diyetlerle verdim sandim ama geri aldim ben genellikle isvec diyetine başlamıştım
Aynenn ya benimde yapmisligim var. Ama karatayi birakip yemeye başlayınca çok almadim ya o yüzden tuttum karatayi :)

Ben bugün yediklerimi hiç yazmasam daha iyi olacak

Su miktarını artır bence de. Onun dışında menün gayet güzel :)

Saat 12’yi geçti menümü yeni yazabiliyorum.

Kahvaltı: yulaf ve sütle yapılmış krep, dereotu, kapya biber, köy peyniri.

Öğle: bir tabak fasülye piyazı, bir bardak ayran

Akşam: haşlanmış tavuk, patates, havuç ( patates ve havuç çok az ), 4 yemek kaşığı bulgur pilavı.

Su: 3 litre.

Sabah kahvaltımı yazdım ama tekrar yazayım Sabah kahvaltım: yarım patates bi yumurta üçgen çok az şekerli çay peynir salata domates gec yaptıgım icin öğle yemeği yemedim akşam yemeğim mercimek çorbası 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut bide akşam bi kahve içtim 2 si bi arada Su 1lt içmişim çok üzüldüm yarın fazla içmeyi düşünüyorum Arkadaşımla 8000 bin adım attık Geç yazıyorum kusura bakmayın finalar olduğu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…