- 5 Temmuz 2018
- 366
- 282
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.841
güzel bi öneri teşekür ederimBen genellikle kahveyle geçiriyorum ara öğünlerini
Fırında tavuk yerim artık ozaman :)Selam hanımlar
Yarım ekmek derken somun ekmeğin yarısı değildir diye umuyorum? :)
Akşamın tamamen karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Çorba, ekmek ve patates hepsi karbonhidrat. Oysa ki protein ağırlıklı olsa hem daha tok tutar hem de daha sağlıklı. Et, tavuk yiyebilirsin, sebze yemeği olabilir, yoğurt gibi şeyler mutlaka olsun menülerinde.
Kardelencim çok haklısın. Takımda ne kadar çok muhabbet donerse o kadar cok motive olunuyor. Hep söylüyorum takıma yazın mutlaka diye, herkes birbirinin menüsüne yorum yazsa bile muhabbet olur.
Somun ekmeği ama bügün hiç yemedim dün yarım yemiştimFırında tavuk yerim artık ozaman :)Genelde tavuk menüleri çıkıyor fırında ve yemek olarak
Sen öğrencisin galiba değil mi :)Fırında tavuk yerim artık ozaman :)Genelde tavuk menüleri çıkıyor fırında ve yemek olarak
Aman aman sakın ha :)Somun ekmeği ama bügün hiç yemedim dün yarım yemiştim
Benim dunden misafirim varrr.. o yüzden giremedim çok yoksa yalniz bırakmam.. uff misafir olunca biraz kaçtı biraz yaaaIyi pazarlar hepinize
Bugün pek ıssız kalmış buralar. Hafta sonu telasesi var herkeste sanırım :)
Sen öğrencisin galiba değil mi :)
Aman aman sakın ha :)
Ekmek hiç yememek en güzeli ama yediginde de 1-2 dilimi geçmemeye çalış :)
canim hangi hareketler? Devam edersen sasiracaksin xok kisa surede etki ediyor. İyilesiyim ben sana eslik ediyim
Evet yurta kalıyorum :)Iyi pazarlar hepinize
artık ole yapıcamIyi pazarlar hepinize
Haklısınız kahvaltı bulmakta sıkıntı yaşıyorum ben normal peynirli zeytinli kahvaltıyı çok sevmiyorum. Bugün de mesela lifalif yulafı un haline getirip yarım bardak sütle krep yaptım çok güzel oldu. Yulaf kepeği olsa daha iyi olurdu ama. Hergün aynı şeyleri yemek istemiyorum. Farklı kahvaltı öneriniz varsa alabilirim :)
Bir de sabah erken çıkmak zorunda olduğum günlerde pratik bir şeyler yapmak istiyorum çok zor oluyor sabahın erken saatinde kahvaltı hazırlamak.
Kahvaltı benim için de büyük sorun evde olmama rağmen. Genelde haşlanmış yumurta ile geçiştiriyorum. Zaman zaman yulaf kepekli omlet ben de yaparım. Ama çabuk olacak bi alternatif yoğurtlu yulaf ezmesi yada yulaf kepeği, sütlü misli başka benden de bu kadar çıkıyor
Ben yumurta yemiyorum ondan da biraz zor oluyor. Geçen sene diyetisyenim bir hafta gluteni kesmişti o hafta her gün haşlanmış patates yedim kahvaltıda. Gün içinde karbonhidrat miktarı ayarlanırsa diğer öğünlerde protein ağırlıklı beslenilirse bence bu da güzel bir alternatif. Aslında kalorisi bayağı az haşlanmış patatesin.
Bide bana onerbileceginiz ara öğünler var mı ara öğün olarak aklıma bisey gelmiyor sınırlı sayıda geliyor
Benim diyetisyenim ekmek yerine haşlanmış patates veriyordu listede ve gayet güzel kilolar verdim sayesinde. :)
Umarim tek dilegim o. Darisi vermek isteyen herkese insallah. 36 bedene dustum. Kendime guvenim geldi. Insallah takima arkadaslarim da istedikleri kiloya gelirler bir an once. Darisi sizlere kizlarRica ederim violincim sen kendin istemedikten sonra biz ne yapsak boş :) kendin istedin ve başardın, biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştıkumarım bir daha hiiic kilo almazsın
Tebrik ederim arkadasim. Darısı bizim başımıza insallahUmarim tek dilegim o. Darisi vermek isteyen herkese insallah. 36 bedene dustum. Kendime guvenim geldi. Insallah takima arkadaslarim da istedikleri kiloya gelirler bir an once. Darisi sizlere kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?