Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fırında tavuk yerim artık ozaman :) Genelde tavuk menüleri çıkıyor fırında ve yemek olarak

Iyi pazarlar hepinize
Bugün pek ıssız kalmış buralar. Hafta sonu telasesi var herkeste sanırım :)
Fırında tavuk yerim artık ozaman :) Genelde tavuk menüleri çıkıyor fırında ve yemek olarak
Sen öğrencisin galiba değil mi :)
Somun ekmeği ama bügün hiç yemedim dün yarım yemiştim
Aman aman sakın ha :)
Ekmek hiç yememek en güzeli ama yediginde de 1-2 dilimi geçmemeye çalış :)

Benim dunden misafirim varrr.. o yüzden giremedim çok yoksa yalniz bırakmam.. uff misafir olunca biraz kaçtı biraz yaaa ((

Sabah

Menemen
Peynir
Zeytin
3 4 dilim patates
2 milfoy
Domates
(Ekmek yok milfoyu 2 dilim ekmekten sayiyorum :))

Öğle
Irmikli tatli
Kahve

Akşam
Kürdan kebabi 4 adet
3 kaşık pilav
Çorba

Spor yok
Su hesaplamadan içtim 2 litre anca olmustur

Selam arkadaşlar umarım herkes iyidir

Bugünkü menüm

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir , 10 zeytin, 4 er adet ceviz ve badem, roka ve maydanoz

Oglen : 1 dilim ananas, ceyrek kase yoğurt

Aksam : 1 bucuk kase karalahana çorbası, yarim kase yogurt, havuç ve turp salatası

Su : 1 lt ancak olmustur

Spor : 40 dk yürüyüş ve 500 adet ip atlama

Dünkü menümü hiç paykasmasam daha iyi bugün telafi ettigimi düşünüyorum

Yumurta ile aran nasıl bilmiyorum ama seviyorsan sebzeli omlet yapabilirsin. Hergun farkli bir sebze ile deneyebilirsin. Hem diyet icin olmazza olmaz olan protein deposu. Ben zaman zaman pırasa li ıspanaklı ve mantarli yapıyorum. Hem lezzetli oluyor hemde tok tutuyor. Bj de arkadaşın bahsettiği gibi ceviz badem ve fındık ta ekle mutlaka kahvaltına

Kardelencim sana da tavsiye ederim . Sebzeli omletleri de dene bence. Hem doyurucu hem lezzetli

Benim diyetisyenim ekmek yerine haşlanmış patates veriyordu listede ve gayet güzel kilolar verdim sayesinde. :)

Bide bana onerbileceginiz ara öğünler var mı ara öğün olarak aklıma bisey gelmiyor sınırlı sayıda geliyor

Canım öncelikle hoşgeldin gruba. Menunle ilgili nacizane tavsiyem olacak. Ben menünü biraz diyet için zayıf gördüm. Öncelikle patates gibi karbonhidratları çıkar bence menulerinden. Yemekkerin cok az bu arada. Cok az yiyerek direncin düşer metabolizman zayıflar kilo vermen de yavas olabilir. Kahvaltına yumurtanin yanina zeytin peynir ve ceciz badem gibi gıdalar ekle. Meyve suyu şeker içeriyor onun yerine meyvenin direkt kendisini yogurtla birlikte tüketebilirsin ara öğün olarak. Ara öğünlerde kuruyemislerden yiyebilirsin. Bi de günkurusu da iyi bir ara öğündür. Ana yemeklerinde de hafta da 2 gun etli bir yemek diğer gunlerde de sebzeli yemekler tüketebilirsin. Tabi bir de yogurt mutlaka olsun protein açısından. Haddim i aştıysam kusuruma bakma. Umarım faydam olmustur.

Merhabalar,
Bugün;
Sabah: 2 kuru kayısı
Öğle: 1 tabak musakka, 1/2 kase yoğurt
Ara: muzlu cevizli süt
Akşam: 1 kase kereviz sapı çorbası, 10gr beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 elma

Su: 1.5 litre
Spor:yok

Eşim birkaç gün evde olacak.Bugün alışveriş e çıktık neler almadı ki, dondurmalar kutu kutu, çeşitli cipsler, biskuviler, cikolatalar. Yas pasta yapicaktim, kek ve mozaik pasta da istedi. Mayın tarlasında gibiyim. Mutfakta ne yana dönsem potansiyel suç aleti. Ben de koruma olarak meyve ve % 85 bitter çikolata aldım, portakallar çok şekerliymiş yemedim.

Rica ederim violincim sen kendin istemedikten sonra biz ne yapsak boş :) kendin istedin ve başardın, biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık umarım bir daha hiiic kilo almazsın
Umarim tek dilegim o. Darisi vermek isteyen herkese insallah. 36 bedene dustum. Kendime guvenim geldi. Insallah takima arkadaslarim da istedikleri kiloya gelirler bir an once. Darisi sizlere kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…