- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #299.861
Ben saf protein olayına çok girmek istemiyorum EsracımmmE gerçi kardelen 1 haftada 3,5 vermiş ben de sıkarsam 10 günde yılbaşı hedefime ulaşır mıyım ne dersiniz? :))))
@toplightmorordek fancynancy kardelelen321 @hayalalemiveben @azaydidem @hedef38beden @karabiber01 @0zlem @BeyazOrkidem @parkbyull ve daha niceleri....
İddiaları alalımmm.... :))))
Tabisi deeee
Ferah’cım zaten ben verebilir miyim diye iddiaları alalım dedim ben :)))Ben saf protein olayına çok girmek istemiyorum Esracımmm
Tabisi deeee
Tebriklerr bizimde katkimiz olacak insallah .
Aslında iyi olur bi deneyeyim ben de.. Teşekkürler canımKardelencim sana da tavsiye ederim . Sebzeli omletleri de dene bence. Hem doyurucu hem lezzetli
Patates karbonhidrat içermiyor mu ben karatay in dedigi gibi ekmek yerin e ceviz ve badem yiyorum.
Merhabalar,
Bugün;
Sabah: 2 kuru kayısı
Öğle: 1 tabak musakka, 1/2 kase yoğurt
Ara: muzlu cevizli süt
Akşam: 1 kase kereviz sapı çorbası, 10gr beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 elma
Su: 1.5 litre
Spor:yok
Eşim birkaç gün evde olacak.Bugün alışveriş e çıktık neler almadı ki, dondurmalar kutu kutu, çeşitli cipsler, biskuviler, cikolatalar. Yas pasta yapicaktim, kek ve mozaik pasta da istedi. Mayın tarlasında gibiyim. Mutfakta ne yana dönsem potansiyel suç aleti. Ben de koruma olarak meyve ve % 85 bitter çikolata aldım, portakallar çok şekerliymiş yemedim.
Umarim tek dilegim o. Darisi vermek isteyen herkese insallah. 36 bedene dustum. Kendime guvenim geldi. Insallah takima arkadaslarim da istedikleri kiloya gelirler bir an once. Darisi sizlere kizlar
Canım öncelikle hoşgeldin gruba. Menunle ilgili nacizane tavsiyem olacak. Ben menünü biraz diyet için zayıf gördüm. Öncelikle patates gibi karbonhidratları çıkar bence menulerinden. Yemekkerin cok az bu arada. Cok az yiyerek direncin düşer metabolizman zayıflar kilo vermen de yavas olabilir. Kahvaltına yumurtanin yanina zeytin peynir ve ceciz badem gibi gıdalar ekle. Meyve suyu şeker içeriyor onun yerine meyvenin direkt kendisini yogurtla birlikte tüketebilirsin ara öğün olarak. Ara öğünlerde kuruyemislerden yiyebilirsin. Bi de günkurusu da iyi bir ara öğündür. Ana yemeklerinde de hafta da 2 gun etli bir yemek diğer gunlerde de sebzeli yemekler tüketebilirsin. Tabi bir de yogurt mutlaka olsun protein açısından. Haddim i aştıysam kusuruma bakma. Umarım faydam olmustur. Önerileriniz benim icin çok önemliÖnerilerinize uyucam
Çok iyiymiş, ben de istiyorum o 36 bedendenUmarim tek dilegim o. Darisi vermek isteyen herkese insallah. 36 bedene dustum. Kendime guvenim geldi. Insallah takima arkadaslarim da istedikleri kiloya gelirler bir an once. Darisi sizlere kizlar
Evet yaw bi de bir yandan akıl veriyor "portakal yeme bence bu saatte çok şekerli" diye. O sirada kendisi yarım litre dondurmayı bitirmiş cipse geçiş yapıyor
Sakın ona kanma canım. Onlar yerler kilo almazlar insanı sinir ederler. Evde kurabiye varken sütlaç isterler. Baklava alır getirirler. Düşme sakın bu tuzaklara.
Benim arkadaşlarım da var yeyip yeyip kilo almayanEvet yaw bi de bir yandan akıl veriyor "portakal yeme bence bu saatte çok şekerli" diye. O sirada kendisi yarım litre dondurmayı bitirmiş cipse geçiş yapıyor
Işte bunlar hep ergenlik. Adam ergenlikte yapmış sporunu, kaslarını metabolizma iyi, şimdi yiyor yiyor birşey olmuyor. Biz de salak gibi o zamanlar yatıp tost, makarna, patates besleniyorduk.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara..İyi geceler hanımlarBen hemen menümü yazıyorum :) final haftası zorlu geçiyor Kahvaltım bir yumurta salata domates Akşam yemeği patlıcan musakka şehriye çorbası bide Doğum günüm icin kızlar pasta almış bi dilim pasta 1 litre su 7000 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?