Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah herkes için güzel bir hafta sonu olmuştur kızlar. Ben Cuma’dan beri bakamadım foruma. Bir yoğunluk ki sormayın. Cuma Cumartesi çok işimiz vardı. Bugün desen ev toplamaca, mutfak toplamaca, ödev yapmaca. Bize Pazar mazar yok arkadaş. Menülerim çok düzenli değildi sürekli dışarıda olduğunuzdan. Yine de dikkat ettim.

Patates karbonhidrat içermiyor mu ben karatay in dedigi gibi ekmek yerin e ceviz ve badem yiyorum.

Evet karbonhidrat ama gluten içeren bir karbonhidrattan bahsetmiyoruz, topraktan yetişen bir sebze nihayetinde. Sıfır karbonhidrat beslenmek doğru mu sence? Sağlıksız karbonhidratların yerine baklagil, patates gibi yiyecekler koymak gayet doğal...

Sakın ona kanma canım. Onlar yerler kilo almazlar insanı sinir ederler. Evde kurabiye varken sütlaç isterler. Baklava alır getirirler. Düşme sakın bu tuzaklara.

Umarim tek dilegim o. Darisi vermek isteyen herkese insallah. 36 bedene dustum. Kendime guvenim geldi. Insallah takima arkadaslarim da istedikleri kiloya gelirler bir an once. Darisi sizlere kizlar

Harikasın violincim, tebrik ederim. Koruman dileğiyle... arada bir uğra ve bize uyguladığın diyeti anlat, koçluk yap. :)) öperim çok.

Sakın ona kanma canım. Onlar yerler kilo almazlar insanı sinir ederler. Evde kurabiye varken sütlaç isterler. Baklava alır getirirler. Düşme sakın bu tuzaklara.
Evet yaw bi de bir yandan akıl veriyor "portakal yeme bence bu saatte çok şekerli" diye. O sirada kendisi yarım litre dondurmayı bitirmiş cipse geçiş yapıyor

Işte bunlar hep ergenlik. Adam ergenlikte yapmış sporunu, kaslarını metabolizma iyi, şimdi yiyor yiyor birşey olmuyor. Biz de salak gibi o zamanlar yatıp tost, makarna, patates besleniyorduk.

Benim arkadaşlarım da var yeyip yeyip kilo almayan

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…